Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.243.21 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
203 berichten.
eric heeft geschreven op 10 oktober 2021
Geweldig feestje!!! True Detective!!!! Goeie avond, Wij hebben vorige week Het Detective spel gespeeld en de kinderen vonden het fantastisch!!! We hadden 10 kinderen en dat ging perfect. ik heb de tafel gebruikt als lasers gebruikt, stoelen eromheen en touw erdoor heen spannen! fantastisch vonden ze het! al met al waren we 2,5 uur bezig alleen de video’s vonden wij wat van mindere kwaliteit. vooral hadden we moeite met filmpje 1 (postnl medewerker) maar ook hier hebben de kinderen de juiste hints er tussen uitgehaald! Kortom een topdagje gehad en de kinderen hebben het er nog over!!!
Judith heeft geschreven op 28 september 2021
Een tijdje geleden heb ik de lasergame gereserveerd voor afgelopen weekend. Ruim van te voren werd de doos gekeverd met hierin de laserguns. Heel erg fijn was de beschrijving en de extra benodigdheden zoals een schroevendraaier en batterijen. Maar wat het belangrijkst was: de kinderen hebben volop genoten!!! Zowel als de middag als in de avond werden er vele potjes mee gedaan wat een hoop lol gaf. Wat een aanrader is dit!!!! Echt supergaaf. Dank je wel voor alles. Wij raden dit zeker aan.
Tanja heeft geschreven op 6 september 2021
De escaperoom was zeker een succes. Onze woonkamer omgetoverd en ook eigen schilderijen en oude atlassen oude boeken en attributen toegevoegd. Dat had meerwaarde. Kanttekening: het spannende start filmpje was echt te spannend mijn oudere zoon (13) heeft het bekeken om te beoordelen voor zijn zusje (10) en vond het doodeng. Dat heb ik gedownload en opnieuw gemonteerd. (Ook de namen van alle kinderen erin gezet, dat was ook een plus) De eenvoudige filmvariant is wel heel erg eenvoudig en te kinderachtig voor kinderen van 10. De spullen in de kist zijn wel echt een beetje op. Voorkant klok los, woord slot viel uit elkaar maar kon mijn man gelukkig maken voor het feestje. Dus de spullen hebben wel echt aandacht nodig, de kinderen hadden daar geen last van, ze waren er echt vol van. In de kist marshmallows gestopt en de beloning was een fikkie in de tuin waar ze die geroosterd hebben. Groot feest.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
We hebben inderdaad 2 versies geplaatst een 'enge' versie en een 'eenvoudige' versie, juist omdat ouders een keuze kunnen maken wat het best past. Helaas is de klok nogal gevoelig voor schade, maar de klok met verborgen ruimte met deurbelknop vinden we te leuk om weg te laten in de escaperoom.
Joyce heeft geschreven op 13 juli 2021
Afgelopen zondag onze zoon z’n 9de verjaardag gevierd. Hij wilde heel graag een wie-is-de-mol feestje. Nou dat is gelukt!! Het vergde wat voorbereiding van onze kant, maar het was een zeer groot succes. Leukste vonden ze natuurlijk het jachtspel, maar ze zaten er echt helemaal in. De test en executie op de laptop maakte het helemaal af. Super bedankt!!
Annick heeft geschreven op 1 juli 2021
Met 3 fanatieke meiden van 10 jaar de escape room gedaan. Ze hebben erg veel plezier gehad, soms wat hulp nodig (type machine was lastig) en uiteindelijk trots dat ze het gehaald hadden. Niet helemaal gelukt in een uur, maar ze hadden niet in de gaten dat we de klok af en toe op stop hadden gezet😄. Erg leuke activiteit.
Anja heeft geschreven op 30 juni 2021
Wij hebben voor de 10e verjaardag van onze dochter het wie-is-de-mol spel gedaan. Het vroeg wat voorbereiding, maar het was heel leuk. Mijn dochter wil dit volgend jaar weer! Alles ging overigens prima: duidelijke mails, de kist was er op tijd en de borg kwam vanzelf teug.
