Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.110.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Patrick van Bakel heeft geschreven op 10 juli 2022
We hebben de VR-bril gehuurd voor het kinderfeestje van onze zoon. Wat een succes! De spullen waren ruim op tijd in huis en vragen en verzoeken die we hadden werden snel beantwoord. Niks dan lof voor de service en het gemak waarmee alles is geregeld. Dankjulliewel!
Jaco van der Kooij heeft geschreven op 26 juni 2022
Geslaagd kinderfeestje met de voetbalbox gehad. Vooral de snelheidsmeter was een succes. Goede service en ondersteuning.
Heleen heeft geschreven op 21 juni 2022
Het Wie is de Mol spel is een leuk idee voor een partijtje. Het vergt wel wat voorbereiding van de ouders en veel begeleiding tijdens het spel (ook voor 11-jarigen). De staat van de meeste spullen was niet schoon. Ik begrijp dat dit door kinderen wordt gebruikt, maar dan kunnen de kapotte spullen toch wel vervangen worden. Je gaat in ieder geval niet een klant het volledige bedrag laten betalen voor een pakket in deze staat. Ik heb hierover een mail gestuurd, maar alleen een reactie ontvangen dat ze ernaar gaan kijken en verder niks meer. Ik hoop dat dit bericht wel wordt geplaatst op de site. Gezien het feit dat daar alleen maar positieve reacties staan, doet mij vermoeden van niet.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
We controleren altijd de spullen voor verzending en vervangen waar nodig ook de spullen. Het kistje van de Mol was inderdaad kapot en gerepareerd met ducktape (niet echt representatief) inmiddels is deze kist ook weer vervangen.
Nienke heeft geschreven op 8 juni 2022
Een top familieweekend gehad dankzij kinderfeestje idee. De kinderen hebben zich enorm uitgeleefd met de laserguns. Overdag de kleinsten en in de avond de ouderen. Prima verzorgd en netjes op tijd mogen ontvangen. Dank voor de goede service!
Annemarie heeft geschreven op 6 juni 2022
Top feestje gehad met 6 jochies van 8 jaar die helemaal los gingen. Kleuren waren af en toe wel lastig in te stellen maar dat mocht de pret niet drukken. Box was op tijd, goede communicatie met het bedrijf, zeker voor herhaling vatbaar!
Jessica heeft geschreven op 27 mei 2022
Mijn zoon die 9 werd heeft een super tof lasergame feestje gehad. Lekker het bos in geweest. De kist was helemaal compleet. Guns, we hadden gekozen voor VIP maskers, targets enz. Zelfs extra batterijen en ti-rips voor het afsluiten voor retour. De schmink stiften maakten het helemaal af! Hele goede service! Zeker een aanrader.
Desiree Kleen heeft geschreven op 24 mei 2022
Goedenavond we hebben een geweldige feestje gehad bedankt voor de goede service echt top Vriendelijke groet Desiree Kleen
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Ter informatie: het feestje van Desiree was een lasergamefeestje!
Erica heeft geschreven op 16 mei 2022
Afgelopen weekend Expeditie Robinson georganiseerd voor een groep 8 fuif met 24 kinderen. De kisten waren compleet en duidelijke uitleg. Leuke spellen en de kinderen en wij hebben een top avond gehad!
Philippa heeft geschreven op 3 mei 2022
Echt een aanrader het Wie is de Mol spel! Was wel even een klusje om het programma te installeren (als je Apple gewend bent) en het draaiende te krijgen. Maar echt super leuk! Kinderen deden allemaal echt heel enthousiast mee. Notitieboekjes werden ook door iedereen heel serieus ingevuld.
Sandra Deelen heeft geschreven op 23 april 2022
Laatst ons kosteloos verzette feestje gevierd met twaalf meiden . We speelden het expeditie Robinson spel. Erg leuke spellen en alles keurig omschreven in de werkbeschrijving. De meiden vonden het fantastisch, ook de extra eetproef was een succes. We hadden stralend weer op een mooie locatie waar ook het vuurtje werd gebruikt voor de marshmallows en knakworsten. Voor herhaling vatbaar
Ellen heeft geschreven op 17 april 2022
Afgelopen weekend het WIDM feestje van onze dochter gevierd, met 12 molloten uit groep 8. Uitnodiging helemaal in stijl. Geweldig dat de mol via de qr code al bij alle info kon komen. Toen ik met hem wilde doorspreken wist hij al alles. Helemaal voorbereid en zin in. De test (echt eerst draaiboek printen en doorlezen!😉) aangepast met vragen over de dag en de opdrachten (want zo gaat t in t echie ook!). Kinder gingen megafanatiek notities maken in hun molboekjes. Er werden veel bondjes gesloten en iedereen werd verdacht. In huis nog hints opgehangen/verstopt. Toppers: op de mayopot allerlei lettertjes onderstreept: .... is de mol. Niemand gezien😅, te druk met eten en overleggen. Op de onderkant van hun bord een sleutel getekend (key+bord=, speelt onze mol). Muziekje bij de test maakte t helemaal echt! Spanning bij de groene en rode schermen. Leuke reacties van de kinderen en ouders! Echte aanrader! Bedankt!
Miranda heeft geschreven op 13 april 2022
Afgelopen weekend onze dochters 13e verjaardag met een 'Wie is de Mol 'feestje gevierd. Wat hebben de meiden en wij genoten. I.v.m. het weer hebben we de spellen binnen gespeeld( hier en daar aangepast). De test en Molboekjes maakte het helemaal compleet.
Ilonka heeft geschreven op 7 april 2022
We hebben een super leuk fortnite feestje gehad! 9 jaar waren de Kids. Als ze ouder zijn is het ook super leuk om in het donker te doen! Ik kan het iedereen aanraden.
Carola heeft geschreven op 5 april 2022
Onze zoon die in december 11 geworden is had afgelopen weekend zijn inhaalfeestje "Fortnite-style". Het was een groot succes. De box kwam ruim op tijd en was compleet waardoor we alles goed konden voorbereiden. s Middags naar het bos, en s avonds in de tuin nog een paar potjes gedaan omdat het in het donker natuurlijk extra leuk is! De 4 target vesten waren een leuk extraatje waardoor er steeds afwisseling was tussen het soort spel wat ze speelden. De eerste ronde hebben we met alle Fortnite elementen gedaan, heel leuk maar voor sommige kinderen "te veel gedoe", waarna ze vervolgens meerdere potjes "gewoon" gelasergamed hebben. Leuk ook dat teams maken zo makkelijk gaat met de guns. Bedankt!
Claudia heeft geschreven op 31 maart 2022
Wat een toffe Wie Is De Mol box! Goede uitleg en leuke spellen! Ik had het aangevuld met nog twee zelf bedachte spellen, WIDM jokers had ik erbij gedaan en die konden gezocht worden en molgeld verrekend naar Snoepjes....de winnaar won dus een pot vol snoep ipv Molgeld! Het ging even mis bij de executie...iedereen had een groen scherm...maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had een te gekke foto van iedereen en een speciale van De Mol. Hilariteit ten top!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Top om te horen dat het leuk is geweest! Had maar een belletje gepleegd of appje gestuurd (in basis zijn we altijd bereikbaar). Dat ze allemaal een groen scherm hebben gekregen heeft te maken met één fout ingestelde instelling en was zo te verhelpen. Dit was geen Mollenstreek 😉 ......Leuk ook dat je zelf ook nog een eigen draai aan het Molfeestje hebt gegeven.
Bettie heeft geschreven op 8 maart 2022
Afgelopen week de verjaardag van onze zoon gevierd. Mijn zoon is een grote Fortnite speler, dus de thema Fortnite was geweldig. De kinderen hebben zich geamuseerd, een aantal uren in de bossen losgegaan.
Martine Wouters heeft geschreven op 21 februari 2022
Gisteren hebben we voor mijn zoon's 11e verjaardag het "Wie is de Mol" feestje gehouden. Het was een groot succes waar alle kinderen van hebben genoten. Wij waren zelf erg blij met het uitgebreide draaiboek en duidelijke instructies in de kist. Ook nog een dikke pluim voor dit bedrijf, we moesten kort van tevoren het feest verzetten vanwege een covid besmetting, dit was makkelijk geregeld zonder extra kosten of gedoe.
Elise heeft geschreven op 1 februari 2022
Op zeer korte termijn moesten we het feestje aanpassen ivm corona. Een set laserguns gehuurd. Super georganiseerd pakket werd er afgeleverd. De jongens hebben een top middag gehad in de natuurspeeltuin!
Rianne heeft geschreven op 14 januari 2022
We hadden voor het kinderfeestje van onze zoon lasergames gehuurd. Het pakket werd ruim op tijd geleverd en zeer compleet: duidelijke handleiding, nog een extra reserve gun, extra batterijen en zelfs een schroevendraaier voor het batterijklepje. Jullie hebben overal aan gedacht. Ook het terugsturen was erg eenvoudig en de borg werd direct terugbetaald. Kortom: zeer geslaagd feestje gehad, mede door jullie complete pakket!
Miranda heeft geschreven op 18 december 2021
Escaperoom voor de 12e verjaardag van onze zoon gehuurd. Dit was een succes: ze deden allemaal enthousiast mee. En ondanks dat we ze een paar keer een extra hint hebben gegeven, waren ze net te laat ontsnapt 😀
Annette van den Berk heeft geschreven op 14 december 2021
Wij hadden voor de 14 jarige verjaardag van onze zoon lasergames gehuurd. Een aanrader! Ze hadden uren super veel lol gehad in de donkere tuin. Het geheel werd keurig aangeleverd met duidelijke instructies. Terugsturen van het pakket was heel eenvoudig en gratis
Simone heeft geschreven op 29 november 2021
Geweldig feestje gehad met het Wie is de Mol pakket. Lekker buiten geweest en gezien dat de ene nog fanatieker dan de andere was. Mede door het notitieboekje, de vlag en de test en executie waren ze helemaal in hun rol. Een echte aanrader!
Jolanda de Boer heeft geschreven op 20 november 2021
Wij hebben voor onze beide dochters het spel: Wie is de mol gespeeld. Ideaal voor kinderen in groep 7/8! Ze hebben zo enorm genoten. De spellen waren erg leuk om te doen. Ze waren heel fanatiek. Alles werd duidelijk omschreven in de spel uitleg. Het leukst was om aan het eind net als in het echt vragen over de Mol te beantwoorden op de laptop. En een echte executie ronde met een rood en groen scherm. Dit is een echte aanrader. Wij hebben genoten en de kinderen natuurlijk ook!!
Marleen heeft geschreven op 27 oktober 2021
We hebben 2 dagen gebruik mogen maken van de laserguns. Het feestje van onze dochter en zoon was een groot succes. Lasergame in een schemerige bedrijfshal met een Halloween tintje. Helemaal leuk. De wapens werkten goed en de batterijen gingen lang mee. Een aanrader!
eric heeft geschreven op 10 oktober 2021
Geweldig feestje!!! True Detective!!!! Goeie avond, Wij hebben vorige week Het Detective spel gespeeld en de kinderen vonden het fantastisch!!! We hadden 10 kinderen en dat ging perfect. ik heb de tafel gebruikt als lasers gebruikt, stoelen eromheen en touw erdoor heen spannen! fantastisch vonden ze het! al met al waren we 2,5 uur bezig alleen de video’s vonden wij wat van mindere kwaliteit. vooral hadden we moeite met filmpje 1 (postnl medewerker) maar ook hier hebben de kinderen de juiste hints er tussen uitgehaald! Kortom een topdagje gehad en de kinderen hebben het er nog over!!!
Judith heeft geschreven op 28 september 2021
Een tijdje geleden heb ik de lasergame gereserveerd voor afgelopen weekend. Ruim van te voren werd de doos gekeverd met hierin de laserguns. Heel erg fijn was de beschrijving en de extra benodigdheden zoals een schroevendraaier en batterijen. Maar wat het belangrijkst was: de kinderen hebben volop genoten!!! Zowel als de middag als in de avond werden er vele potjes mee gedaan wat een hoop lol gaf. Wat een aanrader is dit!!!! Echt supergaaf. Dank je wel voor alles. Wij raden dit zeker aan.
