Kinderfeestjes 9 jaar en 10 jaar

Een kinderfeestje voor jongens en meiden van 9 of 10 jaar organiseren vereist een iets andere aanpak. Kinderen van deze leeftijd hebben wel een geplande structuur en een activiteit nodig, maar willen minder een spelmatige of te kinderachtige  activiteit. Wij helpen je om kinderfeestjes 9 jaar of 10 jaar te organiseren. Succes!

kinderfeestjes 9 jaar kinderfeestjes 10 jaar - leuke ideeën

 

Planning kinderfeestjes 9 jaar en 10 jaar

Betrek kinderen van 9 a 10 jaar bij de voorbereiding van het kinderfeest. Laat ze helpen bij het maken van uitnodigingen, decoraties en de planning van de activiteiten van uw kinderfeestje thuis.

Waar gaat het gebeuren?

 • Een themafeest met alles erop en eraan kun je het best thuis houden, want dan heb je ruim de tijd om alle versieringen en  decoraties aan te brengen. Hulp daarbij van een themakist zorgt ervoor dat je al het materiaal in één keer in huis hebt. Wordt het een groot feest (bijvoorbeeld omdat dit het laatste jaar op de basisschool is), kies dan liever voor een garage, schuur of zaaltje.
 • Afhankelijk van de gekozen themakist kies je een lokatie in de buurt. Bijvoorbeeld:  Expeditie Robinson liefst in de bossen bij een watertje. Lasergamen of Paintball in het bos en Wie is de Mol op een veldje of park.

  Wat organiseer je?   

Ideeën voor 9 en 10 jarige

Bekijk de leukste ideeën voor JONGENS
Actieve kinderfeestjes

Lasergame huren:
Speel onbeperkt lasergame thuis:  in je tuin, op een veldje in de buurt of in het bos. Een lasergamefeestje bij je thuis al vanaf 50 euro (10 guns + targets)

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00

Escape Room thuis:
Bouw je eigen Escape Room thuis! Je ontvangt een grote themakist met geheimzinnige attributen en cryptische puzzels. Weet jij te ontsnappen. Vind de 5 sleutels voor de bom ontploft. NIEUW van Kinderfeestje-Idee
Escape Room ontsnapping thuis, bouw één kamer om tot escaperoom. Je hebt 1 uur om te ontsnappen. Alle attributen met cryptische aanwijzingen krijg je thuis!

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50

Wie is de Mol themakist:  Weet jij wie de Mol is? Of ben je zelf de Mol. Complete themakist met jachtspel, vloerspel, symbolenspel en signalenspel. Verzamel zoveel mogelijk Mol geld. En daarna natuurlijk de spannende executieronde met het groene of rode scherm.

Speurtochten

De Mol game – kinderfeestje thuis

Vanaf 55,00

Expeditie Robinson: Overleef jij de beproevingen? Ontvang een themakist vol met uitdagende spellen. Spel water en vuur. Pendel-spel. Robinson parcours en verover de vlag. Geschikt ook voor grote groepen.

 • Spel water en vuur
  Spel water en vuur
 • Robinson parcours
  Robinson parcours
 • Pendel spel
  Pendel spel
 • Verover de vlag
  Verover de vlag
 • Verzamel dukaten voor jouw kamp
  Verzamel dukaten voor jouw kamp
NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Levend Cluedo:
Lossen jullie het mysterie op? Weet jij wie de moord heeft gepleegd? Spannend spel met themakist vol attributen.

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Paintball:
Paintball spelen kan gewoon thuis! Geen blauwe plekken; speciaal voor kinderen geen luchtdruk, maar veerdruk. En de verfbolletjes zijn verdund met water dus afspoelbaar. Leuk in bos, veldje of tuin! Inclusief overalls en maskers.