Ilse heeft geschreven op 16 juni 2021
Voor 9e verjaardag van onze zoon de escape room gehuurd. Met 6 jongens vol enthousiasme aan de slag. Alles staat goed opgeschreven en duidelijk uitgelegd als begeleider, en de kist was goed op tijd, dus geen stress! Wel waren enkele onderdelen aan vervangen toe door het intensieve gebruik, maar door wat improvisatie mocht dat de pret niet drukken.
Stacey heeft geschreven op 1 juni 2021
Voor de 10e verjaardag van onze zoon hebben wij de lasergame pakket gehuurd. Samen met zijn vrienden richting het park gegaan. Heel fanatiek gespeeld, zelfs koprollend en in struiken verstoppen! Heel leuk! Mijn zoon heeft genoten! Lasergame pakket was netjes in een box geleverd met gebruiksaanwijzing, extra batterijen en zelfs een schroevendraaier! Echt top! Bedankt voor de leuke ervaring!!
Irene heeft geschreven op 26 mei 2021
Vorig jaar een escape room gespeeld via kinderfeestje-idee.NL, dit jaar het “ wie is de mol” spel. Beide super leuke activiteiten, kinderen razend enthousiast en wij ouders blij met de goede voorbereiding en uitstekende organisatie van kinderfeestje-idee.nl. Top!
Gerianne van Wezep. heeft geschreven op 19 mei 2021
Onze oudste zoon heeft een super fijn kinderfeestje gehad, we hadden het lasergame pakket gehuurd van jullie. De jongens raakten niet uit gespeeld, zo leuk vonden ze het! Echt een aanrader! Wij zijn met het stel naar een plek in het bos gegaan en daar het spel gespeeld en ze deden allemaal fanatiek mee en hadden er lol in! Dank jullie wel!!
Felin heeft geschreven op 12 mei 2021
Voor mijn dochter haar 8ste verjaardag hebben wij een VR-bril gehuurd. Voor een nette prijs hebben wij een geweldig feestje gehad. Het regende buiten, maar wij hadden binnen een corona proof geweldig feestje. Ik koos eerder altijd voor een buiten activiteit. Maar de verwondering van de kinderen was onbeschrijfelijk, zo gaaf!! Het spel wat wij met 5 meiden tegelijk konden (Acron) spelen was te gek. Maar een levensecht spel met een knuffel dino was ook echt een ervaring voor de girls. Het komt ruim van te voren en super netjes binnen in een kist, waar alles in zit wat je nodig hebt. Neem wel de tijd voor de beschrijving / het installeren en wennen aan deze nieuwe ervaring. Ook voor grote mensen een feestje! Ook retour sturen was super handig alles wat je nodig hebt wederom in de kist. Afscheid nemen was het lastigste!
Kelley Beckers heeft geschreven op 11 mei 2021
Voor het tweede jaar op rij jarig in de lockdown, maar dit jaar werd het leukste feest ooit. Voor de 10de verjaardag van onze dochter huurden we het ‘wie is de mol’ spel, in 1 woord GEWELDIG. Het begon al bij het begin, een zeer duidelijke spelvormen te downloaden, uitnodigingen en een vragenlijst voor de kandidaten van ‘wie is de mol’ de spanning zat er dan ook al bij iedereen in. Vlak voor het feestje iedereen een QR code gestuurd en het feest was eigenlijk al begonnen. De spellen waren super, de kinderen zaten er helemaal in en de eerste ‘bondjes’ werden al gesloten😃 Doordat we een slaapfeestje hadden hebben wij de spellen over 2 dagen gedaan en het lasergamen in de avond toen het donker was, om het wat spannender te maken. De kinderen vonden het geweldig. Een echte test moest er gemaakt worden en ze kregen ook echte rode of groene schermen, geweldig. Een zeer geslaagd kinderfeestje. Het ontvangen en retourneren van de kist was ook top geregeld.