Tanja heeft geschreven op 6 september 2021
De escaperoom was zeker een succes. Onze woonkamer omgetoverd en ook eigen schilderijen en oude atlassen oude boeken en attributen toegevoegd. Dat had meerwaarde. Kanttekening: het spannende start filmpje was echt te spannend mijn oudere zoon (13) heeft het bekeken om te beoordelen voor zijn zusje (10) en vond het doodeng. Dat heb ik gedownload en opnieuw gemonteerd. (Ook de namen van alle kinderen erin gezet, dat was ook een plus) De eenvoudige filmvariant is wel heel erg eenvoudig en te kinderachtig voor kinderen van 10. De spullen in de kist zijn wel echt een beetje op. Voorkant klok los, woord slot viel uit elkaar maar kon mijn man gelukkig maken voor het feestje. Dus de spullen hebben wel echt aandacht nodig, de kinderen hadden daar geen last van, ze waren er echt vol van. In de kist marshmallows gestopt en de beloning was een fikkie in de tuin waar ze die geroosterd hebben. Groot feest.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
We hebben inderdaad 2 versies geplaatst een 'enge' versie en een 'eenvoudige' versie, juist omdat ouders een keuze kunnen maken wat het best past. Helaas is de klok nogal gevoelig voor schade, maar de klok met verborgen ruimte met deurbelknop vinden we te leuk om weg te laten in de escaperoom.
Joyce heeft geschreven op 13 juli 2021
Afgelopen zondag onze zoon z’n 9de verjaardag gevierd. Hij wilde heel graag een wie-is-de-mol feestje. Nou dat is gelukt!! Het vergde wat voorbereiding van onze kant, maar het was een zeer groot succes. Leukste vonden ze natuurlijk het jachtspel, maar ze zaten er echt helemaal in. De test en executie op de laptop maakte het helemaal af. Super bedankt!!
Annick heeft geschreven op 1 juli 2021
Met 3 fanatieke meiden van 10 jaar de escape room gedaan. Ze hebben erg veel plezier gehad, soms wat hulp nodig (type machine was lastig) en uiteindelijk trots dat ze het gehaald hadden. Niet helemaal gelukt in een uur, maar ze hadden niet in de gaten dat we de klok af en toe op stop hadden gezet😄. Erg leuke activiteit.
Anja heeft geschreven op 30 juni 2021
Wij hebben voor de 10e verjaardag van onze dochter het wie-is-de-mol spel gedaan. Het vroeg wat voorbereiding, maar het was heel leuk. Mijn dochter wil dit volgend jaar weer! Alles ging overigens prima: duidelijke mails, de kist was er op tijd en de borg kwam vanzelf teug.
Ilse heeft geschreven op 16 juni 2021
Voor 9e verjaardag van onze zoon de escape room gehuurd. Met 6 jongens vol enthousiasme aan de slag. Alles staat goed opgeschreven en duidelijk uitgelegd als begeleider, en de kist was goed op tijd, dus geen stress! Wel waren enkele onderdelen aan vervangen toe door het intensieve gebruik, maar door wat improvisatie mocht dat de pret niet drukken.
Stacey heeft geschreven op 1 juni 2021
Voor de 10e verjaardag van onze zoon hebben wij de lasergame pakket gehuurd. Samen met zijn vrienden richting het park gegaan. Heel fanatiek gespeeld, zelfs koprollend en in struiken verstoppen! Heel leuk! Mijn zoon heeft genoten! Lasergame pakket was netjes in een box geleverd met gebruiksaanwijzing, extra batterijen en zelfs een schroevendraaier! Echt top! Bedankt voor de leuke ervaring!!
Irene heeft geschreven op 26 mei 2021
Vorig jaar een escape room gespeeld via kinderfeestje-idee.NL, dit jaar het “ wie is de mol” spel. Beide super leuke activiteiten, kinderen razend enthousiast en wij ouders blij met de goede voorbereiding en uitstekende organisatie van kinderfeestje-idee.nl. Top!
Gerianne van Wezep. heeft geschreven op 19 mei 2021
Onze oudste zoon heeft een super fijn kinderfeestje gehad, we hadden het lasergame pakket gehuurd van jullie. De jongens raakten niet uit gespeeld, zo leuk vonden ze het! Echt een aanrader! Wij zijn met het stel naar een plek in het bos gegaan en daar het spel gespeeld en ze deden allemaal fanatiek mee en hadden er lol in! Dank jullie wel!!
Felin heeft geschreven op 12 mei 2021
Voor mijn dochter haar 8ste verjaardag hebben wij een VR-bril gehuurd. Voor een nette prijs hebben wij een geweldig feestje gehad. Het regende buiten, maar wij hadden binnen een corona proof geweldig feestje. Ik koos eerder altijd voor een buiten activiteit. Maar de verwondering van de kinderen was onbeschrijfelijk, zo gaaf!! Het spel wat wij met 5 meiden tegelijk konden (Acron) spelen was te gek. Maar een levensecht spel met een knuffel dino was ook echt een ervaring voor de girls. Het komt ruim van te voren en super netjes binnen in een kist, waar alles in zit wat je nodig hebt. Neem wel de tijd voor de beschrijving / het installeren en wennen aan deze nieuwe ervaring. Ook voor grote mensen een feestje! Ook retour sturen was super handig alles wat je nodig hebt wederom in de kist. Afscheid nemen was het lastigste!
Kelley Beckers heeft geschreven op 11 mei 2021
Voor het tweede jaar op rij jarig in de lockdown, maar dit jaar werd het leukste feest ooit. Voor de 10de verjaardag van onze dochter huurden we het ‘wie is de mol’ spel, in 1 woord GEWELDIG. Het begon al bij het begin, een zeer duidelijke spelvormen te downloaden, uitnodigingen en een vragenlijst voor de kandidaten van ‘wie is de mol’ de spanning zat er dan ook al bij iedereen in. Vlak voor het feestje iedereen een QR code gestuurd en het feest was eigenlijk al begonnen. De spellen waren super, de kinderen zaten er helemaal in en de eerste ‘bondjes’ werden al gesloten😃 Doordat we een slaapfeestje hadden hebben wij de spellen over 2 dagen gedaan en het lasergamen in de avond toen het donker was, om het wat spannender te maken. De kinderen vonden het geweldig. Een echte test moest er gemaakt worden en ze kregen ook echte rode of groene schermen, geweldig. Een zeer geslaagd kinderfeestje. Het ontvangen en retourneren van de kist was ook top geregeld.
Inge Bonnema heeft geschreven op 13 april 2021
Wauw wat heeft Daan een te gek kinderfeestje gehad met Archery tag. De jongens vonden het vet cool en het was een succes. Mooie spullen, goede uitleg en top verzorging vwb pakket ontvangst en versturen. Alleen maar lof kinderfeestje-idee!
Marjolein heeft geschreven op 8 april 2021
Voor het 2e jaar op rij was onze zoon jarig in een lockdown, dit keer gingen we niet uitstellen maar opzoek naar een alternatief en die vonden we hier! Super veel keuze maar uiteraard moest het de laserguns in fortnite stijl worden. Alle benodigdheden zaten in de krat mooi op tijd bezorgd zodat we als ouders ook even konden uitzoeken hoe het werkte, goede spel omschrijving. De extra's waren ook leuk o.a. de labels voor om de flesjes/pakjes drinken ze vonden het geweldig! We hadden 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar, gekozen om een stuk in de bossen af te zetten met linten (wat ook tot veel bekijks zorgde van wandelaars en fietsers). De kinderen zijn bijna 4 uur non stop bezig geweest en wilde helemaal nog niet stoppen. Leuk om te zien dat de kinderen zelf ook met allerlei spel ideeën kwamen. De kinderen vonden het, het vetste feest ooit 😉 het was dus goed ontvangen! Onze zoon had het liefst de hele week de krat gehouden zeker voor herhaling vatbaar onze dochter heeft haar activiteiten voor in september ook al uitgezocht 😉
Paulien Keune heeft geschreven op 8 april 2021
Ian wilde eigenlijk trampoline springen, maar met alles dicht duurde het zolang. Dus dan maar een thuis feestje. Op google zoekend kwam ik snel op jullie site. 7 jaar en moet wel stoer zijn. Lasergamen werd het. We kregen de bak met pistolen 2 dagen van te voren. Alles is goed uitgelegd. Ook de uitnodigingen en de oorkondes hebben we gebruikt. Makkelijk terug te sturen en de borg weer snel terug. Top en jongens hebben genoten
Jochem Velthorst heeft geschreven op 31 maart 2021
Het was een zeer geslaagd feestje met de laserguns! De kids waren heel enthousiast en hebben tot 21 uur (avondklok) ermee gespeeld. Complimenten voor bezorging en contact en goede inhoud van geleverde box. Duidelijke omschrijvingen. We hebben ook nog reclame gemaakt, verschillende mensen vroegen waar we de guns vandaan hadden. Voor herhaling vatbaar en aan te raden aan iedereen!
Bink heeft geschreven op 12 maart 2021
Onze zoon werd 12 jaar, reden voor een feestje! Maar in deze tijden met Corona niet heel makkelijk. Tot we op deze site kwamen en het Fortnite feestje zagen. Fantastisch, echt een aanrader. Een box met werkelijk alle benodigdheden voor een geslaagd partijtje en ruim op tijd geleverd.
Patricia heeft geschreven op 12 maart 2021
Mijn dochter van 9 heeft afgelopen woensdag het wie is de mol feestje gegeven. Het was super geslaagd!! Bedankt
Clair heeft geschreven op 10 maart 2021
Wij hadden voor onze zoon zijn 8e verjaardag de laserguns gehuurd. Deze werden ruim op tijd geleverd, zodat we voldoende tijd kregen om de handleiding door te nemen. We hadden een mooie plek in het bos uitgezocht met veel verstopplekken en hoogteniveaus, dat maakte het helemaal af. De jongens hebben de hele middag genoten én ze hebben lekker kunnen rennen in de buitenlucht. De camouflagestiften maakten het helemaal af. Het terugsturen ging ook heel gemakkelijk. Al met al een echte aanrader voor een kinderfeestje! Bedankt voor de goede service.
Liam gorissen heeft geschreven op 9 maart 2021
We hadden de fortnite kist gehuurd voor het 6de verjaardagsfeestje van onze zoon. Helaas moesten we het 2x uitstellen, maar dat was totaal geen probleem!! We zijn naar het bos gegaan en hebben daar een supertof fortnite lasergame feestje gevierd!
Tessa heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen week heeft mijn dochter van 11 jaar de de escaperoom challenge gespeeld met 5 vriendinnen en wat was het een succes! Het spel is leuk in elkaar gezet met voldoende uitdaging voor de leeftijdsgroep. Ook qua tijd om te ontsnappen bleef het spannend of ze het binnen het uur zouden redden... De inhoud van de box was gevarieerd en van toegevoegde waarde. De box was ruim op tijd binnen, de communicatie verliep heel vlot, dus al met al een meer dan positieve ervaring. Bedankt!
Sanne heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen vrijdag een Wie-is-de-mol feestje georganiseerd voor onze dochter van 10 jaar. Het was echt een heel groot succes. Houd rekening met enige voorbereiding, maar laten we eerlijk zijn, de voorpret is ook voor ouders erg leuk. Het script is duidelijk, de spellen erg leuk en gevarieerd en de combi met het computerprogramma met executie geniaal. De kist was ruim op tijd in huis. Echt een heel leuk concept. Als aankleding een grote mol op het raam getekend, het logo meermaals afgedrukt en op de ramen en deuren geplakt. Groene en zwarte ballonnen erbij en Jumbo gebakjes met het logo van Wie is de Mol. Voor de winnaar een geldzakje met een cadeautje en voor alle kinderen een uitdeelzakje met muntdropjes en een briefgeld sleutelhanger. Top feestje!
Angela heeft geschreven op 9 februari 2021
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn lasergame feestje gehouden. Super leuk! Ze hebben er allemaal van genoten! Ruim op tijd in huis en zeer goede service! Bij vragen vrijwel direct antwoord! We komen zeker nog een keer terug
Houkelien heeft geschreven op 8 februari 2021
We hebben een heel geslaagd ‘wie is de mol’ feestje gehad. 10 meiden (9-10 jaar) zaten er helemaal in. Alle aanwijzingen werden in het meegeleverde molboekje geschreven. De kist met materiaal en het computerprogramma werkte prima. Niet te moeilijk de spellen, maar wel genoeg uitdaging en makkelijk zelf wat aan te passen. Kortom een aanrader!
Sandy heeft geschreven op 2 februari 2021
Onze jongens hebben een geweldig feestje gehad dankzij de lasergamebox van jullie! Zij hebben niets gemerkt van alle onmogelijkheden van deze tijd. Heel erg bedankt! Wij komen zeker terug.