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00

Fortnite:
Gericht op 8-12 jaar. De Fortnite game is ongekend populair op de spelcomputers. Maar hoe leuk is om dit in het écht na te spelen in het bos met laserguns en met héél veel elementen van Fortnite. Blijft jou duo het langst in leven? Verzamel steen, hout en metaal. Vind de de Medkit en de Fortnite Lama. Doe de Fortnite dansjes na en speel de Fortnite quiz

 • Wat zit er allemaal in de Fortnite themakist?
  Wat zit er allemaal in de Fortnite themakist?
 • Met stoere laserguns
  Met stoere laserguns
 • Grote en kleine laserguns
  Grote en kleine laserguns
 • Ken jij de Fortnite dansjes?
  Ken jij de Fortnite dansjes?
 • Vind de lama's voor extra VBUCKS
  Vind de lama's voor extra VBUCKS
 • Voor elk kind een lasergun!
  Voor elk kind een lasergun!
 • Rugzakjes fortnite voor je materials en medkit
  Rugzakjes fortnite voor je materials en medkit
 • Vind de Medkit
  Vind de Medkit
 • Vind de
  Vind de "materials" hout, steen en ijzer
 • Je eigen slurp
  Je eigen slurp
 • Ken jij de Fortnite dansjes?
  Ken jij de Fortnite dansjes?
 • Extra spel waarbij de VIP persoon van elk team moet worden beschermd
  Extra spel waarbij de VIP persoon van elk team moet worden beschermd
 • Waar is de lama?
  Waar is de lama?
 • Fortnite vlag voor versiering
  Fortnite vlag voor versiering

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Voetbalfeestje PRO:
Gericht op 8-14 jaar. Train je voetbalskills.. hoe hard kun jij de bal schieten? (snelheidsmeter), streetsoccer, trainingsladder, rennen met parachute, etc. Naast sportief voetballen met fun óók een voetbalquiz om na afloop te spelen. Welk team wint?

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

55,00 (incl.btw)

Archery Tag (boogschieten game)
Nieuw: combinatie van boogschieten, paintball en trefball. Ieder krijgt een boog en masker en schiet met pijlen met zachte punt. Raak de tegenstander en hij moet uit het veld. Welk team wint Sensationele game!

Nieuw

Actief kinderfeest

Archery Tag – boogschieten game

Vanaf 60,00

Silent disco:
Draadloze koptelefoon op en luister naar één of meerdere DJ’s! Een bijzonder discofeestje. Herkent de jarige waar kinderen op meezingen en dansen? Een leuke bijzondere disco!

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00

Inline skaten thuis:
Leuk leer tricks en stunts op inline skates. Professionals komen je begeleiden op je feestje, gewoon bij je thuis. Inclusief de huur van inline skates en beschermers! Bekijk de prijs in jouw regio

Creatieve kinderfeestjes
Memobord maken:
Een memobord maken is supercool om te maken én na afloop mee naar huis. Zeven en acht jarige kunnen al gaan werken met 3D verf, voor een heel mooi effect. Heel compleet kooppakket.

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Groene slijm maken:
Welke jongen wil er nu géén groene slijm maken? Lekker kliederen. Compleet pakket ook met potjes om je eigen gemaakte groene slijm mee naar huis te nemen.

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 34,50

Mozaïeken: 
Maak je eigen mozaïek creatie. Ook jongens vinden het tof om met lijm en tegelstukjes aan de gang te gaan om een schitterende creatie te maken. Compleet kooppakket.

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95

Chocolade bonbons maken: 
Compleet huurpakket met uiteraard chocolade, vormpjes, doosje maken voor je bonbons (met al het knutselmateriaal), uitleg en natuurlijk je eigen bonbons na afloop mee naar huis..

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Stoer knutselfeestje
Kies uit 3 verschillende pakketten. Ga je een Robot (als trekpop), Unicorn of Lama maken. Robot wordt meer door jongens gekozen, Unicorn door meiden en Lama door jongens en meiden. Compleet met verfspullen en versiersels in handig doosje om mee naar huis te nemen. Erg leuk knutselpakket

 

Speurtocht kinderfeestje

True Detective:
Het True Detective feestje is een stoer en interactief feestje met zowel opdrachten binnen- als buitenshuis. Een echte missie speurtocht waarbij je samen met je vrienden opzoek gaat naar aanwijzingen om te ontcijferen zodat jullie de zaak kunnen oplossen! Download dit spel en maak gebruik van de speciale True Detective website.

