Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.52.68 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
230 berichten.
Hanneke heeft geschreven op 23 september 2022
Wij hadden het jachtspel geïnspireerd uit het jachtseizoen. Dit was een super feestje alle kinderen waren erg enthousiast, blije gezichten. Lekker ravotten in het bos, vooraf 6 andere spellen en tot slot het eindspel de jacht, waar ze allemaal vol enthousiasme plezier aan hadden en dit hebben we herhaald door een wissel met boeven en jagers! Ondanks we zelf wat regen hebben gehad, erg leuk! Dit is zeker een aanraden voor zowel jongens als meiden!!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Hanneke: Dank voor je berichtje - fijn dat het erg leuk was: check het Jachtspel (a la Jachtseizoen van Stuk TV: https://www.kinderfeestje-idee.nl/product/jachtspel-kinderfeestje-jachtseizoen
mariska declerck heeft geschreven op 23 september 2022
Top feestje! We hadden de lasergames gehuurd voor het avondverjaardagsfeestje van mijn dochter (5meisjes& 5 jongens 7-8jaar) . Om ze een echt spel met 2 kampen te laten spelen voor sommigen misschien nog net iets te jong maar het plezier was er zeker met gewoon achter elkaar te rennen en te schieten . Tip voor de teruggave van de box, ik woon in Belgie en heb maar liefst 3 postpunten van postnl moeten aflopen voor ik de box kon indienen. Veel kan er afgehaald worden maar niet afgeven blijkbaar! Hou hier rekening mee als je de volgende dag moet werken&box afgeven!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
kinderfeestje idee: als we naar België sturen, sturen we een retourverzendetiket voor bPost mee en naar Nederland een Post.nl retourverzendetiket. Ik kan me voorstellen dat een retourverzendetiket van bPost niet door alle Nederlandse Post.nl punten wordt geaccepteerd. We ondervinden eigenlijk nooit dat het retouretiket wordt geweigerd. Fijn dat het een topfeestje was!
Marije heeft geschreven op 8 september 2022
Voor onze 4-jarige zoon hadden we de Pokemon themakist gehuurd. Super leuk; van slingers, verkleedkleding tot een heuse speurtocht mét spellen om een Pokemon trainer te worden. Het was een groot succes.
Patrick van Bakel heeft geschreven op 10 juli 2022
We hebben de VR-bril gehuurd voor het kinderfeestje van onze zoon. Wat een succes! De spullen waren ruim op tijd in huis en vragen en verzoeken die we hadden werden snel beantwoord. Niks dan lof voor de service en het gemak waarmee alles is geregeld. Dankjulliewel!
Jaco van der Kooij heeft geschreven op 26 juni 2022
Geslaagd kinderfeestje met de voetbalbox gehad. Vooral de snelheidsmeter was een succes. Goede service en ondersteuning.
Heleen heeft geschreven op 21 juni 2022
Het Wie is de Mol spel is een leuk idee voor een partijtje. Het vergt wel wat voorbereiding van de ouders en veel begeleiding tijdens het spel (ook voor 11-jarigen). De staat van de meeste spullen was niet schoon. Ik begrijp dat dit door kinderen wordt gebruikt, maar dan kunnen de kapotte spullen toch wel vervangen worden. Je gaat in ieder geval niet een klant het volledige bedrag laten betalen voor een pakket in deze staat. Ik heb hierover een mail gestuurd, maar alleen een reactie ontvangen dat ze ernaar gaan kijken en verder niks meer. Ik hoop dat dit bericht wel wordt geplaatst op de site. Gezien het feit dat daar alleen maar positieve reacties staan, doet mij vermoeden van niet.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
We controleren altijd de spullen voor verzending en vervangen waar nodig ook de spullen. Het kistje van de Mol was inderdaad kapot en gerepareerd met ducktape (niet echt representatief) inmiddels is deze kist ook weer vervangen.
Nienke heeft geschreven op 8 juni 2022
Een top familieweekend gehad dankzij kinderfeestje idee. De kinderen hebben zich enorm uitgeleefd met de laserguns. Overdag de kleinsten en in de avond de ouderen. Prima verzorgd en netjes op tijd mogen ontvangen. Dank voor de goede service!
Annemarie heeft geschreven op 6 juni 2022
Top feestje gehad met 6 jochies van 8 jaar die helemaal los gingen. Kleuren waren af en toe wel lastig in te stellen maar dat mocht de pret niet drukken. Box was op tijd, goede communicatie met het bedrijf, zeker voor herhaling vatbaar!
Jessica heeft geschreven op 27 mei 2022
Mijn zoon die 9 werd heeft een super tof lasergame feestje gehad. Lekker het bos in geweest. De kist was helemaal compleet. Guns, we hadden gekozen voor VIP maskers, targets enz. Zelfs extra batterijen en ti-rips voor het afsluiten voor retour. De schmink stiften maakten het helemaal af! Hele goede service! Zeker een aanrader.
Desiree Kleen heeft geschreven op 24 mei 2022
Goedenavond we hebben een geweldige feestje gehad bedankt voor de goede service echt top Vriendelijke groet Desiree Kleen
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Ter informatie: het feestje van Desiree was een lasergamefeestje!
Erica heeft geschreven op 16 mei 2022
Afgelopen weekend Expeditie Robinson georganiseerd voor een groep 8 fuif met 24 kinderen. De kisten waren compleet en duidelijke uitleg. Leuke spellen en de kinderen en wij hebben een top avond gehad!
Philippa heeft geschreven op 3 mei 2022
Echt een aanrader het Wie is de Mol spel! Was wel even een klusje om het programma te installeren (als je Apple gewend bent) en het draaiende te krijgen. Maar echt super leuk! Kinderen deden allemaal echt heel enthousiast mee. Notitieboekjes werden ook door iedereen heel serieus ingevuld.
Sandra Deelen heeft geschreven op 23 april 2022
Laatst ons kosteloos verzette feestje gevierd met twaalf meiden . We speelden het expeditie Robinson spel. Erg leuke spellen en alles keurig omschreven in de werkbeschrijving. De meiden vonden het fantastisch, ook de extra eetproef was een succes. We hadden stralend weer op een mooie locatie waar ook het vuurtje werd gebruikt voor de marshmallows en knakworsten. Voor herhaling vatbaar
Ellen heeft geschreven op 17 april 2022
Afgelopen weekend het WIDM feestje van onze dochter gevierd, met 12 molloten uit groep 8. Uitnodiging helemaal in stijl. Geweldig dat de mol via de qr code al bij alle info kon komen. Toen ik met hem wilde doorspreken wist hij al alles. Helemaal voorbereid en zin in. De test (echt eerst draaiboek printen en doorlezen!😉) aangepast met vragen over de dag en de opdrachten (want zo gaat t in t echie ook!). Kinder gingen megafanatiek notities maken in hun molboekjes. Er werden veel bondjes gesloten en iedereen werd verdacht. In huis nog hints opgehangen/verstopt. Toppers: op de mayopot allerlei lettertjes onderstreept: .... is de mol. Niemand gezien😅, te druk met eten en overleggen. Op de onderkant van hun bord een sleutel getekend (key+bord=, speelt onze mol). Muziekje bij de test maakte t helemaal echt! Spanning bij de groene en rode schermen. Leuke reacties van de kinderen en ouders! Echte aanrader! Bedankt!
Miranda heeft geschreven op 13 april 2022
Afgelopen weekend onze dochters 13e verjaardag met een 'Wie is de Mol 'feestje gevierd. Wat hebben de meiden en wij genoten. I.v.m. het weer hebben we de spellen binnen gespeeld( hier en daar aangepast). De test en Molboekjes maakte het helemaal compleet.
Ilonka heeft geschreven op 7 april 2022
We hebben een super leuk fortnite feestje gehad! 9 jaar waren de Kids. Als ze ouder zijn is het ook super leuk om in het donker te doen! Ik kan het iedereen aanraden.
Carola heeft geschreven op 5 april 2022
Onze zoon die in december 11 geworden is had afgelopen weekend zijn inhaalfeestje "Fortnite-style". Het was een groot succes. De box kwam ruim op tijd en was compleet waardoor we alles goed konden voorbereiden. s Middags naar het bos, en s avonds in de tuin nog een paar potjes gedaan omdat het in het donker natuurlijk extra leuk is! De 4 target vesten waren een leuk extraatje waardoor er steeds afwisseling was tussen het soort spel wat ze speelden. De eerste ronde hebben we met alle Fortnite elementen gedaan, heel leuk maar voor sommige kinderen "te veel gedoe", waarna ze vervolgens meerdere potjes "gewoon" gelasergamed hebben. Leuk ook dat teams maken zo makkelijk gaat met de guns. Bedankt!
