Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.104.29.254 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
153 berichten.
Mirjam heeft geschreven op 23 september 2020:
Fantastisch!!!! Alles op tijd in huis duidelijk en goed verpakt. Het was een super geslaagd feest! Een aanrader en zeker voor nog eens!
Gemma heeft geschreven op 19 september 2020:
Beste medewerkers van kinderfeestje idee, We hebben een fantastisch escaperoom feestje gehad! Helaas hield de kluis er mee op toen ze de code invoeren, wellicht lege batterijen, want tijdens de test deed hij het wel, dus ik was erg blij met de reservesleutel! Het mocht de pret niet drukken! De kids vonden het supergaaf. Bedankt. Hartelijke groet, Gemma
Birgit heeft geschreven op 16 september 2020:
Het was een heerlijk feestje met de Fortnite-kist. De jongens (10 jaar) hebben zich in het bos goed vermaakt!
Wil heeft geschreven op 10 september 2020:
Wij hebben afgelopen zaterdag een paintball-feestje voor onze zoon van 10 gegeven. De jongens vonden het geweldig!! Heel stoer met de camouflagepakken en de maskers. Alles was ruim op tijd binnen. Zelfs met 2 extra geweren(die we niet nodig gehad hebben). Top geregeld!
Femke heeft geschreven op 6 september 2020:
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Nataschja heeft geschreven op 20 juli 2020:
Donderdag 16 juli een zeer geslaagd Wie is de Mol feestje gehad met 9 fanatieke jongens. Superleuk en top geregeld!
Elinoor heeft geschreven op 13 juli 2020:
Gisteren een geweldig "wie is de mol" feestje gevierd voor mijn dochter die 10 jaar werd. Met 7 meiden en 1 jongen hebben we heel veel plezier gehad. We hebben een week voor het feestje aan alle kinderen bekend gemaakt of ze de mol waren of niet. Vanaf dat moment begon het "gemol" al. Geweldig om die koppetjes te zien als ze ijverig in hun molboekje zaten te schrijven. Wij hebben de vragen en antwoorden van de test wat persoonlijker gemaakt en tijdens het feestje de antwoorden gauw nog aangepast (bijv. welke kleding droeg de mol vandaag?). De rode en groene schermen hebben wij tijdens de executie op groot scherm getoond. De spanning was te snijden! De mol is niet ontmaskerd en heeft na afloop volop verteld wat ze allemaal aan mol acties heeft gedaan. Grappig om te zien dat op deze leeftijd het spel "wie is de mol" precies hetzelfde werkt als bij volwassenen incl. blinde vlek, bondjes, ontbrekende etherdiscipline etc.
Marianne heeft geschreven op 6 juli 2020:
Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader.
inge heeft geschreven op 5 juli 2020:
Vorige week een wie is de mol kinderfeestje gehad. voor onze zoon die 11 werd. De spellen waren zeker geschikt en de kist op tijd thuis bezorgt. De lasergame pistool. hebben we batterijen gewisseld maar bleef tijdens het spel wel vaak uit gaan. dit maakte het lastig. De overige spellen waren uit de kunst. Vooral het stappen spel zorgde voor verwarring op zoek naar de mol. hoofdmodus een zeer geslaagd kinderfeest.
Wendy heeft geschreven op 2 juli 2020:
afgelopen woensdagmiddag het kinderfeest van onze zoon gehad. We hadden de fortnitekist gehuurd en die was ruim op tijd binnen! De hele ochtend regende het al, maar dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er zin in! Thuis de quiz alvast gedaan en toen het droog was naar de bossen gefietst waar er 2 uur lang vol enthousiasme fortnite gespeeld! Erg leuke en uitgebreide kist en nadien heel makkelijk weer terug gestuurd! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Jo heeft geschreven op 2 juli 2020:
Mijn dochter van 7 wilde een stoer feestje. Zelf op Google gezocht stoer feestje kwam bij jullie uit. Keurig geleverd prima kwaliteit.. Maar topper was 10 blije kids en trotse dochter want zij had toch wel een cool kinderfeestje.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
(Dank! Ter informatie: betrof lasergamefeestje)
karin reuzel heeft geschreven op 1 juli 2020:
Afgelopen zaterdag hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd (7 jaar). Lasergamen was DE oplossing om in deze tijd toch een feestje te kunnen vieren. Het was een grandioos succes! Met 14 kinderen het bos in. Wat een feest! Alles was perfect geregeld, de spullen waren er op tijd en terugsturen was heel gemakkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Marjolijn Schalk heeft geschreven op 28 juni 2020:
Eindelijk konden we afgelopen woensdag alsnog het kinderfeestje van Anniek vieren. Twee groepjes van 5-6 kinderen (11-jarigen) gingen achtereenvolgens de Escaperoom in. Hiervoor hadden we onze kelder omgebouwd met spullen uit de themakist. De kinderen vonden het super spannend. In drie kwartier lukte het om alles op te lossen. Het was een groot succes!
Marlous heeft geschreven op 25 juni 2020:
Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Met 13 kinderen lasergamen . Het pakket werd op tijd geleverd waardoor we tijd genoeg hadden om het thuis uit te proberen. Het feestje was erg geslaagd. Onze andere zoon was ook jarig geweest en omdat we de box toch het hele weekend in huis hadden, hebben we een dag later ook de verjaardag van onze andere zoon gevierd. 2 vliegen in 1 klap. Ook dat feestje was geslaagd. Een absolute aanrader!!
Margitta heeft geschreven op 21 juni 2020:
Door corona moest het feestje eerst uitgesteld worden. Kinderfeestje-idee.nl kwam ons hierin tegemoet. Ook hielden ze ons goed op de hoogte, wanneer er weer feestjes gehouden konden worden. Ruim op tijd kregen we alles toegestuurd in een box. Wat hebben we met z'n allen een plezier gehad.
Ingrid heeft geschreven op 19 juni 2020:
We hebben een superleuk kinderfeesthe "wie is de mol" gehad. De materialen wsren ruim op tijd binnen. De kist was zeer compleet, aan alles is gedacht. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen die ik stelde via de app. Alle kinderen hebben genoten. Met joker, verdubbelaar, molgeld, vragen, rode en groene schermen was het allemaal erg echt. Tip: wij hebben zelf vragen toegevoegd die betrekking hadden op de mol in het spel.
Sietske heeft geschreven op 19 juni 2020:
Een leuk feestje gehad. De kinderen waren enthousiast. Wij hebben de lasergame kist gehuurd. Alles werkt prima en is goed geregeld.
Marlous heeft geschreven op 18 juni 2020:
we hadden met schoolkamp de Escape room. Opdrachten erg leuk. Kinderen waren enthousiast. Het opzetten was wel even een hele klus. Het materiaal was leuk maar op sommige onderdelen aan vervanging toe. De service was top
Yvonne Timmerman heeft geschreven op 17 juni 2020:
Thema box fortnite gehuurd, met mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes. Leuke attributen in de box zodat het spel echt nagespeeld kan worden. Alle kinderen waren erg enthousiast en fanatiek. De lasergun naar een ander team zetten lukte ons soms niet goed, na een belletje zijn we goed geholpen en konden ze verder spelen. Goede service!
Verlare heeft geschreven op 15 juni 2020:
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 10 mogen vieren afgelopen zaterdag. Gezellig een bonbondoosje knutselen, en heerlijk bonbons maken. Het was een geslaagd meidenfeestje.
Familie Patist heeft geschreven op 9 juni 2020:
Wie is de Mol?-feestje was zaterdag helemaal geslaagd! Gelukkig viel het weer mee, dus de meeste spellen buiten kunnen doen. Vergt wel een beetje voorbereiding, maar goede hulp ook via Whatsapp en alles lukte. De uitslag van de test zelfs op groot scherm kunnen laten zien, echt mooi al die koppies in spanning! Bedankt!
Maud heeft geschreven op 9 juni 2020:
Ik had een ‘wie is de mol feestje’ en ik vond het super leuk. Het lasergamen was het leukste mijn vriendjes vonden dat ook het leukst en mijn vriendinnen vonden het seinen en symbolen spel juist het allerleukste. Mama was zo trots op ons dat we zo goed samen konden werken!
steffie heeft geschreven op 9 juni 2020:
vorige week een geweldig spannend Wie is de Mol kinderfeestje gevierd! Fijn geholpen met het uitzoeken van de test op de computer, super service! Een feestje waar ze nog lang over praten, zo spannend was het!
