Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.92.164.9 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Henriette van der Ploeg heeft geschreven op 11 november 2018
We hebben gelasergamed, bij ons in de schuur, 's middags obstakels geplaatst, 's avonds het feestje. Geweldig! Alles kwam op tijd, tip, top geregeld en makkelijk dat het aan huis geleverd werd. We gaan dit zeker nogmaals doen. Bedankt!
Petra Bos heeft geschreven op 9 november 2018
De lasergamefeest was een groot succes! Fantastisch geregeld.Gaan volgend jaar zeker weer op de site kijken voor weer een super feest!onze zoon heeft een topfeest gehad samen met zijn vriendjes!een aanrader
Helma heeft geschreven op 6 november 2018
De kist voor de escaperoom werd mooi op tijd geleverd. Wat een leuke spullen zaten er in en zelf de kamer nog verder wat aangekleed. Maar was niet echt nodig. De kinderen leren om samen te werken maar ze hebben het net niet binnen de tijd gehaald (beide groepen niet). Superservice dat, als je net wat meer kinderen hebt, je extra materiaal mee krijgt zodat je de groep in tweeen kunt delen. De kinderen vonden het heel leuk en wij hebben er ook van genoten. Hartelijk bedankt!!!
Mariska heeft geschreven op 5 november 2018
Op 31 Oktober een Super leuk lasergame feestje gehad. Compleet geleverd. Duidelijke instructies en een super goede service ?
Liesbet heeft geschreven op 24 oktober 2018
Vandaag deden we een escape-room feestje voor de 11de verjaardag van onze zoon. Het was een groot succes! De instructies zijn duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De kinderen vonden het zo spannend en leuk dat ze het meteen nóg een keer hadden willen doen! Ze ontsnapten 42 seconden vóór het einde :-).
SH heeft geschreven op 20 oktober 2018
Topfeestje gehad! Een grote tuin met allerlei obstakels in het donker met een coole beat en wat stroboscooplichtjes, waardoor de kinderen volop sfeer beleven. Laserpakket B met 10-jarige jongens. Het laserpakket was zeer goed georganiseerd. Zeer snelle communicatie, bericht van verzending en ontvangst. De kist werd een dag vooraf bezorgd. Alles zeer compleet en netjes aangeleverd: instructies, reserve wapen, reserve batterijen en schroevedraaier, maar ook retourneeretiket en tiewraps. Absoluut aan te raden!
Patricia heeft geschreven op 16 oktober 2018
Super! Wat een geweldig feest. Op 13 oktober en 25 graden, het park in om als een stel geoefende mannen het lasergame spel te beoefenen. Een vuurkorf bij de basis voor de marshmallows in de pauze. Leger petjes gekocht, allemaal een zaklampen erbij...gewoon echt super. Buren kwamen er even bij omdat het er zo gezellig uitzag. ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. En de borg was binnen 2 dagen al terug gestort! Een dikke 10!
Nancy heeft geschreven op 14 oktober 2018
Wat was de escaperoom een succes! Nu een dag later ben ik nog aan het nagenieten. Ik had wel wat voorbereiding getroffen en de zolder als een echte kajuit ingericht maar de Thema kist was zeker een aangename aanvulling! Het zat echt super in elkaar en de kids (9 jaar) zaten helemaal in het verhaal! In het begin totale chaos en een beetje gezonde angst/spanning. Bleef er even bij en later gaven we beneden via babyfoon wat extra hints wanneer ze vast liepen! Met nog 5 min op de klok zijn ze weten te ontsnappen. Ze wilde meteen nog een keer en raakte niet uitgesproken. Een geslaagd kinderfeestje!
