Creatief kinderfeestje thuis ideeën

Wat organiseer je voor jongens en meiden als creatief kinderfeestje? Wat komt er kijken bij het organiseren van een kinderfeestjes als je zoon of dochter iets creatiefs wil doen? Over het algemeen is het makkelijk om een creatief kinderfeestje te organiseren. De kinderen vinden creatief bezig zijn leuk! Wij helpen je met ideeën. Hoe pak je het aan? 

Het is altijd leuk om kinderen creatief bezig te zijn rond een tafel. Kinderen vinden het leuk om zelf te ontdekken hoe je dingen kan maken, ze zijn dan super enthousiast. Een creatief kinderfeestje is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. 

Wat organiseer je? 

Ideeën voor een creatief kinderfeestje

Bekijk de leukste ideeën voor een creatief kinderfeestje
 
Beauty kinderfeestjes

Zelf parfum maken:
Niet moeilijk wél erg leuk om met vriendinnen te doen! Van welk luchtje hou jij? Jasmijn, musk of andere geurtjes. Zelf parfum maken is leuk! Zelf parfum maken en ontdekken wat het lekkerste geurtje voor jou is. Noteer het lekkerste geurtje op een receptkaartje en het etiket. Ook voor jongens superleuk!

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00
Lipgloss maken kinderfeestje:

Een compleet lipgloss-pakket met alle benodigdheden en een duidelijke werkinstructie. Niet moeilijk wél erg leuk om met vriendinnen te doen! Een mooie roze lipgloss met lekkere grapefruit geur. Zelf lipgloss maken is leuk! Zelf lipgloss maken en ontdekken of het je staat!

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50
 • Het complete pakket
  Het complete pakket
 • Porseleine stamper + houder
  Porseleine stamper + houder
 • Verwarmen
  Verwarmen
 • De lipgloss houders
  De lipgloss houders

Bruisbal maken feestje:
Met dit prachtige knutselpakket kan ieder kind minimaal 2 of 3 bruisballen maken. Maak een feestje in je badkamer en laat jouw bruisbal oplossen in het water waarin prachtige kleuren en een verrassing tevoorschijn komt. Als je bruisbal klaar is kan je beginnen aan het maken van het bruisbal doosje. 

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50

 

Sieraden maken kinderfeestje:

Sieraden maken is hip! Leuk pakket voor meiden van 7 tot 12 jaar. Erg leuk om te maken én nog leuker een mooi sieraad mee naar huis nemen! Je kunt kiezen uit 2 pakketten

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95
Badolie maken kinderfeestje (twee kleuren):

Badolie maken is een leuke activiteit voor jongens en meiden tussen 6 en 11 jaar! De twee kleuren badolie zorgt voor een mooi effect in je flesje. Het flesje neem je natuurlijk mee naar huis.

Haarfeestje: zelf gel maken!: 

Lekker creatief je eigen haargel maken! En daarna uiteraard je haar stylen in je eigen fashion model! Deze leuke, maar ook educatieve activiteit, duurt afhankelijk van de organisatie en voorbereidingen ongeveer één uur.

Kinderfeestje 7-8 jaar

Haarfeestje: zelf gel maken!

Vanaf 38,00
kook- en bak feestje
 

Chocolade-feestje:
Creatief, mooi én lekker een chocolade feestje. Maak op jouw feestje met je vrienden en vriendinnen een heel mooi doosje voor je bonbons. Je versiert het doosje met lint. Dan ga je aan de slag om chocolade bonbons te maken. En na afloop van je feestje uiteraard het doosje mee naar huis!

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95
 • Bonbons chocolademallen
  Bonbons chocolademallen
 • Chocolademallen met diverse vormen
  Chocolademallen met diverse vormen
 • Wat voor vormen ga jij gebruiken?
  Wat voor vormen ga jij gebruiken?
 • RVS schaal voor opwarmen chocolade
  RVS schaal voor opwarmen chocolade
 • De lekkerste chocolade voor je bonbons
  De lekkerste chocolade voor je bonbons
 • Aan de slag!
  Aan de slag!
 • Spuitzakken voor vullen van de mallen
  Spuitzakken voor vullen van de mallen
 • Elk kind ontvangt A3 bouwplaat voor maken bonbons doosje
  Elk kind ontvangt A3 bouwplaat voor maken bonbons doosje
 • Versier je doosje met lint en stempel je label
  Versier je doosje met lint en stempel je label
 • Spatel voor afstrijken chocolade
  Spatel voor afstrijken chocolade
 • Versier je bonbons doosje met lint
  Versier je bonbons doosje met lint
Cupcakes maken feestje: 