Claudia heeft geschreven op 31 maart 2022
Wat een toffe Wie Is De Mol box! Goede uitleg en leuke spellen! Ik had het aangevuld met nog twee zelf bedachte spellen, WIDM jokers had ik erbij gedaan en die konden gezocht worden en molgeld verrekend naar Snoepjes....de winnaar won dus een pot vol snoep ipv Molgeld! Het ging even mis bij de executie...iedereen had een groen scherm...maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had een te gekke foto van iedereen en een speciale van De Mol. Hilariteit ten top!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Top om te horen dat het leuk is geweest! Had maar een belletje gepleegd of appje gestuurd (in basis zijn we altijd bereikbaar). Dat ze allemaal een groen scherm hebben gekregen heeft te maken met één fout ingestelde instelling en was zo te verhelpen. Dit was geen Mollenstreek 😉 ......Leuk ook dat je zelf ook nog een eigen draai aan het Molfeestje hebt gegeven.
Bettie heeft geschreven op 8 maart 2022
Afgelopen week de verjaardag van onze zoon gevierd. Mijn zoon is een grote Fortnite speler, dus de thema Fortnite was geweldig. De kinderen hebben zich geamuseerd, een aantal uren in de bossen losgegaan.
Martine Wouters heeft geschreven op 21 februari 2022
Gisteren hebben we voor mijn zoon's 11e verjaardag het "Wie is de Mol" feestje gehouden. Het was een groot succes waar alle kinderen van hebben genoten. Wij waren zelf erg blij met het uitgebreide draaiboek en duidelijke instructies in de kist. Ook nog een dikke pluim voor dit bedrijf, we moesten kort van tevoren het feest verzetten vanwege een covid besmetting, dit was makkelijk geregeld zonder extra kosten of gedoe.
Elise heeft geschreven op 1 februari 2022
Op zeer korte termijn moesten we het feestje aanpassen ivm corona. Een set laserguns gehuurd. Super georganiseerd pakket werd er afgeleverd. De jongens hebben een top middag gehad in de natuurspeeltuin!
Rianne heeft geschreven op 14 januari 2022
We hadden voor het kinderfeestje van onze zoon lasergames gehuurd. Het pakket werd ruim op tijd geleverd en zeer compleet: duidelijke handleiding, nog een extra reserve gun, extra batterijen en zelfs een schroevendraaier voor het batterijklepje. Jullie hebben overal aan gedacht. Ook het terugsturen was erg eenvoudig en de borg werd direct terugbetaald. Kortom: zeer geslaagd feestje gehad, mede door jullie complete pakket!
Miranda heeft geschreven op 18 december 2021
Escaperoom voor de 12e verjaardag van onze zoon gehuurd. Dit was een succes: ze deden allemaal enthousiast mee. En ondanks dat we ze een paar keer een extra hint hebben gegeven, waren ze net te laat ontsnapt 😀
Annette van den Berk heeft geschreven op 14 december 2021
Wij hadden voor de 14 jarige verjaardag van onze zoon lasergames gehuurd. Een aanrader! Ze hadden uren super veel lol gehad in de donkere tuin. Het geheel werd keurig aangeleverd met duidelijke instructies. Terugsturen van het pakket was heel eenvoudig en gratis
Simone heeft geschreven op 29 november 2021
Geweldig feestje gehad met het Wie is de Mol pakket. Lekker buiten geweest en gezien dat de ene nog fanatieker dan de andere was. Mede door het notitieboekje, de vlag en de test en executie waren ze helemaal in hun rol. Een echte aanrader!
Jolanda de Boer heeft geschreven op 20 november 2021
Wij hebben voor onze beide dochters het spel: Wie is de mol gespeeld. Ideaal voor kinderen in groep 7/8! Ze hebben zo enorm genoten. De spellen waren erg leuk om te doen. Ze waren heel fanatiek. Alles werd duidelijk omschreven in de spel uitleg. Het leukst was om aan het eind net als in het echt vragen over de Mol te beantwoorden op de laptop. En een echte executie ronde met een rood en groen scherm. Dit is een echte aanrader. Wij hebben genoten en de kinderen natuurlijk ook!!
