Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.92.164.9 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Jolanda heeft geschreven op 20 november 2019
Voor onze jongste van 7 jaar een lasergame feestje georganiseerd met jullie kist. Een groot succes! Jongens (12) hebben 2 uur lang door het bos gerend. Top!
Hilgard van Alphen heeft geschreven op 13 november 2019
Wie is de Mol Game. Het is even voorbereiden, maar dat is het meer dan waard. Top-feestje gehad met enthousiaste 'kandidaten' en tot het eind toe wat het spannend! Goede service, duidelijke uitleg en goed verzorgd!
Maaike heeft geschreven op 13 november 2019
Het lasergamefeestje was een groot succes! Ik had niet erg ver van te voren besteld, maar de kist was ruim op tijd. Echt super!
Christel heeft geschreven op 2 november 2019
We hebben vorige week met 12 kinderen van gemiddeld 10 jaar een wie is de mol kinderfeestje gedaan! Het was ontzettend leuk en spannend. Ook de kinderen waar we het minder van verwachten waren super fanatiek en zaten op hun nagels te bijten bij de test en uitslag! Super geslaagd!
Karolien heeft geschreven op 1 november 2019
We hebben een heel geslaagd kinderfeestje gehad met 12 achtjarigen. Het lasergamen was echt een succes!
Janine van der Kroon heeft geschreven op 18 oktober 2019
We hebben een geweldig leuk lasergame feestje voor onze zoon van 11 gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld om qua levering, retour en attributen in de kist. Onze complimenten!
Henriette heeft geschreven op 16 oktober 2019
Wat een cool feestje Expeditie Robinson. Met een groep kinderen van 7, 8 en 9 jarigen hebben we alle spellen gespeeld en als extra een eetproef toegevoegd. Via internet (dode) sprinkhanen en wormen besteld, hilarisch. Geëindigd met het vuurmaken, waarna er uiteraard marshmallows geroosterd moesten worden. De uitleg van alle spellen was duidelijk, de kist is ideaal als basis. Makkelijke retour procedure. Ik ga zeker een volgend feestje weer aan jullie denken en beveel het ook iedereen aan.
Suzan heeft geschreven op 10 oktober 2019
Hoi! Mijn dochter is dol op expeditie Robinson, dus wilde ze dit doen op haar partijtje. De kist bevat alles wat je nodig hebt een uitleg is heel duidelijk. Wij hebben onze eigen creativiteit gebruikt en het spel uitgebreid met wat extra opdrachten en een eetproef. Alle meiden van 10 jaar vonden het een geweldig partijtje! Hoogtepunt was natuurlijk het vuur maken. Bedankt!!
De haze heeft geschreven op 5 oktober 2019
Wat hebben wij vandaag genoten van het kinderfeestje van onze zoon... Zelf een speurtocht uitgezet naar en in de bossen, met wat ouderwetse spelletjes, daarna als laatste post lasergame er waren jongens en meiden en die hebben ervan genoten en wij ook zelf natuurlijk mee gedaan en verschillende spellen gespeeld. Top service we komen zeker nog eens terug voor wat voor feestje dan ook
Fam. Hartgers heeft geschreven op 10 september 2019
Een TOP feestje gehad!!! Mijn zoontje (8 jaar) had met zijn kinderfeestje lasergamen gedaan! Met een groep van 14 kids! Ze vonden het allemaal geweldig...echt een aanrader...vooral als je naast je huis het bos hebt. Wij hadden het kinderfeestje woensdag 04-09-19 en wij kregen de box al zaterdag 31-08-19! Alles was netjes verzorgd ! Echt een aanrader!
Familie Soetens heeft geschreven op 3 september 2019
Voor een verjaardagsfeestje van onze 11-jarige dochter hebben wij vorige week de ESCAPE ROOM box gehuurd. Het was een topper van formaat. Een echte aanrader! Voor een groep van ongeveer 6 a 7 kinderen is dit een zeer spannende uurtje vertier. De voorbereidingen zijn dan weer leuk voor mama en papa.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank voor je gastenboekbericht. Leuk om te horen dat het een 'topper' was!
Fam vermeire heeft geschreven op 16 augustus 2019
Vorige week hadden we een feestje voor onze 11-jarige zoon. We kozen voor 'wie is de mol', een welkome afwisseling voor de cinema en binnenspeeltuinen. Alles werd ruimschoots op tijd geleverd met duidelijke instructies. Enkel het lasershooten leek niet te lopen zoals het moet. De andere spelletjes waren supertof en de mol werd niet geraden! Een aanrader!
Thera heeft geschreven op 22 juli 2019
Vorige week een Wie is de Mol feestje gehouden met 10 meiden van een jaar of 12. Het was een topfeest! De spanning begon al bij het inleveren van de vragen, toen kijken of je de Mol was. En tijdens het feestje deed iedereen fanatiek mee met de spellen en werd elke keer na een spel serieus het Mol boekje ingevuld. Er werden zelfs echte bondjes gevormd. Ook de test en executie waren levensecht. Aanrader!!
Judith heeft geschreven op 17 juli 2019
Op 10 juli een Wie is de mol kinderfeestje gehouden met 3 jongens en 5 meiden in de leeftijd van 8 en 9 jaar. Er zaten kinderen bij die het programma en het spel niet kenden maar ook zij vonden het hartstikke leuk! Echt een aanrader! We hadden de kinderen één voor één bij ons geroepen en lieten ze zien of ze de mol waren voordat het spel begon. Tevens op dat moment wat tips gegeven. De spanning op de gezichten waren goud waard! Vanaf het moment dat het begon zat iedereen in zijn of haar rol en vertrouwde niemand elkaar meer. Echt een fantastische middag gehad! Wil ook de complimenten geven aan de snelle en nette reacties van jullie wanneer ik vragen via de mail stuurde. Erg fijn! Ga zo door en we komen volgend jaar zeker bij jullie terug!
Hoogland heeft geschreven op 17 juli 2019
Wij hebben met 8 kinderen, jongens en meisjes, de escape room gedaan. Het was een groot succes, de kinderen vonden het geweldig. Wel viel ons, ouders, op dat enkele spullen oud waren. Ook het 'slot' met 'bom' vonden we wat provisorisch. Leuker als het er wat echter en degelijker uit ziet. Goed geregeld, hele duidelijke instructies en goed op tijd geleverd.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Gedurende de zomerperiode zullen we de escaperoom kisten weer onder de loep nemen. En zullen we waar nodig spullen vervangen, waaronder in ieder geval 'de bom'.
Gerdy heeft geschreven op 3 juli 2019
Wat hebben wij een gave wie-is-de-mol-middag gehad. Alle meiden waren super enthousiast. Leuke spellen, mooie complete kist en goede speluitleg. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service toen PostNL het pakket niet op tijd kwam brengen. Dankzij jullie super service hebben de meiden toch hun super feest kunnen vieren. Als ik 1 tip mag geven; Probeer een ander (eenvoudiger) test- en executieprogramma te krijgen. Vond dit erg omslachtig redelijk onduidelijk in gebruik. We moesten er echt goed voor gaan zitten om alles goed te krijgen.
Fam Vleugels heeft geschreven op 25 juni 2019
we hebben voor het feestje van onze 11 jarige tweeling een lasergun pakket besteld en zijn in het bos gaan lasergamen. Het is een absolute aanrader! Tip: de guns werken beter als het iets donkerder is . Verder was het prima geregeld. Het pakket was compleet en ruim op tijd geregeld en ook de tips voor verschillende spellen zijn prima!
Irene heeft geschreven op 12 juni 2019
Een super leuk lasergame feestje kunnen geven voor mijn zoon van 10 jaar en zijn vriendjes en vriendinnetjes. De box met spullen werd ruim op tijd geleverd en alles was netjes in orde. Zeker een aanrader! Bedankt!
Pippa heeft geschreven op 22 mei 2019
Expeditie Robinson was een groot succes met mijn 13-jarige dochter en haar vriendinnen. Er was iets voor iedereen (wij deden het met 10 kinderen). We waren in een kuil in het bos, geen meer of rivier in de buurt dus water gewoon mee genomen in flesjes voor de water opdracht (werkte prima) Kist heel goed geregeld en beschrijving duidelijk. Super leuk. We kijken nu al uit naar de volgende kinderfeestje idee!