Nieuw

Speurtochten

True Detective speurtocht feestje

19,95 (incl.btw)

WhatsApp speurtocht:
Tieners vinden het super om een speurtocht te hebben met de (eigen) mobiel. Ook goed te combineren met een chill feestje. Hilarisch en specatulair! Topper.

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

8,50 (incl.btw)

Among Us in real life

Speel de superpopulaire game Among Us maar dan in real life! je speelt het in huis met 4 tot 8 personen. Probeer alle taken te vervullen om van de Imposter te ontsnappen, of wie weet ben jij zelf de Imposter! Maak het nog spannender om het ”in the dark te spelen. 

Nieuw
19,95 (incl.btw)

Boevenspel speurtocht:
Ga met een speciale  APP op je mobiel met GPS met je vrienden/vriendinnen op zoek naar de hotspots in je eigen stad. Vind aanwijzingen om de boef te vinden. Leuke city speurtocht voor 5 tot 9 jaar. Leuke opdrachten en vind ook de foto’s van je eigen stad.


GPS speurtocht:

Ga met een GPS-tracker op pad (al te huur voor 15 euro p/stuk) en volg het kompas. Waarheen gaat de route? En waar ligt de geheime schat verstopt? Huur een GPS pakket.

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00

QR speurtocht
Leuke speurtocht! Onderweg scan je met je mobiel de QR code’s los jij de video’s, geluidsfragmenten, rebus en puzzels op? Ook te combineren met een GPS pakket. Een QR speurtocht is direct te downloaden voor maar 7,50 euro.  

Beauty feestjes (jongens)

Zélf haargel maken: 
Wordt jij de bink van het schoolplein? Maak zelf haargel. Leuke creatieve activiteit en daarna…stylen maar! En een potje gel natuurlijk mee naar huis.

Kinderfeestje 7-8 jaar

Haarfeestje: zelf gel maken!

Vanaf 38,00

Bad bruisbal maken: 
Met dit bruisende knutselpakket voor creatieve jongens kunnen er minimaal 2 of 3 bruisballen gemaakt worden per kind. Maak daarnaast je eigen bruisbal doosje om mee naar huis te nemen of om kado te geven.

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50
 

Thema kinderfeestje jongens

Pokémon party:
Duik in de wereld van pokémon en verkleed je als een echte pokémon trainer. Speel de spellen in het thema van pokémon met Pikachu, Charmender, Swirtle, Jigglypuff, Bulbasaur en Eevee! Maak leuke knutselwerkjes en behaal je pokémon trainer diploma.

Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 62,50
 

Griezelfeestje:
Ben je niet snel bang? Dan is dit feestje iets voor jou… een themakist die je huurt vol met enge attributen en leuke spellen. Durf jij?

Themafeestje jongens

Griezel kinderfeestje

Vanaf 54,95

Tovenaarsfeestje: 
It’s magic. Toveren wil toch iedereen! Tover je om tot een tovenaar met leuke spellen. Complete themakist met verkleedspullen, spellen en aankleding in het thema  

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 54,95

Harry Potter feestje
Wordt jij net als Harry Potter een tovenaar? Maak eerst je toverstaf en speel dan Zwerkbal, vind de verdwenen letters en test je bezemsteel. Geheel in Potter thema. Aanrader.

Nieuw
Vanaf 62,50
 


Boogschuttersfeestje
Test je schietkwaliteiten met een kruisboog en richt op de verschillende doelen. Uiteraard is aan de veiligheid gedacht.