B heeft geschreven op 5 oktober 2018
Voor onze oudste zoon een lasergame feest geregeld. Kist is helemaal top aangeleverd, met duidelijke instructies. Een mooi stuk bos opgezocht met veel beschutting. Hier en daar nog een camouflagenet opgehangen, Chips en drinken mee, en dan.... schieten maar. Met koppels van twee de andere teams uitschakelen was favoriet. Aan één stuk alleen maar plezier gehad. Na het eten thuis, nog in de wijk een aantal spellen gedaan, in het donker. De jongens wilden niet stoppen, hoe gaaf is dat. Het was echt een super geslaagd feest. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
Jacqueline heeft geschreven op 25 september 2018
Wat hebben de jongens en meiden een lol gehad met de lasergame kist. Ik haalde de geweren eruit en liet zien wat je moest doen. Ze keken hun ogen uit en; coool, wauwww, gaaaaaf, waren de geluiden die ik terug kreeg. Het weer was niet denderend, maar we hadden een goede vervanger namelijk de school. Hoe cool is dat! Een lege school, donker en dan lasergamen. Toffe varianten, vooral de VIP maskers vielen in de smaak. Een feestje waar nog flink over nagepraat is. Bedankt!
Patricia Stevens heeft geschreven op 18 september 2018
Onze 9-jarige dochter heeft een onwijs leuk feestje gehad met de escaperoom. Mooi en duidelijk draaiboek. Bijzondere attributen. In de leeftijd 8-9 jaar nog wel begeleiding nodig van ouders, maar dat wisten wij. Een echte aanrader!
Leonie heeft geschreven op 17 september 2018
Het wie is ....de MOL feestje was zeer geslaagd! De 12 kinderen van 9-12 jaar heen genoten van de spellen, waren zeer fanatiek en enthousiast . En dan de executie.... computer aangesloten op een beeldscherm , klapstoelen ervoor en beginnen maar. Met elke naam die werd ingetoetst weer vol verwachting naar het scherm kijken. Geweldig! Wij raden het anderen ook zeker aan!
Marleen heeft geschreven op 17 september 2018
SUPER, echt een aanrader. Kinderen rond 9 jaar hebben genoten bij ons in de schuur..... super gaaf, de lasergamekist met alle spullen mooi op tijd en alles overzichtelijk, top geregeld
Maudi van Outvorst heeft geschreven op 15 september 2018
We hadden de box besteld voor een kinderfeest met allemaal jongens tussen de 9 en 11 jaar. Ze vonden het heel leuk, wij hadden een slaapkamer om getoverd tot escape room en nog leuke oude spullen neergezet. In de kist zat ook wat aankleding . Zelf zijn wel mee geweest in de kamer voor wat aanwijzingen te geven maar dat was ook heel leuk om te zien. Bij was netjes optijd geleverd goede omschrijving erbij . Echt een aanrader.
Mieke heeft geschreven op 10 september 2018
Onze oudste zoon van 9 jaar heeft onwijs genoten van zijn kinderfeestje met laserguns. De dag erna hebben we zelfs nog met neefjes nichtjes en volwassen door het bos gerend, voordat we de box terug stuurde. We hebben er op en top van genoten. Echte aanrader!
Mariska heeft geschreven op 10 september 2018
Het lasergame feestje was erg geslaagd. De jongens baalden dat ze moesten stoppen (na 3 uur gespeeld te hebben) ondanks dat het niet meevalt om een ander te raken en het bereik overdag wat tegenviel. Het zou helemaal top zijn als er een mogelijkheid komt met een hes waarop ook een ontvanger zit zodat de kans van 'raken' makkelijker wordt. Complimenten voor de levering, deze was ruim op tijd met duidelijke instructies. Ik had pakket B, ipv 11 guns kreeg ik er 12. Ik zou die extra gun ook echt als reserve houden ipv een extra kind uitnodigen, de ene gun deed het beter dan de ander. Vorige week maandag de kist terug gestuurd, ging super makkelijk met het retourlabel. Borg laat een week op zich wachten maar vind ik niet onoverkomelijk. Al met al een aanrader om via kinderfeestje-idee een lasergame feestje te geven.
Anita heeft geschreven op 30 augustus 2018
Wat een leuk Wie-is-de-Mol feestje hebben de jongens gehad ( 10 a 11jaar). Snelle levering, compleet pakket met duidelijke uitleg. Ook het computerprogramma is net echt. En goed betaalbaar.
Anouk heeft geschreven op 29 augustus 2018
Wat een super leuke activiteit is de Whats app speurtocht zeg! Wij hadden hem voor de 12 jarige boys iets uitgebreid en hebben zelf de grootste lol erom gehad! De kids vonden het erg leuk om te doen! Origineel en creatief! De ene groep had wat moeite met uitvogelen wie de opdracht mocht doen terwijl de andere groep zelf opdrachten verzon (gratis bakje fishsticks bij de visboer). Lekker afwisselend met de verschillende soorten opdrachten! De jongste wil ook 🙂
Inge heeft geschreven op 25 augustus 2018
Wat een goede service! Laserguns waren ruim op tijd binnen, keurig verpakt in bubbelplastic, veel reservebatterijen en gebruiksaanwijzing. De jongens van 11-12 vonden vooral het gamen in het donker erg leuk. We hebben dit gewoon buiten gedaan, in een natuurspeeltuin. Super naar de zin gehad. Retourneren via post.nl is een makkie en borg een dag na ontvangst retour ontvangen. Superleuke feestideeen en supergoede service.
Janneke nijkamp heeft geschreven op 3 augustus 2018
We hadden de gymzaal bij ons in de buurt afgehuurd om te lasergamen, en alle toestellen er neer gezet zodat ze zich overal konden verstoppen. Die dag was het redelijk aan de warme kant, maar de kinderen hebben genoten!! Na ruim twee en een half uur zijn we gestopt. Toen het zwembad ingedoken. Mijn man bracht een jongen terug naar huis en die zei tegen zijn moeder: mam, dit was het leukste kinderfeestje ooit!!
kim heeft geschreven op 8 juli 2018
Wij hebben net een laserfeestje gedaan in een bos en het was een fantastisch succes! Het feit dat je het spel kan variëren was wel goed. Alles is goed verlopen, de zending, de retour, duidelijke instructies, fijne en snelle communicatie! aanrader!
Tatjana heeft geschreven op 3 juli 2018
Al even geleden kinderfeestje gehad, maar ik wilde toch nog even laten weten dat wij een superdag hebben gehad, mede door de kist met 'guns' om te kunnen lasergamen. Het weer was prachtig, dus bos nabij opgezocht. Duidelijk instructies zaten erbij met ook een goed leesbare uitleg. Ook het retour zenden ging makkelijk. Ik had nogal wat vragen en de reactietijd was subliem. Dit betekend, kort. Dus tip top in orde. Deze organisatie staat bij mij in de favorieten 🙂
Robbie Janssens heeft geschreven op 22 juni 2018
Wij hadden een kist met 16 laser games type B. ALLE kinderen waren dol enthousiast! We hadden een terein in het bos van ongeveer 80 bij 80 meter, lekker dicht gegroeid door struiken tussen de grote bomen. Ze konden zich goed verstoppen en toch zijn ze verscheidene keren in geslaagd om het doelwit te vinden. Iedereen is moe maar voldaan naar huis gegaan. Perfecte levering, zeer eenvoudig retour te sturen. Alles zit bij in de koffer. Snelle terugstorting van de borg. Kortom jullie organisatie zit goed in elkaar. JD hoort nog van ons in de toekomst.
kim heeft geschreven op 22 juni 2018
Super service, gezien dat de post heeft gefaald heeft deze organisatie toch alles op alles gezet. Wij zijn zeer tevreden!
Agnes Jansen heeft geschreven op 21 juni 2018
Laatst voor onze zoon van 11 jaar de escaperoom kist gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd en met de uitgebreide uitleg heel goed te doen (voor de ouders 😉 De jongens vonden het erg leuk, gingen helemaal op in het verhaal en kwamen 3 minuten voor 'de bom' naar buiten. Erg leuk concept!
Linda heeft geschreven op 18 juni 2018
Kist met lasergames was na een kleine vertraging toch nog op tijd voor het feestje van mij zoon. Volgens de kinderen was het stoer en cool. En het feestje was supergezellig. Zoon (8) wil wel eigen laserpistolen hebben zodat hij elke week ermee kan spelen.
