Kinderfeestjes 13 jaar, 14 jaar en ouder

Jongens en meiden van 13 jaar en 14 jaar en ouder zijn de weg gestart naar volwassenheid.

kinderfeestjes 13 jaar en 14 jaar en ouder - een fotoshoot voor tiener-meiden is erg leuk!

Een fotoshoot voor tiener-meiden is erg leuk!

Ze worden zelfstandig en maken steeds duidelijker wat zij zélf willen.  Kinderfeestjes 13 jaar of ouder vereisen dus een andere aanpak. Het blijft verstandig om hen in dit proces te begeleiden, want alhoewel ze het niet snel zullen toegeven wordt óók bij tieners hulp bij de organisatie gewaardeerd.

 • Jongedames van 13, 14, 15 en 16 jaar zijn volop in ontwikkeling. Uiterlijk is op deze leeftijd heel belangrijk. Met het feestje kun je hier nog goed op inspelen, door bijvoorbeeld een beauty feestje. Let wel op: pak het niet te kinderlijk aan, maar gebruik volwassen producten! Tijdens een beautyworkshop leren de meiden de effecten van verschillende make-up kennen passend bij hun leeftijd. Zijn ze niet oogverblindend?
 • Jongens, maar natuurlijk ook stoere meiden, gaan het duel aan met hun vrienden tijdens het karten, paintballen of lasergamen

Wat is belangrijk bij deze leeftijd?

Whatsapp speurtocht kinderfeestje

Leuk voor tieners! Voor 7,50 euro een Whats App challange met je mobiel! Lees meer.

U kunt nu veel van de organisatie aan uw tiener zelf overlaten en ze weten precies wat ze willen. Of denken dat te weten, maar of dat nu altijd een voordeel is…
Kinderen van deze leeftijd vinden een speurtocht met de eigen mobiel super! Leuke uitdagende opdrachten.  Lees meer.

Jongens, maar natuurlijk ook stoere meiden, gaan thuis of ib het bos het duel aan met hun vrienden tijdens het paintballen of lasergamen. Twee spannende spellen die zowel indoor als outdoor kunnen worden gespeeld. Ze zijn nog net niet oud genoeg voor hun autorijbewijs. Des te leuker is het om alvast te oefenen tijdens het karten. Nog niet actief genoeg? Dan kunnen ze hun lef en uithoudingsvermogen testen met een survival. Of organiseer een WhatsApp speurtocht heel eenvoudig en gegarandeerd een succes!

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere leuke workshops voor jongens en meiden, van creatieve workshops tot een

huren lasergame pistolen

Kinderen van deze leeftijd vinden het super om te lasergamen. Gewoon in je tuin, in het bos of in een veldje in de buurt. Huur voor maar 50 euro.  Lees meer.

kookworkshop. Helemaal in is nu bijvoorbeeld een taart workshop of cupcakes workshop. Of  laat de meiden zelf parfum maken! Combineer het met een fotoshoot en het is een onvergetelijke dag.U ziet, voor iedere tiener is een origineel feest te organiseren. Nu nog een keuze maken tussen alle leuke activiteiten en dan kunnen de uitnodigingen de deur uit.

Let’s get the party started!


Waar ga je voor?

 • thema►►
  thema►►
 • actief►►
  actief►►
 • creatief►►
  creatief►►
 • speurtocht►►
  speurtocht►►
 • beauty►►
  beauty►►
 • bakken►►
  bakken►►
 • inhuren►►
  inhuren►►

Planning kinderfeestje 13 jaar en ouder.

Waar gaat het gebeuren?

 • Je kunt kiezen voor een feestje thuis. Probeer een mogelijkheid te creëren dat zij een ruimte voor zichzelf hebben. Denk bijvoorbeeld aan de zolder, de garage, de veranda of overkapping. Niet genoeg ruimte? Zet een partytent of grotere tent neer. Met een heater, koelkastje, muziekinstallatie en statafels en een bank om te chillen zijn de basisingrediënten al compleet.
 • Zorg wel dat je thuis bent en af en toe binnenloopt (bijv. met hapjes), dat is voldoende controle. Geef ze ook de ruimte om met vrienden en vriendinnen lekker samen te zijn.