Hanneke heeft geschreven op 5 juni 2020:
We hebben een geweldig lasergame feest gehad met jongens en meiden. Top service!
Annemarie heeft geschreven op 4 juni 2020:
Hoi! Wat gemakkelijk en een fantastische service! Het was super leuk om zelf de locatie te bepalen van het lasergamen, heerlijk ongedwongen. Echt een superoplossing in deze tijd! Dikke merci Annemarie
Jutha heeft geschreven op 3 juni 2020:
Voor mijn zoon die 9 werd een Fortnite feestje georganiseerd. Feestje was super leuk! De kist is compleet en leuke downloads zaten erbij! Kleine tip 😉...... zorg dat je van tevoren de laserpistolen gecontroleerd hebt en alle levens hebt aangevuld en al de juiste kleur in het juiste tasje hebt zitten!!! Dat scheelt wat stress als er heel veel jongens om je heen staan die héél snel willen beginnen met de game 🙈😂
Simone heeft geschreven op 17 mei 2020:
We hebben ook de stay @ home Challenge gedaan met de familie, omdat mijn moeder 69 werd. We hebben haar dit ''kinderfeest op afstand" cadeau gegeven. Erg veel gelachen! En heel creatief geweest.
Simone heeft geschreven op 14 mei 2020:
Met ons eigen gezin lasergame gespeeld in de tuin en om het huis. Superleuk alternatief voor de verjaardag van onze zoon, nu we de familie niet uit konden nodigen. Een echte aanrader!
Joan heeft geschreven op 23 maart 2020:
Vorige week een erg leuk fortnite feestje gehad. Kist is helemaal compleet. Ook de downloads zijn leuk.
Petra heeft geschreven op 19 maart 2020:
We hebben een geweldig lasergame feestje gehad met 12 kinderen. We zijn naar het bos gegaan. 's avonds om het huis in het donker gespeeld. Alles was supergoed geregeld door jullie. Bedankt daarvoor. Wij komen zeker terug.
Steven heeft geschreven op 19 maart 2020:
Leuk feestje gehad met de escaperoomkist. Wel goed om dat de avond ervoor goed zelf door te nemen, dus neem daar de tijd voor. De meiden (rond 11 jaar) hebben het leuk gevonden, dus bedankt voor een leuk feestje!
Ilona Burgers heeft geschreven op 17 maart 2020:
Onze zoon heeft echt een super kinderfeestje gehad. Echt geslaagd. De jongens vonden lasergame echt heel leuk. Jullie service en uitleg is top. In de toekomst gaan we zeker nog een keer boeken. Bedankt!
Nelleke Terluin-Visser heeft geschreven op 13 maart 2020:
We hebben een geslaagd feestje gehad. We hadden de box met laserguns met thema Fortinite gehuurd. Wat een succes! Het was prachtig weer, de jeugd heeft genoten. Goede uitleg erbij. Vlag was niet geleverd, maar na een mailtje is dit alsnog geregeld.
Jeannette heeft geschreven op 4 maart 2020:
Had de escaperoom gehuurd voor het feestje van mijn 12jarige dochter. Bij het doorlopen van het draaiboek en het voorbereiden van de escaperoom had ik een paar vragen die ik meteen vriendelijk beantwoord kreeg toen ik erover belde. Top! De escaperoom was écht een groot succes. Zat heel goed in elkaar. Echt een beetje aanrader!
J. Obdam heeft geschreven op 3 maart 2020:
We hebben een heel leuk partijtje gehad. We gingen met 8 jongens van rond de 7 jaar lasergamen bij ons in de schuur, parcours gemaakt met kuubskisten. Perfect. Spullen waren op tijd in huis waardoor ik zelf ook een eigen partijtje had de avond er voor, nog even met vriendinnen lasergamen in het donker 😉 ! Alles was goed voor elkaar, netjes afgeleverd allemaal. Zeker een aanrader!
Bianca heeft geschreven op 19 februari 2020:
Was een zeer super geslaagd feest! Escaperoom is netjes op tijd geleverd. Voor een groep meiden van 9 net 10 jaar, was het soms best wat lastig, maar met wat hulp ging het erg goed. De meiden waren helemaal blij dat ze het optijd gered hadden. Kleine kanttekening, enkele dingen waren gerepareerd en geplakt (Misscien aan vervanging toe) Gaan we zeker vaker doen!
maya dendauw heeft geschreven op 14 februari 2020:
Feestje 8/02 kisten meer dan op tijd aanwezig om als ouders grondig te bekijken en het feest te kunnen voorbereiden kist 1: voetbalfeestje het regende maar dat hielden de kids niet tegen , ze vonden het top , zeker de parachute en snelheidsmeter! kist 2: escape room dit hebben we als avondspel gedaan , wat waren de kids benieuwd en wij ook 😉 ook dit vonden ze helemaal geweldig! veel positieve reacties gekregen via ouders van de genodigden . Ook wij als ouders hebben ervan genoten . Dit is een echte aanrader voor ieder feest en hebben al veel positieve reclame doorgegeven à kennissen ! dank en doe zo verder ! tevreden klant ! Mvgr, Maya
Maril heeft geschreven op 11 februari 2020:
Lasergamefeestje voor mijn zoon van 9 in het bos. Was super tof en de boys vonden het geweldig. Box werd mooi op tijd geleverd met alles compleet. Super service. Alleen jammer dat 1 gun niet goed werkte en 4 guns snel leeg waren. Alle reserve batterijen moeten gebruiken voor 2 uur gamen.. verder top!!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Fijn dat het "super tof" was. We checken voor verzending alle guns (ook de batterijen). Om problemen te voorkomen sturen we altijd een reservegun mee. Er kan immers toch een gun gaan haperen. Meestal hoef je bij géén of maximaal 2 guns de batterijen te wisselen. Maar je kunt soms 'pech' hebben dat het meer guns zijn; de reservebatterijen zijn in basis altijd toereikend. Dank dat je de service top hebt ervaren.
Linda heeft geschreven op 4 februari 2020:
Het was een enorm leuk Fortnite feestje met onze zoon van 10 en zeven vriendjes. Box kwam ruim op tijd, de inhoud van de box goed verzorgd en bovenal was het een heel leuk spel om te spelen. De jongens hebben zich uren uitgeleefd in het bos en konden nog wel langer doorgaan. Een aanrader!
Barbara heeft geschreven op 28 januari 2020:
We hebben een super Wie is de Mol partijtje gehad met uiteindelijk 6 meiden (leeftijd 10-12). Leuk dat 2 spellen buiten gespeeld en 2 binnen gespeeld kunnen worden. De meisjes gingen er helemaal in op en hebben de Mol niet verdacht, ondanks dat het de jarige job was. We hadden dan ook gezegd dat het computerprogramma de Mol had bepaald. Tip: test de laserguns uit voor het spel, ik had alleen de aan/uit knoppen bekeken en of de kleur goed was, daarnaast is het logischer om de jagers niet door de spelers zelf te laten doen en ook bij het computerprogramma even checken hoeveel er geelimineerd moeten worden. Dat stond bij ons op 0, waardoor iedereen een groen scherm kreeg; hilariteit ten top. Wel heel echt met de rood/groene schermen. Uiteindelijk hebben we 2,5 uur gespeeld. Aanrader voor Wie is de Mol fans.
Frederic heeft geschreven op 20 januari 2020:
Een groep 6-jarige meisjes vonden het geweldig om T-shirts te mogen kleuren. Bedankt voor de goede service en snelle levering!
Bas heeft geschreven op 19 januari 2020:
Het escaperoomfeestje was heel goed geslaagd. De kinderen vonden het ontzettend spannend en iedereen deed zijn best de missie te laten slagen!