Ninjago feestje
Word jij een Ninja? Gooi je werpster en maak je eigen (foam) zwaard. Waan je een echt Ninja met leuke spellen

Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 62,50

 

Bekijk de leukste ideeën voor MEIDEN
Actieve kinderfeestjes
Wie is de Mol themakist:  Weet jij wie de Mol is? Of ben je zelf de Mol. Complete themakist met jachtspel, vloerspel, symbolenspel en signalenspel. Verzamel zoveel mogelijk Mol geld. En daarna natuurlijk de spannende executieronde met het groene of rode scherm.

Speurtochten

De Mol game – kinderfeestje thuis

Vanaf 55,00
Lasergamen thuis:
Lekker lasergamen en je kunt maar door gaan. Compleet met targets welke dienen als vlag. Leuk in het bos, park, veldje of tuin. 

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
Escape Room thuis:
Bouw je eigen Escape Room thuis! Je ontvangt een grote themakist met geheimzinnige attributen en cryptische puzzels. Weet jij te ontsnappen. Vind de 5 sleutels voor de bom ontploft. NIEUW van Kinderfeestje-Idee
Escape Room ontsnapping thuis, bouw één kamer om tot escaperoom. Je hebt 1 uur om te ontsnappen. Alle attributen met cryptische aanwijzingen krijg je thuis!

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50

Expeditie Robinson: Overleef jij de beproevingen? Ontvang een themakist vol met uitdagende spellen. Spel water en vuur. Pendel-spel. Robinson parcours en verover de vlag. Geschikt ook voor grote groepen.

NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
 


Silent disco:
Iedereen krijgt een draadloze koptelefoon op en luistert naar één of meerdere DJ’s! Een bijzonder discofeestje. Herkent de jarige waar kinderen op meezingen en dansen? Party time! Ook leuk voor een feest met je klas!

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00

Levend Cluedo:
Lossen jullie het mysterie op? Weet jij wie de moord heeft gepleegd? Spannend spel met themakist vol attributen.

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Archery Tag (boogschieten game)
Leuk spel: combinatie van boogschieten, paintball en trefball. Ieder krijgt een boog en masker en schiet met pijlen met zachte punt. Raak de tegenstander en hij moet uit het veld. Ook kun je targets gebruiken om op te schieten. Welk team wint Sensationele game!

Nieuw

Actief kinderfeest

Archery Tag – boogschieten game

Vanaf 60,00

Inline skaten thuis:
Leuk leer tricks en stunts op inline skates. Professionals komen je begeleiden op je feestje, gewoon bij je thuis. Inclusief de huur van inline skates en beschermers! Bekijk de prijs in jouw regio


Paintball:
Paintball spelen kan gewoon thuis! Geen blauwe plekken; speciaal voor kinderen geen luchtdruk, maar veerdruk. En de verfbolletjes zijn verdund met water dus afspoelbaar. Leuk in bos, veldje of tuin! Inclusief overalls en maskers.

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00

Voetbalfeestje PRO:
Gericht op 8-14 jaar. Train je voetbalskills. Hoe hard kun jij de bal schieten? (snelheidsmeter), streetsoccer, trainingsladder, rennen met parachute, etc. Naast sportief voetballen met fun óók een voetbalquiz om na afloop te spelen. Welk team wint?

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

55,00 (incl.btw)
Creatieve kinderfeestjes
Memobord maken:
Een memobord maken is supercool om te maken én na afloop mee naar huis. Zeven en acht jarige kunnen al gaan werken met 3D verf, voor een heel mooi effect. Heel compleet kooppakket.

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50

Zeepketting maken:
Maak je eigen zeepjes; kies de kleuren laat ze smelten en in vormpjes gieten. Daarna maak je een geweldige zeepketting. Leuk om mee naar huis te nemen en om te gebruiken. Compleet pakket.

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 79,95

Mozaïeken: 
Maak je eigen mozaïek creatie. Ga met lijm en tegelstukjes aan de gang te gaan om een schitterende creatie te maken. Maak een mooi mozaïek hart in jouw stijl. Compleet kooppakket.

 • Hartjes mozaïeken
  Hartjes mozaïeken
 • Compleet kooppakket
  Compleet kooppakket

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 79,95

Chocolade bonbons maken: 
Compleet huurpakket met uiteraard chocolade, vormpjes, doosje maken voor je bonbons (met al het knutselmateriaal), uitleg en natuurlijk je eigen bonbons na afloop mee naar huis..