Martine heeft geschreven op 18 juni 2018
Vrijdag jl een geslaagd Whatsapp-feestje gevierd. We hadden 2 teams met 4 kinderen van 11 jaar. Ze zijn ongeveer 2,5 uur weggeweest, maar vonden dit helemaal top, erg leuke opdrachten (zelf aangevuld/aangepast). Was wel gek dat ze zolang weg waren en je dus zelf niets daadwerkelijk meemaakt. Wel moet je zelf heel alert zijn naar welk team je welke opdracht stuurt cq welke route welk team loopt, zodat dit niet verkeerd gaat. De kids vonden het een erg leuk, verrassend feestje. Na het eten hebben we alle foto’s en filmpjes van beide teams bekeken en flink gelachen. Daarna hadden we nog een zgn Kahoot!-kwis gedaan en ook deze viel heel erg in de smaak. Een Whatsapp-speurtocht en een Kahoot!-kwis hadden ze dan ook nog nooit gedaan! PS de sudoku was wel redelijk pittig en deze hebben we uiteindelijk geschrapt
miranda van breda heeft geschreven op 10 juni 2018
vorige week met onze dochter en vriendinnen de escape room kist gehuurd voor haar kinderfeestje, ze werd 11 jaar! Was geslaagd erg leuke opdrachten, de meiden waren allemaal erg enthousiast!
luce heeft geschreven op 4 juni 2018
Gisteren een 'Wie is de Mol' verjaardagsfeest (10 jr) gehad. Favoriet voor deze leeftijd. Kinderen gaan er helemaal in op. Leuke spellen en enorm professioneel met de test en ' executie' met heus groen of rood scherm! Dank.
Stephanie heeft geschreven op 7 mei 2018
Via deze weg willen we jullie bedanken om mede door jullie speelkoffers van ons feest (Vormsel van onze zoon) een succes te maken. De kinderen waren laaiend enthousiast en gingen volledig op in het verhaal van de Mol. Ook de Escape Room vonden ze super. De speelkoffers hebben hen een prachtige namiddag bezorgd, brachten de kinderen samen en maakten dat de gsm of tablet een hele dag ergens heel ver weg in een vergeethoek belande. Een heerlijk gevoel. Ook wij als volwassen hebben genoten om de kinderen zo te zien spelen, mollen en ontsnappen. We vonden jullie service zeer correct en betrouwbaar en zouden bij de organisatie van een volgend feest graag terug op jullie beroep doen. De koffers zijn zoals gevraagd binnengebracht bij een Bpost punt. Hopelijk verloopt de afhandeling snel.
Van 't Hof heeft geschreven op 13 maart 2018
Wat een geweldig feest; lasergamen thuis! Geen gedoe met hoeveel kids in 1 auto, geen gestress want we hebben maar 1 uur en wat doen we daarna? Perfect geregeld, alles in 1 box, keurig op tijd (hebben we zelf alvast kunnen oefenen, tijgerend door een donker huis> ook leuk!). De kinderen waren kapot, 4 uur lang lasergamen. Wisselende groepen en spelvarianten houdt het leuk en spannend. Wij hebben het zo gepland dat we eerst met daglicht gespeeld hebben en nu het eten in het donker verder, extra spannend! (10 kinderen van 10/11 gemiddeld)
Tim Houtenbos heeft geschreven op 9 februari 2018
Tim heeft een super lasergame feest gehad. We hadden het park hierbij bezocht maar ook na het eten savonds in het donker gingen ze nog een rondje doen. Super geregeld met verzenden en retouren, kwam ruim op tijd binnen. Netjes alles verpakt en uitgebreide beschrijving van hoe het spel te kunnen spelen. Al met al top geregeld en we komen zeker nog vaker terug om hier een feestpakket te huren.
Claudia heeft geschreven op 5 februari 2018
We hadden een kist met 14 lasergames gehuurd voor een feestje. De kist was keurig op tijd, de geweren goed ingepakt, reserve batterijen, instructie en extra tiewraps om de kist weer dicht te doen. De kinderen hebben zich de hele middag met de geweren vermaakt. Ik ben blij dat ik dit entertainment voor de kids had geregeld. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en de hele middag buiten gerend. Top adres!!