Trevor heeft geschreven op 27 januari 2021
Vorige week de 8e verjaardag van onze zoon gevierd, wat een succes! De kids gingen volledig op in hun Fortnite-lasergame in het park in Schiedam. Goeie plek met gras, bomen, bosjes, modder... alles op en aan! Om zich volledig Fortnite-skin te wanen compleet met guns, was een droom voor alle kids. Top geregeld, spullen op tijd binnen, prima compleet pakket.
Vanessa heeft geschreven op 20 januari 2021
VR bril gehuurd, de jongens vonden het ontzettend leuk. Hebben zich de hele middag vermaakt met bijna alleen attack of the squirrels 🙂 Een hoop gelach en gegil. Het aansluiten van de bril was echter niet zo eenvoudig, de handleiding vond ik af en toe niet erg duidelijk, dit lag ook aan taalgebruik, en het lukte niet de bril te connecten met de app. Er werd iemand anders welkom geheten toen we de bril aan hadden gezet. Op de een of andere manier is het toch gelukt om het aan de praat te krijgen, maar dat kwam meer door zelf aanmodderen. Een duidelijkere handleiding zou fijn zijn!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Vanessa - super om te horen dat het Virtual Reality leuk is geweest. De VR bril is nog slechts enkele keren verhuurd. We dachten een duidelijke handleiding te hebben gemaakt. Op basis van je review hebben we de handleiding veel duidelijker gemaakt. Dank voor je feedback!
Esther heeft geschreven op 19 januari 2021
Wij hebben afgelopen zondag het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon gevierd. We hebben de lasergames gehuurd en zijn hier naar het bos geweest. Was natuurlijk geweldig voor die jongens om in teams tegen elkaar te strijden. Dat maakt een feestje nu alles dicht is echt super leuk. Een aanrader
Miranda heeft geschreven op 12 januari 2021
9 januari Escape room party gehad met 9 jongens en meiden. Leeftijd 9 en 10 jaar. Super leuk wat er allemaal bij zit. Echt een aanrader! En ook heel fijn geregeld.
Jessica Lourenssen heeft geschreven op 8 januari 2021
Super leuk VR feestje gehad. Omdat de escape room tijdens mij boeking ook door iemand anders was geboekt, kregen we de optie om het VR feestje te testen. Dat was een groot succes met 6 meiden van 11 jaar. Zeer goede service, we gaan hier zeker nog meer feestjes boeken 🎉
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Jessica dank voor je complimenten. We hebben je aanbevelingen en tips ook (bijna) allemaal verwerkt, waardoor het VR feestje (nog) leuker is geworden! Dank voor je feedback!
Bouma heeft geschreven op 16 december 2020
Super leuk feestje gehad met behulp van de laser game box van kinderfeestje-idee. Zeer snelle levering, duidelijke handleiding en leuke downloads maakte het helemaal compleet. Nu al aan het kijken wat we volgend jaar gaan doen!
Caroline Kooijman heeft geschreven op 8 december 2020
Het Wie is de Mol feest was een groot succes! Geweldige games, goede spullen en instructies maken dat een fantastisch was. Mooi dat kinderen er vooraf al dagen naar toe konden leven en na het feestje er nog lang over door praten.
Diana heeft geschreven op 8 december 2020
Wat was t een gezellig feestje met de gehuurde lasergames. Top service leveren ze. Super goede uitleg van te voren en bij t leveren van de kisten. Denken ook echt mee met je. Echt n aanrader!!
Kim ter Bekke heeft geschreven op 4 december 2020
Wauw wat vonden de kinderen het fortnite feestje leuk, zou het zo weer doen!
Marjolein heeft geschreven op 26 november 2020
Een kinderfeestje gevierd met gehuurde laserguns. De meiden (allemaal 11-12 jaar) kregen er geen genoeg van. Echt superleuk en het werkte heel eenvoudig. De spullen kwamen op dinsdag (op zaterdag was het feest). Prima ervaring!
Dieuwke heeft geschreven op 23 november 2020
Het kinderfeestje met de laserguns was een groot succes! Wat hebben de jongens een lol gehad en gerend. Ideaal zo'n feestje in het bos. En de service van jullie was top! Bedankt.
Jeroen de Hosson heeft geschreven op 16 november 2020
Het Wie is de Mol feestje was groot succes! De kist was op tijd binnen en had heldere instructie. De software voor het groen/rode scherm werkte perfect en bracht leuke spanning. De kinderen hebben een top-feestje gehad! Dank!!
Loes heeft geschreven op 13 november 2020
Wie is de mol feestje was een succes! De kist was dagen tevoren al in huis zodat we konden voorbereiden. Ookal liep de helft van de opdrachten niet volgens draaiboek (dat lag waarschijnlijk aan onszelf) de kinderen hadden niks door en hadden de grootste lol!
Claudia heeft geschreven op 10 november 2020
Afgelopen zaterdag lasergame feestje gehad. Spullen woensdag al binnen gekregen. Goed geregeld allemaal en het feestje was super!!
Renate heeft geschreven op 4 november 2020
Vandaag de Escape room gespeeld met een groepje meiden van 10/11 jaar en iedereen vond het geweldig! De spullen waren op tijd binnen, uitleg duidelijk, dus zeker een aanrader.
Tanja heeft geschreven op 4 november 2020
De kids hebben een super lasergame feestje gehad. Ruim op tijd alles binnen, goed bereikbaar voor vragen! Dankjullie wel.
Noelle Verstijnen heeft geschreven op 21 oktober 2020
10 laserguns! Tienerfeestje 11-12 jarigen. Hartstikke leuk, als optie hadden we ook de VIP maskers en de camo-stiften. 5 spellen gespeeld in schemer/donker: geweldig. Iedereen was enthousiast! Goed geregeld ook, extra batterijen & gun. Gebruiksaanwijzing. En ruim op tijd geleverd dus ook de tijd gehad te ontdekken hoe het werkte. 1 tip, ik kwam via een zoekopdracht “huren laserguns” bij jullie terecht en zag pas later in de folder dat er veel meer opties waren... Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank. We hebben meer dan 100 ideeën voor een kinderfeestje thuis op onze website staan. Het is helaas best lastig om ze allemaal goed voor het voetlicht te brengen. Fijn dat iedereen enthousiast was!
Janneke Bosveld heeft geschreven op 21 oktober 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het Wie is de Mol feestje gevierd. We moesten het van te voren wel goed doornemen want zó eenvoudig was het niet, maar ja, dat is de échte Wie is de Mol ook niet. De kinderen hebben echt heel erg genoten! Dochter (8) was de Mol en heeft iedereen voor de gek gehouden. Zelfs haar beste vriendin. De test en executie waren echt super goed in elkaar gezet. Vooral de spannende muziek maakte het helemaal af. Aanrader!! En hele goede service.
Joyce heeft geschreven op 20 oktober 2020
Fortnite lasergamen met 8 tieners!! Wat een prachtige herfstdag in het bos. En wat hebben ze genoten. Fijn als de kids zelf goed weten hoe het spel in elkaar steekt dus laat je het als ouder even niet weet, weten zij het wel. In de rugzakjes de blauwe drankjes gedaan voor de dorst en ook de quiz was leuk. Zo stil waren ze die middag nog niet geweest!! Kortom een geslaagd feest!
Karlijn heeft geschreven op 17 oktober 2020
2 weken geleden expeditie Robinson feestje gedaan met 16 kinderen ( 7,8,9 jarigen) echt super tof. Thuis zelf rode en blauwe bandana s klaargelegd en tussendoor eet proeven gedaan voor extra muntjes. Medailles gehaald voor iedereen. Kist kwam 2 dagen van te voren, maar we hadden alle spellen al uitgebreid kunnen bekijken. Echt alles zat in de kist. Zo fijn. Iedrreen was super enthousiast. Volgend jaar voor alledrie mijn kinderen zo'n leuke kist
Kim heeft geschreven op 15 oktober 2020
Zaterdag 10 oktober spel fortnite gespeeld in de bossen. De jongens van 8 jaar vonden het geweldig.
Janny Teensma heeft geschreven op 14 oktober 2020
Vorig jaar de Fortnite kist gehuurd en dit jaar Wie is de mol. Wij vinden het ideaal! Onze kinderen vonden beide feestjes fantastisch! Jullie service is ook een groot pluspunt. Ga zo door!
Katja heeft geschreven op 8 oktober 2020
Het kinderfeestje met de wie is de mol kist was een groot succes! Netjes op tijd gebracht, compleet en hele leuke en spannende spellen . Ga zo door!
Merel Wille heeft geschreven op 6 oktober 2020
Afgelopen zondag het kinderfeestje van mijn tienjarige zoon gevierd: Wie is de Mol. Een groot feest. De kist kwam keurig op tijd, de spullen waren compleet inclusief alle beschrijvingen en tips voor de mol. Toen een dag voor het feest de boel in het water dreigde te vallen door een mogelijke coronabesmetting, was er goed en snel overleg mogelijk. De regels over annulering duidelijk en over nagedacht, en ook nog schappelijk. Zeer professioneel! Groeten Merel
Carola van der Veeken heeft geschreven op 2 oktober 2020
Wij hadden laserguns besteld. Alles werd in een harde bak geleverd. Het zag er keurig verzorgd uit. De kinderen hebben er de hele middag plezier van gehad. Top geregeld. Dikke pluim. Dank jullie wel.
Mirjam heeft geschreven op 23 september 2020
Fantastisch!!!! Alles op tijd in huis duidelijk en goed verpakt. Het was een super geslaagd feest! Een aanrader en zeker voor nog eens!
Gemma heeft geschreven op 19 september 2020
Beste medewerkers van kinderfeestje idee, We hebben een fantastisch escaperoom feestje gehad! Helaas hield de kluis er mee op toen ze de code invoeren, wellicht lege batterijen, want tijdens de test deed hij het wel, dus ik was erg blij met de reservesleutel! Het mocht de pret niet drukken! De kids vonden het supergaaf. Bedankt. Hartelijke groet, Gemma
Birgit heeft geschreven op 16 september 2020
Het was een heerlijk feestje met de Fortnite-kist. De jongens (10 jaar) hebben zich in het bos goed vermaakt!
Wil heeft geschreven op 10 september 2020
Wij hebben afgelopen zaterdag een paintball-feestje voor onze zoon van 10 gegeven. De jongens vonden het geweldig!! Heel stoer met de camouflagepakken en de maskers. Alles was ruim op tijd binnen. Zelfs met 2 extra geweren(die we niet nodig gehad hebben). Top geregeld!
Femke heeft geschreven op 6 september 2020
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Nataschja heeft geschreven op 20 juli 2020
Donderdag 16 juli een zeer geslaagd Wie is de Mol feestje gehad met 9 fanatieke jongens. Superleuk en top geregeld!
Elinoor heeft geschreven op 13 juli 2020
Gisteren een geweldig "wie is de mol" feestje gevierd voor mijn dochter die 10 jaar werd. Met 7 meiden en 1 jongen hebben we heel veel plezier gehad. We hebben een week voor het feestje aan alle kinderen bekend gemaakt of ze de mol waren of niet. Vanaf dat moment begon het "gemol" al. Geweldig om die koppetjes te zien als ze ijverig in hun molboekje zaten te schrijven. Wij hebben de vragen en antwoorden van de test wat persoonlijker gemaakt en tijdens het feestje de antwoorden gauw nog aangepast (bijv. welke kleding droeg de mol vandaag?). De rode en groene schermen hebben wij tijdens de executie op groot scherm getoond. De spanning was te snijden! De mol is niet ontmaskerd en heeft na afloop volop verteld wat ze allemaal aan mol acties heeft gedaan. Grappig om te zien dat op deze leeftijd het spel "wie is de mol" precies hetzelfde werkt als bij volwassenen incl. blinde vlek, bondjes, ontbrekende etherdiscipline etc.
Marianne heeft geschreven op 6 juli 2020
Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader.
inge heeft geschreven op 5 juli 2020
Vorige week een wie is de mol kinderfeestje gehad. voor onze zoon die 11 werd. De spellen waren zeker geschikt en de kist op tijd thuis bezorgt. De lasergame pistool. hebben we batterijen gewisseld maar bleef tijdens het spel wel vaak uit gaan. dit maakte het lastig. De overige spellen waren uit de kunst. Vooral het stappen spel zorgde voor verwarring op zoek naar de mol. hoofdmodus een zeer geslaagd kinderfeest.