Lian heeft geschreven op 17 mei 2019
De levering van de zeer complete lasergame box was ruim op tijd. Onze zoon van 9 heeft een super gaaf feestje gehad met al z'n vriendjes! Aanrader dus!
Bianca Steijns heeft geschreven op 6 mei 2019
Afgelopen weekend hebben we met het feestje van onze dochter de escape room gedaan. We kregen de doos op vrijdag dus mooi optijd en hebben een er een mooie avond van gemaakt. De hele kamer verbouwt in het thema het was een groot succes. De meiden hadden 4 minuten over en maar 2 aanwijzingen nodig. Alles netjes geregeld en fijn al goed voorbereid.
Wendy Groenendijk heeft geschreven op 22 april 2019
Het feestje was top! Echt top! Super top! De ontvangen kist was alleen wat minder, behoorlijk wat minder... Wij kregen een smerige kist van een klant die hem voor ons had gehuurd. Ik heb twee uur staan poetsen om alles weer netjes retour te doen aan kinderfeestje-idee.nl. Als ik geweten had wat ik nu weet had ik mezelf deze moeite bespaard. Leuk themafeest, minder blij met de service.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
In betreffende week waren er retourzendingen (vanuit België) die sterk vertraagd waren. Om géén risico te lopen dat we niet tijdig de Expeditie Robinson themakist naar u konden sturen, hebben we hierop geanticipeerd. We hebben hierover ook met u gecommuniceerd en aan een andere klant gevraagd de kist direct naar u door te sturen. Dit doen we alléén als het echt niet anders kan. Helaas konden we daardoor zelf de themakist niet vooraf controleren. Begrijp dat de aanblik bij binnenkomst nu helaas geen visitekaartje was. Excuus hiervoor, sta nog wel achter onze afweging ; immers tijdige levering vinden we erg belangrijk. Ben wel blij dat het wél super top feestje was.
Diane heeft geschreven op 20 april 2019
Wat geweldig geregeld..top feestje gehad van onze zoon. Lasergamen in het bos. De middag was veel te kort vonden de feestgangers. Dus zeker voor herhaling vatbaar. wij hebben een geweldige middag gehad dank zij de goede voorbereiding( alles was ruim op tijd geleverd) en makkelijk om alles retour te doen.. hier gaan we zeker nogmaals gebruik van maken...
Ester heeft geschreven op 20 april 2019
Afgelopen woensdag expeditie Robinson feestje gedaan. De box had ik zaterdag binnen zodat we alles rustig voor konden bereiden. Kinderfeestje was een groot succes!! Zeker een aanrader!!
Rolinda heeft geschreven op 19 april 2019
Afgelopen zaterdag het laatste kinderfeestje gehad van onze zoon en zijn vriend. Hebben de escaperoom box en lasergame box gehad. Deze waren ruim op tijd zodat we alles mooi konden klaarzetten. De kinderen vonden het geweldig. Een heel geslaagd feest en echt een aanrader
Louise heeft geschreven op 18 april 2019
Voor onze zoon een lasergame feestje gehouden op een bedrijfslocatie. Zelf de ruimtes verduistert en discolampen geplaatst. De genodigden gingen helemaal los en op in het spel! Naast de laserguns hadden we ook de vip maskers en ook deze waren een groot succes. Na 2 uur lasergamen konden de boys er nog geen genoeg van krijgen. Ze gingen helemaal op in het spel. Uiteindelijk ging iedereen moe en voldaan weer naar huis. Echt een aanrader dit! Je krijg op de tijd de spullen en instructies thuis en alles is ook heel makkelijk weer te retourneren.
Andrea heeft geschreven op 14 april 2019
Ruim op tijd arriveerden de twee gehuurde kisten. Alle tijd om alles eens goed door te nemen, met de aanwezige spullen en instructies. Heel complete kisten, de Wie is de Mol en LAsergamen. Echt een aanrader voor het geven van een feestje thuis. Compleet, netjes, en geode service.