Siska heeft geschreven op 1 februari 2018
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zoon (9) de lasergamekist gehuurd. Gymzaal gehuurd, parcourtje gemaakt en met 8 jongens gelasergamed. Ze vonden het geweldig. Alleen maar leuke reacties. Onze zoon heeft een topfeestje gehad, echt een aanrader!
Pauline heeft geschreven op 31 januari 2018
16 meisjes, groep 7 en 8, en 20 guns : alles was in orde. De meiden vonden het geweldig, de guns deden het boven verwachting goed, maar bovenal was alles ruim op tijd in huis en was het terugsturen nog makkelijker. Een absolute aanrader!!! Het feest was spectaculair, waarvoor veel dank.
esther heeft geschreven op 22 januari 2018
Mijn dochter vond de escaperoom geweldig. Het lukte ze om zelf te ontsnappen! Super leuke spullen. Daarna hebben ze slijm gemaakt, ook dit vonden ze erg leuk. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Groeten Esther
Marleen Degens heeft geschreven op 16 januari 2018
Beste mensen, Wat is een super gave kist met alles er op en eraan! De lasergame kist was echt gaaf! Rondom ons huis hebben de jongens zich prima vermaakt met de verschillende manieren van lasergame spelen! Met drie jongens en een meisje in huis kom ik zeker weer bij jullie terug. Alles netjes in een doos ( incl extra batterijen, handleiding met verschillende spelvormen enz) die je de volgende dag erg gemakkelijk weer op een post terug kan doen! Top geregeld!
Marielle de Bruin heeft geschreven op 29 december 2017
Met onze familie, 5 volwassenen en 6 tieners, hebben we op 1e Kerstdag als activiteit na al het lekkere eten van Kerst de "escaperoom" gespeeld! We hadden bij Ronald en Anja twee dezelfde themakisten gehuurd en speelden in twee kamers de jongens (5 personen) tegen de meisjes (6 personen inclusief oma). Wie als eerste uit de kamer kwamen hadden gewonnen. Wat een ontzettend leuk spel! De bijgevoegde instructiemap liet niets aan het toeval over, overal was over nagedacht en alles was heel duidelijk! Echt een aanrader!
eva heeft geschreven op 13 december 2017
Escape Room is echt een erg leuk pakket! Met veel "echte" Escape Room spullen. Twee teams van 10-jarigen hebben in ons tuinhuisje (waar de kapitein na zijn pensioen heeft gewoond ;-)) een erg leuk feestje gehad. Het was erg leuk! Ik had ons tuinhuisje helemaal omgebouwd en het was erg leuk dat er zoveel "echte" escaperoom spullen waren. De puzzel met het schip ging ook prima . Het leek wel moeilijker om de (toch niet zo heel ingewikkeld verstopte) puzzelstukken te vinden dan om het op te lossen haha. Viel mij mee hoe snel ze die link maakten. Leuk is dat de een hier goed in is en de ander weer ergens anders in en hoe de twee groepen verschillend dingen aanpakten. We speelde met 2 teams achter elkaar. In de tussentijd ging het ander team groene slime maken. Slime maken ging ook goed. Sommigen hadden klontjes en anderen weer te nat, maar we hadden tijd en spul genoeg om het nog een keer te doen, dus uiteindelijk allemaal een goede slime kunnen maken. Alle Escape Room spullen zijn super, maar de plastic sleutels doen een beetje af aan het echte escape room gevoel. Daarom kregen ze van mij als ze de 5 sleutels hadden een extra hint naar de echte sleutel van het tuinhuisje. Heel fijn ook dat Ronald goed bereikbaar is en behulpzaam bij vragen! Dank Ronald!
