Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.20.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
191 berichten.
Inge heeft geschreven op 25 augustus 2018:
Wat een goede service! Laserguns waren ruim op tijd binnen, keurig verpakt in bubbelplastic, veel reservebatterijen en gebruiksaanwijzing. De jongens van 11-12 vonden vooral het gamen in het donker erg leuk. We hebben dit gewoon buiten gedaan, in een natuurspeeltuin. Super naar de zin gehad. Retourneren via post.nl is een makkie en borg een dag na ontvangst retour ontvangen. Superleuke feestideeen en supergoede service.
Janneke nijkamp heeft geschreven op 3 augustus 2018:
We hadden de gymzaal bij ons in de buurt afgehuurd om te lasergamen, en alle toestellen er neer gezet zodat ze zich overal konden verstoppen. Die dag was het redelijk aan de warme kant, maar de kinderen hebben genoten!! Na ruim twee en een half uur zijn we gestopt. Toen het zwembad ingedoken. Mijn man bracht een jongen terug naar huis en die zei tegen zijn moeder: mam, dit was het leukste kinderfeestje ooit!!
kim heeft geschreven op 8 juli 2018:
Wij hebben net een laserfeestje gedaan in een bos en het was een fantastisch succes! Het feit dat je het spel kan variëren was wel goed. Alles is goed verlopen, de zending, de retour, duidelijke instructies, fijne en snelle communicatie! aanrader!
Tatjana heeft geschreven op 3 juli 2018:
Al even geleden kinderfeestje gehad, maar ik wilde toch nog even laten weten dat wij een superdag hebben gehad, mede door de kist met 'guns' om te kunnen lasergamen. Het weer was prachtig, dus bos nabij opgezocht. Duidelijk instructies zaten erbij met ook een goed leesbare uitleg. Ook het retour zenden ging makkelijk. Ik had nogal wat vragen en de reactietijd was subliem. Dit betekend, kort. Dus tip top in orde. Deze organisatie staat bij mij in de favorieten 🙂
Robbie Janssens heeft geschreven op 22 juni 2018:
Wij hadden een kist met 16 laser games type B. ALLE kinderen waren dol enthousiast! We hadden een terein in het bos van ongeveer 80 bij 80 meter, lekker dicht gegroeid door struiken tussen de grote bomen. Ze konden zich goed verstoppen en toch zijn ze verscheidene keren in geslaagd om het doelwit te vinden. Iedereen is moe maar voldaan naar huis gegaan. Perfecte levering, zeer eenvoudig retour te sturen. Alles zit bij in de koffer. Snelle terugstorting van de borg. Kortom jullie organisatie zit goed in elkaar. JD hoort nog van ons in de toekomst.
kim heeft geschreven op 22 juni 2018:
Super service, gezien dat de post heeft gefaald heeft deze organisatie toch alles op alles gezet. Wij zijn zeer tevreden!
Agnes Jansen heeft geschreven op 21 juni 2018:
Laatst voor onze zoon van 11 jaar de escaperoom kist gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd en met de uitgebreide uitleg heel goed te doen (voor de ouders 😉 De jongens vonden het erg leuk, gingen helemaal op in het verhaal en kwamen 3 minuten voor 'de bom' naar buiten. Erg leuk concept!
Linda heeft geschreven op 18 juni 2018:
Kist met lasergames was na een kleine vertraging toch nog op tijd voor het feestje van mij zoon. Volgens de kinderen was het stoer en cool. En het feestje was supergezellig. Zoon (8) wil wel eigen laserpistolen hebben zodat hij elke week ermee kan spelen.
