Een hip & stoer kinderfeestje. Wie wil dat nu niet? Hier vind je het ebook ‘Ideeën Kinderfeest Thuis’. Een boek vol inspiratie en ideeën voor je kinderfeestje thuis. Dit ebook is gratis te downloaden.

ebook ideeën kinderfeest thuis_edited-1ebook ideeën kinderfeest thuis_2--kinderfeestje thuis ideeën

Gratis ebook met ideeën voor hippe & stoere kinderfeestjes thuis

 

 


‘ Fijn dat je nu in één ebook alle ideeën voor een Kinderfeestje thuis kunt vinden ‘



Over de auteur:

De eigenaren van Kinderfeestje-Idee.nl: Ronald Broekman en Anja Hobo bundelen in dit ebook de populairste en meest vernieuwende activiteiten voor kinderfeestjes thuis. Een naslag werk voor inspiratie bij het organiseren van je feestje.

Door de website kinderfeestje-idee.nl en de samenwerking met diverse partijen hebben zij veel inzicht in wat er speelt in de markt. “We zien dat ouders graag het kinderfeestje van de zoon of dochter op een leuke en eigentijdse manier willen invullen. Je wil het liefst iets origingeels, maar wel betaalbaar.” aldus Ronald.  “In dit ebook bieden wij ouders een overzicht van de diverse nieuwe mogelijkheden die er zijn voor elke leeftijd.  Een kinderfeestje thuis hoeft wat beleving voor de kinderen zeker niet onder te doen voor een uitstapje op locatie.

kinderfeestje idee anja

Een kinderfeestje thuis organiseren was nog nooit zo populair!

Vernieuwende kinderfeestjes
De laatste jaren zien we veel nieuwe ontwikkelingen bij de organisatie van kinderfeestjes thuis. Het aanbod van vernieuwende huur- en kooppakketten op de markt groeit.

Steeds meer kinderen op het feestje:
Je ziet ook een tendens dat kinderfeestjes – zeker thuis – met steeds méér kinderen gevierd worden. Thuis kan dat ook gemakkelijk, want of je nu voor 6 of 14 kinderen een activiteit organiseert maakt in kosten nauwelijks iets uit. En soms is het leuker om bijvoorbeeld alle jongens of meisjes in je klas uit te nodigen! Zeker als je het samen met een ander vriendje of vriendinnetje organiseert.”

Erg populair: een kamer in je huis ombouwen tot EscapeRoom. Maar wat dacht je van een WhatsApp speurtocht, een MeidenChallenge of met zijn allen Groene-Slime maken?

 


 

kinderfeestje thuis ideeën

Gratis ebook met ideeën voor hippe & stoere kinderfeestjes thuis

 

‘Dit is het leukste kinderfeestje ever!’ 
leuk zo’n uitspraak recht uit het hart!

kinderfeestje thuis ideeën