Escape Room thuis maken voor je kinderfeestje

Escape room thuis

Ontsnappen uit een Escape Room is voor steeds meer mensen een unieke ervaring,  die ze vastgrijpt en hongerig maakt naar nieuwe Escape Rooms. Ook voor kinderen zijn er steeds meer Escape Rooms te vinden, maar voor kinderfeestjes vaak erg duur. Kinderfeestje-Idee heeft de primeur en verovert de markt met een Escape Room voor thuis. Hiermee creëer je voor je feestje eenvoudig je eigen Escape Room!

Escape room thuis
Ontsnappen vereist een goede samenwerking met je vrienden

Een Escape Room wint ook bij kinderfeestjes aan populariteit.

Er is keuze te over, want de Escape Rooms schieten in het hele land als paddenstoelen uit de grond. Het bezoeken van een Escape Room met kinderen voor een kinderfeestje is echter niet altijd handig. Zeker voor 10 of 11 jarige zijn de Escape Rooms over het algemeen te ingewikkeld, waardoor kinderen afhaken. Daarnaast zie je dat de prijs die er per kind gevraagd wordt voor een Escape Room op locatie wel erg hoog is, meestal vanaf 20 euro. Zeker als je met een grote groep bent loopt dit aardig op!

Een prijs boven de 20 euro per kind is bij een Escape Room
helaas géén uitzondering

In combinatie met drank of een hapje kun je je portemonnee nog verder open trekken en is een Escape Room op locatie zeker als je veel kinderen uitnodigt vaak géén logische keuze..

Kinderfeestje-Idee zag de mogelijkheid om iets nieuws te ontwikkelen in de markt, namelijk een Escape Room voor thuis!

Themakist Escape Room thuis van Kinderfeestje-Idee
‘Voor ouders die een Escape Room feestje wilde organiseren waren er weinig alternatieven’ aldus Ronald Broekman oprichter van Kinderfeestje-Idee. ‘Er zijn wel enkele aanbieders die Escape Room voor thuis aanbieden, maar dat zijn meer puzzeltjes via de computer. Kinderen willen wel puzzelen, maar ook fysiek bezig zijn en écht speuren.

Kinderfeestje-Idee: Kinderen willen écht zoeken en speuren!

Dat vonden wij dus ook belangrijk. Dus wij vonden het belangrijk dat de kinderen écht gingen zoeken en speuren in boeken, schilderijen en andere attributen en niet alleen maar bezig zijn met het oplossen van een lastige puzzel.

Voordelen themakist voor thuis:

  • een Escape Room thuis geeft flexibiliteit aan ouders om de tijd goed in te delen,
  • de kist is al helemaal startklaar,
  • je kunt het spelen met kleine en grote groepen van 6 tot 16 kinderen en
  • het is daarnaast veel goedkoper dan het spelen op locatie, maar zeker zo spannend voor de kinderen.

Escape room thuis, uniek in Nederland

‘Wat wij bieden is uniek in Nederland, namelijk een themakist met alle benodigde attributen en cryptische puzzels’. Ronald vervolgt: “Mensen die de themakist reserveren ontvangen enkele dagen voor het kinderfeestje een grote themakist thuis. Deze zit boordevol met attributen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld een oude typemachine, schilderijtjes, een  klok, boeken, fles met code, sleutelkastje met ‘bom’, secret decoder, kluisjes, piratenvlag, ballonnen, partypopper, etc.

De themakist Escape Room voor thuis is vooral geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

escape room speurtocht maken

escape room eng

 

 

 

Veel verborgen aanwijzingen

‘Elk attribuut kent verborgen, cryptische aanwijzingen. Zo vinden de kinderen aanwijzingen en sleutels om binnen één uur de bom te ontmantelen. Bijvoorbeeld door het drukken op een knop, horen de kinderen een geluidstoon van achter een schilderij vandaan komen. Een boek blijkt ineens geen boek te zijn en gevonden sleutels blijken na het puzzelen ineens een aanwijzing voor het kraken van een code. Een woord intikken opde typemachine geeft ineens een wel heel belangrijke hint.

Kamer ombouwen tot Escape Room thuis.

escape room speurtocht makenMet behulp van de instructie bouwen de ouders één kamer in huis om tot Escape Room. Alles krijgen zij in één keer in huis en er staat duidelijk beschreven waar de ouders de spullen neer kunnen zetten. Ze kunnen de ‘Escape Room thuis’ verder aankleden met spullen uit de themakist en eigen spullen zodat een spannende sfeer ontstaat. Via een link starten de ouders op de laptop of tablet in de Escape Room een videofilmpje op. Dit videofilmpje bouwt de spanning op en de tijdklok telt af tot de laatste seconde…  gaan zij op tijd ontsnappen?

Escape Room thuis reserveren: Wacht niet te lang met het reserveren van een Escape Room thuis themakist, want deze themakisten zijn erg populair.  Wil je meer informatie over deze Escape Room themakist, de beschikbaarheid bekijken of wil je reserveren? Klik dan hier voor meer info: Escape Room thuis

[huge_it_slider id=”56″]

Naast de Escape Room themakist verhuurt Kinderfeestje-Idee nog veel meer voor thuis. Wat dacht je van de themakist: themakist lasergamen-thuis, themakist paintballen-thuis of Levend Cluedo.  Ook voor jongere kinderen hebben wij meer dan 22 verschillende themakisten, die eenvoudig gehuurd kunnen worden. Keuze te over dus op www.kinderfeestje-idee.nl


 

Bestel Escape Room thuis themakist

Lees hier meer product informatie over een themakist Escape Room thuis.
Of bestel het product direct.

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50
Opties selecteren