MW heeft geschreven op 7 januari 2020:
Wat een goed concept! De kist met WIDM-attributen werd op tijd geleverd voor het kinderfeestje. Er is aan alles gedacht: uitnodigingen, attributen voor de spellen, de mol boekjes, uitleg voor de spelleiders én het programma voor ‘de test’! Ook is er gedacht aan onbezorgde retour zending: aan het eind van het feest pak je de boel in en kan je de kist eenvoudig retourneren. Absoluut een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 29 november 2019:
Feestje gehad voor zoon van 13. Lasergames gehuurd en op een beetje onheilspellende plek in het donker gebruikt. Jongens, allemaal beginnende pubers, vonden het érg leuk en wilden niet stoppen. Kist is goed verzorgd, genoeg materiaal + reserve, verzenden gaat prima. Het leuke is dat je het kunt gebruiken waar je zelf wil, niet gebonden bent aan tijd en plaats.
Jolanda heeft geschreven op 20 november 2019:
Voor onze jongste van 7 jaar een lasergame feestje georganiseerd met jullie kist. Een groot succes! Jongens (12) hebben 2 uur lang door het bos gerend. Top!
Hilgard van Alphen heeft geschreven op 13 november 2019:
Wie is de Mol Game. Het is even voorbereiden, maar dat is het meer dan waard. Top-feestje gehad met enthousiaste 'kandidaten' en tot het eind toe wat het spannend! Goede service, duidelijke uitleg en goed verzorgd!
Maaike heeft geschreven op 13 november 2019:
Het lasergamefeestje was een groot succes! Ik had niet erg ver van te voren besteld, maar de kist was ruim op tijd. Echt super!
Christel heeft geschreven op 2 november 2019:
We hebben vorige week met 12 kinderen van gemiddeld 10 jaar een wie is de mol kinderfeestje gedaan! Het was ontzettend leuk en spannend. Ook de kinderen waar we het minder van verwachten waren super fanatiek en zaten op hun nagels te bijten bij de test en uitslag! Super geslaagd!
Karolien heeft geschreven op 1 november 2019:
We hebben een heel geslaagd kinderfeestje gehad met 12 achtjarigen. Het lasergamen was echt een succes!
Janine van der Kroon heeft geschreven op 18 oktober 2019:
We hebben een geweldig leuk lasergame feestje voor onze zoon van 11 gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld om qua levering, retour en attributen in de kist. Onze complimenten!
Henriette heeft geschreven op 16 oktober 2019:
Wat een cool feestje Expeditie Robinson. Met een groep kinderen van 7, 8 en 9 jarigen hebben we alle spellen gespeeld en als extra een eetproef toegevoegd. Via internet (dode) sprinkhanen en wormen besteld, hilarisch. Geëindigd met het vuurmaken, waarna er uiteraard marshmallows geroosterd moesten worden. De uitleg van alle spellen was duidelijk, de kist is ideaal als basis. Makkelijke retour procedure. Ik ga zeker een volgend feestje weer aan jullie denken en beveel het ook iedereen aan.
Suzan heeft geschreven op 10 oktober 2019:
Hoi! Mijn dochter is dol op expeditie Robinson, dus wilde ze dit doen op haar partijtje. De kist bevat alles wat je nodig hebt een uitleg is heel duidelijk. Wij hebben onze eigen creativiteit gebruikt en het spel uitgebreid met wat extra opdrachten en een eetproef. Alle meiden van 10 jaar vonden het een geweldig partijtje! Hoogtepunt was natuurlijk het vuur maken. Bedankt!!
De haze heeft geschreven op 5 oktober 2019:
Wat hebben wij vandaag genoten van het kinderfeestje van onze zoon... Zelf een speurtocht uitgezet naar en in de bossen, met wat ouderwetse spelletjes, daarna als laatste post lasergame er waren jongens en meiden en die hebben ervan genoten en wij ook zelf natuurlijk mee gedaan en verschillende spellen gespeeld. Top service we komen zeker nog eens terug voor wat voor feestje dan ook
Fam. Hartgers heeft geschreven op 10 september 2019:
Een TOP feestje gehad!!! Mijn zoontje (8 jaar) had met zijn kinderfeestje lasergamen gedaan! Met een groep van 14 kids! Ze vonden het allemaal geweldig...echt een aanrader...vooral als je naast je huis het bos hebt. Wij hadden het kinderfeestje woensdag 04-09-19 en wij kregen de box al zaterdag 31-08-19! Alles was netjes verzorgd ! Echt een aanrader!
Familie Soetens heeft geschreven op 3 september 2019:
Voor een verjaardagsfeestje van onze 11-jarige dochter hebben wij vorige week de ESCAPE ROOM box gehuurd. Het was een topper van formaat. Een echte aanrader! Voor een groep van ongeveer 6 a 7 kinderen is dit een zeer spannende uurtje vertier. De voorbereidingen zijn dan weer leuk voor mama en papa.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank voor je gastenboekbericht. Leuk om te horen dat het een 'topper' was!
Fam vermeire heeft geschreven op 16 augustus 2019:
Vorige week hadden we een feestje voor onze 11-jarige zoon. We kozen voor 'wie is de mol', een welkome afwisseling voor de cinema en binnenspeeltuinen. Alles werd ruimschoots op tijd geleverd met duidelijke instructies. Enkel het lasershooten leek niet te lopen zoals het moet. De andere spelletjes waren supertof en de mol werd niet geraden! Een aanrader!
Thera heeft geschreven op 22 juli 2019:
Vorige week een Wie is de Mol feestje gehouden met 10 meiden van een jaar of 12. Het was een topfeest! De spanning begon al bij het inleveren van de vragen, toen kijken of je de Mol was. En tijdens het feestje deed iedereen fanatiek mee met de spellen en werd elke keer na een spel serieus het Mol boekje ingevuld. Er werden zelfs echte bondjes gevormd. Ook de test en executie waren levensecht. Aanrader!!
Judith heeft geschreven op 17 juli 2019:
Op 10 juli een Wie is de mol kinderfeestje gehouden met 3 jongens en 5 meiden in de leeftijd van 8 en 9 jaar. Er zaten kinderen bij die het programma en het spel niet kenden maar ook zij vonden het hartstikke leuk! Echt een aanrader! We hadden de kinderen één voor één bij ons geroepen en lieten ze zien of ze de mol waren voordat het spel begon. Tevens op dat moment wat tips gegeven. De spanning op de gezichten waren goud waard! Vanaf het moment dat het begon zat iedereen in zijn of haar rol en vertrouwde niemand elkaar meer. Echt een fantastische middag gehad! Wil ook de complimenten geven aan de snelle en nette reacties van jullie wanneer ik vragen via de mail stuurde. Erg fijn! Ga zo door en we komen volgend jaar zeker bij jullie terug!
Hoogland heeft geschreven op 17 juli 2019:
Wij hebben met 8 kinderen, jongens en meisjes, de escape room gedaan. Het was een groot succes, de kinderen vonden het geweldig. Wel viel ons, ouders, op dat enkele spullen oud waren. Ook het 'slot' met 'bom' vonden we wat provisorisch. Leuker als het er wat echter en degelijker uit ziet. Goed geregeld, hele duidelijke instructies en goed op tijd geleverd.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Gedurende de zomerperiode zullen we de escaperoom kisten weer onder de loep nemen. En zullen we waar nodig spullen vervangen, waaronder in ieder geval 'de bom'.
Gerdy heeft geschreven op 3 juli 2019:
Wat hebben wij een gave wie-is-de-mol-middag gehad. Alle meiden waren super enthousiast. Leuke spellen, mooie complete kist en goede speluitleg. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service toen PostNL het pakket niet op tijd kwam brengen. Dankzij jullie super service hebben de meiden toch hun super feest kunnen vieren. Als ik 1 tip mag geven; Probeer een ander (eenvoudiger) test- en executieprogramma te krijgen. Vond dit erg omslachtig redelijk onduidelijk in gebruik. We moesten er echt goed voor gaan zitten om alles goed te krijgen.
Fam Vleugels heeft geschreven op 25 juni 2019:
we hebben voor het feestje van onze 11 jarige tweeling een lasergun pakket besteld en zijn in het bos gaan lasergamen. Het is een absolute aanrader! Tip: de guns werken beter als het iets donkerder is . Verder was het prima geregeld. Het pakket was compleet en ruim op tijd geregeld en ook de tips voor verschillende spellen zijn prima!
Irene heeft geschreven op 12 juni 2019:
Een super leuk lasergame feestje kunnen geven voor mijn zoon van 10 jaar en zijn vriendjes en vriendinnetjes. De box met spullen werd ruim op tijd geleverd en alles was netjes in orde. Zeker een aanrader! Bedankt!
