Ons idee over kinderfeestjes

“Herken je dat? Je kind is jarig. Weer die vraag: wat gaan we doen met het kinderfeestje? Nu verzin jij maar een keer iets. Wéér websites afstruinen voor een leuk idee voor het kinderfeestje. Vage sites met soms leuke ideeën, maar zonder een fijn overzicht of onhandig zoeken en bestellen.  Dat kan beter dachten wij!

 

Vandaar dat er in 2016 bij ons het idee ontstond voor het starten van een website voor kinderfeestjes thuis.”

kinderfeestje ideeOns doel:  een totaaloverzicht aan ideeën, eenvoudig kiezen en bestellen en gemakkelijk je spullen in huis.

Zo zijn we er trots op dat we inmiddels het grootste aanbod hebben. Heel veel ideeën voor je kinderfeestje direct en eenvoudig te bestellen. Bijna alle ideeën en pakketten bieden wij zélf aan met aandacht voor kwaliteit en een lage prijs. Maar vooral léuke ideeën. Wij werken ook samen met enkele andere partijen, maar met strenge afspraken zo is de prijs op deze site gegarandeerd gelijk óf zelfs lager dan zij zelf aanbieden. Dus een grote variëteit aan kooppakketten, maar ook huurpakketten voor bijvoorbeeld een lasergame, creatief feestje of themafeestje!

We zorgen dat wij van jou kinderfeestje een succes maken! Laat ons weten hoe je kinderfeestje geweest is, want dat is wat ons energie geeft en de reden waarvoor we het uiteindelijk doen!”

Altijd op tijd je spullen!

“Wat wij belangrijk vinden? Dat je kinderfeestje een succes wordt. Dus dat je óók altijd je spullen op tijd binnen hebt! Hoe? Simpel: je ontvangt tijdig je bestelde spullen. Bij je bestelling geef je de datum van je kinderfeestje op en via track-en-trace van Post.nl kun je je pakket volgen tot aan je deur. Kooppakketten versturen we binnen 2 werkdagen. Bestellen en betalen kan eenvoudig via Ideal, BanContact of overboeken.”

Stel zeker je vraag.

Heb je een vraag over een product? Stel je vraag! Voor elke wens is een oplossing. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk, maar zeker binnen één dag. Zelfs in het weekend!”

“Veel plezier op onze, maar we hopen ook júllie website voor kinderfeestjes!”

Ronald en Anja
Team Kinderfeestje-idee

Stel ons je vraag

  Whats App speurtochtQR speurtocht downloadMeidenchallengeWie is de Mol themakistLasergame themakistEscape Room themakistLevend Cluedo themakistParfum kooppakketBadolie kooppakketLipgloss kooppakketMemobord maken kooppakketHaargel maken pakketRugzak makenGroene slijm maken pakketOverige

  Wie zijn wij?


  www.kinderfeestje-idee.nl is onderdeel van Smart Data Concepts geregistreerd bij de KVK Den Bosch onder registratienummer: 74786768

  kinderfeestje idee anja
  We zijn altijd op zoek naar nieuwe, leuke, hippe stoere feestjes voor thuis!

  Kinderfeestje-idee is gevestigd in Uden (Udenseweg 2 in Uden);
  (In de driehoek Den Bosch, Eindhoven Nijmegen)

  kinderfeestje idee - kinderfeestjes-thuis

  Heb je een vraag?
  Mail:
  info@kinderfeestje-idee.nl
  Of bel: 06 53948510

  Bekijk de algemene voorwaarden
  Bekijk onze privacy policy
  Bekijk onze disclaimer

  bekijk onze ideeën voor je feestje:

  Bekijk alle mogelijkheden voor je kinderfeestjes

  Bekijk gerelateerde website over kind

   

   

  Bekijk gerelateerde website over kinderfeestje

   

   

  Bekijk gerelateerde website over kleuter

   

  Kleuter