Martine heeft geschreven op 18 juni 2018:
Vrijdag jl een geslaagd Whatsapp-feestje gevierd. We hadden 2 teams met 4 kinderen van 11 jaar. Ze zijn ongeveer 2,5 uur weggeweest, maar vonden dit helemaal top, erg leuke opdrachten (zelf aangevuld/aangepast). Was wel gek dat ze zolang weg waren en je dus zelf niets daadwerkelijk meemaakt. Wel moet je zelf heel alert zijn naar welk team je welke opdracht stuurt cq welke route welk team loopt, zodat dit niet verkeerd gaat. De kids vonden het een erg leuk, verrassend feestje. Na het eten hebben we alle foto’s en filmpjes van beide teams bekeken en flink gelachen. Daarna hadden we nog een zgn Kahoot!-kwis gedaan en ook deze viel heel erg in de smaak. Een Whatsapp-speurtocht en een Kahoot!-kwis hadden ze dan ook nog nooit gedaan! PS de sudoku was wel redelijk pittig en deze hebben we uiteindelijk geschrapt
miranda van breda heeft geschreven op 10 juni 2018:
vorige week met onze dochter en vriendinnen de escape room kist gehuurd voor haar kinderfeestje, ze werd 11 jaar! Was geslaagd erg leuke opdrachten, de meiden waren allemaal erg enthousiast!
luce heeft geschreven op 4 juni 2018:
Gisteren een 'Wie is de Mol' verjaardagsfeest (10 jr) gehad. Favoriet voor deze leeftijd. Kinderen gaan er helemaal in op. Leuke spellen en enorm professioneel met de test en ' executie' met heus groen of rood scherm! Dank.
Stephanie heeft geschreven op 7 mei 2018:
Via deze weg willen we jullie bedanken om mede door jullie speelkoffers van ons feest (Vormsel van onze zoon) een succes te maken. De kinderen waren laaiend enthousiast en gingen volledig op in het verhaal van de Mol. Ook de Escape Room vonden ze super. De speelkoffers hebben hen een prachtige namiddag bezorgd, brachten de kinderen samen en maakten dat de gsm of tablet een hele dag ergens heel ver weg in een vergeethoek belande. Een heerlijk gevoel. Ook wij als volwassen hebben genoten om de kinderen zo te zien spelen, mollen en ontsnappen. We vonden jullie service zeer correct en betrouwbaar en zouden bij de organisatie van een volgend feest graag terug op jullie beroep doen. De koffers zijn zoals gevraagd binnengebracht bij een Bpost punt. Hopelijk verloopt de afhandeling snel.
Van 't Hof heeft geschreven op 13 maart 2018:
Wat een geweldig feest; lasergamen thuis! Geen gedoe met hoeveel kids in 1 auto, geen gestress want we hebben maar 1 uur en wat doen we daarna? Perfect geregeld, alles in 1 box, keurig op tijd (hebben we zelf alvast kunnen oefenen, tijgerend door een donker huis> ook leuk!). De kinderen waren kapot, 4 uur lang lasergamen. Wisselende groepen en spelvarianten houdt het leuk en spannend. Wij hebben het zo gepland dat we eerst met daglicht gespeeld hebben en nu het eten in het donker verder, extra spannend! (10 kinderen van 10/11 gemiddeld)
Tim Houtenbos heeft geschreven op 9 februari 2018:
Tim heeft een super lasergame feest gehad. We hadden het park hierbij bezocht maar ook na het eten savonds in het donker gingen ze nog een rondje doen. Super geregeld met verzenden en retouren, kwam ruim op tijd binnen. Netjes alles verpakt en uitgebreide beschrijving van hoe het spel te kunnen spelen. Al met al top geregeld en we komen zeker nog vaker terug om hier een feestpakket te huren.
Claudia heeft geschreven op 5 februari 2018:
We hadden een kist met 14 lasergames gehuurd voor een feestje. De kist was keurig op tijd, de geweren goed ingepakt, reserve batterijen, instructie en extra tiewraps om de kist weer dicht te doen. De kinderen hebben zich de hele middag met de geweren vermaakt. Ik ben blij dat ik dit entertainment voor de kids had geregeld. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en de hele middag buiten gerend. Top adres!!
Siska heeft geschreven op 1 februari 2018:
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zoon (9) de lasergamekist gehuurd. Gymzaal gehuurd, parcourtje gemaakt en met 8 jongens gelasergamed. Ze vonden het geweldig. Alleen maar leuke reacties. Onze zoon heeft een topfeestje gehad, echt een aanrader!