Marleen heeft geschreven op 27 oktober 2021
We hebben 2 dagen gebruik mogen maken van de laserguns. Het feestje van onze dochter en zoon was een groot succes. Lasergame in een schemerige bedrijfshal met een Halloween tintje. Helemaal leuk. De wapens werkten goed en de batterijen gingen lang mee. Een aanrader!
eric heeft geschreven op 10 oktober 2021
Geweldig feestje!!! True Detective!!!! Goeie avond, Wij hebben vorige week Het Detective spel gespeeld en de kinderen vonden het fantastisch!!! We hadden 10 kinderen en dat ging perfect. ik heb de tafel gebruikt als lasers gebruikt, stoelen eromheen en touw erdoor heen spannen! fantastisch vonden ze het! al met al waren we 2,5 uur bezig alleen de video’s vonden wij wat van mindere kwaliteit. vooral hadden we moeite met filmpje 1 (postnl medewerker) maar ook hier hebben de kinderen de juiste hints er tussen uitgehaald! Kortom een topdagje gehad en de kinderen hebben het er nog over!!!
Judith heeft geschreven op 28 september 2021
Een tijdje geleden heb ik de lasergame gereserveerd voor afgelopen weekend. Ruim van te voren werd de doos gekeverd met hierin de laserguns. Heel erg fijn was de beschrijving en de extra benodigdheden zoals een schroevendraaier en batterijen. Maar wat het belangrijkst was: de kinderen hebben volop genoten!!! Zowel als de middag als in de avond werden er vele potjes mee gedaan wat een hoop lol gaf. Wat een aanrader is dit!!!! Echt supergaaf. Dank je wel voor alles. Wij raden dit zeker aan.
Tanja heeft geschreven op 6 september 2021
De escaperoom was zeker een succes. Onze woonkamer omgetoverd en ook eigen schilderijen en oude atlassen oude boeken en attributen toegevoegd. Dat had meerwaarde. Kanttekening: het spannende start filmpje was echt te spannend mijn oudere zoon (13) heeft het bekeken om te beoordelen voor zijn zusje (10) en vond het doodeng. Dat heb ik gedownload en opnieuw gemonteerd. (Ook de namen van alle kinderen erin gezet, dat was ook een plus) De eenvoudige filmvariant is wel heel erg eenvoudig en te kinderachtig voor kinderen van 10. De spullen in de kist zijn wel echt een beetje op. Voorkant klok los, woord slot viel uit elkaar maar kon mijn man gelukkig maken voor het feestje. Dus de spullen hebben wel echt aandacht nodig, de kinderen hadden daar geen last van, ze waren er echt vol van. In de kist marshmallows gestopt en de beloning was een fikkie in de tuin waar ze die geroosterd hebben. Groot feest.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
We hebben inderdaad 2 versies geplaatst een 'enge' versie en een 'eenvoudige' versie, juist omdat ouders een keuze kunnen maken wat het best past. Helaas is de klok nogal gevoelig voor schade, maar de klok met verborgen ruimte met deurbelknop vinden we te leuk om weg te laten in de escaperoom.
Joyce heeft geschreven op 13 juli 2021
Afgelopen zondag onze zoon z’n 9de verjaardag gevierd. Hij wilde heel graag een wie-is-de-mol feestje. Nou dat is gelukt!! Het vergde wat voorbereiding van onze kant, maar het was een zeer groot succes. Leukste vonden ze natuurlijk het jachtspel, maar ze zaten er echt helemaal in. De test en executie op de laptop maakte het helemaal af. Super bedankt!!
Annick heeft geschreven op 1 juli 2021
Met 3 fanatieke meiden van 10 jaar de escape room gedaan. Ze hebben erg veel plezier gehad, soms wat hulp nodig (type machine was lastig) en uiteindelijk trots dat ze het gehaald hadden. Niet helemaal gelukt in een uur, maar ze hadden niet in de gaten dat we de klok af en toe op stop hadden gezet😄. Erg leuke activiteit.
Anja heeft geschreven op 30 juni 2021
Wij hebben voor de 10e verjaardag van onze dochter het wie-is-de-mol spel gedaan. Het vroeg wat voorbereiding, maar het was heel leuk. Mijn dochter wil dit volgend jaar weer! Alles ging overigens prima: duidelijke mails, de kist was er op tijd en de borg kwam vanzelf teug.
Ilse heeft geschreven op 16 juni 2021
Voor 9e verjaardag van onze zoon de escape room gehuurd. Met 6 jongens vol enthousiasme aan de slag. Alles staat goed opgeschreven en duidelijk uitgelegd als begeleider, en de kist was goed op tijd, dus geen stress! Wel waren enkele onderdelen aan vervangen toe door het intensieve gebruik, maar door wat improvisatie mocht dat de pret niet drukken.