Hou je van cupcakes? Nog leuker om ze zélf te maken, bakken en versieren. Natuurlijk gaan we ook een mooi cupcake-doosje maken en spelen we leuke spelletjes in het thema. Wat dacht je van: Wie heeft de aarbei, cupcake domino, dikke buik gooien en veel meer.

 • Gezellig: cupcakes maken
  Gezellig: cupcakes maken
 • Lekker aan de slag om cupcakes te maken
  Lekker aan de slag om cupcakes te maken
 • Compleet bakpakket met schortjes, cupcake vormpjes, rollers, uitstekers, etc.
  Compleet bakpakket met schortjes, cupcake vormpjes, rollers, uitstekers, etc.
 • De mooiste eigen creaties
  De mooiste eigen creaties
 • Lekker creatief bezig..
  Lekker creatief bezig..
 • Lekkerrrrrrr
  Lekkerrrrrrr
 • Maak je eigen cupcake doosje
  Maak je eigen cupcake doosje
 • Aan de slag!
  Aan de slag!
 • Cupcake doosje
  Cupcake doosje
 • Spelletjes: dikke buik gooien
  Spelletjes: dikke buik gooien
 • Spelletje: memory
  Spelletje: memory
 • Spelletje: waar is de aardbei
  Spelletje: waar is de aardbei
 • Spelletje: het verdwenen voorwerp
  Spelletje: het verdwenen voorwerp
Boltaartjes maken compleet bakpakket: 

Thuis gaan de kinderen tijdens het boltaartjes feestje de lekkerste taartjes vullen en versieren, waarna ze iets heel bijzonders hebben om mee naar huis te nemen.

Koken en bakken

Boltaartjes maken compleet bakpakket

Vanaf 85,00
Gratis naamkaartjes voor op tafel: 

Versier de tafel met gratis naamkaartjes in sprookjesachtige prints. Met deze naamkaartjes weet iedereen waar hij/zij mag gaan zitten. Schrijf een naam in het vakje en zet het naamkaartje op tafel. Leuk voor bij het eten!

Aanbieding!
0,00 (incl.btw)
creatief feestje voor jongens en meisjes
  

Memobord maken kinderfeestje:
Een memobord maken is een super leuke creatieve bezigheid.
De kinderen maken met schoolbord verf zelf het memobord. Daarna werken jonge kinderen met Foam klei. Oudere kinderen werken met voorbeelden, die via carbon papier overgetrokken worden en daarna met 3D verf worden aangebracht op het memobord. Een compleet pakket en alles gelijk in huis!

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Groene slime maken pakket: 

Tijdens een kinderfeestje groene slime ga je zelf slime maken! Is erg leuk voor jongens én meiden van 7 tot 12 jaar! U kunt het feestje zelf begeleiden, bij het pakket zit een duidelijke handleiding. Het slime pakket is geschikt voor 6, 8, 10, 12 óf 14 kinderen.

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 34,50
Knutselfeestje:

Maak gemakkelijk je eigen lama, unicorn of robot! Een gezellig maar vooral creatief knutselfeestje. Kies voor elk kind een knutselpakketje uit! Alle benodigdheden krijg je thuis opgestuurd.

 Knikkerbaan maken feestje:

Laat de knikkers maar rollen! Met dit complete knutselpakket maak je een geweldige knikkerbaan. Alle benodigdheden om de knikkerbaan compleet te maken krijg je thuis opgestuurd.

Ontwerp je eigen rugzak!: 

Een heel leuk creatief feestje voor kinderen vanaf 5 jaar tot 8 jaar! Zij kunnen een eigen rugzak kleuren en ontwerpen. Ze kunnen kiezen uit de vele voorbeeldtekeningen en deze overtrekken, zodat er altijd een mooi resultaat komt. Maar uiteraard kunnen zij ook zélf een leuk ontwerp verzinnen.

