Levering, betaling en service

Service:
Elk product wat wij leveren bestaat naast handleiding, instructie of draaiboek over een service telefoonnummer. Kom je er niet uit of heb je een vraag dan bel je dat nummer. Ook als je een vraag hebt over Kinderfeestje-Idee of over een product op Kinderfeestje-Idee, dan kun je een mail sturen naar: info@kinderfeestje-idee.nl 

Betaling:
Voor jouw gemak kun je bij Kinderfeestje Idee betalen middels:  IDEAL, Bancontact/Mr Cash en PayPal of het via uw bank overboeken van de betaling.


 ideal_logo-kinderfeestje-betalingiDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.
Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je 'bij de kassa' je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank of van de bankieren app van je bank als je iets koopt via je tablet of smartphone. Dit laatste is (nog) niet bij alle banken mogelijk. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog te bevestigen, het aankoopbedrag en het rekeningnummer zijn al ingevuld.

bancontact mr cashBancontact / Mister Cash is een vergelijkbare betaalmethode als iDEAL, waarbij je afrekent via je eigen bank. Alleen deze betaalmethode wordt met name in België veel gebruikt.

internetbetalingen_paypal-kinderfeestjePayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats.  PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

 


Levering:

Alle kooppakketten worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Om nooit in de problemen te komen bestel tijdig op onze website, zodat het feestje van je kind nooit in de problemen komt.

Verzending naar Nederland, België en Duitsland.

Voor huurproducten (zoals themakisten) en verbruiksproducten (zoals cupcakes) zullen wij rekening houden met de datum van je kinderfeestje. Je ontvangt het dan niet direct, maar minimaal één dag voor het kinderfeestje. Daarom vragen wij je ook om de datum van het geplande kinderfeestje in te vullen (bij de persoonsgegevens). Mochten wij om wat voor reden dan ook verwachten dat wij niet tijdig kunnen leveren, dan kunnen we tijdig contact met je opnemen.

Bij huurpakketten zorgen wij er ook voor dat je eenvoudig het pakket retour kunt sturen met een retouretiket. Er komen dus géén extra kosten meer bij voor de terugzending. Bij pakketten en huurpakketten worden de verzendkosten p/pakket vermeld. De kosten worden p/product vermeld en zijn variabel. Bekijk kosten verzending

Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 12 uur. Ook in het weekend!

Stel je vraag: