Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.20.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
191 berichten.
Pippa heeft geschreven op 22 mei 2019:
Expeditie Robinson was een groot succes met mijn 13-jarige dochter en haar vriendinnen. Er was iets voor iedereen (wij deden het met 10 kinderen). We waren in een kuil in het bos, geen meer of rivier in de buurt dus water gewoon mee genomen in flesjes voor de water opdracht (werkte prima) Kist heel goed geregeld en beschrijving duidelijk. Super leuk. We kijken nu al uit naar de volgende kinderfeestje idee!
Lian heeft geschreven op 17 mei 2019:
De levering van de zeer complete lasergame box was ruim op tijd. Onze zoon van 9 heeft een super gaaf feestje gehad met al z'n vriendjes! Aanrader dus!
Bianca Steijns heeft geschreven op 6 mei 2019:
Afgelopen weekend hebben we met het feestje van onze dochter de escape room gedaan. We kregen de doos op vrijdag dus mooi optijd en hebben een er een mooie avond van gemaakt. De hele kamer verbouwt in het thema het was een groot succes. De meiden hadden 4 minuten over en maar 2 aanwijzingen nodig. Alles netjes geregeld en fijn al goed voorbereid.
Wendy Groenendijk heeft geschreven op 22 april 2019:
Het feestje was top! Echt top! Super top! De ontvangen kist was alleen wat minder, behoorlijk wat minder... Wij kregen een smerige kist van een klant die hem voor ons had gehuurd. Ik heb twee uur staan poetsen om alles weer netjes retour te doen aan kinderfeestje-idee.nl. Als ik geweten had wat ik nu weet had ik mezelf deze moeite bespaard. Leuk themafeest, minder blij met de service.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
In betreffende week waren er retourzendingen (vanuit België) die sterk vertraagd waren. Om géén risico te lopen dat we niet tijdig de Expeditie Robinson themakist naar u konden sturen, hebben we hierop geanticipeerd. We hebben hierover ook met u gecommuniceerd en aan een andere klant gevraagd de kist direct naar u door te sturen. Dit doen we alléén als het echt niet anders kan. Helaas konden we daardoor zelf de themakist niet vooraf controleren. Begrijp dat de aanblik bij binnenkomst nu helaas geen visitekaartje was. Excuus hiervoor, sta nog wel achter onze afweging ; immers tijdige levering vinden we erg belangrijk. Ben wel blij dat het wél super top feestje was.
Diane heeft geschreven op 20 april 2019:
Wat geweldig geregeld..top feestje gehad van onze zoon. Lasergamen in het bos. De middag was veel te kort vonden de feestgangers. Dus zeker voor herhaling vatbaar. wij hebben een geweldige middag gehad dank zij de goede voorbereiding( alles was ruim op tijd geleverd) en makkelijk om alles retour te doen.. hier gaan we zeker nogmaals gebruik van maken...
Ester heeft geschreven op 20 april 2019:
Afgelopen woensdag expeditie Robinson feestje gedaan. De box had ik zaterdag binnen zodat we alles rustig voor konden bereiden. Kinderfeestje was een groot succes!! Zeker een aanrader!!
Rolinda heeft geschreven op 19 april 2019:
Afgelopen zaterdag het laatste kinderfeestje gehad van onze zoon en zijn vriend. Hebben de escaperoom box en lasergame box gehad. Deze waren ruim op tijd zodat we alles mooi konden klaarzetten. De kinderen vonden het geweldig. Een heel geslaagd feest en echt een aanrader
Louise heeft geschreven op 18 april 2019:
Voor onze zoon een lasergame feestje gehouden op een bedrijfslocatie. Zelf de ruimtes verduistert en discolampen geplaatst. De genodigden gingen helemaal los en op in het spel! Naast de laserguns hadden we ook de vip maskers en ook deze waren een groot succes. Na 2 uur lasergamen konden de boys er nog geen genoeg van krijgen. Ze gingen helemaal op in het spel. Uiteindelijk ging iedereen moe en voldaan weer naar huis. Echt een aanrader dit! Je krijg op de tijd de spullen en instructies thuis en alles is ook heel makkelijk weer te retourneren.
Andrea heeft geschreven op 14 april 2019:
Ruim op tijd arriveerden de twee gehuurde kisten. Alle tijd om alles eens goed door te nemen, met de aanwezige spullen en instructies. Heel complete kisten, de Wie is de Mol en LAsergamen. Echt een aanrader voor het geven van een feestje thuis. Compleet, netjes, en geode service.
HtB heeft geschreven op 12 april 2019:
Super leuk jongens slaapfeestje begonnen met Escaperoom thuis. Box ruim op tijd aan, goed contact met Ronald, echt makkelijk. En ideaal aan thuis, zonder klok, was er echt aandacht om op te lossen en samen te werken!
linda heeft geschreven op 6 april 2019:
Erg leuk feestje gehad met de lasergames. Ruim op tijd bezorgd voor het feestje. Duidelijke beschrijving. Aanrader!
Esther heeft geschreven op 6 april 2019:
Tien blije en vermoeide koppies na Expeditie Robinson in het bos. Deze 10jarigen hebben genoten! En mocht iemand nog een kist zoeken voor volwassenen (familie/ collega's/...): deze kist is daar ook geweldig voor!
E. Weijers heeft geschreven op 4 april 2019:
Prima verzorgd en ruim op tijd het pakket binnen. Kinderen vonden het geweldig. Een target wat bij het spel inbegrepen zit deed het niet goed. Wij zijn verder heel tevreden!!
Wendy heeft geschreven op 21 maart 2019:
Het kinderfeestje Expeditie Robinson is achter de rug en het was een enorm succes! We hadden goed weer en een fantastische locatie met 10 erg enthousiaste tienerjongens (11-12 jaar). We hebben alle onderdelen kunnen spelen en er was ook nog de eetproef. Kamp noord heeft uiteindelijk gewonnen.
Petra heeft geschreven op 21 maart 2019:
Wat een geweldig feestje had onze dochter voor haar 10e verjaardag met de Wie is de Mol themakist! De kinderen die het spel niet kenden hadden iets meer uitleg nodig maar uiteindelijk was juist een van hen zo goed aan het mollen dat niemand de echte mol verdacht! Het tv programma was er niks bij ? Ook zijn we erg te spreken over den goede service. Telefonische bereikbaarheid is prima en toen wij wegens omstandigheden het feestje moesten verzetten, werd alles in het werk gesteld om de kist op een andere datum naar ons toe te zenden. Kortom, een absolute aanrader wanneer je zin hebt in een topfeestje!
Tanja heeft geschreven op 17 maart 2019:
Super leuk feestje gehad met de gehuurde escaperoom box. zelf de kamer in piratensfeer gebracht. Box was ruim op tijd, alles is heel duidelijk omschreven ook om de 2e groep weer klaar te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jolanda Salverda heeft geschreven op 13 maart 2019:
Erg leuke middag met de 'Wie is de mol?' kist gehad. Er waren 10 meiden op het feestje. De executieronde op de computer vonden ze erg spannend. Top feestje! Bedankt!
Ilse Bell heeft geschreven op 13 maart 2019:
Wij hebben een lasergame feestje gehouden.Wat een succes het was een super feestje! Wij zijn echt op een hele donkere plek in het park gaan lasergame dat was echt super! Ik had 12 kinderen en alle 12 waren super enthousiast!
Yvonne heeft geschreven op 26 februari 2019:
Wow wat was het een leuk feestje met de laser games! Mijn zoon zei leukste feestje ooit. De kist was er al op woensdag. En genoeg reserve batterijen en een duidelijke beschrijving. Ook terugsturen was heel makkelijk. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.
Daphne heeft geschreven op 19 februari 2019:
Expeditie Robinson met 8 meiden van 11 gespeeld! Hilarisch! Pakket was compleet! Leuke afwisselende spellen. Ik heb zelf nog de eetproef als extra erbij gedaan. De meiden zijn dik 2,5 uur in de weer geweest! Strand was niet nodig, veldje in de buurt van een vijver voldeed prima! Top middagje gehad. Echte aanrader!
Damman J. heeft geschreven op 12 februari 2019:
Lasergames gehuurd op 26/01. Pakket de donderdag geleverd, alles mooi en ordentelijk verpakt. Reserve batterijen aanwezig + duidelijke instructiefiche. Jongens(11jaar) hebben zich de dag zelf kostelijk geamuseerd, mede dankzij de verschillende spelvarianten die aanwezig waren. Materiaal is van heel degelijke kwaliteit. Terugsturen is kinderspel, dankzij voucher en kan zowel met bpost als posnl. Kortom, voor spotprijs hebben kinderen een topnamiddag gehad.
Simone heeft geschreven op 20 januari 2019:
Met 8 meiden van 11 en 12 jaar Wie is de Mol gespeeld. Echt leuk, soms vonden ze het wat moeilijk, vooral de kinderen die het tv programma niet kenden. We hebben de nieuwe targets uit geprobeerd, voor de meiden fijner dan het masker ( iets met haren die in de war gaan). Voor de jagers moeilijker omdat het target op de buik zit en ze vd jagers afdraaien. Super dat de kist goed gevuld is met alles wat je nodig hebt. En zelfs reserve.
Rein heeft geschreven op 9 januari 2019:
Wij hebben op 4 januari een kinderfeestje met de laserguns gehouden in het bos voor 9 jongens in de leeftijd van 8 en 9 jaar. De jongens vonden het fantastisch, vooral toen het wat donker begon te worden door de lichteffecten. Een groot succes, dank voor de uitstekende organisatie (levering en afhandeling)!
Michel heeft geschreven op 7 januari 2019:
Op 4 januari hebben wij met 12 kinderen een lasergame feest gegeven. Geweldige ervaring en er is enorm enthousiast gespeeld. De service en met name ook reactietijd van kinderfeestje idee zijn zeer positief ervaren door ons!
Vera heeft geschreven op 7 januari 2019:
Vorige week kinderfeestje gehad van onze dochter van 9 met 6 vriendinnen. We hadden de escaperoom kist gehuurd. De meiden hadden het nog nooit gedaan, maar vonden het erg leuk en spannend of ze het binnen de tijd gingen halen. Sommige dingen moesten ze even bij geholpen worden, maar die waren ook best lastig. Hele leuke middag gehad, bedankt voor het gebruiken van de spullen.
Ellen heeft geschreven op 19 december 2018:
Onze dochter van 11 heeft een super leuke middag gehad met de escape room box! Alles wat je nodig hebt zit in de box. De meiden vonden het super leuk en enorm spannend!
Laura & Daniëlle heeft geschreven op 17 december 2018:
Voor onze twee zonen een super-laser-gun-party georganiseerd voor in totaal 16 jongens: dankzij de geweldige laserguns van kinderfeestje-idee.nl was het een groot succes! Bedankt voor de mooie guns, super-tijdige levering en duidelijke spelregels. Echt een aanrader!
Manon heeft geschreven op 13 december 2018:
Geweldig familiefeest gehad met de laserguns! De kids hebben genoten, maar de volwassenen ook enorm! Wat een feest! Echt een aanrader. Kleine strubbeling met de bestelling gehad. Toen ik daar over belde werd er dubbel en dwars gehandeld om alles toch op tijd voor elkaar te krijgen! Bij kinderfeestje.idee laten ze je niet zetten! Mijn dank is groot!
Roeland van Deursen heeft geschreven op 30 november 2018:
Wat een fantastische service. Versturen van de escape room boxen in goed overleg ivm black friday en sint. Complete escape room op juiste niveau. Wat hebben de kinderen genoten. Mooiste partijtje ooit volgens iedereen! Heel veel dank
Desiree Kluytmans heeft geschreven op 27 november 2018:
Afgelopen vrijdag heeft mijn zoon van 11 een lasergame feestje gegeven. In een gehuurde gymzaal hebben 10 jongens zelf hun parcours gebouwd. Daarna konden ze, met af en toe een pauze, 2 uur lang lasergamen. Het was super! We hadden de guns ruim op tijd in huis. Een heel compleet pakket. Erg goed geregeld. Mijn zoon heeft een super feestje gehad!
Sander heeft geschreven op 27 november 2018:
Fantastisch leuk kinderfeest gehad met een escaperoom in a box. Duidelijke instructies en de duur van het spel (1 uur) past ook perfect bij de opgaves. Hartelijk dank! De kinderen zullen de inhoud van de kluis niet snel vergeten 😉
Daniëlle van Drunen heeft geschreven op 14 november 2018:
Afgelopen zaterdag een 'Wie is de Mol'- kinderfeestje voor mijn 12-jarige dochter gegeven. Ondanks het miezerige weer veel plezier gehad met de spellen. De test na afloop vonden de kinderen soms best spannend. Maar alle kinderen hebben een leuke middag gehad. Het verzamelde Molgeld werd over alle kinderen verdeeld in de vorm van chocolademunten. Een aanrader!