Creatief kinderfeestje

Ontwerp je eigen rugzak! Kleuren maar..

Vanaf 20,00
Pakket zeepketting maken: 

Zelf een fleurige zeepketting maken, heb je dat altijd al willen doen? Kijk snel naar onderstaande foto’s, daar zie je hoe je zelf de kleur, – de geur en de vorm van je zeepje mag bepalen en zodoende je eigen gemaakte zeepje later aan een slinger mag hangen.

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 79,95
Kooppakket Mozaïeken:

Ben jij een échte kunstenaar? Hier ben je op de juist plek. Een compleet-, leuk en creatief mozaïekpakket; tegeltjes, lijm, voegsel, bakjes, doekjes en veel verrassend ander leuk materiaal (o.a.  glas-nuggets) om je knutswerk uniek mee te maken, vindt je in het pakket. Een hele middag of avond heerlijk knutselen met mooie kleuren, succes verzekerd!

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95
 • Hartjes mozaïeken
  Hartjes mozaïeken
 • Compleet kooppakket
  Compleet kooppakket
 

Top 5 populaire creatieve kinderfeestjes thuis:

1.Chocoladefeestje:

Creatief, mooi én lekker een chocolade feestje. Maak op jouw feestje met je vrienden en vriendinnen een heel mooi doosje voor je bonbons. Je versiert het doosje met lint. Dan ga je aan de slag om chocolade bonbons te maken. En na afloop van je feestje uiteraard het zelfgemaakte doosje met de super lekkere bonbons mee naar huis!

 


2. Memobord maken:

Een memobord maken is een super leuke creatieve bezigheid.
De kinderen maken met schoolbord verf zelf het memobord. Daarna werken jonge kinderen met Foam klei. Oudere kinderen werken met voorbeelden, die via carbon papier overgetrokken worden en daarna met 3D verf worden aangebracht op het memobord. Een compleet pakket en alles gelijk in huis! Een super leuk creatief kinderfeestje voor thuis!


3. Zelf parfum maken:

Niet moeilijk wél erg leuk om met vriendinnen te doen! Van welk luchtje hou jij? Jasmijn, musk of andere geurtjes. Zelf parfum maken is leuk! Zelf parfum maken en ontdekken wat het lekkerste geurtje voor jou is. Noteer het lekkerste geurtje op een receptkaartje en het etiket. Ook voor jongens superleuk! Bekijk het filmpje voor extra informatie.


4.Bruisbal maken feestje

Super leuk voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Met dit creatieve knutselpakket kan ieder kind minimaal 2 of 3 bruisballen maken. Als de bruisbal gemaakt is krijgt ieder kind een eigen bouwplaat voor het maken van zijn of haar eigen bruisbal doosje. Geniet thuis van je zelfgemaakte bruisbal of geef je bruisbal weg als cadeautje. Dit bruisbal maken feestje duurt 1,5 tot 2 uur. Veel plezier!

 


5. Mozaïeken

Ben jij een échte kunstenaar? Hier ben je op de juist plek. Een compleet-, leuk en creatief mozaïekpakket; tegeltjes, lijm, voegsel, bakjes, doekjes en veel verrassend ander leuk materiaal (o.a.  glas-nuggets) om je knutswerk uniek mee te maken, vindt je in het pakket. Een hele middag of avond heerlijk knutselen met mooie kleuren, succes verzekerd! 

chocoladefeestje_kinderfeestje
Hmm.. Lekker bonbons maken!

 

memobord maken kinderfeestje
Je eigen memo bord maken!

zelf parfum maken

bruisbal maken feestje

mozaïeken kinderfeestje
Maak de mooiste dingen met mozaïeken
Bekijk de leukste creatieve kinderfeestjes op leeftijd
Creatief kinderfeestje 5 jaar-6 jaar

Bekijk hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

Nieuw

Creatief kinderfeestje

Magische kijker knutselfeestje

Vanaf 36,00
Nieuw

Koken en bakken

Cupcakes maken feestje

Vanaf 55,00

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50

Creatief kinderfeestje

Ontwerp je eigen rugzak! Kleuren maar..

Vanaf 20,00

Over 2 feestjes vertellen we je graag iets meer!