Inge Bonnema heeft geschreven op 13 april 2021
Wauw wat heeft Daan een te gek kinderfeestje gehad met Archery tag. De jongens vonden het vet cool en het was een succes. Mooie spullen, goede uitleg en top verzorging vwb pakket ontvangst en versturen. Alleen maar lof kinderfeestje-idee!
Marjolein heeft geschreven op 8 april 2021
Voor het 2e jaar op rij was onze zoon jarig in een lockdown, dit keer gingen we niet uitstellen maar opzoek naar een alternatief en die vonden we hier! Super veel keuze maar uiteraard moest het de laserguns in fortnite stijl worden. Alle benodigdheden zaten in de krat mooi op tijd bezorgd zodat we als ouders ook even konden uitzoeken hoe het werkte, goede spel omschrijving. De extra's waren ook leuk o.a. de labels voor om de flesjes/pakjes drinken ze vonden het geweldig! We hadden 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar, gekozen om een stuk in de bossen af te zetten met linten (wat ook tot veel bekijks zorgde van wandelaars en fietsers). De kinderen zijn bijna 4 uur non stop bezig geweest en wilde helemaal nog niet stoppen. Leuk om te zien dat de kinderen zelf ook met allerlei spel ideeën kwamen. De kinderen vonden het, het vetste feest ooit 😉 het was dus goed ontvangen! Onze zoon had het liefst de hele week de krat gehouden zeker voor herhaling vatbaar onze dochter heeft haar activiteiten voor in september ook al uitgezocht 😉
Paulien Keune heeft geschreven op 8 april 2021
Ian wilde eigenlijk trampoline springen, maar met alles dicht duurde het zolang. Dus dan maar een thuis feestje. Op google zoekend kwam ik snel op jullie site. 7 jaar en moet wel stoer zijn. Lasergamen werd het. We kregen de bak met pistolen 2 dagen van te voren. Alles is goed uitgelegd. Ook de uitnodigingen en de oorkondes hebben we gebruikt. Makkelijk terug te sturen en de borg weer snel terug. Top en jongens hebben genoten
Jochem Velthorst heeft geschreven op 31 maart 2021
Het was een zeer geslaagd feestje met de laserguns! De kids waren heel enthousiast en hebben tot 21 uur (avondklok) ermee gespeeld. Complimenten voor bezorging en contact en goede inhoud van geleverde box. Duidelijke omschrijvingen. We hebben ook nog reclame gemaakt, verschillende mensen vroegen waar we de guns vandaan hadden. Voor herhaling vatbaar en aan te raden aan iedereen!
Bink heeft geschreven op 12 maart 2021
Onze zoon werd 12 jaar, reden voor een feestje! Maar in deze tijden met Corona niet heel makkelijk. Tot we op deze site kwamen en het Fortnite feestje zagen. Fantastisch, echt een aanrader. Een box met werkelijk alle benodigdheden voor een geslaagd partijtje en ruim op tijd geleverd.
Patricia heeft geschreven op 12 maart 2021
Mijn dochter van 9 heeft afgelopen woensdag het wie is de mol feestje gegeven. Het was super geslaagd!! Bedankt
Clair heeft geschreven op 10 maart 2021
Wij hadden voor onze zoon zijn 8e verjaardag de laserguns gehuurd. Deze werden ruim op tijd geleverd, zodat we voldoende tijd kregen om de handleiding door te nemen. We hadden een mooie plek in het bos uitgezocht met veel verstopplekken en hoogteniveaus, dat maakte het helemaal af. De jongens hebben de hele middag genoten én ze hebben lekker kunnen rennen in de buitenlucht. De camouflagestiften maakten het helemaal af. Het terugsturen ging ook heel gemakkelijk. Al met al een echte aanrader voor een kinderfeestje! Bedankt voor de goede service.
Liam gorissen heeft geschreven op 9 maart 2021
We hadden de fortnite kist gehuurd voor het 6de verjaardagsfeestje van onze zoon. Helaas moesten we het 2x uitstellen, maar dat was totaal geen probleem!! We zijn naar het bos gegaan en hebben daar een supertof fortnite lasergame feestje gevierd!