Henriette van der Ploeg heeft geschreven op 11 november 2018:
We hebben gelasergamed, bij ons in de schuur, 's middags obstakels geplaatst, 's avonds het feestje. Geweldig! Alles kwam op tijd, tip, top geregeld en makkelijk dat het aan huis geleverd werd. We gaan dit zeker nogmaals doen. Bedankt!
Petra Bos heeft geschreven op 9 november 2018:
De lasergamefeest was een groot succes! Fantastisch geregeld.Gaan volgend jaar zeker weer op de site kijken voor weer een super feest!onze zoon heeft een topfeest gehad samen met zijn vriendjes!een aanrader
Helma heeft geschreven op 6 november 2018:
De kist voor de escaperoom werd mooi op tijd geleverd. Wat een leuke spullen zaten er in en zelf de kamer nog verder wat aangekleed. Maar was niet echt nodig. De kinderen leren om samen te werken maar ze hebben het net niet binnen de tijd gehaald (beide groepen niet). Superservice dat, als je net wat meer kinderen hebt, je extra materiaal mee krijgt zodat je de groep in tweeen kunt delen. De kinderen vonden het heel leuk en wij hebben er ook van genoten. Hartelijk bedankt!!!
Mariska heeft geschreven op 5 november 2018:
Op 31 Oktober een Super leuk lasergame feestje gehad. Compleet geleverd. Duidelijke instructies en een super goede service ?
Liesbet heeft geschreven op 24 oktober 2018:
Vandaag deden we een escape-room feestje voor de 11de verjaardag van onze zoon. Het was een groot succes! De instructies zijn duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De kinderen vonden het zo spannend en leuk dat ze het meteen nóg een keer hadden willen doen! Ze ontsnapten 42 seconden vóór het einde :-).
SH heeft geschreven op 20 oktober 2018:
Topfeestje gehad! Een grote tuin met allerlei obstakels in het donker met een coole beat en wat stroboscooplichtjes, waardoor de kinderen volop sfeer beleven. Laserpakket B met 10-jarige jongens. Het laserpakket was zeer goed georganiseerd. Zeer snelle communicatie, bericht van verzending en ontvangst. De kist werd een dag vooraf bezorgd. Alles zeer compleet en netjes aangeleverd: instructies, reserve wapen, reserve batterijen en schroevedraaier, maar ook retourneeretiket en tiewraps. Absoluut aan te raden!
Patricia heeft geschreven op 16 oktober 2018:
Super! Wat een geweldig feest. Op 13 oktober en 25 graden, het park in om als een stel geoefende mannen het lasergame spel te beoefenen. Een vuurkorf bij de basis voor de marshmallows in de pauze. Leger petjes gekocht, allemaal een zaklampen erbij...gewoon echt super. Buren kwamen er even bij omdat het er zo gezellig uitzag. ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. En de borg was binnen 2 dagen al terug gestort! Een dikke 10!
Nancy heeft geschreven op 14 oktober 2018:
Wat was de escaperoom een succes! Nu een dag later ben ik nog aan het nagenieten. Ik had wel wat voorbereiding getroffen en de zolder als een echte kajuit ingericht maar de Thema kist was zeker een aangename aanvulling! Het zat echt super in elkaar en de kids (9 jaar) zaten helemaal in het verhaal! In het begin totale chaos en een beetje gezonde angst/spanning. Bleef er even bij en later gaven we beneden via babyfoon wat extra hints wanneer ze vast liepen! Met nog 5 min op de klok zijn ze weten te ontsnappen. Ze wilde meteen nog een keer en raakte niet uitgesproken. Een geslaagd kinderfeestje!
B heeft geschreven op 5 oktober 2018:
Voor onze oudste zoon een lasergame feest geregeld. Kist is helemaal top aangeleverd, met duidelijke instructies. Een mooi stuk bos opgezocht met veel beschutting. Hier en daar nog een camouflagenet opgehangen, Chips en drinken mee, en dan.... schieten maar. Met koppels van twee de andere teams uitschakelen was favoriet. Aan één stuk alleen maar plezier gehad. Na het eten thuis, nog in de wijk een aantal spellen gedaan, in het donker. De jongens wilden niet stoppen, hoe gaaf is dat. Het was echt een super geslaagd feest. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
Jacqueline heeft geschreven op 25 september 2018:
Wat hebben de jongens en meiden een lol gehad met de lasergame kist. Ik haalde de geweren eruit en liet zien wat je moest doen. Ze keken hun ogen uit en; coool, wauwww, gaaaaaf, waren de geluiden die ik terug kreeg. Het weer was niet denderend, maar we hadden een goede vervanger namelijk de school. Hoe cool is dat! Een lege school, donker en dan lasergamen. Toffe varianten, vooral de VIP maskers vielen in de smaak. Een feestje waar nog flink over nagepraat is. Bedankt!