Koken en bakken

Chocolade-feestje

Vanaf 46,95

Stoer knutselfeestje
Kies uit 3 verschillende pakketten. Ga je een Robot (als trekpop), Unicorn of Lama maken. Robot wordt meer door jongens gekozen, Unicorn door meiden en Lama door jongens en meiden. Compleet met verfspullen en versiersels in handig doosje om mee naar huis te nemen. Erg leuk knutselpakket

Speurtocht kinderfeestje

True Detective:
Het True Detective feestje is een stoer en interactief feestje met zowel opdrachten binnen- als buitenshuis. Een echte missie speurtocht waarbij je samen met je vrienden opzoek gaat naar aanwijzingen om te ontcijferen zodat jullie de zaak kunnen oplossen! Download dit spel en maak gebruik van de speciale True Detective website.

Nieuw

Speurtochten

True Detective speurtocht feestje

19,95 (incl.btw)

WhatsApp speurtocht:
Tieners vinden het super om een speurtocht te hebben met de (eigen) mobiel. Ook goed te combineren met een chill feestje. Hilarisch en specatulair! Topper.

 • Groepsfoto opdracht
  Groepsfoto opdracht
 • Foto opdracht hond of kat
  Foto opdracht hond of kat
 • team B groepsfoto opdracht
  team B groepsfoto opdracht
 • team A groepsfoto opdracht
  team A groepsfoto opdracht
 • kikker op foto!
  kikker op foto!
 • groepsopdracht!
  groepsopdracht!
 • fotoopdracht: hond op foto
  fotoopdracht: hond op foto
 • blow with the wind
  blow with the wind
 • maak een ster met je teamleden
  maak een ster met je teamleden

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

8,50 (incl.btw)

Among Us in real life

Speel de superpopulaire game Among Us maar dan in real life! je speelt het in huis met 4 tot 8 personen. Probeer alle taken te vervullen om van de Imposter te ontsnappen, of wie weet ben jij zelf de Imposter! Maak het nog spannender om het ”in the dark te spelen. 

Nieuw
19,95 (incl.btw)

Boevenspel speurtocht:
Ga met een speciale  APP op je mobiel met GPS met je vrienden/vriendinnen op zoek naar de hotspots in je eigen stad. Vind aanwijzingen om de boef te vinden. Leuke city speurtocht voor 5 tot 9 jaar. Leuke opdrachten en vind ook de foto’s van je eigen stad.


GPS speurtocht:
Ga met een GPS-tracker op pad (al te huur voor 15 euro p/stuk) en volg het kompas. Waarheen gaat de route? En waar ligt de geheime schat verstopt? Huur een GPS pakket.

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00

QR speurtocht: 
Leuke speurtocht! Onderweg scan je met je mobiel de QR code’s los jij de video’s, geluidsfragmenten, rebus en puzzels op? Ook te combineren met een GPS pakket. Een QR speurtocht is direct te downloaden voor maar 7,50 euro.  

Beauty feestjes
Zélf parfum maken: 
Erg populair pakket! Maak zelf de lekkerste geurtjes. Mooie parfumflesjes maken het geheel compleet en met etiketjes en receptenkaartjes.  

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00

Maak je eigen lipgloss: 
Compleet pakket om eigen lipgloss te maken. Ga verwarmen, gebruik de vijzel en maak je eigen lipgloss. Deze gaat natuurlijk mee naar huis… echt een leuk meidenfeestje.

 • Het complete pakket
  Het complete pakket
 • Porseleine stamper + houder
  Porseleine stamper + houder
 • Verwarmen
  Verwarmen
 • De lipgloss houders
  De lipgloss houders
 

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Bad bruisbal maken: 
Met dit prachtige knutselpakket voor creatieve meisjes kunnen er minimaal 2 of 3 bruisballen gemaakt worden per kind. Maak daarnaast je eigen bruisbal doosje om mee naar huis te nemen of om kado te geven.