Wendy heeft geschreven op 2 juli 2020
afgelopen woensdagmiddag het kinderfeest van onze zoon gehad. We hadden de fortnitekist gehuurd en die was ruim op tijd binnen! De hele ochtend regende het al, maar dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er zin in! Thuis de quiz alvast gedaan en toen het droog was naar de bossen gefietst waar er 2 uur lang vol enthousiasme fortnite gespeeld! Erg leuke en uitgebreide kist en nadien heel makkelijk weer terug gestuurd! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Jo heeft geschreven op 2 juli 2020
Mijn dochter van 7 wilde een stoer feestje. Zelf op Google gezocht stoer feestje kwam bij jullie uit. Keurig geleverd prima kwaliteit.. Maar topper was 10 blije kids en trotse dochter want zij had toch wel een cool kinderfeestje.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
(Dank! Ter informatie: betrof lasergamefeestje)
karin reuzel heeft geschreven op 1 juli 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd (7 jaar). Lasergamen was DE oplossing om in deze tijd toch een feestje te kunnen vieren. Het was een grandioos succes! Met 14 kinderen het bos in. Wat een feest! Alles was perfect geregeld, de spullen waren er op tijd en terugsturen was heel gemakkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Marjolijn Schalk heeft geschreven op 28 juni 2020
Eindelijk konden we afgelopen woensdag alsnog het kinderfeestje van Anniek vieren. Twee groepjes van 5-6 kinderen (11-jarigen) gingen achtereenvolgens de Escaperoom in. Hiervoor hadden we onze kelder omgebouwd met spullen uit de themakist. De kinderen vonden het super spannend. In drie kwartier lukte het om alles op te lossen. Het was een groot succes!
Marlous heeft geschreven op 25 juni 2020
Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Met 13 kinderen lasergamen . Het pakket werd op tijd geleverd waardoor we tijd genoeg hadden om het thuis uit te proberen. Het feestje was erg geslaagd. Onze andere zoon was ook jarig geweest en omdat we de box toch het hele weekend in huis hadden, hebben we een dag later ook de verjaardag van onze andere zoon gevierd. 2 vliegen in 1 klap. Ook dat feestje was geslaagd. Een absolute aanrader!!
Margitta heeft geschreven op 21 juni 2020
Door corona moest het feestje eerst uitgesteld worden. Kinderfeestje-idee.nl kwam ons hierin tegemoet. Ook hielden ze ons goed op de hoogte, wanneer er weer feestjes gehouden konden worden. Ruim op tijd kregen we alles toegestuurd in een box. Wat hebben we met z'n allen een plezier gehad.
Ingrid heeft geschreven op 19 juni 2020
We hebben een superleuk kinderfeesthe "wie is de mol" gehad. De materialen wsren ruim op tijd binnen. De kist was zeer compleet, aan alles is gedacht. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen die ik stelde via de app. Alle kinderen hebben genoten. Met joker, verdubbelaar, molgeld, vragen, rode en groene schermen was het allemaal erg echt. Tip: wij hebben zelf vragen toegevoegd die betrekking hadden op de mol in het spel.
Sietske heeft geschreven op 19 juni 2020
Een leuk feestje gehad. De kinderen waren enthousiast. Wij hebben de lasergame kist gehuurd. Alles werkt prima en is goed geregeld.
Marlous heeft geschreven op 18 juni 2020
we hadden met schoolkamp de Escape room. Opdrachten erg leuk. Kinderen waren enthousiast. Het opzetten was wel even een hele klus. Het materiaal was leuk maar op sommige onderdelen aan vervanging toe. De service was top
Yvonne Timmerman heeft geschreven op 17 juni 2020
Thema box fortnite gehuurd, met mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes. Leuke attributen in de box zodat het spel echt nagespeeld kan worden. Alle kinderen waren erg enthousiast en fanatiek. De lasergun naar een ander team zetten lukte ons soms niet goed, na een belletje zijn we goed geholpen en konden ze verder spelen. Goede service!
Verlare heeft geschreven op 15 juni 2020
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 10 mogen vieren afgelopen zaterdag. Gezellig een bonbondoosje knutselen, en heerlijk bonbons maken. Het was een geslaagd meidenfeestje.
Familie Patist heeft geschreven op 9 juni 2020
Wie is de Mol?-feestje was zaterdag helemaal geslaagd! Gelukkig viel het weer mee, dus de meeste spellen buiten kunnen doen. Vergt wel een beetje voorbereiding, maar goede hulp ook via Whatsapp en alles lukte. De uitslag van de test zelfs op groot scherm kunnen laten zien, echt mooi al die koppies in spanning! Bedankt!
Maud heeft geschreven op 9 juni 2020
Ik had een ‘wie is de mol feestje’ en ik vond het super leuk. Het lasergamen was het leukste mijn vriendjes vonden dat ook het leukst en mijn vriendinnen vonden het seinen en symbolen spel juist het allerleukste. Mama was zo trots op ons dat we zo goed samen konden werken!
steffie heeft geschreven op 9 juni 2020
vorige week een geweldig spannend Wie is de Mol kinderfeestje gevierd! Fijn geholpen met het uitzoeken van de test op de computer, super service! Een feestje waar ze nog lang over praten, zo spannend was het!
Hanneke heeft geschreven op 5 juni 2020
We hebben een geweldig lasergame feest gehad met jongens en meiden. Top service!
Annemarie heeft geschreven op 4 juni 2020
Hoi! Wat gemakkelijk en een fantastische service! Het was super leuk om zelf de locatie te bepalen van het lasergamen, heerlijk ongedwongen. Echt een superoplossing in deze tijd! Dikke merci Annemarie
Jutha heeft geschreven op 3 juni 2020
Voor mijn zoon die 9 werd een Fortnite feestje georganiseerd. Feestje was super leuk! De kist is compleet en leuke downloads zaten erbij! Kleine tip 😉...... zorg dat je van tevoren de laserpistolen gecontroleerd hebt en alle levens hebt aangevuld en al de juiste kleur in het juiste tasje hebt zitten!!! Dat scheelt wat stress als er heel veel jongens om je heen staan die héél snel willen beginnen met de game 🙈😂
Simone heeft geschreven op 17 mei 2020
We hebben ook de stay @ home Challenge gedaan met de familie, omdat mijn moeder 69 werd. We hebben haar dit ''kinderfeest op afstand" cadeau gegeven. Erg veel gelachen! En heel creatief geweest.
Simone heeft geschreven op 14 mei 2020
Met ons eigen gezin lasergame gespeeld in de tuin en om het huis. Superleuk alternatief voor de verjaardag van onze zoon, nu we de familie niet uit konden nodigen. Een echte aanrader!
Joan heeft geschreven op 23 maart 2020
Vorige week een erg leuk fortnite feestje gehad. Kist is helemaal compleet. Ook de downloads zijn leuk.
Petra heeft geschreven op 19 maart 2020
We hebben een geweldig lasergame feestje gehad met 12 kinderen. We zijn naar het bos gegaan. 's avonds om het huis in het donker gespeeld. Alles was supergoed geregeld door jullie. Bedankt daarvoor. Wij komen zeker terug.
Steven heeft geschreven op 19 maart 2020
Leuk feestje gehad met de escaperoomkist. Wel goed om dat de avond ervoor goed zelf door te nemen, dus neem daar de tijd voor. De meiden (rond 11 jaar) hebben het leuk gevonden, dus bedankt voor een leuk feestje!
Ilona Burgers heeft geschreven op 17 maart 2020
Onze zoon heeft echt een super kinderfeestje gehad. Echt geslaagd. De jongens vonden lasergame echt heel leuk. Jullie service en uitleg is top. In de toekomst gaan we zeker nog een keer boeken. Bedankt!
Nelleke Terluin-Visser heeft geschreven op 13 maart 2020
We hebben een geslaagd feestje gehad. We hadden de box met laserguns met thema Fortinite gehuurd. Wat een succes! Het was prachtig weer, de jeugd heeft genoten. Goede uitleg erbij. Vlag was niet geleverd, maar na een mailtje is dit alsnog geregeld.
Jeannette heeft geschreven op 4 maart 2020
Had de escaperoom gehuurd voor het feestje van mijn 12jarige dochter. Bij het doorlopen van het draaiboek en het voorbereiden van de escaperoom had ik een paar vragen die ik meteen vriendelijk beantwoord kreeg toen ik erover belde. Top! De escaperoom was écht een groot succes. Zat heel goed in elkaar. Echt een beetje aanrader!
J. Obdam heeft geschreven op 3 maart 2020
We hebben een heel leuk partijtje gehad. We gingen met 8 jongens van rond de 7 jaar lasergamen bij ons in de schuur, parcours gemaakt met kuubskisten. Perfect. Spullen waren op tijd in huis waardoor ik zelf ook een eigen partijtje had de avond er voor, nog even met vriendinnen lasergamen in het donker 😉 ! Alles was goed voor elkaar, netjes afgeleverd allemaal. Zeker een aanrader!
Bianca heeft geschreven op 19 februari 2020
Was een zeer super geslaagd feest! Escaperoom is netjes op tijd geleverd. Voor een groep meiden van 9 net 10 jaar, was het soms best wat lastig, maar met wat hulp ging het erg goed. De meiden waren helemaal blij dat ze het optijd gered hadden. Kleine kanttekening, enkele dingen waren gerepareerd en geplakt (Misscien aan vervanging toe) Gaan we zeker vaker doen!
maya dendauw heeft geschreven op 14 februari 2020
Feestje 8/02 kisten meer dan op tijd aanwezig om als ouders grondig te bekijken en het feest te kunnen voorbereiden kist 1: voetbalfeestje het regende maar dat hielden de kids niet tegen , ze vonden het top , zeker de parachute en snelheidsmeter! kist 2: escape room dit hebben we als avondspel gedaan , wat waren de kids benieuwd en wij ook 😉 ook dit vonden ze helemaal geweldig! veel positieve reacties gekregen via ouders van de genodigden . Ook wij als ouders hebben ervan genoten . Dit is een echte aanrader voor ieder feest en hebben al veel positieve reclame doorgegeven à kennissen ! dank en doe zo verder ! tevreden klant ! Mvgr, Maya
Maril heeft geschreven op 11 februari 2020
Lasergamefeestje voor mijn zoon van 9 in het bos. Was super tof en de boys vonden het geweldig. Box werd mooi op tijd geleverd met alles compleet. Super service. Alleen jammer dat 1 gun niet goed werkte en 4 guns snel leeg waren. Alle reserve batterijen moeten gebruiken voor 2 uur gamen.. verder top!!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Fijn dat het "super tof" was. We checken voor verzending alle guns (ook de batterijen). Om problemen te voorkomen sturen we altijd een reservegun mee. Er kan immers toch een gun gaan haperen. Meestal hoef je bij géén of maximaal 2 guns de batterijen te wisselen. Maar je kunt soms 'pech' hebben dat het meer guns zijn; de reservebatterijen zijn in basis altijd toereikend. Dank dat je de service top hebt ervaren.
Linda heeft geschreven op 4 februari 2020
Het was een enorm leuk Fortnite feestje met onze zoon van 10 en zeven vriendjes. Box kwam ruim op tijd, de inhoud van de box goed verzorgd en bovenal was het een heel leuk spel om te spelen. De jongens hebben zich uren uitgeleefd in het bos en konden nog wel langer doorgaan. Een aanrader!
Barbara heeft geschreven op 28 januari 2020
We hebben een super Wie is de Mol partijtje gehad met uiteindelijk 6 meiden (leeftijd 10-12). Leuk dat 2 spellen buiten gespeeld en 2 binnen gespeeld kunnen worden. De meisjes gingen er helemaal in op en hebben de Mol niet verdacht, ondanks dat het de jarige job was. We hadden dan ook gezegd dat het computerprogramma de Mol had bepaald. Tip: test de laserguns uit voor het spel, ik had alleen de aan/uit knoppen bekeken en of de kleur goed was, daarnaast is het logischer om de jagers niet door de spelers zelf te laten doen en ook bij het computerprogramma even checken hoeveel er geelimineerd moeten worden. Dat stond bij ons op 0, waardoor iedereen een groen scherm kreeg; hilariteit ten top. Wel heel echt met de rood/groene schermen. Uiteindelijk hebben we 2,5 uur gespeeld. Aanrader voor Wie is de Mol fans.
