Expeditie Robinson kinderfeestje nieuwe themakist!

expeditie_robinson kinderfeestje
Expeditie Robinson 2019 nadert zijn ontknoping. Veel kinderen zijn gek op dit programma. Kinderfeestje-Idee heeft een nieuwe themakist ontwikkeld: Expeditie Robinson kinderfeestje. Wie zijn dit jaar de expeditieleden? Zit jij in Kamp Noord of Kamp Zuid? Speel jij het spel tactisch slim en ben je fysiek sterk? Dan is dit spel iets voor jou! speer expeditie robinson De spelronde’s zijn geïnspireerd op het populaire TV programma Expeditie Robinson. En kennen leuke, uitdagende spelronde’s en beproevingen. Leuk voor 9 tot 14 jaar (en zelfs leuk voor oudere kinderen en volwassenen). Leuk ook voor grote groepen zoals je klas, de BSO of een schoolkamp! Geschikt voor 8 tot 32 personen!

Uit welke spelelementen bestaat Expeditie Robinson kinderfeestje?

  • Het spel Water en vuur zorgt ervoor dat de expeditieleden slim moeten samenwerken (zowel fysiek als mentaal). Kun jij een vuurtje aankrijgen in de roestvrijstalen schaal?
  • Voor het Robinson parcours moet je snel zijn behendig en de juiste tactiek volgen!
  • Verover jij de vlag van het andere kamp? Dan zijn de dukaten voor jouw team! Schiet je tegenspelers raak en blijf over met de vlag.
  • Voor het pendelspel heb je kracht nodig en fysiek sterke spelers. Maar let op met alleen kracht kom je er niet! Je moet ook heel behendig manouvreren.
[huge_it_slider id=”79″] Je ontvangt de themakist één of meerdere dagen via Post.nl in huis met alle benodigdheden en kort en bondige werkinstructie.
Overleef jij de beproevingen?
Bekijk de themakist Expeditie Robinson kinderfeestje
Aanbieding!

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

55,00105,00 (incl.btw)
Opties selecteren