Knutselfeestje:
Maak gemakkelijk je eigen lama, unicorn of robot! Een gezellig maar vooral creatief knutselfeestje. Kies voor elk kind een knutselpakketje uit! Alle benodigdheden krijg je thuis opgestuurd.

 Chocolade-feestje: 

Creatief, mooi én lekker een chocolade feestje. Maak op jouw feestje met je vrienden en vriendinnen een heel mooi doosje voor je bonbons. Je versiert het doosje met lint. Dan ga je aan de slag om chocolade bonbons te maken. En na afloop van je feestje uiteraard het doosje mee naar huis!

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95
 

Creatief kinderfeestje 7 jaar- 8 jaar
 

Bekijk hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50
Nieuw

Creatief kinderfeestje

Magische kijker knutselfeestje

Vanaf 36,00
Nieuw

Koken en bakken

Cupcakes maken feestje

Vanaf 55,00

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95

Koken en bakken

Boltaartjes maken compleet bakpakket

Vanaf 85,00

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50

Kinderfeestje 7-8 jaar

Haarfeestje: zelf gel maken!

Vanaf 38,00

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 79,95

Over 2 feestjes vertellen we je graag iets meer!

Memobord maken kinderfeestje:
Een memobord maken is een super leuke creatieve bezigheid.
De kinderen maken met schoolbord verf zelf het memobord. Daarna werken jonge kinderen met Foam klei. Oudere kinderen werken met voorbeelden, die via carbon papier overgetrokken worden en daarna met 3D verf worden aangebracht op het memobord. Een compleet pakket en alles gelijk in huis!

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Zelf parfum maken:

Niet moeilijk wél erg leuk om met vriendinnen te doen! Van welk luchtje hou jij? Jasmijn, musk of andere geurtjes. Zelf parfum maken is leuk! Zelf parfum maken en ontdekken wat het lekkerste geurtje voor jou is. Noteer het lekkerste geurtje op een receptkaartje en het etiket. Ook superleuk voor jongens!

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00
Creatief kinderfeestje 9 jaar - 10 jaar

Bekijk hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50
Nieuw

Creatief kinderfeestje

Magische kijker knutselfeestje

Vanaf 36,00
Nieuw

Koken en bakken

Cupcakes maken feestje

Vanaf 55,00

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95

Koken en bakken

Boltaartjes maken compleet bakpakket

Vanaf 85,00

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50

Kinderfeestje 7-8 jaar

Haarfeestje: zelf gel maken!

Vanaf 38,00

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 34,50

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 79,95

Over 2 feestjes vertellen we je graag iets meer!

Lipgloss maken kinderfeestje:
Een compleet lipgloss-pakket met alle benodigdheden en een duidelijke werkinstructie. Niet moeilijk wél erg leuk om met vriendinnen te doen! Een mooie roze lipgloss met lekkere grapefruit geur.   Zelf lipgloss maken is leuk! Zelf lipgloss maken en ontdekken of het je staat!

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Bruisbal maken feestje:
Met dit prachtige knutselpakket kan ieder kind minimaal 2 of 3 bruisballen maken. Maak een feestje in je badkamer en laat jouw bruisbal oplossen in het water waarin prachtige kleuren en een verrassing tevoorschijn komt. Als je bruisbal klaar is kan je beginnen aan het maken van het bruisbal doosje. 

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50

Boltaartjes maken compleet bakpakket: 
Thuis gaan de kinderen tijdens het boltaartjes feestje de lekkerste taartjes vullen en versieren. Als de taartjes klaar zijn hebben ze iets heel bijzonders en lekkers om mee naar huis te nemen.

Koken en bakken

Boltaartjes maken compleet bakpakket

Vanaf 85,00
 

Creatief kinderfeestje 11 jaar - 12 jaar

Bekijken hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95

Koken en bakken

Boltaartjes maken compleet bakpakket

Vanaf 85,00

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 34,50

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 79,95

Over 2 feestjes vertellen we je graag iets meer!

Groene slime maken pakket:
Tijdens een kinderfeestje groene slime ga je zelf slime maken! Is erg leuk voor jongens én meiden van 7 tot 12 jaar! U kunt het feestje zelf begeleiden, bij het pakket zit een duidelijke handleiding. Het slime pakket is geschikt voor 6, 8, 10, 12 óf 14 kinderen.

