Top 10 populairste kinderfeestjes thuis

Wat is op dit moment populair bij Kinderfeestje-Idee?


De top 10 van populairste pakketten voor je uitgelicht. Waar ga jij voor?

1. Zelf parfum maken
Creatief, lekker ruiken én een mooi parfumflesje! Meiden doe je een groot plezier met een gezellig parfumfeestje. Voor welke geur ga jij?

Creatief kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Waardering 4.56 uit 5
vanaf 49,50

2. WhatsApp speurtocht
Wat organiseer voor jongens en meiden die al wat ouder zijn? Je doet ze een groot plezier met een WhatsApp-speurtocht met de (eigen) mobiel. Voor maar 7,50 euro een spetterend feestje. Leuk om te combineren met chillen en dansen!  

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

Waardering 4.88 uit 5
7,50 (incl.btw)
3. Lasergamen thuis pakket
Lasergamen gewoon in je eigen tuin of in het bos. Het kan deze lasergamekist met guns en targets huur je al voor 50 euro! Lekker gamen voor stoere jongens en meiden!

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Waardering 4.87 uit 5
vanaf 50,00
4. Memobord maken pakket
Een mooi memobord voor aan je muur. En nog eens zelf gemaakt ook. Voor de jongste met foam-klei en voor oudere kinderen met 3D verf. Een grandioos eindresultaat en nog lang een mooie herinnering aan dit leuke creatieve feestje.

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Waardering 4.67 uit 5
vanaf 51,00
5. Escape Room themakist
De hit van 2018! Lukt het je om te ontsnappen? Bouw één kamer in je eigen huis om tot Escape Room. Volg de cryptische aanwijzingen en puzzels. Maakt het schilderij geluid? Heb jij de code van de kluis? Een boek is een boek of toch niet? Welke aanwijzing staat er in de flessenpost? Typ jij het codewoord op deze nostalgische typemachine. Huur deze themakist heel veel spullen, accessoires en spelmogelijkheden. Gegarandeerd een leuk en spannend feestje voor 9 – 12 jaar.

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Waardering 4.88 uit 5
55,0062,50 (incl.btw)
6. Levend Cluedo
Wie heeft de moord gepleegd? Volg de aanwijzigingen en ontdek het. Huur deze themakist met vele accessoires en spelmogelijkheden. Gegarandeerd een leuk en spannend feestje.

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

Waardering 4.50 uit 5
49,95 (incl.btw)
7. Paintballen thuis pakket
Paintballen thuis! En zonder blauwe plekken… de pistolen werken op veerdruk i.p.v. luchtdruk. Bestel de pistolen en verfballetjes (op waterbasis) en uiteraard met de juiste camouflagekleding!

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Waardering 5.00 uit 5
vanaf 115,00
8. Twee kleuren badolie maken
Lekker creatief: maak een twee kleuren badolie in één flesje. Een compleet pakket met instructie en alle benodigde middelen. En uiteraard na afloop krijgt iedereen een flesje badolie mee naar huis….  Dat is niet alleen mooi, maar ook heerlijk!
vanaf 38,75
9. Themakist prinssesenfeest
Wil je ook een prinses zijn? Een themakist met prinsessenjurkjes en leuke spelletjes in het thema. Alles compleet inclusief versieringen en tafelaankleding! Het draaiboek neemt je mee in een leuk prinsessenprogramma…  

Themafeestje meisjes

Prinsessenfeestje themakist

Waardering 5.00 uit 5
vanaf 47,95
10. Cupcakes maken pakket
Compleet pakket met koksmutsen, deegrollertjes, vormpjes en natuurlijk al het materiaal om cupcakes te maken! Ben jij een topkok! Na vandaag wel.

Kinderfeestje 3 en 4 jaar

Cupcakes maken kinderfeestje – themakist

Waardering 5.00 uit 5
vanaf 39,95
11 (bonus) Brandweerfeest
Word jij brandweerman? Lukt het jou om te winnen in het vlammenspel, sponzenspel of een van de andere spelletjes. Dan ben je zeker geslaagd als brandweerman. Inclusief brandweerhelmen en -brandweerkleding.  

Themafeestje jongens

Brandweer-feestje

Waardering 5.00 uit 5
vanaf 44,95