Nieuw
Uitverkocht

Creatief kinderfeestje

Bruisbal maken feestje

Vanaf 34,50
 

Twee-kleuren badolie maken: 
Van dit pakket geniet je drie keer:  eerst om het te maken,  dan om het te showen in je badkamer en dan om het te gebruiken.    

Thema kinderfeestje meiden

Pokémon party:
Duik in de wereld van pokémon en verkleed je als een echte pokémon trainer. Speel de spellen in het thema van pokémon met Pikachu, Charmender, Swirtle, Jigglypuff, Bulbasaur en Eevee! Maak leuke knutselwerkjes en behaal je pokémon trainer diploma.

Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 62,50
 

Heksenfeestje: 
Iieeee een spin….. en wat wordt er gekookt in de heksenpot. Deze themakist betovert jullie allemaal in heksen.  Complete themakist met verkleedspullen, spellen en aankleding in het thema  

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 54,95

Harry Potter feestje
Wordt jij net als Harry Potter een tovenaar? Maak eerst je toverstaf en speel dan Zwerkbal, vind de verdwenen letters en test je bezemsteel. Geheel in Potter thema. Aanrader.

Nieuw
Vanaf 62,50
 


Boogschuttersfeestje
Test je schietkwaliteiten met een kruisboog en richt op de verschillende doelen. Uiteraard is aan de veiligheid gedacht.


Silent disco:
Super populaire disco! Iedereen een draadloze koptelefoon op en luister naar één of meerdere DJ’s! Een bijzonder discofeestje. Herkent de jarige waar kinderen op meezingen en dansen? Party time!

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00

Welke kinderfeestjes zijn populair bij tieners?

lasergame huren thuis light strike
Lasergamen in je eigen tuin of in een bos. Al voor 50 euro 10 guns.

populairste kinderfeestjes voor leeftijd 9 jaar en 10 jaar:

Wanneer je met meerdere vrienden/vriendinnen iets actiefs gaat organiseren zijn de volgende feestjes zeer geschikt (ook voor grotere groepen).

Met Wie is de Mol gaan ze opdrachten uitvoeren als team, maar ondertussen moeten ze één Mol ontmaskeren. Stoere spellen, met na afloop natuurlijk het rode en groene scherm.
Expeditie Robinson kan zélfs tot 32 personen worden gespeeld. Tot maximaal 4 teams strijden de teams telkens tegen elkaar. Ook gaan ze met een vuurstrijker zo snel mogelijk een vuurtje maken in een RVS schaal. Met True Detective gaan ze op zoek naar de terrorist en moeten ze daarbij in een interactieve speurtocht allerlei opdrachten uitvoeren. Of ga je voor Among Us

Onbeperkt lasergamen of paintballen bijvoorbeeld in de bossen blijft ongekend populair. Ze zijn niet meer te stoppen! Je kunt er zelfs nog een twist aangeven door te lasergamen in een complete Fortnite stijl (geïnspireerd op het super populaire spel op de spelcomputer).

Een feestje voor binnen?
Wat dacht je van een Escape Room @ home ? Je ontvangt een themakist van 20 kilo met alle benodigde attributen. Alleen maar neerzetten en een beetje aankleden. Via de website speel je een filmpje af op een (groot) scherm en het filmpje verandert daarna in een aftelklok. Lukt het ze om op tijd te ontsnappen?

Creatieve feestjes:
Maar ook creatieve feestjes zijn erg leuk om te doen. Na afloop het zélf gecreëerde product mee naar huis. Bijvoorbeeld  zelf parfum maken (meiden), groene slime maken (jongens en meiden) of lipgloss maken    Of maak je eigen memobord,  haargel,  badolie makenstoere knutselpakketten of mozaïeken.

Kook- en bakfeestjes met vriendinnen boltaartjes maken

Thema feestjes, zoals een griezel feestje  Bekijk alle themafeestjes.