Patricia Stevens heeft geschreven op 18 september 2018:
Onze 9-jarige dochter heeft een onwijs leuk feestje gehad met de escaperoom. Mooi en duidelijk draaiboek. Bijzondere attributen. In de leeftijd 8-9 jaar nog wel begeleiding nodig van ouders, maar dat wisten wij. Een echte aanrader!
Leonie heeft geschreven op 17 september 2018:
Het wie is ....de MOL feestje was zeer geslaagd! De 12 kinderen van 9-12 jaar heen genoten van de spellen, waren zeer fanatiek en enthousiast . En dan de executie.... computer aangesloten op een beeldscherm , klapstoelen ervoor en beginnen maar. Met elke naam die werd ingetoetst weer vol verwachting naar het scherm kijken. Geweldig! Wij raden het anderen ook zeker aan!
Marleen heeft geschreven op 17 september 2018:
SUPER, echt een aanrader. Kinderen rond 9 jaar hebben genoten bij ons in de schuur..... super gaaf, de lasergamekist met alle spullen mooi op tijd en alles overzichtelijk, top geregeld
Maudi van Outvorst heeft geschreven op 15 september 2018:
We hadden de box besteld voor een kinderfeest met allemaal jongens tussen de 9 en 11 jaar. Ze vonden het heel leuk, wij hadden een slaapkamer om getoverd tot escape room en nog leuke oude spullen neergezet. In de kist zat ook wat aankleding . Zelf zijn wel mee geweest in de kamer voor wat aanwijzingen te geven maar dat was ook heel leuk om te zien. Bij was netjes optijd geleverd goede omschrijving erbij . Echt een aanrader.
Mieke heeft geschreven op 10 september 2018:
Onze oudste zoon van 9 jaar heeft onwijs genoten van zijn kinderfeestje met laserguns. De dag erna hebben we zelfs nog met neefjes nichtjes en volwassen door het bos gerend, voordat we de box terug stuurde. We hebben er op en top van genoten. Echte aanrader!
Mariska heeft geschreven op 10 september 2018:
Het lasergame feestje was erg geslaagd. De jongens baalden dat ze moesten stoppen (na 3 uur gespeeld te hebben) ondanks dat het niet meevalt om een ander te raken en het bereik overdag wat tegenviel. Het zou helemaal top zijn als er een mogelijkheid komt met een hes waarop ook een ontvanger zit zodat de kans van 'raken' makkelijker wordt. Complimenten voor de levering, deze was ruim op tijd met duidelijke instructies. Ik had pakket B, ipv 11 guns kreeg ik er 12. Ik zou die extra gun ook echt als reserve houden ipv een extra kind uitnodigen, de ene gun deed het beter dan de ander. Vorige week maandag de kist terug gestuurd, ging super makkelijk met het retourlabel. Borg laat een week op zich wachten maar vind ik niet onoverkomelijk. Al met al een aanrader om via kinderfeestje-idee een lasergame feestje te geven.
Anita heeft geschreven op 30 augustus 2018:
Wat een leuk Wie-is-de-Mol feestje hebben de jongens gehad ( 10 a 11jaar). Snelle levering, compleet pakket met duidelijke uitleg. Ook het computerprogramma is net echt. En goed betaalbaar.
Anouk heeft geschreven op 29 augustus 2018:
Wat een super leuke activiteit is de Whats app speurtocht zeg! Wij hadden hem voor de 12 jarige boys iets uitgebreid en hebben zelf de grootste lol erom gehad! De kids vonden het erg leuk om te doen! Origineel en creatief! De ene groep had wat moeite met uitvogelen wie de opdracht mocht doen terwijl de andere groep zelf opdrachten verzon (gratis bakje fishsticks bij de visboer). Lekker afwisselend met de verschillende soorten opdrachten! De jongste wil ook 🙂