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 34,50
Sieraden maken kinderfeestje:

Sieraden maken is hip! Leuk pakket voor meiden van 7 tot 12 jaar. Erg leuk om te maken én nog leuker een mooi sieraad mee naar huis nemen! Je kunt kiezen uit 2 pakketten

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95

de voordelen van een creatief kinderfeestje thuis

 • Creativiteit is een belangrijk deel van de ontwikkeling voor de kinderen.Creatief kinderfeestje Tijdens het creatief bezig zijn gaan de kinderen door veel denkprocessen heen. Welke kleuren passen het beste bij elkaar? Hoe ga ik dit vast lijmen? De kinderen leren creatief na te denken!
 • Als je creatief bezig bent kan je zelf bepalen hoe je uiteindelijke werk eruit komt te zien. De kinderen hoeven dus niet hetzelfde als elkaar te maken, iedereen maakt iets wat hij/zij leuk vind! Zo krijg je veel verschillende werkjes met allemaal een andere reden.
 • De kinderen hebben iets origineels en persoonlijks om mee naar huis te nemen. Super leuk als ze thuis komen met iets wat ze zelf gemaakt hebben.
 • Er is veel afwisseling, je bent niet de hele dag met het zelfde cakeje of chocolaatje bezig.
 • Mozaïeken super mooi!
  Mozaïeken super mooi!
 • Knutselpakketje, maak je eigen unicorn
  Knutselpakketje, maak je eigen unicorn
 • Zelf je memo bord maken, super leuk!
  Zelf je memo bord maken, super leuk!
 • Hmm... boltaartjes maken
  Hmm... boltaartjes maken
 • Chocolade feestje, lekkerrrr
  Chocolade feestje, lekkerrrr
 • Makkelijk je eigen bonbons maken
  Makkelijk je eigen bonbons maken
 • Zelf sieraden maken
  Zelf sieraden maken
 • Leuk voor de meiden, lipgloss maken
  Leuk voor de meiden, lipgloss maken

Creatieve kinderfeestjes jongens:

groene slime maken

Lekker creatief, groene slime maken en mee naar huis nemen! 

memobord maken

Super leuke creatieve bezigheid.  kinderen vinden het prachtig om het resultaat daarna thuis in de eigen slaapkamer op te hangen.

haargel maken

Wat is leuker dan je eigen haar stylen met je zelfgemaakte haargel? 

Nog meer ideeën? Kies je categorie

eten en drinken ideeën kinderfeestje

Het eten en drinken voor op een kinderfeestje hoeft niet lastig te zijn. Houd rekening dat je iets koopt wat iedereen lekker vind, maak het jezelf niet te lastig door het te uitgebreid willen doen. Gewoon lekker standaard een hapje en tussendoor wat limonade. Hier kan je paar ideeën vinden over wat je kan serveren op het kinderfeestje.discotafel_versiering_feestje

 

 

 

 

 • Frietjes: Gewoon lekker standaard, vaak lust iedereen dit. Bak het zelf of haal het ergens in de buurt. Leg de frietjes op het tafelkleed en iedereen kan lekker eten!
 • Mini pizza’s: Niet altijd even gezond maar het is wel een speciale dag dus dan mag dat! Vaak vinden de kinderen dit altijd super lekker.
 • Pannenkoeken: Bak zelf wat pannenkoeken, zet stroop en poedersuiker op tafel en voila iedereen kan lekker eten.
 • Veggie dips: Groenten zoals wortels, komkommer, kaasjes en tomaten. Lekker om te combineren met dips zoals: Heksenkaas of een komkommer-yoghurtdip. Een gezond alternatief! 
eten en drinken

Ook hebben we hier paar ideeën voor wat drankjes op een kinderfeestje: 

 • Limonade, leuk om het glaasje te dippen in suiker zodat je een mooi suikerrandje hebt. 
 • Een gezonde verse smoothie
 • Kinder champagne
 • Eventueel wat frisdrank

Hoe organiseer ik een creatief kinderfeestje?