Tessa heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen week heeft mijn dochter van 11 jaar de de escaperoom challenge gespeeld met 5 vriendinnen en wat was het een succes! Het spel is leuk in elkaar gezet met voldoende uitdaging voor de leeftijdsgroep. Ook qua tijd om te ontsnappen bleef het spannend of ze het binnen het uur zouden redden... De inhoud van de box was gevarieerd en van toegevoegde waarde. De box was ruim op tijd binnen, de communicatie verliep heel vlot, dus al met al een meer dan positieve ervaring. Bedankt!
Sanne heeft geschreven op 10 februari 2021
Afgelopen vrijdag een Wie-is-de-mol feestje georganiseerd voor onze dochter van 10 jaar. Het was echt een heel groot succes. Houd rekening met enige voorbereiding, maar laten we eerlijk zijn, de voorpret is ook voor ouders erg leuk. Het script is duidelijk, de spellen erg leuk en gevarieerd en de combi met het computerprogramma met executie geniaal. De kist was ruim op tijd in huis. Echt een heel leuk concept. Als aankleding een grote mol op het raam getekend, het logo meermaals afgedrukt en op de ramen en deuren geplakt. Groene en zwarte ballonnen erbij en Jumbo gebakjes met het logo van Wie is de Mol. Voor de winnaar een geldzakje met een cadeautje en voor alle kinderen een uitdeelzakje met muntdropjes en een briefgeld sleutelhanger. Top feestje!
Angela heeft geschreven op 9 februari 2021
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn lasergame feestje gehouden. Super leuk! Ze hebben er allemaal van genoten! Ruim op tijd in huis en zeer goede service! Bij vragen vrijwel direct antwoord! We komen zeker nog een keer terug
Houkelien heeft geschreven op 8 februari 2021
We hebben een heel geslaagd ‘wie is de mol’ feestje gehad. 10 meiden (9-10 jaar) zaten er helemaal in. Alle aanwijzingen werden in het meegeleverde molboekje geschreven. De kist met materiaal en het computerprogramma werkte prima. Niet te moeilijk de spellen, maar wel genoeg uitdaging en makkelijk zelf wat aan te passen. Kortom een aanrader!
Sandy heeft geschreven op 2 februari 2021
Onze jongens hebben een geweldig feestje gehad dankzij de lasergamebox van jullie! Zij hebben niets gemerkt van alle onmogelijkheden van deze tijd. Heel erg bedankt! Wij komen zeker terug.
Trevor heeft geschreven op 27 januari 2021
Vorige week de 8e verjaardag van onze zoon gevierd, wat een succes! De kids gingen volledig op in hun Fortnite-lasergame in het park in Schiedam. Goeie plek met gras, bomen, bosjes, modder... alles op en aan! Om zich volledig Fortnite-skin te wanen compleet met guns, was een droom voor alle kids. Top geregeld, spullen op tijd binnen, prima compleet pakket.
Vanessa heeft geschreven op 20 januari 2021
VR bril gehuurd, de jongens vonden het ontzettend leuk. Hebben zich de hele middag vermaakt met bijna alleen attack of the squirrels 🙂 Een hoop gelach en gegil. Het aansluiten van de bril was echter niet zo eenvoudig, de handleiding vond ik af en toe niet erg duidelijk, dit lag ook aan taalgebruik, en het lukte niet de bril te connecten met de app. Er werd iemand anders welkom geheten toen we de bril aan hadden gezet. Op de een of andere manier is het toch gelukt om het aan de praat te krijgen, maar dat kwam meer door zelf aanmodderen. Een duidelijkere handleiding zou fijn zijn!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Vanessa - super om te horen dat het Virtual Reality leuk is geweest. De VR bril is nog slechts enkele keren verhuurd. We dachten een duidelijke handleiding te hebben gemaakt. Op basis van je review hebben we de handleiding veel duidelijker gemaakt. Dank voor je feedback!