Frederic heeft geschreven op 20 januari 2020
Een groep 6-jarige meisjes vonden het geweldig om T-shirts te mogen kleuren. Bedankt voor de goede service en snelle levering!
Bas heeft geschreven op 19 januari 2020
Het escaperoomfeestje was heel goed geslaagd. De kinderen vonden het ontzettend spannend en iedereen deed zijn best de missie te laten slagen!
MW heeft geschreven op 7 januari 2020
Wat een goed concept! De kist met WIDM-attributen werd op tijd geleverd voor het kinderfeestje. Er is aan alles gedacht: uitnodigingen, attributen voor de spellen, de mol boekjes, uitleg voor de spelleiders én het programma voor ‘de test’! Ook is er gedacht aan onbezorgde retour zending: aan het eind van het feest pak je de boel in en kan je de kist eenvoudig retourneren. Absoluut een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 29 november 2019
Feestje gehad voor zoon van 13. Lasergames gehuurd en op een beetje onheilspellende plek in het donker gebruikt. Jongens, allemaal beginnende pubers, vonden het érg leuk en wilden niet stoppen. Kist is goed verzorgd, genoeg materiaal + reserve, verzenden gaat prima. Het leuke is dat je het kunt gebruiken waar je zelf wil, niet gebonden bent aan tijd en plaats.
Jolanda heeft geschreven op 20 november 2019
Voor onze jongste van 7 jaar een lasergame feestje georganiseerd met jullie kist. Een groot succes! Jongens (12) hebben 2 uur lang door het bos gerend. Top!
Hilgard van Alphen heeft geschreven op 13 november 2019
Wie is de Mol Game. Het is even voorbereiden, maar dat is het meer dan waard. Top-feestje gehad met enthousiaste 'kandidaten' en tot het eind toe wat het spannend! Goede service, duidelijke uitleg en goed verzorgd!
Maaike heeft geschreven op 13 november 2019
Het lasergamefeestje was een groot succes! Ik had niet erg ver van te voren besteld, maar de kist was ruim op tijd. Echt super!
Christel heeft geschreven op 2 november 2019
We hebben vorige week met 12 kinderen van gemiddeld 10 jaar een wie is de mol kinderfeestje gedaan! Het was ontzettend leuk en spannend. Ook de kinderen waar we het minder van verwachten waren super fanatiek en zaten op hun nagels te bijten bij de test en uitslag! Super geslaagd!
Karolien heeft geschreven op 1 november 2019
We hebben een heel geslaagd kinderfeestje gehad met 12 achtjarigen. Het lasergamen was echt een succes!
Janine van der Kroon heeft geschreven op 18 oktober 2019
We hebben een geweldig leuk lasergame feestje voor onze zoon van 11 gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld om qua levering, retour en attributen in de kist. Onze complimenten!
Henriette heeft geschreven op 16 oktober 2019
Wat een cool feestje Expeditie Robinson. Met een groep kinderen van 7, 8 en 9 jarigen hebben we alle spellen gespeeld en als extra een eetproef toegevoegd. Via internet (dode) sprinkhanen en wormen besteld, hilarisch. Geëindigd met het vuurmaken, waarna er uiteraard marshmallows geroosterd moesten worden. De uitleg van alle spellen was duidelijk, de kist is ideaal als basis. Makkelijke retour procedure. Ik ga zeker een volgend feestje weer aan jullie denken en beveel het ook iedereen aan.
Suzan heeft geschreven op 10 oktober 2019
Hoi! Mijn dochter is dol op expeditie Robinson, dus wilde ze dit doen op haar partijtje. De kist bevat alles wat je nodig hebt een uitleg is heel duidelijk. Wij hebben onze eigen creativiteit gebruikt en het spel uitgebreid met wat extra opdrachten en een eetproef. Alle meiden van 10 jaar vonden het een geweldig partijtje! Hoogtepunt was natuurlijk het vuur maken. Bedankt!!
De haze heeft geschreven op 5 oktober 2019
Wat hebben wij vandaag genoten van het kinderfeestje van onze zoon... Zelf een speurtocht uitgezet naar en in de bossen, met wat ouderwetse spelletjes, daarna als laatste post lasergame er waren jongens en meiden en die hebben ervan genoten en wij ook zelf natuurlijk mee gedaan en verschillende spellen gespeeld. Top service we komen zeker nog eens terug voor wat voor feestje dan ook
Fam. Hartgers heeft geschreven op 10 september 2019
Een TOP feestje gehad!!! Mijn zoontje (8 jaar) had met zijn kinderfeestje lasergamen gedaan! Met een groep van 14 kids! Ze vonden het allemaal geweldig...echt een aanrader...vooral als je naast je huis het bos hebt. Wij hadden het kinderfeestje woensdag 04-09-19 en wij kregen de box al zaterdag 31-08-19! Alles was netjes verzorgd ! Echt een aanrader!
Familie Soetens heeft geschreven op 3 september 2019
Voor een verjaardagsfeestje van onze 11-jarige dochter hebben wij vorige week de ESCAPE ROOM box gehuurd. Het was een topper van formaat. Een echte aanrader! Voor een groep van ongeveer 6 a 7 kinderen is dit een zeer spannende uurtje vertier. De voorbereidingen zijn dan weer leuk voor mama en papa.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank voor je gastenboekbericht. Leuk om te horen dat het een 'topper' was!
Fam vermeire heeft geschreven op 16 augustus 2019
Vorige week hadden we een feestje voor onze 11-jarige zoon. We kozen voor 'wie is de mol', een welkome afwisseling voor de cinema en binnenspeeltuinen. Alles werd ruimschoots op tijd geleverd met duidelijke instructies. Enkel het lasershooten leek niet te lopen zoals het moet. De andere spelletjes waren supertof en de mol werd niet geraden! Een aanrader!
Thera heeft geschreven op 22 juli 2019
Vorige week een Wie is de Mol feestje gehouden met 10 meiden van een jaar of 12. Het was een topfeest! De spanning begon al bij het inleveren van de vragen, toen kijken of je de Mol was. En tijdens het feestje deed iedereen fanatiek mee met de spellen en werd elke keer na een spel serieus het Mol boekje ingevuld. Er werden zelfs echte bondjes gevormd. Ook de test en executie waren levensecht. Aanrader!!
Judith heeft geschreven op 17 juli 2019
Op 10 juli een Wie is de mol kinderfeestje gehouden met 3 jongens en 5 meiden in de leeftijd van 8 en 9 jaar. Er zaten kinderen bij die het programma en het spel niet kenden maar ook zij vonden het hartstikke leuk! Echt een aanrader! We hadden de kinderen één voor één bij ons geroepen en lieten ze zien of ze de mol waren voordat het spel begon. Tevens op dat moment wat tips gegeven. De spanning op de gezichten waren goud waard! Vanaf het moment dat het begon zat iedereen in zijn of haar rol en vertrouwde niemand elkaar meer. Echt een fantastische middag gehad! Wil ook de complimenten geven aan de snelle en nette reacties van jullie wanneer ik vragen via de mail stuurde. Erg fijn! Ga zo door en we komen volgend jaar zeker bij jullie terug!
Hoogland heeft geschreven op 17 juli 2019
Wij hebben met 8 kinderen, jongens en meisjes, de escape room gedaan. Het was een groot succes, de kinderen vonden het geweldig. Wel viel ons, ouders, op dat enkele spullen oud waren. Ook het 'slot' met 'bom' vonden we wat provisorisch. Leuker als het er wat echter en degelijker uit ziet. Goed geregeld, hele duidelijke instructies en goed op tijd geleverd.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Gedurende de zomerperiode zullen we de escaperoom kisten weer onder de loep nemen. En zullen we waar nodig spullen vervangen, waaronder in ieder geval 'de bom'.
Gerdy heeft geschreven op 3 juli 2019
Wat hebben wij een gave wie-is-de-mol-middag gehad. Alle meiden waren super enthousiast. Leuke spellen, mooie complete kist en goede speluitleg. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service toen PostNL het pakket niet op tijd kwam brengen. Dankzij jullie super service hebben de meiden toch hun super feest kunnen vieren. Als ik 1 tip mag geven; Probeer een ander (eenvoudiger) test- en executieprogramma te krijgen. Vond dit erg omslachtig redelijk onduidelijk in gebruik. We moesten er echt goed voor gaan zitten om alles goed te krijgen.
Fam Vleugels heeft geschreven op 25 juni 2019
we hebben voor het feestje van onze 11 jarige tweeling een lasergun pakket besteld en zijn in het bos gaan lasergamen. Het is een absolute aanrader! Tip: de guns werken beter als het iets donkerder is . Verder was het prima geregeld. Het pakket was compleet en ruim op tijd geregeld en ook de tips voor verschillende spellen zijn prima!
Irene heeft geschreven op 12 juni 2019
Een super leuk lasergame feestje kunnen geven voor mijn zoon van 10 jaar en zijn vriendjes en vriendinnetjes. De box met spullen werd ruim op tijd geleverd en alles was netjes in orde. Zeker een aanrader! Bedankt!
Pippa heeft geschreven op 22 mei 2019
Expeditie Robinson was een groot succes met mijn 13-jarige dochter en haar vriendinnen. Er was iets voor iedereen (wij deden het met 10 kinderen). We waren in een kuil in het bos, geen meer of rivier in de buurt dus water gewoon mee genomen in flesjes voor de water opdracht (werkte prima) Kist heel goed geregeld en beschrijving duidelijk. Super leuk. We kijken nu al uit naar de volgende kinderfeestje idee!
Lian heeft geschreven op 17 mei 2019
De levering van de zeer complete lasergame box was ruim op tijd. Onze zoon van 9 heeft een super gaaf feestje gehad met al z'n vriendjes! Aanrader dus!
Bianca Steijns heeft geschreven op 6 mei 2019
Afgelopen weekend hebben we met het feestje van onze dochter de escape room gedaan. We kregen de doos op vrijdag dus mooi optijd en hebben een er een mooie avond van gemaakt. De hele kamer verbouwt in het thema het was een groot succes. De meiden hadden 4 minuten over en maar 2 aanwijzingen nodig. Alles netjes geregeld en fijn al goed voorbereid.
Wendy Groenendijk heeft geschreven op 22 april 2019
Het feestje was top! Echt top! Super top! De ontvangen kist was alleen wat minder, behoorlijk wat minder... Wij kregen een smerige kist van een klant die hem voor ons had gehuurd. Ik heb twee uur staan poetsen om alles weer netjes retour te doen aan kinderfeestje-idee.nl. Als ik geweten had wat ik nu weet had ik mezelf deze moeite bespaard. Leuk themafeest, minder blij met de service.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
In betreffende week waren er retourzendingen (vanuit België) die sterk vertraagd waren. Om géén risico te lopen dat we niet tijdig de Expeditie Robinson themakist naar u konden sturen, hebben we hierop geanticipeerd. We hebben hierover ook met u gecommuniceerd en aan een andere klant gevraagd de kist direct naar u door te sturen. Dit doen we alléén als het echt niet anders kan. Helaas konden we daardoor zelf de themakist niet vooraf controleren. Begrijp dat de aanblik bij binnenkomst nu helaas geen visitekaartje was. Excuus hiervoor, sta nog wel achter onze afweging ; immers tijdige levering vinden we erg belangrijk. Ben wel blij dat het wél super top feestje was.
Diane heeft geschreven op 20 april 2019
Wat geweldig geregeld..top feestje gehad van onze zoon. Lasergamen in het bos. De middag was veel te kort vonden de feestgangers. Dus zeker voor herhaling vatbaar. wij hebben een geweldige middag gehad dank zij de goede voorbereiding( alles was ruim op tijd geleverd) en makkelijk om alles retour te doen.. hier gaan we zeker nogmaals gebruik van maken...
Ester heeft geschreven op 20 april 2019
Afgelopen woensdag expeditie Robinson feestje gedaan. De box had ik zaterdag binnen zodat we alles rustig voor konden bereiden. Kinderfeestje was een groot succes!! Zeker een aanrader!!