Stap 1: Zoek een creatief kinderfeestje wat je aanspreekt. Hieronder staan alle creatieve kinderfeestjes in categorieën. Zo kan je gemakkelijk een keuze maken of je gaat voor een beauty kinderfeestje, kook-en bak feestje of een echt creatief kinderfeestje.winkelmand

Stap 2: Een leuk creatief kinderfeestje gevonden? Dan kan je het pakket in de winkelmand zetten. (Alle beauty kinderfeestjes zijn kooppakketten) Als je hebt betaald ontvang je het pakketje binnen enkele werkdagen thuis!

Verzending gaat via Post.nl. Via Track-en-Trace kun je het pakketje volgen tot aan je deur! 

Ideeën voor het uitpakken van de cadeautjes: ballonnen

 • Cadeautjes verstoppertje: de jarige gaat even uit de kamer of doet een blinddoek voor. De kinderen verstoppen alle cadeautjes, waarna de jarige deze via aanwijzingen van de gasten (‘warm’, ‘koud’) mag zoeken.  
 • Tik, tik wie ben ik: De kinderen zitten in een cirkel. De jarige is geblinddoekt. Iemand uit de kring wordt aangewezen en mag heel zachtjes achter de jarige gaan zitten en vragen ‘tik, tik wie ben ik?’. Daarna moet de jarige dat raden. Is het goed dan mag het kind het cadeautje geven om uit te pakken.

 • Dobbelen: Laat alle kinderen een nummer kiezen. Zodra dat nummer gedobbeld wordt mag het cadeautje gegeven worden.

Voor meer ideeën klik hier 

 

De 10 leukste ideeën voor kindertraktaties

 

Afscheidcadeautjes

 • Stem de cadeautjes af op het thema want de kinderen zijn nu zo groot dat ze dat waarderen
 • Voor een indianen thema kun je denken aan het meegeven van mini-cactussen of laat ze zelf een indianentooi maken die ze mee naar huis kunnen nemen (zie knutselpakket in het thema).
 • Plastic zwaarden zijn niet duur en perfect om mee te geven als je een kinderfeestje geeft in het thema:  ridders. De meiden maak je blij met  plastic ringen of beauty accessoires zoals een  handspiegeltjes, nagelstickertjes of make-up.
 • Bij een feestje in het thema circus passen vrolijke gummetjes en pennen in circus kleuren of grapjes uit de feestwinkel, zoals een bloem die water spuit, scheetkussens, rolfluitjes of andere gimmicks vallen bij deze leeftijdsgroep altijd in de smaak. Jongens zijn dol stuiterballen en nep-rubberen insecten om de ouders voor de gek te houden.

Tip:  kinderen in deze leeftijd kunnen al meer dan je denkt. Begeleid de kinderen van een afstandje en zie hoe ze elkaar vanzelf bijsturen.

Voorbereidingen voor een creatief kinderfeestje: 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben we hier voor jou een paar tips om een succesvol creatief kinderfeestje te organiseren. 

 • Weet je niet hoeveel kinderen je gaat uitnodigen? Nodig dan net zoveel kinderen uit als de leeftijd van de jarige. Dus wordt je kind 6 jaar? Nodig dan maximaal 6 kinderen uit. Zo wordt het voor een jonger kind niet te snel te druk.
 • Bij sommige creatieve kinderfeestjes kan het zijn dat de kinderen hun kleding eventueel vies gaan maken, zorg daarom dat de kinderen een schort aantrekken. Of vraag van tevoren aan de ouders van de kinderen of de kinderen kleding aan kan doen wat vies mag worden. 
 • Klaarmaken van de tafel: Laat alle kinderen rond een tafel zitten, zorg ervoor dat je alles klaar zet voordat de kinderen gaan beginnen. 
 • Zorg dat er geen breekbare dingen zijn in de ruimte waar het kinderfeestje gevierd wordt.

 

Beoordelingen creatief kinderfeestje

Marianne  

Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader. 

Familie van Vliet  

Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!

Daphne Sibma  

Een superleuk chocoladefeestje gegeven voor mijn bijna 11 jarige dochter.
De meisjes hebben met veel plezier de bonbons gemaakt. Zeker in deze tijd de moeite waard van een thuisfeestje.
Super bedankt.

Laatste nieuws en ideeën

kinderfeestjes 7 jaar en 8 jaar - de leukste kinderfeestjes kinderfeestje-idee