Jean Maurice heeft geschreven op 9 november 2017
Onze zoon werd 11 jaar. Wat gaan we doen...lasergamen. Hoe...online. De bezorging, gemak en service uitstekend ruim voor het kinderfeestje. Kwaliteit en spelvormen goed. Goede beschrijving en het zijn mooie “guns” Voelen niet “action” aan en zitten ruim in de mogelijkheden. Wat vonden de jongens ervan..gewoon vet. Klasse we komen zeker bij jullie terug. Groet, Fam JM Latumalea
Wendy heeft geschreven op 22 oktober 2017
Wij hebben de escape room uitgeprobeerd met het kinderfeestje van onze zoon. 4 jongens en 2 meiden van 10 jaar. Het was een groot succes. Het intro filmpje vonden wij als ouders wat simpel, maar we hebben de kinderen er niet over gehoord. Muziekje was wel spannend en het aftellen van de klok tijdens het feestje zorgde voor de nodige commotie. Kinderen hadden aan het begin wat sturing nodig, omdat ze als gekken gingen zoeken. Eenmaal op dreef kwamen ze er zelf uit. De laatste 10 seconden pas ontsnapt 😉 Al met al een super leuk geslaagd feestje. Voor ons de eerste keer dat we iets huurden, maar alle kinderen waren erg enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Kinderfeestje Idee : inmiddels is het filmpje aangepast en een stukje enger geworden!
John heeft geschreven op 9 oktober 2017
Wij hebben met de 6 kids 10 en 11 jaar voorafgaande aan het slaapfeestje de Escape Room gespeeld, zat goed in elkaar en de spanning was te voelen ( zeker wanneer er een papa staat die de tijd met iedere 5 minuten hard oproept 😉 ) Top spel spullen goed verzorgt, namens dochter dank jullie wel!
Brenda Kruithof heeft geschreven op 23 september 2017
Wat een super feest! We hebben een lasergame feest gehouden. De jongens van dit feestje waren 9/10/11 jaar. We hebben bij schemering en in het donker gelasergamed in het bos. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze dit het leukste feestje ever vonden. Dus echt een super aanrader!!! En ook super geregeld qua verzending, de box was er ruim op tijd. Dankjewel! Maandag gaat de box weer op de post.
Heleen heeft geschreven op 27 augustus 2017
Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!
Luna heeft geschreven op 30 juni 2017
Thuis lasergamen met 8 meiden van 12, 13 jaar was een groot succes! Super gezellig en leuk. De meiden waren niet te houden. Ze bleven maar spelen. De service was top, niks aan toe te voegen
Jacqueline heeft geschreven op 14 juni 2017
De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?
Petra heeft geschreven op 10 juni 2017
De whatsapp-challenge met 8 meiden gedaan in de binnenstad van Delft. Heel veel uitdagingen die ze moesten doen met voorbijgangers gebruikt en zelf nog een paar bij verzonnen. Ze hebben vreselijk gelachen en wij ook, op een terrasje.
Marcel heeft geschreven op 2 juni 2017
Mensen van Kinderfeestje Idee bedankt voor de goede service! Super leuk paintball feest gehad in onze eigen tuin. Ook veel reclame voor jullie mensen waren heel ethausiast!!°°
Petra de Smit heeft geschreven op 2 juni 2017
Het was de eerste keer dat ik zelf iets ging organiseren, en ik was bang dat de pistolen het niet zouden doen want dan zou het partijtje helemaal verpest zijn, maar alles werkte perfect en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos met de lasergames. Voor herhaling vatbaar maar dan in het donker is het nog spannender voor 11 en 12 jarige. Top dag was het geworden!
Ilse heeft geschreven op 10 mei 2017
29 april lasergamen thuis/op locatie gedaan. De jongens, 10 stuks, waren niet te stoppen. Op de kampeerboerderij van 20.30 tot 's avonds 22.45 uur lasergamen! Ze vonden het geweldig. Diverse teams gemaakt en gamen maar. Als ze waren uitgeschakeld naar de slaapplek toe weer random teams maken en gaan. Het zoeken en verdedigen van de targets vonden ze ook gaaf. Onze jongste zoon van 9 wil dit volgend jaar ook met zijn partijtje doen. Ik kan dit iedereen aan beleven. Je besteld de kist, betaald via ideal en dan wordt op de gewenste dag door de postbode geleverd. Na het feestje breng je de kist naar het postkantoor en wordt de borg teruggestort. Fantastisch!