Pippa heeft geschreven op 22 mei 2019:
Expeditie Robinson was een groot succes met mijn 13-jarige dochter en haar vriendinnen. Er was iets voor iedereen (wij deden het met 10 kinderen). We waren in een kuil in het bos, geen meer of rivier in de buurt dus water gewoon mee genomen in flesjes voor de water opdracht (werkte prima) Kist heel goed geregeld en beschrijving duidelijk. Super leuk. We kijken nu al uit naar de volgende kinderfeestje idee!
Lian heeft geschreven op 17 mei 2019:
De levering van de zeer complete lasergame box was ruim op tijd. Onze zoon van 9 heeft een super gaaf feestje gehad met al z'n vriendjes! Aanrader dus!
Bianca Steijns heeft geschreven op 6 mei 2019:
Afgelopen weekend hebben we met het feestje van onze dochter de escape room gedaan. We kregen de doos op vrijdag dus mooi optijd en hebben een er een mooie avond van gemaakt. De hele kamer verbouwt in het thema het was een groot succes. De meiden hadden 4 minuten over en maar 2 aanwijzingen nodig. Alles netjes geregeld en fijn al goed voorbereid.
Wendy Groenendijk heeft geschreven op 22 april 2019:
Het feestje was top! Echt top! Super top! De ontvangen kist was alleen wat minder, behoorlijk wat minder... Wij kregen een smerige kist van een klant die hem voor ons had gehuurd. Ik heb twee uur staan poetsen om alles weer netjes retour te doen aan kinderfeestje-idee.nl. Als ik geweten had wat ik nu weet had ik mezelf deze moeite bespaard. Leuk themafeest, minder blij met de service.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
In betreffende week waren er retourzendingen (vanuit België) die sterk vertraagd waren. Om géén risico te lopen dat we niet tijdig de Expeditie Robinson themakist naar u konden sturen, hebben we hierop geanticipeerd. We hebben hierover ook met u gecommuniceerd en aan een andere klant gevraagd de kist direct naar u door te sturen. Dit doen we alléén als het echt niet anders kan. Helaas konden we daardoor zelf de themakist niet vooraf controleren. Begrijp dat de aanblik bij binnenkomst nu helaas geen visitekaartje was. Excuus hiervoor, sta nog wel achter onze afweging ; immers tijdige levering vinden we erg belangrijk. Ben wel blij dat het wél super top feestje was.
Diane heeft geschreven op 20 april 2019:
Wat geweldig geregeld..top feestje gehad van onze zoon. Lasergamen in het bos. De middag was veel te kort vonden de feestgangers. Dus zeker voor herhaling vatbaar. wij hebben een geweldige middag gehad dank zij de goede voorbereiding( alles was ruim op tijd geleverd) en makkelijk om alles retour te doen.. hier gaan we zeker nogmaals gebruik van maken...
Ester heeft geschreven op 20 april 2019:
Afgelopen woensdag expeditie Robinson feestje gedaan. De box had ik zaterdag binnen zodat we alles rustig voor konden bereiden. Kinderfeestje was een groot succes!! Zeker een aanrader!!
Rolinda heeft geschreven op 19 april 2019:
Afgelopen zaterdag het laatste kinderfeestje gehad van onze zoon en zijn vriend. Hebben de escaperoom box en lasergame box gehad. Deze waren ruim op tijd zodat we alles mooi konden klaarzetten. De kinderen vonden het geweldig. Een heel geslaagd feest en echt een aanrader
Louise heeft geschreven op 18 april 2019:
Voor onze zoon een lasergame feestje gehouden op een bedrijfslocatie. Zelf de ruimtes verduistert en discolampen geplaatst. De genodigden gingen helemaal los en op in het spel! Naast de laserguns hadden we ook de vip maskers en ook deze waren een groot succes. Na 2 uur lasergamen konden de boys er nog geen genoeg van krijgen. Ze gingen helemaal op in het spel. Uiteindelijk ging iedereen moe en voldaan weer naar huis. Echt een aanrader dit! Je krijg op de tijd de spullen en instructies thuis en alles is ook heel makkelijk weer te retourneren.
Andrea heeft geschreven op 14 april 2019:
Ruim op tijd arriveerden de twee gehuurde kisten. Alle tijd om alles eens goed door te nemen, met de aanwezige spullen en instructies. Heel complete kisten, de Wie is de Mol en LAsergamen. Echt een aanrader voor het geven van een feestje thuis. Compleet, netjes, en geode service.
HtB heeft geschreven op 12 april 2019:
Super leuk jongens slaapfeestje begonnen met Escaperoom thuis. Box ruim op tijd aan, goed contact met Ronald, echt makkelijk. En ideaal aan thuis, zonder klok, was er echt aandacht om op te lossen en samen te werken!
linda heeft geschreven op 6 april 2019:
Erg leuk feestje gehad met de lasergames. Ruim op tijd bezorgd voor het feestje. Duidelijke beschrijving. Aanrader!
Esther heeft geschreven op 6 april 2019:
Tien blije en vermoeide koppies na Expeditie Robinson in het bos. Deze 10jarigen hebben genoten! En mocht iemand nog een kist zoeken voor volwassenen (familie/ collega's/...): deze kist is daar ook geweldig voor!
E. Weijers heeft geschreven op 4 april 2019:
Prima verzorgd en ruim op tijd het pakket binnen. Kinderen vonden het geweldig. Een target wat bij het spel inbegrepen zit deed het niet goed. Wij zijn verder heel tevreden!!
Wendy heeft geschreven op 21 maart 2019:
Het kinderfeestje Expeditie Robinson is achter de rug en het was een enorm succes! We hadden goed weer en een fantastische locatie met 10 erg enthousiaste tienerjongens (11-12 jaar). We hebben alle onderdelen kunnen spelen en er was ook nog de eetproef. Kamp noord heeft uiteindelijk gewonnen.
Petra heeft geschreven op 21 maart 2019:
Wat een geweldig feestje had onze dochter voor haar 10e verjaardag met de Wie is de Mol themakist! De kinderen die het spel niet kenden hadden iets meer uitleg nodig maar uiteindelijk was juist een van hen zo goed aan het mollen dat niemand de echte mol verdacht! Het tv programma was er niks bij ? Ook zijn we erg te spreken over den goede service. Telefonische bereikbaarheid is prima en toen wij wegens omstandigheden het feestje moesten verzetten, werd alles in het werk gesteld om de kist op een andere datum naar ons toe te zenden. Kortom, een absolute aanrader wanneer je zin hebt in een topfeestje!
Tanja heeft geschreven op 17 maart 2019:
Super leuk feestje gehad met de gehuurde escaperoom box. zelf de kamer in piratensfeer gebracht. Box was ruim op tijd, alles is heel duidelijk omschreven ook om de 2e groep weer klaar te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jolanda Salverda heeft geschreven op 13 maart 2019:
Erg leuke middag met de 'Wie is de mol?' kist gehad. Er waren 10 meiden op het feestje. De executieronde op de computer vonden ze erg spannend. Top feestje! Bedankt!
Ilse Bell heeft geschreven op 13 maart 2019:
Wij hebben een lasergame feestje gehouden.Wat een succes het was een super feestje! Wij zijn echt op een hele donkere plek in het park gaan lasergame dat was echt super! Ik had 12 kinderen en alle 12 waren super enthousiast!
Yvonne heeft geschreven op 26 februari 2019:
Wow wat was het een leuk feestje met de laser games! Mijn zoon zei leukste feestje ooit. De kist was er al op woensdag. En genoeg reserve batterijen en een duidelijke beschrijving. Ook terugsturen was heel makkelijk. Voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.
Daphne heeft geschreven op 19 februari 2019:
Expeditie Robinson met 8 meiden van 11 gespeeld! Hilarisch! Pakket was compleet! Leuke afwisselende spellen. Ik heb zelf nog de eetproef als extra erbij gedaan. De meiden zijn dik 2,5 uur in de weer geweest! Strand was niet nodig, veldje in de buurt van een vijver voldeed prima! Top middagje gehad. Echte aanrader!