Tip:  kinderen in deze leeftijd kunnen al meer dan je denkt. Begeleid de kinderen van een afstandje en zie hoe ze elkaar vanzelf bijsturen.

 


Hoe laat?

 • zelf parfum maken
  Een leuk parfum kooppakket om samen met je vriendinnen de leukste parfumluchtjes te maken!

  Voor deze leeftijdsgroep hoeft het kinderfeestje niet perse ‘s-middags gevierd te worden. Je doet hen veel plezier met een feestje vroeg in de avond.

 • Slaapfeestjes zijn populair bij kinderen van deze leeftijd. Meestal beginnen ze vrijdagmiddag meteen na school (zodat ze in het weekend bij kunnen komen) of op een zaterdag. Laat de gasten dan bijvoorbeeld om 6 of 7  uur komen.

Wat zet je de kinderen voor?

 • Wat oudere kinderen zijn al voor meer zaken in , dus culinair heb je meer mogelijkheden. Pizza’s en friet gaan er altijd in, gekocht of zelfgemaakt, net als hotdogs en hamburgers.
 • Bij een groot feest of discofeestje doet een buffet het altijd goed. Bovendien hoef je danniet zo veel stoelen te regelen. Snacken vinden kinderen van deze leeftijd meestal ook leuker dan een echtemaaltijd aan tafel.
 • Chinees valt meestal goed in de smaak. Er zijn pizzeria’s waar de kinderen hun eigen pizza kunnen klaarmaken.

Spelletjes en activiteiten

Voor georganiseerde spelletjes worden de kinderen nu misschien iets te groot, maar toch stellen ze het op prijs als er enige structuur in het feest zit. En dat er een activiteit aan het feestje is gekoppeld, bijvoorbeeld een Whats-App speurtocht of gezamenlijk Parfum of Zeepjes maken wordt erg gewaardeerd.

Kinderfeestjes 9 jaar en 10 jaar :
Ben je er al uit?

Laat je kind zélf kiezen! Zij weten vaak zelf al wat nog leuk is voor de eigen leeftijd!

Nog meer ideeën? Kies je categorie

 


 

Prijsjes en bedankcadeautjes

 • Na een slaapfeestje hoef je de kinderen niets mee naar huis te geven. Als je kind al eens een slaapfeestje bij iemand heeft gehad, weet je wat er gebruikelijk is.Spreek wel vooraf de tijd af waarop de kinderen weer opgehaald worden. Je kunt zelf bepalen of je wil afsluiten met ontbijtje.
  ESCAPE ROOM thuis kinderfeestje
  Ontdek cryptische aanwijzingen in de attributen en puzzels om te ontsnappen. Bouw je eigen Escape Room met deze themakist
 • Kies je tóch voor een afscheidscadeautje of bedankje? Voor meisjes kun je denken aan goedkope make-up, sieraden, glitterhaarspeldjes  of een kleine tasjes. Warenhuizen, Hema , Action, speelgoedwinkels en dergelijke bieden volop keuze.
 • Jongens maak je blij met bijvoorbeeld een spel kaarten, mini zaklantaarn of laserlampje, sleutelhanger of ander gadgets op zakformaat.
 • Bij bijvoorbeeld een lasergame-feestje, escape room of  griezelfeest kun je de gasten een gadget meegeven in het thema van de middag/avond, dat geldt natuurlijk ook voor andere thema’s.
 • Bij een knutselfeest zoals memobord, parfum, lipgloss, zeepketting, etc.  is de gemaakte creatie voldoende als afscheidscadeautje.

Het voordeel van deze leeftijdsgroep dat ze voor vrijwel alle spelletjes in zijn!

 • Hier zijn ideeën hoe je de meegebrachte cadeautjes op een leuke manier kunt laten uitpakken.
 • Wat voor soort kinderfeestje thuis spreekt je het meest aan?kinderfeestjes 9 jaar thuis organiseren


Kinderfeestjes voor 9 en 10 jarige

 

Laatste nieuws en ideeën

[wcps id=”7759″]