Esther heeft geschreven op 19 januari 2021
Wij hebben afgelopen zondag het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon gevierd. We hebben de lasergames gehuurd en zijn hier naar het bos geweest. Was natuurlijk geweldig voor die jongens om in teams tegen elkaar te strijden. Dat maakt een feestje nu alles dicht is echt super leuk. Een aanrader
Miranda heeft geschreven op 12 januari 2021
9 januari Escape room party gehad met 9 jongens en meiden. Leeftijd 9 en 10 jaar. Super leuk wat er allemaal bij zit. Echt een aanrader! En ook heel fijn geregeld.
Jessica Lourenssen heeft geschreven op 8 januari 2021
Super leuk VR feestje gehad. Omdat de escape room tijdens mij boeking ook door iemand anders was geboekt, kregen we de optie om het VR feestje te testen. Dat was een groot succes met 6 meiden van 11 jaar. Zeer goede service, we gaan hier zeker nog meer feestjes boeken 🎉
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Jessica dank voor je complimenten. We hebben je aanbevelingen en tips ook (bijna) allemaal verwerkt, waardoor het VR feestje (nog) leuker is geworden! Dank voor je feedback!
Bouma heeft geschreven op 16 december 2020
Super leuk feestje gehad met behulp van de laser game box van kinderfeestje-idee. Zeer snelle levering, duidelijke handleiding en leuke downloads maakte het helemaal compleet. Nu al aan het kijken wat we volgend jaar gaan doen!
Caroline Kooijman heeft geschreven op 8 december 2020
Het Wie is de Mol feest was een groot succes! Geweldige games, goede spullen en instructies maken dat een fantastisch was. Mooi dat kinderen er vooraf al dagen naar toe konden leven en na het feestje er nog lang over door praten.
Diana heeft geschreven op 8 december 2020
Wat was t een gezellig feestje met de gehuurde lasergames. Top service leveren ze. Super goede uitleg van te voren en bij t leveren van de kisten. Denken ook echt mee met je. Echt n aanrader!!
Kim ter Bekke heeft geschreven op 4 december 2020
Wauw wat vonden de kinderen het fortnite feestje leuk, zou het zo weer doen!
Marjolein heeft geschreven op 26 november 2020
Een kinderfeestje gevierd met gehuurde laserguns. De meiden (allemaal 11-12 jaar) kregen er geen genoeg van. Echt superleuk en het werkte heel eenvoudig. De spullen kwamen op dinsdag (op zaterdag was het feest). Prima ervaring!
Dieuwke heeft geschreven op 23 november 2020
Het kinderfeestje met de laserguns was een groot succes! Wat hebben de jongens een lol gehad en gerend. Ideaal zo'n feestje in het bos. En de service van jullie was top! Bedankt.
Jeroen de Hosson heeft geschreven op 16 november 2020
Het Wie is de Mol feestje was groot succes! De kist was op tijd binnen en had heldere instructie. De software voor het groen/rode scherm werkte perfect en bracht leuke spanning. De kinderen hebben een top-feestje gehad! Dank!!
Loes heeft geschreven op 13 november 2020
Wie is de mol feestje was een succes! De kist was dagen tevoren al in huis zodat we konden voorbereiden. Ookal liep de helft van de opdrachten niet volgens draaiboek (dat lag waarschijnlijk aan onszelf) de kinderen hadden niks door en hadden de grootste lol!
Claudia heeft geschreven op 10 november 2020
Afgelopen zaterdag lasergame feestje gehad. Spullen woensdag al binnen gekregen. Goed geregeld allemaal en het feestje was super!!
Renate heeft geschreven op 4 november 2020
Vandaag de Escape room gespeeld met een groepje meiden van 10/11 jaar en iedereen vond het geweldig! De spullen waren op tijd binnen, uitleg duidelijk, dus zeker een aanrader.
Tanja heeft geschreven op 4 november 2020
De kids hebben een super lasergame feestje gehad. Ruim op tijd alles binnen, goed bereikbaar voor vragen! Dankjullie wel.