Damman J. heeft geschreven op 12 februari 2019:
Lasergames gehuurd op 26/01. Pakket de donderdag geleverd, alles mooi en ordentelijk verpakt. Reserve batterijen aanwezig + duidelijke instructiefiche. Jongens(11jaar) hebben zich de dag zelf kostelijk geamuseerd, mede dankzij de verschillende spelvarianten die aanwezig waren. Materiaal is van heel degelijke kwaliteit. Terugsturen is kinderspel, dankzij voucher en kan zowel met bpost als posnl. Kortom, voor spotprijs hebben kinderen een topnamiddag gehad.
Simone heeft geschreven op 20 januari 2019:
Met 8 meiden van 11 en 12 jaar Wie is de Mol gespeeld. Echt leuk, soms vonden ze het wat moeilijk, vooral de kinderen die het tv programma niet kenden. We hebben de nieuwe targets uit geprobeerd, voor de meiden fijner dan het masker ( iets met haren die in de war gaan). Voor de jagers moeilijker omdat het target op de buik zit en ze vd jagers afdraaien. Super dat de kist goed gevuld is met alles wat je nodig hebt. En zelfs reserve.
Rein heeft geschreven op 9 januari 2019:
Wij hebben op 4 januari een kinderfeestje met de laserguns gehouden in het bos voor 9 jongens in de leeftijd van 8 en 9 jaar. De jongens vonden het fantastisch, vooral toen het wat donker begon te worden door de lichteffecten. Een groot succes, dank voor de uitstekende organisatie (levering en afhandeling)!
Michel heeft geschreven op 7 januari 2019:
Op 4 januari hebben wij met 12 kinderen een lasergame feest gegeven. Geweldige ervaring en er is enorm enthousiast gespeeld. De service en met name ook reactietijd van kinderfeestje idee zijn zeer positief ervaren door ons!
Vera heeft geschreven op 7 januari 2019:
Vorige week kinderfeestje gehad van onze dochter van 9 met 6 vriendinnen. We hadden de escaperoom kist gehuurd. De meiden hadden het nog nooit gedaan, maar vonden het erg leuk en spannend of ze het binnen de tijd gingen halen. Sommige dingen moesten ze even bij geholpen worden, maar die waren ook best lastig. Hele leuke middag gehad, bedankt voor het gebruiken van de spullen.
Ellen heeft geschreven op 19 december 2018:
Onze dochter van 11 heeft een super leuke middag gehad met de escape room box! Alles wat je nodig hebt zit in de box. De meiden vonden het super leuk en enorm spannend!
Laura & Daniëlle heeft geschreven op 17 december 2018:
Voor onze twee zonen een super-laser-gun-party georganiseerd voor in totaal 16 jongens: dankzij de geweldige laserguns van kinderfeestje-idee.nl was het een groot succes! Bedankt voor de mooie guns, super-tijdige levering en duidelijke spelregels. Echt een aanrader!
Manon heeft geschreven op 13 december 2018:
Geweldig familiefeest gehad met de laserguns! De kids hebben genoten, maar de volwassenen ook enorm! Wat een feest! Echt een aanrader. Kleine strubbeling met de bestelling gehad. Toen ik daar over belde werd er dubbel en dwars gehandeld om alles toch op tijd voor elkaar te krijgen! Bij kinderfeestje.idee laten ze je niet zetten! Mijn dank is groot!
Roeland van Deursen heeft geschreven op 30 november 2018:
Wat een fantastische service. Versturen van de escape room boxen in goed overleg ivm black friday en sint. Complete escape room op juiste niveau. Wat hebben de kinderen genoten. Mooiste partijtje ooit volgens iedereen! Heel veel dank
Desiree Kluytmans heeft geschreven op 27 november 2018:
Afgelopen vrijdag heeft mijn zoon van 11 een lasergame feestje gegeven. In een gehuurde gymzaal hebben 10 jongens zelf hun parcours gebouwd. Daarna konden ze, met af en toe een pauze, 2 uur lang lasergamen. Het was super! We hadden de guns ruim op tijd in huis. Een heel compleet pakket. Erg goed geregeld. Mijn zoon heeft een super feestje gehad!
Sander heeft geschreven op 27 november 2018:
Fantastisch leuk kinderfeest gehad met een escaperoom in a box. Duidelijke instructies en de duur van het spel (1 uur) past ook perfect bij de opgaves. Hartelijk dank! De kinderen zullen de inhoud van de kluis niet snel vergeten 😉
Daniëlle van Drunen heeft geschreven op 14 november 2018:
Afgelopen zaterdag een 'Wie is de Mol'- kinderfeestje voor mijn 12-jarige dochter gegeven. Ondanks het miezerige weer veel plezier gehad met de spellen. De test na afloop vonden de kinderen soms best spannend. Maar alle kinderen hebben een leuke middag gehad. Het verzamelde Molgeld werd over alle kinderen verdeeld in de vorm van chocolademunten. Een aanrader!
Henriette van der Ploeg heeft geschreven op 11 november 2018:
We hebben gelasergamed, bij ons in de schuur, 's middags obstakels geplaatst, 's avonds het feestje. Geweldig! Alles kwam op tijd, tip, top geregeld en makkelijk dat het aan huis geleverd werd. We gaan dit zeker nogmaals doen. Bedankt!
Petra Bos heeft geschreven op 9 november 2018:
De lasergamefeest was een groot succes! Fantastisch geregeld.Gaan volgend jaar zeker weer op de site kijken voor weer een super feest!onze zoon heeft een topfeest gehad samen met zijn vriendjes!een aanrader
Helma heeft geschreven op 6 november 2018:
De kist voor de escaperoom werd mooi op tijd geleverd. Wat een leuke spullen zaten er in en zelf de kamer nog verder wat aangekleed. Maar was niet echt nodig. De kinderen leren om samen te werken maar ze hebben het net niet binnen de tijd gehaald (beide groepen niet). Superservice dat, als je net wat meer kinderen hebt, je extra materiaal mee krijgt zodat je de groep in tweeen kunt delen. De kinderen vonden het heel leuk en wij hebben er ook van genoten. Hartelijk bedankt!!!
Mariska heeft geschreven op 5 november 2018:
Op 31 Oktober een Super leuk lasergame feestje gehad. Compleet geleverd. Duidelijke instructies en een super goede service ?
Liesbet heeft geschreven op 24 oktober 2018:
Vandaag deden we een escape-room feestje voor de 11de verjaardag van onze zoon. Het was een groot succes! De instructies zijn duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De kinderen vonden het zo spannend en leuk dat ze het meteen nóg een keer hadden willen doen! Ze ontsnapten 42 seconden vóór het einde :-).
SH heeft geschreven op 20 oktober 2018:
Topfeestje gehad! Een grote tuin met allerlei obstakels in het donker met een coole beat en wat stroboscooplichtjes, waardoor de kinderen volop sfeer beleven. Laserpakket B met 10-jarige jongens. Het laserpakket was zeer goed georganiseerd. Zeer snelle communicatie, bericht van verzending en ontvangst. De kist werd een dag vooraf bezorgd. Alles zeer compleet en netjes aangeleverd: instructies, reserve wapen, reserve batterijen en schroevedraaier, maar ook retourneeretiket en tiewraps. Absoluut aan te raden!
Patricia heeft geschreven op 16 oktober 2018:
Super! Wat een geweldig feest. Op 13 oktober en 25 graden, het park in om als een stel geoefende mannen het lasergame spel te beoefenen. Een vuurkorf bij de basis voor de marshmallows in de pauze. Leger petjes gekocht, allemaal een zaklampen erbij...gewoon echt super. Buren kwamen er even bij omdat het er zo gezellig uitzag. ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. En de borg was binnen 2 dagen al terug gestort! Een dikke 10!
Nancy heeft geschreven op 14 oktober 2018:
Wat was de escaperoom een succes! Nu een dag later ben ik nog aan het nagenieten. Ik had wel wat voorbereiding getroffen en de zolder als een echte kajuit ingericht maar de Thema kist was zeker een aangename aanvulling! Het zat echt super in elkaar en de kids (9 jaar) zaten helemaal in het verhaal! In het begin totale chaos en een beetje gezonde angst/spanning. Bleef er even bij en later gaven we beneden via babyfoon wat extra hints wanneer ze vast liepen! Met nog 5 min op de klok zijn ze weten te ontsnappen. Ze wilde meteen nog een keer en raakte niet uitgesproken. Een geslaagd kinderfeestje!
