Kinderfeestje-Idee verhuist naar Uden

kinderfeestje idee uden 't handelshuys

Vanaf 1 september 2019 is Kinderfeestje-Idee gevestigd in ’t Handelshuys in Uden. Lekker makkelijk een themakist huren voor je kinderfeestje thuis. Dat een feestje thuis óók erg leuk en stoer kan zijn bewijst Kinderfeestje-Idee.nl. Zij biedt namelijk bijna 100 verschillende ideeën aan voor je kinderfeestje thuis.

‘Wat gaan we dit jaar doen op het kinderfeestje?’ Een regelmatig terugkerende vraag die in veel gezinnen heel wat hoofdbrekens kost. “Veel  ouders zien ten onrechte op tegen het gedoe van het houden van een feestje thuis.” aldus Ronald Broekman, eigenaar van Kinderfeestje-Idee.

“Ons concept voor kinderfeestjes biedt ouders gemak;  een ruim aanbod aan leuke ideeën, eenvoudig je feestje reserveren en bestellen en altijd tijdig je pakket thuisbezorgd. We versturen maandelijks honderden themakisten naar adressen in heel Nederland en België. Complete pakketten die je huurt of koopt voor je feestje thuis met alle attributen en een duidelijke instructie. Een feestje thuis is bovendien minstens zo leuk én veel goedkoper als een feestje op locatie.”

Een kinderfeestje thuis geven geeft veel vrijheid –

Fortnite, Wie is de Mol, Expeditie Robinson of Lasergamen?

Keuze voor Uden is een logische

Dat een feestje thuis tegenwoordig veel méér kan zijn dan een ‘speurtocht’ bewijst wel het enorme aanbod op de site van Kinderfeestje-Idee.nl.  Anja (mede-eigenaar) vertelt: “Wat is er nu leuker dan met je vrienden of vriendinnen het bos in te gaan en onbeperkt te gaan lasergamen of paintballen? Een feestje thuis geeft veel vrijheid. Momenteel zijn de themakisten ‘Wie-is-de-Mol’, ‘Expeditie Robinson’, ‘Escape Room @ home’ en ‘Fortnite’ erg populair. Maar ook creatieve pakketten om zelf leuke dingen te maken, zoals:  ‘Memobord’, ‘Eigen Parfum maken’, ‘Lipgloss’ of ‘Groene Slijm’ vinden gretig aftrek.”

Keuze voor Uden

Ronald vervolgt: “We hebben gekozen voor ’t Handelshuys in Uden. We maken graag deel uit van de creatieve en ondernemende sfeer van ’t Handelshuys. Het inpandige business point van Post.nl geeft ons bovendien logistieke voordelen.

Kom je uit de omgeving Uden?

Dan heb je een extra voordeel. Je betaalt dan uiteraard géén verzendkosten als je de bestelde themakist of het kooppakket zelf ophaalt in ‘t Handelshuys. Dat maakt je feestje nóg leuker. Bestel op www.kinderfeestje-idee.nl of kom gerust een kijkje nemen bij Kinderfeestje-Idee in ’t Handelshuys.” (Geopend maandag t/m vrijdag)