Make up feestje of ander beauty feestje thuis

Een make up feestje of beauty feestje gewoon thuis! Wij helpen je met de leukste ideeën. De pakketten worden compleet thuis afgeleverd met een duidelijke beschrijving. Voor meer info:  klik op foto
Nieuw

Creatief kinderfeestje

Zeemeerminnen sieradendoosje

51,00127,50 (incl.btw)
Opties selecteren

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

49,9574,95 (incl.btw)
Opties selecteren

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

49,5064,00 (incl.btw)
Opties selecteren

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

51,0071,00 (incl.btw)
Opties selecteren

Kinderfeestje 7-8 jaar

Haarfeestje: zelf gel maken!

38,0044,00 (incl.btw)
Opties selecteren
38,7542,75 (incl.btw)
Opties selecteren

Nog meer ideeën? Kies je categorie


Make up feestje of beauty kinderfeestjes thuis

Meiden vinden het geweldig om te tutten en er mooi uit te zien. Of het nu een glamour feestje is of zelf parfum maken: het wordt genieten!  Maar ook voor jongens kan een beauty feestje leuk zijn. Wat dacht je van zélf haargel maken. Dat wordt stylen! Wie wordt de hunk van het schoolplein. Binnenkort nog veel meer ideeën voor een make up feestje thuis!

Complete beauty pakketten

Op deze pagina tref je diverse make up feestje pakketten aan. De meeste pakketten zijn koop-pakketten er zitten ook enkele leen-pakketten bij. Wij vragen vaak een borg voor deze leenpakketten. Als alles netjes en compleet is teruggestuurd wordt je borgbedrag automatisch teruggestort op je rekening. Wie wil er nu niet er mooi uit zien of lekker ruiken? make up feestje beauty-kinderfeestje-thuis Heb je een bedrijf? Heb je make up feestje producten voor een kinderfeestje? Sluit je aan bij Kinderfeestje-Idee. Lees meer.