Rolinda heeft geschreven op 19 april 2019
Afgelopen zaterdag het laatste kinderfeestje gehad van onze zoon en zijn vriend. Hebben de escaperoom box en lasergame box gehad. Deze waren ruim op tijd zodat we alles mooi konden klaarzetten. De kinderen vonden het geweldig. Een heel geslaagd feest en echt een aanrader
Louise heeft geschreven op 18 april 2019
Voor onze zoon een lasergame feestje gehouden op een bedrijfslocatie. Zelf de ruimtes verduistert en discolampen geplaatst. De genodigden gingen helemaal los en op in het spel! Naast de laserguns hadden we ook de vip maskers en ook deze waren een groot succes. Na 2 uur lasergamen konden de boys er nog geen genoeg van krijgen. Ze gingen helemaal op in het spel. Uiteindelijk ging iedereen moe en voldaan weer naar huis. Echt een aanrader dit! Je krijg op de tijd de spullen en instructies thuis en alles is ook heel makkelijk weer te retourneren.
Andrea heeft geschreven op 14 april 2019
Ruim op tijd arriveerden de twee gehuurde kisten. Alle tijd om alles eens goed door te nemen, met de aanwezige spullen en instructies. Heel complete kisten, de Wie is de Mol en LAsergamen. Echt een aanrader voor het geven van een feestje thuis. Compleet, netjes, en geode service.
HtB heeft geschreven op 12 april 2019
Super leuk jongens slaapfeestje begonnen met Escaperoom thuis. Box ruim op tijd aan, goed contact met Ronald, echt makkelijk. En ideaal aan thuis, zonder klok, was er echt aandacht om op te lossen en samen te werken!
linda heeft geschreven op 6 april 2019
Erg leuk feestje gehad met de lasergames. Ruim op tijd bezorgd voor het feestje. Duidelijke beschrijving. Aanrader!
Esther heeft geschreven op 6 april 2019
Tien blije en vermoeide koppies na Expeditie Robinson in het bos. Deze 10jarigen hebben genoten! En mocht iemand nog een kist zoeken voor volwassenen (familie/ collega's/...): deze kist is daar ook geweldig voor!
E. Weijers heeft geschreven op 4 april 2019
Prima verzorgd en ruim op tijd het pakket binnen. Kinderen vonden het geweldig. Een target wat bij het spel inbegrepen zit deed het niet goed. Wij zijn verder heel tevreden!!
Wendy heeft geschreven op 21 maart 2019
Het kinderfeestje Expeditie Robinson is achter de rug en het was een enorm succes! We hadden goed weer en een fantastische locatie met 10 erg enthousiaste tienerjongens (11-12 jaar). We hebben alle onderdelen kunnen spelen en er was ook nog de eetproef. Kamp noord heeft uiteindelijk gewonnen.
Petra heeft geschreven op 21 maart 2019
Wat een geweldig feestje had onze dochter voor haar 10e verjaardag met de Wie is de Mol themakist! De kinderen die het spel niet kenden hadden iets meer uitleg nodig maar uiteindelijk was juist een van hen zo goed aan het mollen dat niemand de echte mol verdacht! Het tv programma was er niks bij ? Ook zijn we erg te spreken over den goede service. Telefonische bereikbaarheid is prima en toen wij wegens omstandigheden het feestje moesten verzetten, werd alles in het werk gesteld om de kist op een andere datum naar ons toe te zenden. Kortom, een absolute aanrader wanneer je zin hebt in een topfeestje!
Tanja heeft geschreven op 17 maart 2019
Super leuk feestje gehad met de gehuurde escaperoom box. zelf de kamer in piratensfeer gebracht. Box was ruim op tijd, alles is heel duidelijk omschreven ook om de 2e groep weer klaar te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jolanda Salverda heeft geschreven op 13 maart 2019
Erg leuke middag met de 'Wie is de mol?' kist gehad. Er waren 10 meiden op het feestje. De executieronde op de computer vonden ze erg spannend. Top feestje! Bedankt!
Ilse Bell heeft geschreven op 13 maart 2019
Wij hebben een lasergame feestje gehouden.Wat een succes het was een super feestje! Wij zijn echt op een hele donkere plek in het park gaan lasergame dat was echt super! Ik had 12 kinderen en alle 12 waren super enthousiast!
Yvonne heeft geschreven op 26 februari 2019
Wow wat was het een leuk feestje met de laser games! Mijn zoon zei leukste feestje ooit. De kist was er al op woensdag. En genoeg reserve batterijen en een duidelijke beschrijving. Ook terugsturen was heel makkelijk. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.
Daphne heeft geschreven op 19 februari 2019
Expeditie Robinson met 8 meiden van 11 gespeeld! Hilarisch! Pakket was compleet! Leuke afwisselende spellen. Ik heb zelf nog de eetproef als extra erbij gedaan. De meiden zijn dik 2,5 uur in de weer geweest! Strand was niet nodig, veldje in de buurt van een vijver voldeed prima! Top middagje gehad. Echte aanrader!
Damman J. heeft geschreven op 12 februari 2019
Lasergames gehuurd op 26/01. Pakket de donderdag geleverd, alles mooi en ordentelijk verpakt. Reserve batterijen aanwezig + duidelijke instructiefiche. Jongens(11jaar) hebben zich de dag zelf kostelijk geamuseerd, mede dankzij de verschillende spelvarianten die aanwezig waren. Materiaal is van heel degelijke kwaliteit. Terugsturen is kinderspel, dankzij voucher en kan zowel met bpost als posnl. Kortom, voor spotprijs hebben kinderen een topnamiddag gehad.
Simone heeft geschreven op 20 januari 2019
Met 8 meiden van 11 en 12 jaar Wie is de Mol gespeeld. Echt leuk, soms vonden ze het wat moeilijk, vooral de kinderen die het tv programma niet kenden. We hebben de nieuwe targets uit geprobeerd, voor de meiden fijner dan het masker ( iets met haren die in de war gaan). Voor de jagers moeilijker omdat het target op de buik zit en ze vd jagers afdraaien. Super dat de kist goed gevuld is met alles wat je nodig hebt. En zelfs reserve.
Rein heeft geschreven op 9 januari 2019
Wij hebben op 4 januari een kinderfeestje met de laserguns gehouden in het bos voor 9 jongens in de leeftijd van 8 en 9 jaar. De jongens vonden het fantastisch, vooral toen het wat donker begon te worden door de lichteffecten. Een groot succes, dank voor de uitstekende organisatie (levering en afhandeling)!
Michel heeft geschreven op 7 januari 2019
Op 4 januari hebben wij met 12 kinderen een lasergame feest gegeven. Geweldige ervaring en er is enorm enthousiast gespeeld. De service en met name ook reactietijd van kinderfeestje idee zijn zeer positief ervaren door ons!
Vera heeft geschreven op 7 januari 2019
Vorige week kinderfeestje gehad van onze dochter van 9 met 6 vriendinnen. We hadden de escaperoom kist gehuurd. De meiden hadden het nog nooit gedaan, maar vonden het erg leuk en spannend of ze het binnen de tijd gingen halen. Sommige dingen moesten ze even bij geholpen worden, maar die waren ook best lastig. Hele leuke middag gehad, bedankt voor het gebruiken van de spullen.
Ellen heeft geschreven op 19 december 2018
Onze dochter van 11 heeft een super leuke middag gehad met de escape room box! Alles wat je nodig hebt zit in de box. De meiden vonden het super leuk en enorm spannend!
Laura & Daniëlle heeft geschreven op 17 december 2018
Voor onze twee zonen een super-laser-gun-party georganiseerd voor in totaal 16 jongens: dankzij de geweldige laserguns van kinderfeestje-idee.nl was het een groot succes! Bedankt voor de mooie guns, super-tijdige levering en duidelijke spelregels. Echt een aanrader!
Manon heeft geschreven op 13 december 2018
Geweldig familiefeest gehad met de laserguns! De kids hebben genoten, maar de volwassenen ook enorm! Wat een feest! Echt een aanrader. Kleine strubbeling met de bestelling gehad. Toen ik daar over belde werd er dubbel en dwars gehandeld om alles toch op tijd voor elkaar te krijgen! Bij kinderfeestje.idee laten ze je niet zetten! Mijn dank is groot!
Roeland van Deursen heeft geschreven op 30 november 2018
Wat een fantastische service. Versturen van de escape room boxen in goed overleg ivm black friday en sint. Complete escape room op juiste niveau. Wat hebben de kinderen genoten. Mooiste partijtje ooit volgens iedereen! Heel veel dank
Desiree Kluytmans heeft geschreven op 27 november 2018
Afgelopen vrijdag heeft mijn zoon van 11 een lasergame feestje gegeven. In een gehuurde gymzaal hebben 10 jongens zelf hun parcours gebouwd. Daarna konden ze, met af en toe een pauze, 2 uur lang lasergamen. Het was super! We hadden de guns ruim op tijd in huis. Een heel compleet pakket. Erg goed geregeld. Mijn zoon heeft een super feestje gehad!
Sander heeft geschreven op 27 november 2018
Fantastisch leuk kinderfeest gehad met een escaperoom in a box. Duidelijke instructies en de duur van het spel (1 uur) past ook perfect bij de opgaves. Hartelijk dank! De kinderen zullen de inhoud van de kluis niet snel vergeten 😉
Daniëlle van Drunen heeft geschreven op 14 november 2018
Afgelopen zaterdag een 'Wie is de Mol'- kinderfeestje voor mijn 12-jarige dochter gegeven. Ondanks het miezerige weer veel plezier gehad met de spellen. De test na afloop vonden de kinderen soms best spannend. Maar alle kinderen hebben een leuke middag gehad. Het verzamelde Molgeld werd over alle kinderen verdeeld in de vorm van chocolademunten. Een aanrader!
Henriette van der Ploeg heeft geschreven op 11 november 2018
We hebben gelasergamed, bij ons in de schuur, 's middags obstakels geplaatst, 's avonds het feestje. Geweldig! Alles kwam op tijd, tip, top geregeld en makkelijk dat het aan huis geleverd werd. We gaan dit zeker nogmaals doen. Bedankt!
Petra Bos heeft geschreven op 9 november 2018
De lasergamefeest was een groot succes! Fantastisch geregeld.Gaan volgend jaar zeker weer op de site kijken voor weer een super feest!onze zoon heeft een topfeest gehad samen met zijn vriendjes!een aanrader
Helma heeft geschreven op 6 november 2018
De kist voor de escaperoom werd mooi op tijd geleverd. Wat een leuke spullen zaten er in en zelf de kamer nog verder wat aangekleed. Maar was niet echt nodig. De kinderen leren om samen te werken maar ze hebben het net niet binnen de tijd gehaald (beide groepen niet). Superservice dat, als je net wat meer kinderen hebt, je extra materiaal mee krijgt zodat je de groep in tweeen kunt delen. De kinderen vonden het heel leuk en wij hebben er ook van genoten. Hartelijk bedankt!!!
Mariska heeft geschreven op 5 november 2018
Op 31 Oktober een Super leuk lasergame feestje gehad. Compleet geleverd. Duidelijke instructies en een super goede service ?
Liesbet heeft geschreven op 24 oktober 2018
Vandaag deden we een escape-room feestje voor de 11de verjaardag van onze zoon. Het was een groot succes! De instructies zijn duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De kinderen vonden het zo spannend en leuk dat ze het meteen nóg een keer hadden willen doen! Ze ontsnapten 42 seconden vóór het einde :-).
SH heeft geschreven op 20 oktober 2018
Topfeestje gehad! Een grote tuin met allerlei obstakels in het donker met een coole beat en wat stroboscooplichtjes, waardoor de kinderen volop sfeer beleven. Laserpakket B met 10-jarige jongens. Het laserpakket was zeer goed georganiseerd. Zeer snelle communicatie, bericht van verzending en ontvangst. De kist werd een dag vooraf bezorgd. Alles zeer compleet en netjes aangeleverd: instructies, reserve wapen, reserve batterijen en schroevedraaier, maar ook retourneeretiket en tiewraps. Absoluut aan te raden!
Patricia heeft geschreven op 16 oktober 2018
Super! Wat een geweldig feest. Op 13 oktober en 25 graden, het park in om als een stel geoefende mannen het lasergame spel te beoefenen. Een vuurkorf bij de basis voor de marshmallows in de pauze. Leger petjes gekocht, allemaal een zaklampen erbij...gewoon echt super. Buren kwamen er even bij omdat het er zo gezellig uitzag. ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. En de borg was binnen 2 dagen al terug gestort! Een dikke 10!