Pauline heeft geschreven op 31 januari 2018:
16 meisjes, groep 7 en 8, en 20 guns : alles was in orde. De meiden vonden het geweldig, de guns deden het boven verwachting goed, maar bovenal was alles ruim op tijd in huis en was het terugsturen nog makkelijker. Een absolute aanrader!!! Het feest was spectaculair, waarvoor veel dank.
esther heeft geschreven op 22 januari 2018:
Mijn dochter vond de escaperoom geweldig. Het lukte ze om zelf te ontsnappen! Super leuke spullen. Daarna hebben ze slijm gemaakt, ook dit vonden ze erg leuk. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Groeten Esther
Marleen Degens heeft geschreven op 16 januari 2018:
Beste mensen, Wat is een super gave kist met alles er op en eraan! De lasergame kist was echt gaaf! Rondom ons huis hebben de jongens zich prima vermaakt met de verschillende manieren van lasergame spelen! Met drie jongens en een meisje in huis kom ik zeker weer bij jullie terug. Alles netjes in een doos ( incl extra batterijen, handleiding met verschillende spelvormen enz) die je de volgende dag erg gemakkelijk weer op een post terug kan doen! Top geregeld!
Marielle de Bruin heeft geschreven op 29 december 2017:
Met onze familie, 5 volwassenen en 6 tieners, hebben we op 1e Kerstdag als activiteit na al het lekkere eten van Kerst de "escaperoom" gespeeld! We hadden bij Ronald en Anja twee dezelfde themakisten gehuurd en speelden in twee kamers de jongens (5 personen) tegen de meisjes (6 personen inclusief oma). Wie als eerste uit de kamer kwamen hadden gewonnen. Wat een ontzettend leuk spel! De bijgevoegde instructiemap liet niets aan het toeval over, overal was over nagedacht en alles was heel duidelijk! Echt een aanrader!
eva heeft geschreven op 13 december 2017:
Escape Room is echt een erg leuk pakket! Met veel "echte" Escape Room spullen. Twee teams van 10-jarigen hebben in ons tuinhuisje (waar de kapitein na zijn pensioen heeft gewoond ;-)) een erg leuk feestje gehad. Het was erg leuk! Ik had ons tuinhuisje helemaal omgebouwd en het was erg leuk dat er zoveel "echte" escaperoom spullen waren. De puzzel met het schip ging ook prima . Het leek wel moeilijker om de (toch niet zo heel ingewikkeld verstopte) puzzelstukken te vinden dan om het op te lossen haha. Viel mij mee hoe snel ze die link maakten. Leuk is dat de een hier goed in is en de ander weer ergens anders in en hoe de twee groepen verschillend dingen aanpakten. We speelde met 2 teams achter elkaar. In de tussentijd ging het ander team groene slime maken. Slime maken ging ook goed. Sommigen hadden klontjes en anderen weer te nat, maar we hadden tijd en spul genoeg om het nog een keer te doen, dus uiteindelijk allemaal een goede slime kunnen maken. Alle Escape Room spullen zijn super, maar de plastic sleutels doen een beetje af aan het echte escape room gevoel. Daarom kregen ze van mij als ze de 5 sleutels hadden een extra hint naar de echte sleutel van het tuinhuisje. Heel fijn ook dat Ronald goed bereikbaar is en behulpzaam bij vragen! Dank Ronald!