B heeft geschreven op 5 oktober 2018:
Voor onze oudste zoon een lasergame feest geregeld. Kist is helemaal top aangeleverd, met duidelijke instructies. Een mooi stuk bos opgezocht met veel beschutting. Hier en daar nog een camouflagenet opgehangen, Chips en drinken mee, en dan.... schieten maar. Met koppels van twee de andere teams uitschakelen was favoriet. Aan één stuk alleen maar plezier gehad. Na het eten thuis, nog in de wijk een aantal spellen gedaan, in het donker. De jongens wilden niet stoppen, hoe gaaf is dat. Het was echt een super geslaagd feest. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
Jacqueline heeft geschreven op 25 september 2018:
Wat hebben de jongens en meiden een lol gehad met de lasergame kist. Ik haalde de geweren eruit en liet zien wat je moest doen. Ze keken hun ogen uit en; coool, wauwww, gaaaaaf, waren de geluiden die ik terug kreeg. Het weer was niet denderend, maar we hadden een goede vervanger namelijk de school. Hoe cool is dat! Een lege school, donker en dan lasergamen. Toffe varianten, vooral de VIP maskers vielen in de smaak. Een feestje waar nog flink over nagepraat is. Bedankt!
Patricia Stevens heeft geschreven op 18 september 2018:
Onze 9-jarige dochter heeft een onwijs leuk feestje gehad met de escaperoom. Mooi en duidelijk draaiboek. Bijzondere attributen. In de leeftijd 8-9 jaar nog wel begeleiding nodig van ouders, maar dat wisten wij. Een echte aanrader!
Leonie heeft geschreven op 17 september 2018:
Het wie is ....de MOL feestje was zeer geslaagd! De 12 kinderen van 9-12 jaar heen genoten van de spellen, waren zeer fanatiek en enthousiast . En dan de executie.... computer aangesloten op een beeldscherm , klapstoelen ervoor en beginnen maar. Met elke naam die werd ingetoetst weer vol verwachting naar het scherm kijken. Geweldig! Wij raden het anderen ook zeker aan!
Marleen heeft geschreven op 17 september 2018:
SUPER, echt een aanrader. Kinderen rond 9 jaar hebben genoten bij ons in de schuur..... super gaaf, de lasergamekist met alle spullen mooi op tijd en alles overzichtelijk, top geregeld
Maudi van Outvorst heeft geschreven op 15 september 2018:
We hadden de box besteld voor een kinderfeest met allemaal jongens tussen de 9 en 11 jaar. Ze vonden het heel leuk, wij hadden een slaapkamer om getoverd tot escape room en nog leuke oude spullen neergezet. In de kist zat ook wat aankleding . Zelf zijn wel mee geweest in de kamer voor wat aanwijzingen te geven maar dat was ook heel leuk om te zien. Bij was netjes optijd geleverd goede omschrijving erbij . Echt een aanrader.
Mieke heeft geschreven op 10 september 2018:
Onze oudste zoon van 9 jaar heeft onwijs genoten van zijn kinderfeestje met laserguns. De dag erna hebben we zelfs nog met neefjes nichtjes en volwassen door het bos gerend, voordat we de box terug stuurde. We hebben er op en top van genoten. Echte aanrader!
Mariska heeft geschreven op 10 september 2018:
Het lasergame feestje was erg geslaagd. De jongens baalden dat ze moesten stoppen (na 3 uur gespeeld te hebben) ondanks dat het niet meevalt om een ander te raken en het bereik overdag wat tegenviel. Het zou helemaal top zijn als er een mogelijkheid komt met een hes waarop ook een ontvanger zit zodat de kans van 'raken' makkelijker wordt. Complimenten voor de levering, deze was ruim op tijd met duidelijke instructies. Ik had pakket B, ipv 11 guns kreeg ik er 12. Ik zou die extra gun ook echt als reserve houden ipv een extra kind uitnodigen, de ene gun deed het beter dan de ander. Vorige week maandag de kist terug gestuurd, ging super makkelijk met het retourlabel. Borg laat een week op zich wachten maar vind ik niet onoverkomelijk. Al met al een aanrader om via kinderfeestje-idee een lasergame feestje te geven.
Anita heeft geschreven op 30 augustus 2018:
Wat een leuk Wie-is-de-Mol feestje hebben de jongens gehad ( 10 a 11jaar). Snelle levering, compleet pakket met duidelijke uitleg. Ook het computerprogramma is net echt. En goed betaalbaar.
Anouk heeft geschreven op 29 augustus 2018:
Wat een super leuke activiteit is de Whats app speurtocht zeg! Wij hadden hem voor de 12 jarige boys iets uitgebreid en hebben zelf de grootste lol erom gehad! De kids vonden het erg leuk om te doen! Origineel en creatief! De ene groep had wat moeite met uitvogelen wie de opdracht mocht doen terwijl de andere groep zelf opdrachten verzon (gratis bakje fishsticks bij de visboer). Lekker afwisselend met de verschillende soorten opdrachten! De jongste wil ook 🙂
Inge heeft geschreven op 25 augustus 2018:
Wat een goede service! Laserguns waren ruim op tijd binnen, keurig verpakt in bubbelplastic, veel reservebatterijen en gebruiksaanwijzing. De jongens van 11-12 vonden vooral het gamen in het donker erg leuk. We hebben dit gewoon buiten gedaan, in een natuurspeeltuin. Super naar de zin gehad. Retourneren via post.nl is een makkie en borg een dag na ontvangst retour ontvangen. Superleuke feestideeen en supergoede service.
Janneke nijkamp heeft geschreven op 3 augustus 2018:
We hadden de gymzaal bij ons in de buurt afgehuurd om te lasergamen, en alle toestellen er neer gezet zodat ze zich overal konden verstoppen. Die dag was het redelijk aan de warme kant, maar de kinderen hebben genoten!! Na ruim twee en een half uur zijn we gestopt. Toen het zwembad ingedoken. Mijn man bracht een jongen terug naar huis en die zei tegen zijn moeder: mam, dit was het leukste kinderfeestje ooit!!
kim heeft geschreven op 8 juli 2018:
Wij hebben net een laserfeestje gedaan in een bos en het was een fantastisch succes! Het feit dat je het spel kan variëren was wel goed. Alles is goed verlopen, de zending, de retour, duidelijke instructies, fijne en snelle communicatie! aanrader!
Tatjana heeft geschreven op 3 juli 2018:
Al even geleden kinderfeestje gehad, maar ik wilde toch nog even laten weten dat wij een superdag hebben gehad, mede door de kist met 'guns' om te kunnen lasergamen. Het weer was prachtig, dus bos nabij opgezocht. Duidelijk instructies zaten erbij met ook een goed leesbare uitleg. Ook het retour zenden ging makkelijk. Ik had nogal wat vragen en de reactietijd was subliem. Dit betekend, kort. Dus tip top in orde. Deze organisatie staat bij mij in de favorieten 🙂
Robbie Janssens heeft geschreven op 22 juni 2018:
Wij hadden een kist met 16 laser games type B. ALLE kinderen waren dol enthousiast! We hadden een terein in het bos van ongeveer 80 bij 80 meter, lekker dicht gegroeid door struiken tussen de grote bomen. Ze konden zich goed verstoppen en toch zijn ze verscheidene keren in geslaagd om het doelwit te vinden. Iedereen is moe maar voldaan naar huis gegaan. Perfecte levering, zeer eenvoudig retour te sturen. Alles zit bij in de koffer. Snelle terugstorting van de borg. Kortom jullie organisatie zit goed in elkaar. JD hoort nog van ons in de toekomst.
kim heeft geschreven op 22 juni 2018:
Super service, gezien dat de post heeft gefaald heeft deze organisatie toch alles op alles gezet. Wij zijn zeer tevreden!
Agnes Jansen heeft geschreven op 21 juni 2018:
Laatst voor onze zoon van 11 jaar de escaperoom kist gehuurd. Alles keurig op tijd geleverd en met de uitgebreide uitleg heel goed te doen (voor de ouders 😉 De jongens vonden het erg leuk, gingen helemaal op in het verhaal en kwamen 3 minuten voor 'de bom' naar buiten. Erg leuk concept!