Stacey heeft geschreven op 1 juni 2021
Voor de 10e verjaardag van onze zoon hebben wij de lasergame pakket gehuurd. Samen met zijn vrienden richting het park gegaan. Heel fanatiek gespeeld, zelfs koprollend en in struiken verstoppen! Heel leuk! Mijn zoon heeft genoten! Lasergame pakket was netjes in een box geleverd met gebruiksaanwijzing, extra batterijen en zelfs een schroevendraaier! Echt top! Bedankt voor de leuke ervaring!!
Irene heeft geschreven op 26 mei 2021
Vorig jaar een escape room gespeeld via kinderfeestje-idee.NL, dit jaar het “ wie is de mol” spel. Beide super leuke activiteiten, kinderen razend enthousiast en wij ouders blij met de goede voorbereiding en uitstekende organisatie van kinderfeestje-idee.nl. Top!
Gerianne van Wezep. heeft geschreven op 19 mei 2021
Onze oudste zoon heeft een super fijn kinderfeestje gehad, we hadden het lasergame pakket gehuurd van jullie. De jongens raakten niet uit gespeeld, zo leuk vonden ze het! Echt een aanrader! Wij zijn met het stel naar een plek in het bos gegaan en daar het spel gespeeld en ze deden allemaal fanatiek mee en hadden er lol in! Dank jullie wel!!
Felin heeft geschreven op 12 mei 2021
Voor mijn dochter haar 8ste verjaardag hebben wij een VR-bril gehuurd. Voor een nette prijs hebben wij een geweldig feestje gehad. Het regende buiten, maar wij hadden binnen een corona proof geweldig feestje. Ik koos eerder altijd voor een buiten activiteit. Maar de verwondering van de kinderen was onbeschrijfelijk, zo gaaf!! Het spel wat wij met 5 meiden tegelijk konden (Acron) spelen was te gek. Maar een levensecht spel met een knuffel dino was ook echt een ervaring voor de girls. Het komt ruim van te voren en super netjes binnen in een kist, waar alles in zit wat je nodig hebt. Neem wel de tijd voor de beschrijving / het installeren en wennen aan deze nieuwe ervaring. Ook voor grote mensen een feestje! Ook retour sturen was super handig alles wat je nodig hebt wederom in de kist. Afscheid nemen was het lastigste!
Kelley Beckers heeft geschreven op 11 mei 2021
Voor het tweede jaar op rij jarig in de lockdown, maar dit jaar werd het leukste feest ooit. Voor de 10de verjaardag van onze dochter huurden we het ‘wie is de mol’ spel, in 1 woord GEWELDIG. Het begon al bij het begin, een zeer duidelijke spelvormen te downloaden, uitnodigingen en een vragenlijst voor de kandidaten van ‘wie is de mol’ de spanning zat er dan ook al bij iedereen in. Vlak voor het feestje iedereen een QR code gestuurd en het feest was eigenlijk al begonnen. De spellen waren super, de kinderen zaten er helemaal in en de eerste ‘bondjes’ werden al gesloten😃 Doordat we een slaapfeestje hadden hebben wij de spellen over 2 dagen gedaan en het lasergamen in de avond toen het donker was, om het wat spannender te maken. De kinderen vonden het geweldig. Een echte test moest er gemaakt worden en ze kregen ook echte rode of groene schermen, geweldig. Een zeer geslaagd kinderfeestje. Het ontvangen en retourneren van de kist was ook top geregeld.
Inge Bonnema heeft geschreven op 13 april 2021
Wauw wat heeft Daan een te gek kinderfeestje gehad met Archery tag. De jongens vonden het vet cool en het was een succes. Mooie spullen, goede uitleg en top verzorging vwb pakket ontvangst en versturen. Alleen maar lof kinderfeestje-idee!