HtB heeft geschreven op 12 april 2019
Super leuk jongens slaapfeestje begonnen met Escaperoom thuis. Box ruim op tijd aan, goed contact met Ronald, echt makkelijk. En ideaal aan thuis, zonder klok, was er echt aandacht om op te lossen en samen te werken!
linda heeft geschreven op 6 april 2019
Erg leuk feestje gehad met de lasergames. Ruim op tijd bezorgd voor het feestje. Duidelijke beschrijving. Aanrader!
Esther heeft geschreven op 6 april 2019
Tien blije en vermoeide koppies na Expeditie Robinson in het bos. Deze 10jarigen hebben genoten! En mocht iemand nog een kist zoeken voor volwassenen (familie/ collega's/...): deze kist is daar ook geweldig voor!
E. Weijers heeft geschreven op 4 april 2019
Prima verzorgd en ruim op tijd het pakket binnen. Kinderen vonden het geweldig. Een target wat bij het spel inbegrepen zit deed het niet goed. Wij zijn verder heel tevreden!!
Wendy heeft geschreven op 21 maart 2019
Het kinderfeestje Expeditie Robinson is achter de rug en het was een enorm succes! We hadden goed weer en een fantastische locatie met 10 erg enthousiaste tienerjongens (11-12 jaar). We hebben alle onderdelen kunnen spelen en er was ook nog de eetproef. Kamp noord heeft uiteindelijk gewonnen.
Petra heeft geschreven op 21 maart 2019
Wat een geweldig feestje had onze dochter voor haar 10e verjaardag met de Wie is de Mol themakist! De kinderen die het spel niet kenden hadden iets meer uitleg nodig maar uiteindelijk was juist een van hen zo goed aan het mollen dat niemand de echte mol verdacht! Het tv programma was er niks bij ? Ook zijn we erg te spreken over den goede service. Telefonische bereikbaarheid is prima en toen wij wegens omstandigheden het feestje moesten verzetten, werd alles in het werk gesteld om de kist op een andere datum naar ons toe te zenden. Kortom, een absolute aanrader wanneer je zin hebt in een topfeestje!
Tanja heeft geschreven op 17 maart 2019
Super leuk feestje gehad met de gehuurde escaperoom box. zelf de kamer in piratensfeer gebracht. Box was ruim op tijd, alles is heel duidelijk omschreven ook om de 2e groep weer klaar te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jolanda Salverda heeft geschreven op 13 maart 2019
Erg leuke middag met de 'Wie is de mol?' kist gehad. Er waren 10 meiden op het feestje. De executieronde op de computer vonden ze erg spannend. Top feestje! Bedankt!
Ilse Bell heeft geschreven op 13 maart 2019
Wij hebben een lasergame feestje gehouden.Wat een succes het was een super feestje! Wij zijn echt op een hele donkere plek in het park gaan lasergame dat was echt super! Ik had 12 kinderen en alle 12 waren super enthousiast!
Yvonne heeft geschreven op 26 februari 2019
Wow wat was het een leuk feestje met de laser games! Mijn zoon zei leukste feestje ooit. De kist was er al op woensdag. En genoeg reserve batterijen en een duidelijke beschrijving. Ook terugsturen was heel makkelijk. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.
Daphne heeft geschreven op 19 februari 2019
Expeditie Robinson met 8 meiden van 11 gespeeld! Hilarisch! Pakket was compleet! Leuke afwisselende spellen. Ik heb zelf nog de eetproef als extra erbij gedaan. De meiden zijn dik 2,5 uur in de weer geweest! Strand was niet nodig, veldje in de buurt van een vijver voldeed prima! Top middagje gehad. Echte aanrader!
Damman J. heeft geschreven op 12 februari 2019
Lasergames gehuurd op 26/01. Pakket de donderdag geleverd, alles mooi en ordentelijk verpakt. Reserve batterijen aanwezig + duidelijke instructiefiche. Jongens(11jaar) hebben zich de dag zelf kostelijk geamuseerd, mede dankzij de verschillende spelvarianten die aanwezig waren. Materiaal is van heel degelijke kwaliteit. Terugsturen is kinderspel, dankzij voucher en kan zowel met bpost als posnl. Kortom, voor spotprijs hebben kinderen een topnamiddag gehad.