Linda heeft geschreven op 18 juni 2018:
Kist met lasergames was na een kleine vertraging toch nog op tijd voor het feestje van mij zoon. Volgens de kinderen was het stoer en cool. En het feestje was supergezellig. Zoon (8) wil wel eigen laserpistolen hebben zodat hij elke week ermee kan spelen.
Martine heeft geschreven op 18 juni 2018:
Vrijdag jl een geslaagd Whatsapp-feestje gevierd. We hadden 2 teams met 4 kinderen van 11 jaar. Ze zijn ongeveer 2,5 uur weggeweest, maar vonden dit helemaal top, erg leuke opdrachten (zelf aangevuld/aangepast). Was wel gek dat ze zolang weg waren en je dus zelf niets daadwerkelijk meemaakt. Wel moet je zelf heel alert zijn naar welk team je welke opdracht stuurt cq welke route welk team loopt, zodat dit niet verkeerd gaat. De kids vonden het een erg leuk, verrassend feestje. Na het eten hebben we alle foto’s en filmpjes van beide teams bekeken en flink gelachen. Daarna hadden we nog een zgn Kahoot!-kwis gedaan en ook deze viel heel erg in de smaak. Een Whatsapp-speurtocht en een Kahoot!-kwis hadden ze dan ook nog nooit gedaan! PS de sudoku was wel redelijk pittig en deze hebben we uiteindelijk geschrapt
miranda van breda heeft geschreven op 10 juni 2018:
vorige week met onze dochter en vriendinnen de escape room kist gehuurd voor haar kinderfeestje, ze werd 11 jaar! Was geslaagd erg leuke opdrachten, de meiden waren allemaal erg enthousiast!
luce heeft geschreven op 4 juni 2018:
Gisteren een 'Wie is de Mol' verjaardagsfeest (10 jr) gehad. Favoriet voor deze leeftijd. Kinderen gaan er helemaal in op. Leuke spellen en enorm professioneel met de test en ' executie' met heus groen of rood scherm! Dank.
Stephanie heeft geschreven op 7 mei 2018:
Via deze weg willen we jullie bedanken om mede door jullie speelkoffers van ons feest (Vormsel van onze zoon) een succes te maken. De kinderen waren laaiend enthousiast en gingen volledig op in het verhaal van de Mol. Ook de Escape Room vonden ze super. De speelkoffers hebben hen een prachtige namiddag bezorgd, brachten de kinderen samen en maakten dat de gsm of tablet een hele dag ergens heel ver weg in een vergeethoek belande. Een heerlijk gevoel. Ook wij als volwassen hebben genoten om de kinderen zo te zien spelen, mollen en ontsnappen. We vonden jullie service zeer correct en betrouwbaar en zouden bij de organisatie van een volgend feest graag terug op jullie beroep doen. De koffers zijn zoals gevraagd binnengebracht bij een Bpost punt. Hopelijk verloopt de afhandeling snel.
Van 't Hof heeft geschreven op 13 maart 2018:
Wat een geweldig feest; lasergamen thuis! Geen gedoe met hoeveel kids in 1 auto, geen gestress want we hebben maar 1 uur en wat doen we daarna? Perfect geregeld, alles in 1 box, keurig op tijd (hebben we zelf alvast kunnen oefenen, tijgerend door een donker huis> ook leuk!). De kinderen waren kapot, 4 uur lang lasergamen. Wisselende groepen en spelvarianten houdt het leuk en spannend. Wij hebben het zo gepland dat we eerst met daglicht gespeeld hebben en nu het eten in het donker verder, extra spannend! (10 kinderen van 10/11 gemiddeld)
Tim Houtenbos heeft geschreven op 9 februari 2018:
Tim heeft een super lasergame feest gehad. We hadden het park hierbij bezocht maar ook na het eten savonds in het donker gingen ze nog een rondje doen. Super geregeld met verzenden en retouren, kwam ruim op tijd binnen. Netjes alles verpakt en uitgebreide beschrijving van hoe het spel te kunnen spelen. Al met al top geregeld en we komen zeker nog vaker terug om hier een feestpakket te huren.
Claudia heeft geschreven op 5 februari 2018:
We hadden een kist met 14 lasergames gehuurd voor een feestje. De kist was keurig op tijd, de geweren goed ingepakt, reserve batterijen, instructie en extra tiewraps om de kist weer dicht te doen. De kinderen hebben zich de hele middag met de geweren vermaakt. Ik ben blij dat ik dit entertainment voor de kids had geregeld. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en de hele middag buiten gerend. Top adres!!
Siska heeft geschreven op 1 februari 2018:
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zoon (9) de lasergamekist gehuurd. Gymzaal gehuurd, parcourtje gemaakt en met 8 jongens gelasergamed. Ze vonden het geweldig. Alleen maar leuke reacties. Onze zoon heeft een topfeestje gehad, echt een aanrader!
Pauline heeft geschreven op 31 januari 2018:
16 meisjes, groep 7 en 8, en 20 guns : alles was in orde. De meiden vonden het geweldig, de guns deden het boven verwachting goed, maar bovenal was alles ruim op tijd in huis en was het terugsturen nog makkelijker. Een absolute aanrader!!! Het feest was spectaculair, waarvoor veel dank.
esther heeft geschreven op 22 januari 2018:
Mijn dochter vond de escaperoom geweldig. Het lukte ze om zelf te ontsnappen! Super leuke spullen. Daarna hebben ze slijm gemaakt, ook dit vonden ze erg leuk. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Groeten Esther
Marleen Degens heeft geschreven op 16 januari 2018:
Beste mensen, Wat is een super gave kist met alles er op en eraan! De lasergame kist was echt gaaf! Rondom ons huis hebben de jongens zich prima vermaakt met de verschillende manieren van lasergame spelen! Met drie jongens en een meisje in huis kom ik zeker weer bij jullie terug. Alles netjes in een doos ( incl extra batterijen, handleiding met verschillende spelvormen enz) die je de volgende dag erg gemakkelijk weer op een post terug kan doen! Top geregeld!
Marielle de Bruin heeft geschreven op 29 december 2017:
Met onze familie, 5 volwassenen en 6 tieners, hebben we op 1e Kerstdag als activiteit na al het lekkere eten van Kerst de "escaperoom" gespeeld! We hadden bij Ronald en Anja twee dezelfde themakisten gehuurd en speelden in twee kamers de jongens (5 personen) tegen de meisjes (6 personen inclusief oma). Wie als eerste uit de kamer kwamen hadden gewonnen. Wat een ontzettend leuk spel! De bijgevoegde instructiemap liet niets aan het toeval over, overal was over nagedacht en alles was heel duidelijk! Echt een aanrader!
eva heeft geschreven op 13 december 2017:
Escape Room is echt een erg leuk pakket! Met veel "echte" Escape Room spullen. Twee teams van 10-jarigen hebben in ons tuinhuisje (waar de kapitein na zijn pensioen heeft gewoond ;-)) een erg leuk feestje gehad. Het was erg leuk! Ik had ons tuinhuisje helemaal omgebouwd en het was erg leuk dat er zoveel "echte" escaperoom spullen waren. De puzzel met het schip ging ook prima . Het leek wel moeilijker om de (toch niet zo heel ingewikkeld verstopte) puzzelstukken te vinden dan om het op te lossen haha. Viel mij mee hoe snel ze die link maakten. Leuk is dat de een hier goed in is en de ander weer ergens anders in en hoe de twee groepen verschillend dingen aanpakten. We speelde met 2 teams achter elkaar. In de tussentijd ging het ander team groene slime maken. Slime maken ging ook goed. Sommigen hadden klontjes en anderen weer te nat, maar we hadden tijd en spul genoeg om het nog een keer te doen, dus uiteindelijk allemaal een goede slime kunnen maken. Alle Escape Room spullen zijn super, maar de plastic sleutels doen een beetje af aan het echte escape room gevoel. Daarom kregen ze van mij als ze de 5 sleutels hadden een extra hint naar de echte sleutel van het tuinhuisje. Heel fijn ook dat Ronald goed bereikbaar is en behulpzaam bij vragen! Dank Ronald!
