Ideeën kinderfeestje thuis: populair in 2016

ideeën kinderfeestje thuis kinderfeestje ariel

Wat zijn op dit moment de populairste ideeën voor je Kinderfeestje thuis? Deze vraag krijgen wij regelmatig van onze fans. Hieronder geven wij je een overzicht van de populairste kinderfeestjes. Wat zijn de grootste stijgers en dalers. Ideeën kinderfeestje thuis: bekijk de top-rankings!

Voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar zijn themafeestjes nog steeds erg populair. Kinderen zijn immers erg fantasierijk en vinden het geweldig om zich te verkleden en voor te doen als een clown, ridder, brandweerman, prinses, heks of tovenaar, of Pippi Langkous.

 

Thema ideeën kinderfeestje thuis :

 

Ideeën kinderfeestje meisjes

 

ariel kinderfeestje erg populair
Ariel kinderfeestje erg populair

 

Bij de meisjes zien we dat de lijst nog steeds bestaat wordt aangevoerd door het  Ariël kinderfeestje. Het Frozen kinderfeestjes is gestegen t.o.v. 2015 naar de nummer 2 positie en passeert daarmee het heksenfeestje. Traditioneel scoort ook het Prinsessenfeestje nog altijd goed. Het aanbod aan thema kinderfeestjes is echter serieus toegenomen dus voor elk thema is er plaats. Wat denk je bijvoorbeeld van een circusfeestje of elfjes-feestje?

 

top 4 thema ideeën kinderfeestje thuis meisjes:

 1. 1-Ariel kinderfeestje

 2. 2-Frozen kinderfeestje              +1 plaats gestegen  (t.o.v. 2015) 

 3. 3-Heksen kinderfeestje              –1 plaats gedaald   (t.o.v. 2015)

 4. 4-Prinsessen kinderfeestje 

Het aanbod aan thema kinderfeestjes wordt echter steeds groter. Dus ook de mogelijkheden voor je kinderfeestje. Bekijk diverse thema kinderfeestjes

.

Ideeën kinderfeestje jongens

ideeën kinderfeestje thuis Ridderfeest bij jongens populairBij de jongens zien we dat de top 2 nog steeds bestaat uit het Ridder kinderfeestje en het Brandweerman-feestje. Boerderij kinderfeestjes doen het goed en zijn t.o.v. 2015 in de top 3 terecht gekomen! Het aanbod aan thema kinderfeestjes is echter serieus toegenomen dus voor elk thema is er plaats. Wat denk je bijvoorbeeld van een griezelfeestje of tovenaarsfeestje?

 

top 4 thema ideeën kinderfeestje thuis jongens:

 1. 1-Ridder kinderfeestje

 2. 2-Brandweerman kinderfeestje

 3. 3-Boerderij kinderfeestje          +1 plaats gestegen  (t.o.v. 2015)

 4. 4-Piraten kinderfeestje              -1 plaats gedaald   (t.o.v. 2015)

Het aanbod aan thema kinderfeestjes wordt echter steeds groter. Dus ook de mogelijkheden voor je kinderfeestje. Bekijk diverse thema kinderfeestjes.

 

 

Tip voor jongens:  tovenaarsfeestje
Tip voor meiden: heksenfeestjes

 

Actieve ideeën kinderfeestje thuis :

Bij de actieve kinderfeestjes thuis zien we dat spelletjes en speurtochten nog altijd top favoriet zijn.

We wordt er steeds vaker spelmateriaal ingehuurd. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van hulpmiddelen zoals spelletjes bij je speurtocht. Ook grotere spellen worden thuis ingehuurd zoals lasergamen of paintballen in je eigen tuin, een veldje of park in de buurt. Voor 50 euro huur je vaak al een lasergame-spel voor 10 personen!

ideeën kinderfeestje thuis - lasergamen

 

Creatieve ideeën kinderfeestje thuis :

Bij de creatieve feestjes zie je vooral bij meisjes parfum maken de boventoon voeren. Algemenere creatieve zaken scoren het hoogst.

 1.  Mozaïeken, decopatch, schilderen, kleuren (bijv. kleur je eigen tshirt)
 2. Parfum maken
 3.  Cupcakes of boltaartjes maken
 4.  Overige ideeën (bijv. haargel maken, groene glibberslime maken, etc.)
ideeen kinderfeestje thuis styling-kinderfeestje-haargel
Word jij de hunk van het schoolplein?