Detective feestje interactieve speurtocht

detectieve feestje

Detective feestje: stoer en interactieve speurtocht met opdrachten binnen- en buitenhuis.

Speurtocht feestje voor jongens en meiden van 7-10 jaar. Het True Detective feestje is een echte missie speurtocht waarbij de deelnemers (de detectives) de terrorist gaan ontmaskeren.

 
True detective uitnodigingDetective siteDe kinderen krijgen toegang tot het geheime detective portaal op onze website. Daar krijgen ze opdrachten en aanwijzingen om de zaak op te lossen. Via de mobiel hebben ze rechtstreeks contact met Inspecteur M.
Je ontvangt het draaiboek, de voorbereidingen, de aanwijzingen, logboek, bom en toegang tot het internetportaal via de download in huis.
Bestel het True Detective feestje en je kunt direct alle bestanden downloaden.
Voor maar € 19,95!
 
Inspecteur M heeft de hulp van de detectives (de kinderen) ingeschakeld. Via video-opdrachten en berichten komen zij steeds dichter bij de waarheid. De kinderen hebben een laptop/ tablet en mobiel als communicatiemiddel, hierdoor kunnen ze samen met Inspecteur M de terrorist ontmaskeren.
detective feestje
 
Het feestje bestaat uit 7 verschillende spelrondes
die zowel binnen als buiten gespeeld worden.
 
aanwijzingen True Detective
In de speelrondes gaan de kinderen hun vingerafdruk goed bekijken, spelen ze een crime scene na, luisteren ze naar verschillende getuigenverhoren, gaan ze opzoek naar de verdachte en kijken wat hij van plan is. Uiteindelijk moeten zij de bom onschadelijk maken voor deze ontploft. De totale spelduur van het feestje is ongeveer 2 á 3 uur.
 
True Detective optioneel kooppakketOm het spel nog leuker, spannender en levensecht te maken hebben wij een optioneel kooppakket voor maar €5,50 per kind!
 

Hierin zitten Detective petjes met opdruk, notitieboekjes voor elk kind, afzetlint, krijt, stempelkussen, cijferslotje, ballonnen en oorkondes.

Zo krijg je alle benodigdheden voor de spellen in huis, zodat je zelf niks meer in huis hoeft te halen!

BEKIJK EN BESTEL DE DOWNLOAD OP DE SITE🔍