Jean Maurice heeft geschreven op 9 november 2017:
Onze zoon werd 11 jaar. Wat gaan we doen...lasergamen. Hoe...online. De bezorging, gemak en service uitstekend ruim voor het kinderfeestje. Kwaliteit en spelvormen goed. Goede beschrijving en het zijn mooie “guns” Voelen niet “action” aan en zitten ruim in de mogelijkheden. Wat vonden de jongens ervan..gewoon vet. Klasse we komen zeker bij jullie terug. Groet, Fam JM Latumalea
Wendy heeft geschreven op 22 oktober 2017:
Wij hebben de escape room uitgeprobeerd met het kinderfeestje van onze zoon. 4 jongens en 2 meiden van 10 jaar. Het was een groot succes. Het intro filmpje vonden wij als ouders wat simpel, maar we hebben de kinderen er niet over gehoord. Muziekje was wel spannend en het aftellen van de klok tijdens het feestje zorgde voor de nodige commotie. Kinderen hadden aan het begin wat sturing nodig, omdat ze als gekken gingen zoeken. Eenmaal op dreef kwamen ze er zelf uit. De laatste 10 seconden pas ontsnapt 😉 Al met al een super leuk geslaagd feestje. Voor ons de eerste keer dat we iets huurden, maar alle kinderen waren erg enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Kinderfeestje Idee : inmiddels is het filmpje aangepast en een stukje enger geworden!
John heeft geschreven op 9 oktober 2017:
Wij hebben met de 6 kids 10 en 11 jaar voorafgaande aan het slaapfeestje de Escape Room gespeeld, zat goed in elkaar en de spanning was te voelen ( zeker wanneer er een papa staat die de tijd met iedere 5 minuten hard oproept 😉 ) Top spel spullen goed verzorgt, namens dochter dank jullie wel!
Brenda Kruithof heeft geschreven op 23 september 2017:
Wat een super feest! We hebben een lasergame feest gehouden. De jongens van dit feestje waren 9/10/11 jaar. We hebben bij schemering en in het donker gelasergamed in het bos. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze dit het leukste feestje ever vonden. Dus echt een super aanrader!!! En ook super geregeld qua verzending, de box was er ruim op tijd. Dankjewel! Maandag gaat de box weer op de post.
Heleen heeft geschreven op 27 augustus 2017:
Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!
Luna heeft geschreven op 30 juni 2017:
Thuis lasergamen met 8 meiden van 12, 13 jaar was een groot succes! Super gezellig en leuk. De meiden waren niet te houden. Ze bleven maar spelen. De service was top, niks aan toe te voegen
Jacqueline heeft geschreven op 14 juni 2017:
De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?
Petra heeft geschreven op 10 juni 2017:
De whatsapp-challenge met 8 meiden gedaan in de binnenstad van Delft. Heel veel uitdagingen die ze moesten doen met voorbijgangers gebruikt en zelf nog een paar bij verzonnen. Ze hebben vreselijk gelachen en wij ook, op een terrasje.
Marcel heeft geschreven op 2 juni 2017:
Mensen van Kinderfeestje Idee bedankt voor de goede service! Super leuk paintball feest gehad in onze eigen tuin. Ook veel reclame voor jullie mensen waren heel ethausiast!!°°
Petra de Smit heeft geschreven op 2 juni 2017:
Het was de eerste keer dat ik zelf iets ging organiseren, en ik was bang dat de pistolen het niet zouden doen want dan zou het partijtje helemaal verpest zijn, maar alles werkte perfect en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos met de lasergames. Voor herhaling vatbaar maar dan in het donker is het nog spannender voor 11 en 12 jarige. Top dag was het geworden!
Ilse heeft geschreven op 10 mei 2017:
29 april lasergamen thuis/op locatie gedaan. De jongens, 10 stuks, waren niet te stoppen. Op de kampeerboerderij van 20.30 tot 's avonds 22.45 uur lasergamen! Ze vonden het geweldig. Diverse teams gemaakt en gamen maar. Als ze waren uitgeschakeld naar de slaapplek toe weer random teams maken en gaan. Het zoeken en verdedigen van de targets vonden ze ook gaaf. Onze jongste zoon van 9 wil dit volgend jaar ook met zijn partijtje doen. Ik kan dit iedereen aan beleven. Je besteld de kist, betaald via ideal en dan wordt op de gewenste dag door de postbode geleverd. Na het feestje breng je de kist naar het postkantoor en wordt de borg teruggestort. Fantastisch!