Jean Maurice heeft geschreven op 9 november 2017:
Onze zoon werd 11 jaar. Wat gaan we doen...lasergamen. Hoe...online. De bezorging, gemak en service uitstekend ruim voor het kinderfeestje. Kwaliteit en spelvormen goed. Goede beschrijving en het zijn mooie “guns” Voelen niet “action” aan en zitten ruim in de mogelijkheden. Wat vonden de jongens ervan..gewoon vet. Klasse we komen zeker bij jullie terug. Groet, Fam JM Latumalea
Wendy heeft geschreven op 22 oktober 2017:
Wij hebben de escape room uitgeprobeerd met het kinderfeestje van onze zoon. 4 jongens en 2 meiden van 10 jaar. Het was een groot succes. Het intro filmpje vonden wij als ouders wat simpel, maar we hebben de kinderen er niet over gehoord. Muziekje was wel spannend en het aftellen van de klok tijdens het feestje zorgde voor de nodige commotie. Kinderen hadden aan het begin wat sturing nodig, omdat ze als gekken gingen zoeken. Eenmaal op dreef kwamen ze er zelf uit. De laatste 10 seconden pas ontsnapt 😉 Al met al een super leuk geslaagd feestje. Voor ons de eerste keer dat we iets huurden, maar alle kinderen waren erg enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Kinderfeestje Idee : inmiddels is het filmpje aangepast en een stukje enger geworden!
John heeft geschreven op 9 oktober 2017:
Wij hebben met de 6 kids 10 en 11 jaar voorafgaande aan het slaapfeestje de Escape Room gespeeld, zat goed in elkaar en de spanning was te voelen ( zeker wanneer er een papa staat die de tijd met iedere 5 minuten hard oproept 😉 ) Top spel spullen goed verzorgt, namens dochter dank jullie wel!
Brenda Kruithof heeft geschreven op 23 september 2017:
Wat een super feest! We hebben een lasergame feest gehouden. De jongens van dit feestje waren 9/10/11 jaar. We hebben bij schemering en in het donker gelasergamed in het bos. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze dit het leukste feestje ever vonden. Dus echt een super aanrader!!! En ook super geregeld qua verzending, de box was er ruim op tijd. Dankjewel! Maandag gaat de box weer op de post.
Heleen heeft geschreven op 27 augustus 2017:
Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!
Luna heeft geschreven op 30 juni 2017:
Thuis lasergamen met 8 meiden van 12, 13 jaar was een groot succes! Super gezellig en leuk. De meiden waren niet te houden. Ze bleven maar spelen. De service was top, niks aan toe te voegen
Jacqueline heeft geschreven op 14 juni 2017:
De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?
Petra heeft geschreven op 10 juni 2017:
De whatsapp-challenge met 8 meiden gedaan in de binnenstad van Delft. Heel veel uitdagingen die ze moesten doen met voorbijgangers gebruikt en zelf nog een paar bij verzonnen. Ze hebben vreselijk gelachen en wij ook, op een terrasje.
Marcel heeft geschreven op 2 juni 2017:
Mensen van Kinderfeestje Idee bedankt voor de goede service! Super leuk paintball feest gehad in onze eigen tuin. Ook veel reclame voor jullie mensen waren heel ethausiast!!°°
Petra de Smit heeft geschreven op 2 juni 2017:
Het was de eerste keer dat ik zelf iets ging organiseren, en ik was bang dat de pistolen het niet zouden doen want dan zou het partijtje helemaal verpest zijn, maar alles werkte perfect en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos met de lasergames. Voor herhaling vatbaar maar dan in het donker is het nog spannender voor 11 en 12 jarige. Top dag was het geworden!
Ilse heeft geschreven op 10 mei 2017:
29 april lasergamen thuis/op locatie gedaan. De jongens, 10 stuks, waren niet te stoppen. Op de kampeerboerderij van 20.30 tot 's avonds 22.45 uur lasergamen! Ze vonden het geweldig. Diverse teams gemaakt en gamen maar. Als ze waren uitgeschakeld naar de slaapplek toe weer random teams maken en gaan. Het zoeken en verdedigen van de targets vonden ze ook gaaf. Onze jongste zoon van 9 wil dit volgend jaar ook met zijn partijtje doen. Ik kan dit iedereen aan beleven. Je besteld de kist, betaald via ideal en dan wordt op de gewenste dag door de postbode geleverd. Na het feestje breng je de kist naar het postkantoor en wordt de borg teruggestort. Fantastisch!
Eeuwoud heeft geschreven op 22 april 2017:
Gisterenavond met 9 meiden de whatsapp-challenge gedaan. Daverend succes! De meiden vertelden achteraf dat ze het echt een superleuk feestje vonden. Ik heb sommige uitdagingen iets aangepast en er een paar nieuwe bij verzonnen, zodat het helemaal paste binnen de mogelijkheden van onze woonwijk. Echt een aanrader, dit feest!
Gevaert Valerie heeft geschreven op 7 april 2017:
Het levende cluedospel was top! De 12jarige jongens en meisjes vonden het super er was zelfs tijd te kort. Ook was de service dik in orde, alles mooi op tijd geleverd en verzorgd in de doos opgeborgen. Een adresje om te onthouden!!
Vera De Wagter heeft geschreven op 15 maart 2017:
Gisteren de whats app challenge gedaan met 12 jarigen. Iedereen was super enthousiast. Snelheidsopdrachten maakt het af. Was een topper in combinatie met na de tocht een klein fuifje.
Marinda Velden heeft geschreven op 4 maart 2017:
Vandaag hadden wij jullie whats app speurtocht/challenge uitgevoerd... en moet zeggen ... echt hilarisch ? Had voor af al plezier maar vanmiddag heb ik samen met andere moeder helemaal dubbel gelegen Moest wel tot een challenge voor 1 groepje aanpassen... omdat meerdere afmeldingen hadden.. Maar de spelers die er wel waren wilde het toch gaan doen... dat is ook een succes ... alleen je mist dan wel de competentiestrijd tegen een andere team ... dat maakt de uitdaging voor het uitvoeren van de opdrachten nog extra hilarisch verder echt geweldig erg leuk
Loes heeft geschreven op 22 februari 2017:
Het was een ontzettend succes gisteren met het lasergamen en wat zag de kist er ver zorgde uit, complimenten! Het was een meisjesverjaardag maar dat maakte het niet minder fanatiek! Ik werk op een school en die locatie hebben we ervoor gebruikt, ze hebben bijna 4,5 uur non stop gelaserd. De rest van mn programma kon ik in de vuilnisbal gooien ?. Er was 1 pistool waar plotseling het geluid wegviel. Ook het wisselen van batterijen maakte het niet anders. Dit was juist bij het rustigste meisje dus Door wild gebruik kon het niet komen. Enig idee wat daar mee mis kan zijn? Ik heb zelf vandaag gereserveerd voor mn eigen "kinder"feestje, 1 april. 46 jaar moet je toch ook op deze manier vieren! Ook je site al doorgegeven aan anderen enthousiaste ouders. Wellicht zelf een idee voor het schoolamp. Kortom, we spreken elkaar vast nog. Maandag gaan ze op de bus. Heel hartelijk dank voor de service en ik hoor graag mbt het stille pistool.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Tijdens het lasergamen kan er altijd iets ontstaan. Zolang het niet expres gebeurd of er zaken ontbreken zijn we coulant. Komt goed!
Ester heeft geschreven op 23 januari 2017:
Mijn zoon heeft zijn 9e verjaardag super leuk gevierd met al zijn vrienden bij ons in de tuin met lasergamen! Echt een aanrader, vooral ook in het donker. Alles netjes in orde, verzending prima en snel en vriendelijk contact met Ronald. Top idee voor ieder feest (ook volwassenen denk ik!)
Debbie heeft geschreven op 22 januari 2017:
Het whatsapp feest van onze dochter van 13 was een groot succes! Helemaal van deze tijd. Aanrader!
Eric heeft geschreven op 18 januari 2017:
Wij hebben in januari een lasergameset gehuurd. Erg tevreden over complete set met duidelijke uitleg. Kinderen vonden het geweldig! Heb met een paar vragen geschakeld via de mail met de mensen van Kinderfeestje-Idee. Snelle reactie en denken echt mee. Super!
Tanja v.d. Beek heeft geschreven op 27 februari 2016:
Het lasergamen in onze tuin was een groot succes. Misschien wel een tip voor andere, zorg dat je elementen in de tuin zet waar de kinderen zich achter kunnen verschuilen. Vooral tegen de schemer is het lasergamen erg leuk. Kijken terug op een geslaagd feestje