Noelle Verstijnen heeft geschreven op 21 oktober 2020
10 laserguns! Tienerfeestje 11-12 jarigen. Hartstikke leuk, als optie hadden we ook de VIP maskers en de camo-stiften. 5 spellen gespeeld in schemer/donker: geweldig. Iedereen was enthousiast! Goed geregeld ook, extra batterijen & gun. Gebruiksaanwijzing. En ruim op tijd geleverd dus ook de tijd gehad te ontdekken hoe het werkte. 1 tip, ik kwam via een zoekopdracht “huren laserguns” bij jullie terecht en zag pas later in de folder dat er veel meer opties waren... Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank. We hebben meer dan 100 ideeën voor een kinderfeestje thuis op onze website staan. Het is helaas best lastig om ze allemaal goed voor het voetlicht te brengen. Fijn dat iedereen enthousiast was!
Janneke Bosveld heeft geschreven op 21 oktober 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het Wie is de Mol feestje gevierd. We moesten het van te voren wel goed doornemen want zó eenvoudig was het niet, maar ja, dat is de échte Wie is de Mol ook niet. De kinderen hebben echt heel erg genoten! Dochter (8) was de Mol en heeft iedereen voor de gek gehouden. Zelfs haar beste vriendin. De test en executie waren echt super goed in elkaar gezet. Vooral de spannende muziek maakte het helemaal af. Aanrader!! En hele goede service.
Joyce heeft geschreven op 20 oktober 2020
Fortnite lasergamen met 8 tieners!! Wat een prachtige herfstdag in het bos. En wat hebben ze genoten. Fijn als de kids zelf goed weten hoe het spel in elkaar steekt dus laat je het als ouder even niet weet, weten zij het wel. In de rugzakjes de blauwe drankjes gedaan voor de dorst en ook de quiz was leuk. Zo stil waren ze die middag nog niet geweest!! Kortom een geslaagd feest!
Karlijn heeft geschreven op 17 oktober 2020
2 weken geleden expeditie Robinson feestje gedaan met 16 kinderen ( 7,8,9 jarigen) echt super tof. Thuis zelf rode en blauwe bandana s klaargelegd en tussendoor eet proeven gedaan voor extra muntjes. Medailles gehaald voor iedereen. Kist kwam 2 dagen van te voren, maar we hadden alle spellen al uitgebreid kunnen bekijken. Echt alles zat in de kist. Zo fijn. Iedrreen was super enthousiast. Volgend jaar voor alledrie mijn kinderen zo'n leuke kist
Kim heeft geschreven op 15 oktober 2020
Zaterdag 10 oktober spel fortnite gespeeld in de bossen. De jongens van 8 jaar vonden het geweldig.
Janny Teensma heeft geschreven op 14 oktober 2020
Vorig jaar de Fortnite kist gehuurd en dit jaar Wie is de mol. Wij vinden het ideaal! Onze kinderen vonden beide feestjes fantastisch! Jullie service is ook een groot pluspunt. Ga zo door!
Katja heeft geschreven op 8 oktober 2020
Het kinderfeestje met de wie is de mol kist was een groot succes! Netjes op tijd gebracht, compleet en hele leuke en spannende spellen . Ga zo door!
Merel Wille heeft geschreven op 6 oktober 2020
Afgelopen zondag het kinderfeestje van mijn tienjarige zoon gevierd: Wie is de Mol. Een groot feest. De kist kwam keurig op tijd, de spullen waren compleet inclusief alle beschrijvingen en tips voor de mol. Toen een dag voor het feest de boel in het water dreigde te vallen door een mogelijke coronabesmetting, was er goed en snel overleg mogelijk. De regels over annulering duidelijk en over nagedacht, en ook nog schappelijk. Zeer professioneel! Groeten Merel
Carola van der Veeken heeft geschreven op 2 oktober 2020
Wij hadden laserguns besteld. Alles werd in een harde bak geleverd. Het zag er keurig verzorgd uit. De kinderen hebben er de hele middag plezier van gehad. Top geregeld. Dikke pluim. Dank jullie wel.