Marjolein heeft geschreven op 8 april 2021
Voor het 2e jaar op rij was onze zoon jarig in een lockdown, dit keer gingen we niet uitstellen maar opzoek naar een alternatief en die vonden we hier! Super veel keuze maar uiteraard moest het de laserguns in fortnite stijl worden. Alle benodigdheden zaten in de krat mooi op tijd bezorgd zodat we als ouders ook even konden uitzoeken hoe het werkte, goede spel omschrijving. De extra's waren ook leuk o.a. de labels voor om de flesjes/pakjes drinken ze vonden het geweldig! We hadden 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar, gekozen om een stuk in de bossen af te zetten met linten (wat ook tot veel bekijks zorgde van wandelaars en fietsers). De kinderen zijn bijna 4 uur non stop bezig geweest en wilde helemaal nog niet stoppen. Leuk om te zien dat de kinderen zelf ook met allerlei spel ideeën kwamen. De kinderen vonden het, het vetste feest ooit 😉 het was dus goed ontvangen! Onze zoon had het liefst de hele week de krat gehouden zeker voor herhaling vatbaar onze dochter heeft haar activiteiten voor in september ook al uitgezocht 😉
Paulien Keune heeft geschreven op 8 april 2021
Ian wilde eigenlijk trampoline springen, maar met alles dicht duurde het zolang. Dus dan maar een thuis feestje. Op google zoekend kwam ik snel op jullie site. 7 jaar en moet wel stoer zijn. Lasergamen werd het. We kregen de bak met pistolen 2 dagen van te voren. Alles is goed uitgelegd. Ook de uitnodigingen en de oorkondes hebben we gebruikt. Makkelijk terug te sturen en de borg weer snel terug. Top en jongens hebben genoten
Jochem Velthorst heeft geschreven op 31 maart 2021
Het was een zeer geslaagd feestje met de laserguns! De kids waren heel enthousiast en hebben tot 21 uur (avondklok) ermee gespeeld. Complimenten voor bezorging en contact en goede inhoud van geleverde box. Duidelijke omschrijvingen. We hebben ook nog reclame gemaakt, verschillende mensen vroegen waar we de guns vandaan hadden. Voor herhaling vatbaar en aan te raden aan iedereen!
Bink heeft geschreven op 12 maart 2021
Onze zoon werd 12 jaar, reden voor een feestje! Maar in deze tijden met Corona niet heel makkelijk. Tot we op deze site kwamen en het Fortnite feestje zagen. Fantastisch, echt een aanrader. Een box met werkelijk alle benodigdheden voor een geslaagd partijtje en ruim op tijd geleverd.
Patricia heeft geschreven op 12 maart 2021
Mijn dochter van 9 heeft afgelopen woensdag het wie is de mol feestje gegeven. Het was super geslaagd!! Bedankt
Clair heeft geschreven op 10 maart 2021
Wij hadden voor onze zoon zijn 8e verjaardag de laserguns gehuurd. Deze werden ruim op tijd geleverd, zodat we voldoende tijd kregen om de handleiding door te nemen. We hadden een mooie plek in het bos uitgezocht met veel verstopplekken en hoogteniveaus, dat maakte het helemaal af. De jongens hebben de hele middag genoten én ze hebben lekker kunnen rennen in de buitenlucht. De camouflagestiften maakten het helemaal af. Het terugsturen ging ook heel gemakkelijk. Al met al een echte aanrader voor een kinderfeestje! Bedankt voor de goede service.
Liam gorissen heeft geschreven op 9 maart 2021
We hadden de fortnite kist gehuurd voor het 6de verjaardagsfeestje van onze zoon. Helaas moesten we het 2x uitstellen, maar dat was totaal geen probleem!! We zijn naar het bos gegaan en hebben daar een supertof fortnite lasergame feestje gevierd!
Tessa heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen week heeft mijn dochter van 11 jaar de de escaperoom challenge gespeeld met 5 vriendinnen en wat was het een succes! Het spel is leuk in elkaar gezet met voldoende uitdaging voor de leeftijdsgroep. Ook qua tijd om te ontsnappen bleef het spannend of ze het binnen het uur zouden redden... De inhoud van de box was gevarieerd en van toegevoegde waarde. De box was ruim op tijd binnen, de communicatie verliep heel vlot, dus al met al een meer dan positieve ervaring. Bedankt!
Sanne heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen vrijdag een Wie-is-de-mol feestje georganiseerd voor onze dochter van 10 jaar. Het was echt een heel groot succes. Houd rekening met enige voorbereiding, maar laten we eerlijk zijn, de voorpret is ook voor ouders erg leuk. Het script is duidelijk, de spellen erg leuk en gevarieerd en de combi met het computerprogramma met executie geniaal. De kist was ruim op tijd in huis. Echt een heel leuk concept. Als aankleding een grote mol op het raam getekend, het logo meermaals afgedrukt en op de ramen en deuren geplakt. Groene en zwarte ballonnen erbij en Jumbo gebakjes met het logo van Wie is de Mol. Voor de winnaar een geldzakje met een cadeautje en voor alle kinderen een uitdeelzakje met muntdropjes en een briefgeld sleutelhanger. Top feestje!
Angela heeft geschreven op 9 februari 2021
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn lasergame feestje gehouden. Super leuk! Ze hebben er allemaal van genoten! Ruim op tijd in huis en zeer goede service! Bij vragen vrijwel direct antwoord! We komen zeker nog een keer terug