Eeuwoud heeft geschreven op 22 april 2017:
Gisterenavond met 9 meiden de whatsapp-challenge gedaan. Daverend succes! De meiden vertelden achteraf dat ze het echt een superleuk feestje vonden. Ik heb sommige uitdagingen iets aangepast en er een paar nieuwe bij verzonnen, zodat het helemaal paste binnen de mogelijkheden van onze woonwijk. Echt een aanrader, dit feest!
Gevaert Valerie heeft geschreven op 7 april 2017:
Het levende cluedospel was top! De 12jarige jongens en meisjes vonden het super er was zelfs tijd te kort. Ook was de service dik in orde, alles mooi op tijd geleverd en verzorgd in de doos opgeborgen. Een adresje om te onthouden!!
Vera De Wagter heeft geschreven op 15 maart 2017:
Gisteren de whats app challenge gedaan met 12 jarigen. Iedereen was super enthousiast. Snelheidsopdrachten maakt het af. Was een topper in combinatie met na de tocht een klein fuifje.
Marinda Velden heeft geschreven op 4 maart 2017:
Vandaag hadden wij jullie whats app speurtocht/challenge uitgevoerd... en moet zeggen ... echt hilarisch ? Had voor af al plezier maar vanmiddag heb ik samen met andere moeder helemaal dubbel gelegen Moest wel tot een challenge voor 1 groepje aanpassen... omdat meerdere afmeldingen hadden.. Maar de spelers die er wel waren wilde het toch gaan doen... dat is ook een succes ... alleen je mist dan wel de competentiestrijd tegen een andere team ... dat maakt de uitdaging voor het uitvoeren van de opdrachten nog extra hilarisch verder echt geweldig erg leuk
Loes heeft geschreven op 22 februari 2017:
Het was een ontzettend succes gisteren met het lasergamen en wat zag de kist er ver zorgde uit, complimenten! Het was een meisjesverjaardag maar dat maakte het niet minder fanatiek! Ik werk op een school en die locatie hebben we ervoor gebruikt, ze hebben bijna 4,5 uur non stop gelaserd. De rest van mn programma kon ik in de vuilnisbal gooien ?. Er was 1 pistool waar plotseling het geluid wegviel. Ook het wisselen van batterijen maakte het niet anders. Dit was juist bij het rustigste meisje dus Door wild gebruik kon het niet komen. Enig idee wat daar mee mis kan zijn? Ik heb zelf vandaag gereserveerd voor mn eigen "kinder"feestje, 1 april. 46 jaar moet je toch ook op deze manier vieren! Ook je site al doorgegeven aan anderen enthousiaste ouders. Wellicht zelf een idee voor het schoolamp. Kortom, we spreken elkaar vast nog. Maandag gaan ze op de bus. Heel hartelijk dank voor de service en ik hoor graag mbt het stille pistool.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Tijdens het lasergamen kan er altijd iets ontstaan. Zolang het niet expres gebeurd of er zaken ontbreken zijn we coulant. Komt goed!
Ester heeft geschreven op 23 januari 2017:
Mijn zoon heeft zijn 9e verjaardag super leuk gevierd met al zijn vrienden bij ons in de tuin met lasergamen! Echt een aanrader, vooral ook in het donker. Alles netjes in orde, verzending prima en snel en vriendelijk contact met Ronald. Top idee voor ieder feest (ook volwassenen denk ik!)
Debbie heeft geschreven op 22 januari 2017:
Het whatsapp feest van onze dochter van 13 was een groot succes! Helemaal van deze tijd. Aanrader!
Eric heeft geschreven op 18 januari 2017:
Wij hebben in januari een lasergameset gehuurd. Erg tevreden over complete set met duidelijke uitleg. Kinderen vonden het geweldig! Heb met een paar vragen geschakeld via de mail met de mensen van Kinderfeestje-Idee. Snelle reactie en denken echt mee. Super!
Tanja v.d. Beek heeft geschreven op 27 februari 2016:
Het lasergamen in onze tuin was een groot succes. Misschien wel een tip voor andere, zorg dat je elementen in de tuin zet waar de kinderen zich achter kunnen verschuilen. Vooral tegen de schemer is het lasergamen erg leuk. Kijken terug op een geslaagd feestje