Simone heeft geschreven op 20 januari 2019
Met 8 meiden van 11 en 12 jaar Wie is de Mol gespeeld. Echt leuk, soms vonden ze het wat moeilijk, vooral de kinderen die het tv programma niet kenden. We hebben de nieuwe targets uit geprobeerd, voor de meiden fijner dan het masker ( iets met haren die in de war gaan). Voor de jagers moeilijker omdat het target op de buik zit en ze vd jagers afdraaien. Super dat de kist goed gevuld is met alles wat je nodig hebt. En zelfs reserve.
Rein heeft geschreven op 9 januari 2019
Wij hebben op 4 januari een kinderfeestje met de laserguns gehouden in het bos voor 9 jongens in de leeftijd van 8 en 9 jaar. De jongens vonden het fantastisch, vooral toen het wat donker begon te worden door de lichteffecten. Een groot succes, dank voor de uitstekende organisatie (levering en afhandeling)!
Michel heeft geschreven op 7 januari 2019
Op 4 januari hebben wij met 12 kinderen een lasergame feest gegeven. Geweldige ervaring en er is enorm enthousiast gespeeld. De service en met name ook reactietijd van kinderfeestje idee zijn zeer positief ervaren door ons!
Vera heeft geschreven op 7 januari 2019
Vorige week kinderfeestje gehad van onze dochter van 9 met 6 vriendinnen. We hadden de escaperoom kist gehuurd. De meiden hadden het nog nooit gedaan, maar vonden het erg leuk en spannend of ze het binnen de tijd gingen halen. Sommige dingen moesten ze even bij geholpen worden, maar die waren ook best lastig. Hele leuke middag gehad, bedankt voor het gebruiken van de spullen.
Ellen heeft geschreven op 19 december 2018
Onze dochter van 11 heeft een super leuke middag gehad met de escape room box! Alles wat je nodig hebt zit in de box. De meiden vonden het super leuk en enorm spannend!
Laura & Daniëlle heeft geschreven op 17 december 2018
Voor onze twee zonen een super-laser-gun-party georganiseerd voor in totaal 16 jongens: dankzij de geweldige laserguns van kinderfeestje-idee.nl was het een groot succes! Bedankt voor de mooie guns, super-tijdige levering en duidelijke spelregels. Echt een aanrader!
Manon heeft geschreven op 13 december 2018
Geweldig familiefeest gehad met de laserguns! De kids hebben genoten, maar de volwassenen ook enorm! Wat een feest! Echt een aanrader. Kleine strubbeling met de bestelling gehad. Toen ik daar over belde werd er dubbel en dwars gehandeld om alles toch op tijd voor elkaar te krijgen! Bij kinderfeestje.idee laten ze je niet zetten! Mijn dank is groot!
Roeland van Deursen heeft geschreven op 30 november 2018
Wat een fantastische service. Versturen van de escape room boxen in goed overleg ivm black friday en sint. Complete escape room op juiste niveau. Wat hebben de kinderen genoten. Mooiste partijtje ooit volgens iedereen! Heel veel dank
Desiree Kluytmans heeft geschreven op 27 november 2018
Afgelopen vrijdag heeft mijn zoon van 11 een lasergame feestje gegeven. In een gehuurde gymzaal hebben 10 jongens zelf hun parcours gebouwd. Daarna konden ze, met af en toe een pauze, 2 uur lang lasergamen. Het was super! We hadden de guns ruim op tijd in huis. Een heel compleet pakket. Erg goed geregeld. Mijn zoon heeft een super feestje gehad!
Sander heeft geschreven op 27 november 2018
Fantastisch leuk kinderfeest gehad met een escaperoom in a box. Duidelijke instructies en de duur van het spel (1 uur) past ook perfect bij de opgaves. Hartelijk dank! De kinderen zullen de inhoud van de kluis niet snel vergeten 😉
Daniëlle van Drunen heeft geschreven op 14 november 2018
Afgelopen zaterdag een 'Wie is de Mol'- kinderfeestje voor mijn 12-jarige dochter gegeven. Ondanks het miezerige weer veel plezier gehad met de spellen. De test na afloop vonden de kinderen soms best spannend. Maar alle kinderen hebben een leuke middag gehad. Het verzamelde Molgeld werd over alle kinderen verdeeld in de vorm van chocolademunten. Een aanrader!