Heb je ook een bedrijf of organisatie gericht op een kinderfeestjes thuis?

Kinderfeestje-Idee is het ideale platform om mee samen te werken

Kinderfeestje ideeën thuis
Samenwerken zonder risico …en altijd met resultaat!

Ons doel:
Wij willen ouders een platform bieden voor Kinderfeestjes thuis. Dus in één keer een overzicht van alle mogelijkheden en ideeën voor een kinderfeestje thuis. Maar wij bieden ook service en gemak! Niet langer overal zoeken, maar op één plek alle ideeën voor een kinderfeestje bekijken, direct bestellen en direct genieten!

Eerlijk, transparant en zonder risico samenwerken:
Wij willen bedrijven de mogelijkheid geven om zonder risico samen te werken. Word je product niet verkocht, dan heb je géén kosten. Alleen bij een verkocht product betaal je een fee. Dus landelijk extra klanten en omzet zonder risico. Geen vaste contracten en de samenwerking is van beide kanten direct opzegbaar.

Voor wie?
Heb je met je bedrijf producten of diensten gericht op een kinderfeestje thuis? Denk aan beauty kinderfeestjes? Actieve kinderfeestjes thuis of juist creatieve feestjes? Maar ook koken en bakken of themafeestjes.  Wellicht kunnen ouders je inhuren voor een kinderfeestje (bijv. clowns, goochelaars, schminkers, etc). Herken je jezelf hierin? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn om je aan te sluiten bij Kinderfeestje-Idee!

Waarom deelnemen?

 

Voordelen van Kinderfeestje-Idee:

Extra bereik en omzet realiseren zonder risico; daar staat Kinderfeestje-Idee voor. Het loont voor veel bedrijven niet om veel geld te steken in campagnes en marketing. Door de omvang van Kinderfeestje-Idee wordt er landelijk veel geld gestoken in goede marketing en vindbaarheid.  Resultaat: honderden bezoekers per dag bezoeken de website en vinden de weg naar één van de vele ideeën voor een kinderfeestje. Zonder te investeren lift je met je bedrijf mee op het succes van Kinderfeestje-Idee. Je betaalt alleen een bedrag (fee) als je iets verkoopt, dus Kinderfeestje-Idee is óók voor de kleine onderneming erg interessant!

Extra omzet voor je producten:

“Voorheen had ik vooral klanten uit mijn eigen regio,
nu komen ze uit héél Nederland en België. “

Anja van Kids en Fun uit Uden

 

Kinderfeestje-Idee is een landelijk initiatief en biedt ouders hulp in de zoektocht bij een leuk feestje thuis:

  • overzicht:   één plek waar alle mogelijkheden op een rij staan
  • inspiratie: veel leuke ideeën voor het kinderfeestje en
  • gemak:  direct bekijken online betalen  én bestellen.

Geen verkoop, geen kosten

Alléén als je je producten verkoopt, draag je een vast bedrag af. Voor dit bedrag maak je gebruik van het extra verkoopkanaal én de landelijke marketinginspanningen. Naast je eigen website kun je dus óók extra landelijke verkoop creëren.

Wij zijn géén concurrent

Wij bieden je alleen een extra platform en zijn dus géén concurrent. Sterker nog wij denken met je mee. Immers ons belang is ook jouw belang: zorgen dat je producten gezien en verkocht worden. We helpen je ook:  wij maken voor je de factuur, het verzendetiket, regelen de betaling en jij stuurt uiteraard je producten op!

Geen enkel risico

Word je product niet verkocht? Dan heb je ook geen kosten. Niet tevreden? Je kunt op elk moment stoppen! Geen risico’s of kleine lettertjes dus!

Exclusiviteit

Kinderfeestje-Idee zal niet dezelfde producten op de website plaatsen als jij aanbiedt. M.a.w. je blijft uniek!

Kinderfeestje ideeën

Hoe werkt het?

Je ontvangt van Kinderfeestje-Idee een melding als jouw product verkocht is.
Je ontvangt een factuur, verzendetiket en ontvangt het bedrag op je rekening. Je draagt zorg voor verzending van het pakket (en de eventuele retourzending)

Zijn er nog verplichtingen?

Het product dient tegen dezelfde prijs te worden verkocht als op je eigen website. Het product dient als koopproduct of als verhuurproduct gestuurd te kunnen worden binnen Nederland.
In onderling overleg bepalen we welke producten op Kinderfeestje-Idee (kunnen) worden geplaatst.

Hoe meld ik me aan?
Of krijg ik extra informatie?

Meld je product aan via onderstaand formulier

(extra info via :  info@kinderfeestje-idee.nl of 06 53948510)

[wpuf_form id=”15768″]