Nancy heeft geschreven op 14 oktober 2018
Wat was de escaperoom een succes! Nu een dag later ben ik nog aan het nagenieten. Ik had wel wat voorbereiding getroffen en de zolder als een echte kajuit ingericht maar de Thema kist was zeker een aangename aanvulling! Het zat echt super in elkaar en de kids (9 jaar) zaten helemaal in het verhaal! In het begin totale chaos en een beetje gezonde angst/spanning. Bleef er even bij en later gaven we beneden via babyfoon wat extra hints wanneer ze vast liepen! Met nog 5 min op de klok zijn ze weten te ontsnappen. Ze wilde meteen nog een keer en raakte niet uitgesproken. Een geslaagd kinderfeestje!
B heeft geschreven op 5 oktober 2018
Voor onze oudste zoon een lasergame feest geregeld. Kist is helemaal top aangeleverd, met duidelijke instructies. Een mooi stuk bos opgezocht met veel beschutting. Hier en daar nog een camouflagenet opgehangen, Chips en drinken mee, en dan.... schieten maar. Met koppels van twee de andere teams uitschakelen was favoriet. Aan één stuk alleen maar plezier gehad. Na het eten thuis, nog in de wijk een aantal spellen gedaan, in het donker. De jongens wilden niet stoppen, hoe gaaf is dat. Het was echt een super geslaagd feest. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
Jacqueline heeft geschreven op 25 september 2018
Wat hebben de jongens en meiden een lol gehad met de lasergame kist. Ik haalde de geweren eruit en liet zien wat je moest doen. Ze keken hun ogen uit en; coool, wauwww, gaaaaaf, waren de geluiden die ik terug kreeg. Het weer was niet denderend, maar we hadden een goede vervanger namelijk de school. Hoe cool is dat! Een lege school, donker en dan lasergamen. Toffe varianten, vooral de VIP maskers vielen in de smaak. Een feestje waar nog flink over nagepraat is. Bedankt!
Patricia Stevens heeft geschreven op 18 september 2018
Onze 9-jarige dochter heeft een onwijs leuk feestje gehad met de escaperoom. Mooi en duidelijk draaiboek. Bijzondere attributen. In de leeftijd 8-9 jaar nog wel begeleiding nodig van ouders, maar dat wisten wij. Een echte aanrader!
Leonie heeft geschreven op 17 september 2018
Het wie is ....de MOL feestje was zeer geslaagd! De 12 kinderen van 9-12 jaar heen genoten van de spellen, waren zeer fanatiek en enthousiast . En dan de executie.... computer aangesloten op een beeldscherm , klapstoelen ervoor en beginnen maar. Met elke naam die werd ingetoetst weer vol verwachting naar het scherm kijken. Geweldig! Wij raden het anderen ook zeker aan!
Marleen heeft geschreven op 17 september 2018
SUPER, echt een aanrader. Kinderen rond 9 jaar hebben genoten bij ons in de schuur..... super gaaf, de lasergamekist met alle spullen mooi op tijd en alles overzichtelijk, top geregeld
Maudi van Outvorst heeft geschreven op 15 september 2018
We hadden de box besteld voor een kinderfeest met allemaal jongens tussen de 9 en 11 jaar. Ze vonden het heel leuk, wij hadden een slaapkamer om getoverd tot escape room en nog leuke oude spullen neergezet. In de kist zat ook wat aankleding . Zelf zijn wel mee geweest in de kamer voor wat aanwijzingen te geven maar dat was ook heel leuk om te zien. Bij was netjes optijd geleverd goede omschrijving erbij . Echt een aanrader.
Mieke heeft geschreven op 10 september 2018
Onze oudste zoon van 9 jaar heeft onwijs genoten van zijn kinderfeestje met laserguns. De dag erna hebben we zelfs nog met neefjes nichtjes en volwassen door het bos gerend, voordat we de box terug stuurde. We hebben er op en top van genoten. Echte aanrader!
Mariska heeft geschreven op 10 september 2018
Het lasergame feestje was erg geslaagd. De jongens baalden dat ze moesten stoppen (na 3 uur gespeeld te hebben) ondanks dat het niet meevalt om een ander te raken en het bereik overdag wat tegenviel. Het zou helemaal top zijn als er een mogelijkheid komt met een hes waarop ook een ontvanger zit zodat de kans van 'raken' makkelijker wordt. Complimenten voor de levering, deze was ruim op tijd met duidelijke instructies. Ik had pakket B, ipv 11 guns kreeg ik er 12. Ik zou die extra gun ook echt als reserve houden ipv een extra kind uitnodigen, de ene gun deed het beter dan de ander. Vorige week maandag de kist terug gestuurd, ging super makkelijk met het retourlabel. Borg laat een week op zich wachten maar vind ik niet onoverkomelijk. Al met al een aanrader om via kinderfeestje-idee een lasergame feestje te geven.
Anita heeft geschreven op 30 augustus 2018
Wat een leuk Wie-is-de-Mol feestje hebben de jongens gehad ( 10 a 11jaar). Snelle levering, compleet pakket met duidelijke uitleg. Ook het computerprogramma is net echt. En goed betaalbaar.
Anouk heeft geschreven op 29 augustus 2018
Wat een super leuke activiteit is de Whats app speurtocht zeg! Wij hadden hem voor de 12 jarige boys iets uitgebreid en hebben zelf de grootste lol erom gehad! De kids vonden het erg leuk om te doen! Origineel en creatief! De ene groep had wat moeite met uitvogelen wie de opdracht mocht doen terwijl de andere groep zelf opdrachten verzon (gratis bakje fishsticks bij de visboer). Lekker afwisselend met de verschillende soorten opdrachten! De jongste wil ook 🙂
Inge heeft geschreven op 25 augustus 2018
Wat een goede service! Laserguns waren ruim op tijd binnen, keurig verpakt in bubbelplastic, veel reservebatterijen en gebruiksaanwijzing. De jongens van 11-12 vonden vooral het gamen in het donker erg leuk. We hebben dit gewoon buiten gedaan, in een natuurspeeltuin. Super naar de zin gehad. Retourneren via post.nl is een makkie en borg een dag na ontvangst retour ontvangen. Superleuke feestideeen en supergoede service.
Janneke nijkamp heeft geschreven op 3 augustus 2018
We hadden de gymzaal bij ons in de buurt afgehuurd om te lasergamen, en alle toestellen er neer gezet zodat ze zich overal konden verstoppen. Die dag was het redelijk aan de warme kant, maar de kinderen hebben genoten!! Na ruim twee en een half uur zijn we gestopt. Toen het zwembad ingedoken. Mijn man bracht een jongen terug naar huis en die zei tegen zijn moeder: mam, dit was het leukste kinderfeestje ooit!!
kim heeft geschreven op 8 juli 2018
Wij hebben net een laserfeestje gedaan in een bos en het was een fantastisch succes! Het feit dat je het spel kan variëren was wel goed. Alles is goed verlopen, de zending, de retour, duidelijke instructies, fijne en snelle communicatie! aanrader!
Tatjana heeft geschreven op 3 juli 2018
Al even geleden kinderfeestje gehad, maar ik wilde toch nog even laten weten dat wij een superdag hebben gehad, mede door de kist met 'guns' om te kunnen lasergamen. Het weer was prachtig, dus bos nabij opgezocht. Duidelijk instructies zaten erbij met ook een goed leesbare uitleg. Ook het retour zenden ging makkelijk. Ik had nogal wat vragen en de reactietijd was subliem. Dit betekend, kort. Dus tip top in orde. Deze organisatie staat bij mij in de favorieten 🙂
Robbie Janssens heeft geschreven op 22 juni 2018
Wij hadden een kist met 16 laser games type B. ALLE kinderen waren dol enthousiast! We hadden een terein in het bos van ongeveer 80 bij 80 meter, lekker dicht gegroeid door struiken tussen de grote bomen. Ze konden zich goed verstoppen en toch zijn ze verscheidene keren in geslaagd om het doelwit te vinden. Iedereen is moe maar voldaan naar huis gegaan. Perfecte levering, zeer eenvoudig retour te sturen. Alles zit bij in de koffer. Snelle terugstorting van de borg. Kortom jullie organisatie zit goed in elkaar. JD hoort nog van ons in de toekomst.
kim heeft geschreven op 22 juni 2018
Super service, gezien dat de post heeft gefaald heeft deze organisatie toch alles op alles gezet. Wij zijn zeer tevreden!
Agnes Jansen heeft geschreven op 21 juni 2018
Laatst voor onze zoon van 11 jaar de escaperoom kist gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd en met de uitgebreide uitleg heel goed te doen (voor de ouders 😉 De jongens vonden het erg leuk, gingen helemaal op in het verhaal en kwamen 3 minuten voor 'de bom' naar buiten. Erg leuk concept!
Linda heeft geschreven op 18 juni 2018
Kist met lasergames was na een kleine vertraging toch nog op tijd voor het feestje van mij zoon. Volgens de kinderen was het stoer en cool. En het feestje was supergezellig. Zoon (8) wil wel eigen laserpistolen hebben zodat hij elke week ermee kan spelen.
Martine heeft geschreven op 18 juni 2018
Vrijdag jl een geslaagd Whatsapp-feestje gevierd. We hadden 2 teams met 4 kinderen van 11 jaar. Ze zijn ongeveer 2,5 uur weggeweest, maar vonden dit helemaal top, erg leuke opdrachten (zelf aangevuld/aangepast). Was wel gek dat ze zolang weg waren en je dus zelf niets daadwerkelijk meemaakt. Wel moet je zelf heel alert zijn naar welk team je welke opdracht stuurt cq welke route welk team loopt, zodat dit niet verkeerd gaat. De kids vonden het een erg leuk, verrassend feestje. Na het eten hebben we alle foto’s en filmpjes van beide teams bekeken en flink gelachen. Daarna hadden we nog een zgn Kahoot!-kwis gedaan en ook deze viel heel erg in de smaak. Een Whatsapp-speurtocht en een Kahoot!-kwis hadden ze dan ook nog nooit gedaan! PS de sudoku was wel redelijk pittig en deze hebben we uiteindelijk geschrapt
miranda van breda heeft geschreven op 10 juni 2018
vorige week met onze dochter en vriendinnen de escape room kist gehuurd voor haar kinderfeestje, ze werd 11 jaar! Was geslaagd erg leuke opdrachten, de meiden waren allemaal erg enthousiast!
luce heeft geschreven op 4 juni 2018
Gisteren een 'Wie is de Mol' verjaardagsfeest (10 jr) gehad. Favoriet voor deze leeftijd. Kinderen gaan er helemaal in op. Leuke spellen en enorm professioneel met de test en ' executie' met heus groen of rood scherm! Dank.
Stephanie heeft geschreven op 7 mei 2018
Via deze weg willen we jullie bedanken om mede door jullie speelkoffers van ons feest (Vormsel van onze zoon) een succes te maken. De kinderen waren laaiend enthousiast en gingen volledig op in het verhaal van de Mol. Ook de Escape Room vonden ze super. De speelkoffers hebben hen een prachtige namiddag bezorgd, brachten de kinderen samen en maakten dat de gsm of tablet een hele dag ergens heel ver weg in een vergeethoek belande. Een heerlijk gevoel. Ook wij als volwassen hebben genoten om de kinderen zo te zien spelen, mollen en ontsnappen. We vonden jullie service zeer correct en betrouwbaar en zouden bij de organisatie van een volgend feest graag terug op jullie beroep doen. De koffers zijn zoals gevraagd binnengebracht bij een Bpost punt. Hopelijk verloopt de afhandeling snel.
Van 't Hof heeft geschreven op 13 maart 2018
Wat een geweldig feest; lasergamen thuis! Geen gedoe met hoeveel kids in 1 auto, geen gestress want we hebben maar 1 uur en wat doen we daarna? Perfect geregeld, alles in 1 box, keurig op tijd (hebben we zelf alvast kunnen oefenen, tijgerend door een donker huis> ook leuk!). De kinderen waren kapot, 4 uur lang lasergamen. Wisselende groepen en spelvarianten houdt het leuk en spannend. Wij hebben het zo gepland dat we eerst met daglicht gespeeld hebben en nu het eten in het donker verder, extra spannend! (10 kinderen van 10/11 gemiddeld)
Tim Houtenbos heeft geschreven op 9 februari 2018
Tim heeft een super lasergame feest gehad. We hadden het park hierbij bezocht maar ook na het eten savonds in het donker gingen ze nog een rondje doen. Super geregeld met verzenden en retouren, kwam ruim op tijd binnen. Netjes alles verpakt en uitgebreide beschrijving van hoe het spel te kunnen spelen. Al met al top geregeld en we komen zeker nog vaker terug om hier een feestpakket te huren.