Hoe laat?

Meiden challenge feestje

Leuke challenge voor meiden van 13 tot 16 jaar. Te combineren met een chill feestje! Voor maar 7,50 euro

 • Voor deze leeftijdsgroep begint een feestje vroeg in de avond en kan rond 11.30 uur afgelopen zijn. Maak hierover vooraf afspraken, zodat de ouders op de hoogte zijn. Meestal zal uw kind de andere kinderen uitnodigen (via WhatsApp), maak dan de begin- en eindtijd al bekend.

Wat zet je de kinderen voor?

 • Wat oudere kinderen zijn al voor meer zaken in, ook wat drank betreft. Zorg dat je uiteraard geen alcohol beschikbaar stelt, maar hou in de gaten of kinderen ook geen drank bij hebben. Je bent en blijft als ouder immers verantwoordelijk. Je maakt zelf de keuze of je bijvoorbeeld wel Radler (met 0,0% alcohol) in huis haalt.
 • Bij een groot feest of discofeestje doen hapjes het altijd goed. Je kunt je kind vooraf laten helpen bij het maken van wat tussendoor hapjes. Bijvoorbeeld wraps met kip, kruidenkaas en perzik  of kleine hapjes uit de frietpan. Ook weer een reden om af en toe binnen te lopen om een oogje in het zeil te houden.
 • Snacken vinden kinderen van deze leeftijd meestal ook leuker dan een echte maaltijd aan tafel.

 

ESCAPE ROOM thuis kinderfeestje

Spanning, blijdschap en euforie! Dat is een escape room thuis! Ontdek jij de verborgen aanwijzingen. Alle attributen zitten in een themakist! Kun jij ontsnappen?

Wat kun je nog organiseren? 

 • Moet je nog iets organiseren? Vanaf deze leeftijd wordt het lastiger: “wat vinden ze eigenlijk nog leuk?”  Het antwoord is: ja, maar doe dit niet te nadrukkelijk. Daarmee bedoelen we zorg dat ze niet alleen maar drinken, hapjes eten, op hun mobiel zitten en uit verveling rotzooi gaan trappen. Begeleid hen met een kort programmaatje door de avond heen. Je zult zien dat ze het erg waarderen.

Wat is leuk?  Speel een Meiden Challenge, ontsnap uit zelf gemaakte Escape Room thuis. Of organiseer een WhatsApp speurtocht! Doe dit in het begin van de avond als het nog niet te donker is. Hoe? Wij helpen je: combineer een chill – dans – hangfeestje bijvoorbeeld met een korte WhatsApp speurtocht. Succes verzekerd!

Activiteiten
Voor georganiseerde spelletjes worden de kinderen nu misschien iets te groot, maar toch stellen ze het op prijs als er enige structuur in het feest zit. En dat er een activiteit aan het feestje is gekoppeld, bijvoorbeeld een Whats-App speurtocht of gezamenlijk Parfum of Zeepjes maken wordt erg gewaardeerd.


Top 3 
kinderfeestjes 13 jaar en ouder thuis

 1. Stoere en hippe feestje: zoals lasergamen thuis, paintballen  meiden challenge of een WhatsApp speurtocht
 2. Creatieve feestjes: zelf parfum maken (meiden)
 3. Actief voetbalfeestje , Bubbel voetbal feestje of een Escape Room thuis
 4. Levend Cluedo spel wie heeft de moord gepleegd?

Jongens en meiden van 13 jaar en ouder vinden het super om te lasergamen. Dit kan gewoon thuis of op een veldje in de buurt  Lees meer


 

Kinderfeestjes voor tieners
Wat  is nog leuk?!

Laat je kind meekiezen! Zij weten vaak zelf al wat nog leuk is voor deze leeftijd!

 

kinderfeestjes 13 jaar en 14 jaar en ouderde leukste kinderfeestjes kinderfeestje-idee

 • thema►►
  thema►►
 • actief►►
  actief►►
 • creatief►►
  creatief►►
 • speurtocht►►
  speurtocht►►
 • beauty►►
  beauty►►
 • bakken►►
  bakken►►
 • inhuren►►
  inhuren►►