Claudia heeft geschreven op 5 februari 2018
We hadden een kist met 14 lasergames gehuurd voor een feestje. De kist was keurig op tijd, de geweren goed ingepakt, reserve batterijen, instructie en extra tiewraps om de kist weer dicht te doen. De kinderen hebben zich de hele middag met de geweren vermaakt. Ik ben blij dat ik dit entertainment voor de kids had geregeld. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en de hele middag buiten gerend. Top adres!!
Siska heeft geschreven op 1 februari 2018
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zoon (9) de lasergamekist gehuurd. Gymzaal gehuurd, parcourtje gemaakt en met 8 jongens gelasergamed. Ze vonden het geweldig. Alleen maar leuke reacties. Onze zoon heeft een topfeestje gehad, echt een aanrader!
Pauline heeft geschreven op 31 januari 2018
16 meisjes, groep 7 en 8, en 20 guns : alles was in orde. De meiden vonden het geweldig, de guns deden het boven verwachting goed, maar bovenal was alles ruim op tijd in huis en was het terugsturen nog makkelijker. Een absolute aanrader!!! Het feest was spectaculair, waarvoor veel dank.
esther heeft geschreven op 22 januari 2018
Mijn dochter vond de escaperoom geweldig. Het lukte ze om zelf te ontsnappen! Super leuke spullen. Daarna hebben ze slijm gemaakt, ook dit vonden ze erg leuk. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Groeten Esther
Marleen Degens heeft geschreven op 16 januari 2018
Beste mensen, Wat is een super gave kist met alles er op en eraan! De lasergame kist was echt gaaf! Rondom ons huis hebben de jongens zich prima vermaakt met de verschillende manieren van lasergame spelen! Met drie jongens en een meisje in huis kom ik zeker weer bij jullie terug. Alles netjes in een doos ( incl extra batterijen, handleiding met verschillende spelvormen enz) die je de volgende dag erg gemakkelijk weer op een post terug kan doen! Top geregeld!
Marielle de Bruin heeft geschreven op 29 december 2017
Met onze familie, 5 volwassenen en 6 tieners, hebben we op 1e Kerstdag als activiteit na al het lekkere eten van Kerst de "escaperoom" gespeeld! We hadden bij Ronald en Anja twee dezelfde themakisten gehuurd en speelden in twee kamers de jongens (5 personen) tegen de meisjes (6 personen inclusief oma). Wie als eerste uit de kamer kwamen hadden gewonnen. Wat een ontzettend leuk spel! De bijgevoegde instructiemap liet niets aan het toeval over, overal was over nagedacht en alles was heel duidelijk! Echt een aanrader!
eva heeft geschreven op 13 december 2017
Escape Room is echt een erg leuk pakket! Met veel "echte" Escape Room spullen. Twee teams van 10-jarigen hebben in ons tuinhuisje (waar de kapitein na zijn pensioen heeft gewoond ;-)) een erg leuk feestje gehad. Het was erg leuk! Ik had ons tuinhuisje helemaal omgebouwd en het was erg leuk dat er zoveel "echte" escaperoom spullen waren. De puzzel met het schip ging ook prima . Het leek wel moeilijker om de (toch niet zo heel ingewikkeld verstopte) puzzelstukken te vinden dan om het op te lossen haha. Viel mij mee hoe snel ze die link maakten. Leuk is dat de een hier goed in is en de ander weer ergens anders in en hoe de twee groepen verschillend dingen aanpakten. We speelde met 2 teams achter elkaar. In de tussentijd ging het ander team groene slime maken. Slime maken ging ook goed. Sommigen hadden klontjes en anderen weer te nat, maar we hadden tijd en spul genoeg om het nog een keer te doen, dus uiteindelijk allemaal een goede slime kunnen maken. Alle Escape Room spullen zijn super, maar de plastic sleutels doen een beetje af aan het echte escape room gevoel. Daarom kregen ze van mij als ze de 5 sleutels hadden een extra hint naar de echte sleutel van het tuinhuisje. Heel fijn ook dat Ronald goed bereikbaar is en behulpzaam bij vragen! Dank Ronald!
Jean Maurice heeft geschreven op 9 november 2017
Onze zoon werd 11 jaar. Wat gaan we doen...lasergamen. Hoe...online. De bezorging, gemak en service uitstekend ruim voor het kinderfeestje. Kwaliteit en spelvormen goed. Goede beschrijving en het zijn mooie “guns” Voelen niet “action” aan en zitten ruim in de mogelijkheden. Wat vonden de jongens ervan..gewoon vet. Klasse we komen zeker bij jullie terug. Groet, Fam JM Latumalea
Wendy heeft geschreven op 22 oktober 2017
Wij hebben de escape room uitgeprobeerd met het kinderfeestje van onze zoon. 4 jongens en 2 meiden van 10 jaar. Het was een groot succes. Het intro filmpje vonden wij als ouders wat simpel, maar we hebben de kinderen er niet over gehoord. Muziekje was wel spannend en het aftellen van de klok tijdens het feestje zorgde voor de nodige commotie. Kinderen hadden aan het begin wat sturing nodig, omdat ze als gekken gingen zoeken. Eenmaal op dreef kwamen ze er zelf uit. De laatste 10 seconden pas ontsnapt 😉 Al met al een super leuk geslaagd feestje. Voor ons de eerste keer dat we iets huurden, maar alle kinderen waren erg enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Kinderfeestje Idee : inmiddels is het filmpje aangepast en een stukje enger geworden!
John heeft geschreven op 9 oktober 2017
Wij hebben met de 6 kids 10 en 11 jaar voorafgaande aan het slaapfeestje de Escape Room gespeeld, zat goed in elkaar en de spanning was te voelen ( zeker wanneer er een papa staat die de tijd met iedere 5 minuten hard oproept 😉 ) Top spel spullen goed verzorgt, namens dochter dank jullie wel!
Brenda Kruithof heeft geschreven op 23 september 2017
Wat een super feest! We hebben een lasergame feest gehouden. De jongens van dit feestje waren 9/10/11 jaar. We hebben bij schemering en in het donker gelasergamed in het bos. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze dit het leukste feestje ever vonden. Dus echt een super aanrader!!! En ook super geregeld qua verzending, de box was er ruim op tijd. Dankjewel! Maandag gaat de box weer op de post.
Heleen heeft geschreven op 27 augustus 2017
Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!
Luna heeft geschreven op 30 juni 2017
Thuis lasergamen met 8 meiden van 12, 13 jaar was een groot succes! Super gezellig en leuk. De meiden waren niet te houden. Ze bleven maar spelen. De service was top, niks aan toe te voegen
Jacqueline heeft geschreven op 14 juni 2017
De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?
Petra heeft geschreven op 10 juni 2017
De whatsapp-challenge met 8 meiden gedaan in de binnenstad van Delft. Heel veel uitdagingen die ze moesten doen met voorbijgangers gebruikt en zelf nog een paar bij verzonnen. Ze hebben vreselijk gelachen en wij ook, op een terrasje.
Marcel heeft geschreven op 2 juni 2017
Mensen van Kinderfeestje Idee bedankt voor de goede service! Super leuk paintball feest gehad in onze eigen tuin. Ook veel reclame voor jullie mensen waren heel ethausiast!!°°
Petra de Smit heeft geschreven op 2 juni 2017
Het was de eerste keer dat ik zelf iets ging organiseren, en ik was bang dat de pistolen het niet zouden doen want dan zou het partijtje helemaal verpest zijn, maar alles werkte perfect en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos met de lasergames. Voor herhaling vatbaar maar dan in het donker is het nog spannender voor 11 en 12 jarige. Top dag was het geworden!
Ilse heeft geschreven op 10 mei 2017
29 april lasergamen thuis/op locatie gedaan. De jongens, 10 stuks, waren niet te stoppen. Op de kampeerboerderij van 20.30 tot 's avonds 22.45 uur lasergamen! Ze vonden het geweldig. Diverse teams gemaakt en gamen maar. Als ze waren uitgeschakeld naar de slaapplek toe weer random teams maken en gaan. Het zoeken en verdedigen van de targets vonden ze ook gaaf. Onze jongste zoon van 9 wil dit volgend jaar ook met zijn partijtje doen. Ik kan dit iedereen aan beleven. Je besteld de kist, betaald via ideal en dan wordt op de gewenste dag door de postbode geleverd. Na het feestje breng je de kist naar het postkantoor en wordt de borg teruggestort. Fantastisch!
Eeuwoud heeft geschreven op 22 april 2017
Gisterenavond met 9 meiden de whatsapp-challenge gedaan. Daverend succes! De meiden vertelden achteraf dat ze het echt een superleuk feestje vonden. Ik heb sommige uitdagingen iets aangepast en er een paar nieuwe bij verzonnen, zodat het helemaal paste binnen de mogelijkheden van onze woonwijk. Echt een aanrader, dit feest!
Gevaert Valerie heeft geschreven op 7 april 2017
Het levende cluedospel was top! De 12jarige jongens en meisjes vonden het super er was zelfs tijd te kort. Ook was de service dik in orde, alles mooi op tijd geleverd en verzorgd in de doos opgeborgen. Een adresje om te onthouden!!
Vera De Wagter heeft geschreven op 15 maart 2017
Gisteren de whats app challenge gedaan met 12 jarigen. Iedereen was super enthousiast. Snelheidsopdrachten maakt het af. Was een topper in combinatie met na de tocht een klein fuifje.
Marinda Velden heeft geschreven op 4 maart 2017
Vandaag hadden wij jullie whats app speurtocht/challenge uitgevoerd... en moet zeggen ... echt hilarisch ? Had voor af al plezier maar vanmiddag heb ik samen met andere moeder helemaal dubbel gelegen Moest wel tot een challenge voor 1 groepje aanpassen... omdat meerdere afmeldingen hadden.. Maar de spelers die er wel waren wilde het toch gaan doen... dat is ook een succes ... alleen je mist dan wel de competentiestrijd tegen een andere team ... dat maakt de uitdaging voor het uitvoeren van de opdrachten nog extra hilarisch verder echt geweldig erg leuk
Loes heeft geschreven op 22 februari 2017
Het was een ontzettend succes gisteren met het lasergamen en wat zag de kist er ver zorgde uit, complimenten! Het was een meisjesverjaardag maar dat maakte het niet minder fanatiek! Ik werk op een school en die locatie hebben we ervoor gebruikt, ze hebben bijna 4,5 uur non stop gelaserd. De rest van mn programma kon ik in de vuilnisbal gooien ?. Er was 1 pistool waar plotseling het geluid wegviel. Ook het wisselen van batterijen maakte het niet anders. Dit was juist bij het rustigste meisje dus Door wild gebruik kon het niet komen. Enig idee wat daar mee mis kan zijn? Ik heb zelf vandaag gereserveerd voor mn eigen "kinder"feestje, 1 april. 46 jaar moet je toch ook op deze manier vieren! Ook je site al doorgegeven aan anderen enthousiaste ouders. Wellicht zelf een idee voor het schoolamp. Kortom, we spreken elkaar vast nog. Maandag gaan ze op de bus. Heel hartelijk dank voor de service en ik hoor graag mbt het stille pistool.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Tijdens het lasergamen kan er altijd iets ontstaan. Zolang het niet expres gebeurd of er zaken ontbreken zijn we coulant. Komt goed!
Ester heeft geschreven op 23 januari 2017
Mijn zoon heeft zijn 9e verjaardag super leuk gevierd met al zijn vrienden bij ons in de tuin met lasergamen! Echt een aanrader, vooral ook in het donker. Alles netjes in orde, verzending prima en snel en vriendelijk contact met Ronald. Top idee voor ieder feest (ook volwassenen denk ik!)
Debbie heeft geschreven op 22 januari 2017
Het whatsapp feest van onze dochter van 13 was een groot succes! Helemaal van deze tijd. Aanrader!
Eric heeft geschreven op 18 januari 2017
Wij hebben in januari een lasergameset gehuurd. Erg tevreden over complete set met duidelijke uitleg. Kinderen vonden het geweldig! Heb met een paar vragen geschakeld via de mail met de mensen van Kinderfeestje-Idee. Snelle reactie en denken echt mee. Super!
Tanja v.d. Beek heeft geschreven op 27 februari 2016
Het lasergamen in onze tuin was een groot succes. Misschien wel een tip voor andere, zorg dat je elementen in de tuin zet waar de kinderen zich achter kunnen verschuilen. Vooral tegen de schemer is het lasergamen erg leuk. Kijken terug op een geslaagd feestje