thema kinderfeestje voor thuis

Wat organiseer je? Een thema kinderfeestje gebruikt de ruime fantasie van kinderen en met een draaiboek is het niet moeilijk om kinderen tijdens een kinderfeestje te vermaken. De kinderen zitten vaak vol verbeeldingskracht! Ze genieten er van om in een andere rol aan te nemen. Wij helpen je met ideeën.

Een thema kinderfeestje is vaak zeer geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Mits je de juiste thema’s kiest vinden zij het tot een jaar of 12 erg leuk. Uiteraard moet je wel zorgvuldig het juiste thema kiezen, wat bij de leeftijd hoort. 

Het grootste aanbod: 50 verschillende  themakist ideeën voor thuis

Laat je zoon of dochter meekiezen! Je zult zien ze hebben daar al heen snel een idee bij!


Thema kinderfeestje voordelen:

themakisten voor thuis
Themakist thuis idee: Ninjago kinderfeestje. Maak zelf je zwaard en speel spelletjes in het thema.
 • De kinderen zijn op jonge leeftijd vaak erg fantasierijk en vinden het geweldig om een andere rol aan te nemen van sprookjesfiguur bijvoorbeeld eenhoorn, prinses of piraat tot populaire herkenning zoals brandweer, ridder en ninjago.
 • De combinatie van verkleden, cadeautjes uitpakken en spelletjes in het thema betekent dat je een middagvullend programma hebt. 
 • Het is eenvoudig: je krijgt de themakist tijdig voor je feestje in huis met alle benodigde spullen. Terugsturen doe je een dag na het feestje met het meegeleverde retourverzendetiket.  
 • Een thema kinderfeestje kan zowel binnen als buiten leuk zijn. Rennen, springen en lol maken dat kan allemaal tegelijk! 
 • Er is veel afwisseling, de kinderen zijn niet het hele kinderfeestje met hetzelfde spel bezig.  
 • Bij de spellen moeten de kinderen vaak in teamverband werken, dit is erg leerzaam voor de kinderen.

Wat organiseer je?
Welke themakist past bij jouw kind?

Ideeën voor een thema kinderfeestje

Bekijk de leukste ideeën voor een THEMA kinderfeestje
PRINSESSEN EN PIRATEN (zoals prinses, piraat en ridder)

De leukste prinsessen en piraten themakisten

Wie wil er nu geen prinsesje zijn? Of een stoer piraat. Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Ariel themakist prinsessenfeestje:

Leuke themakist Ariel voor meiden in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.
Een leuk zeemeerminfeestje neemt de kinderen van 4 tot 8 jaar mee in de sfeer van de mooie Disneyfilm. Met uiteraard Ariel in de hoofdrol start het verhaal en begint het feestje, dit verhaal loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijke en mooie draaiboek kom je tijdens het kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes in het thema gaan doen.

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 54,95

Disney prinsessenfeestje:

Ben jij een echte prinses? Dan is deze Disney Prinsessen themakist echt een feestje voor jou!
Ontdek de Disney Prinsessen wereld, verkleed je als echte prinses en speel verschillende spellen in het prinsessenthema. Kom erachter wie er het meest overeen komt met een echte prinses! Wie weet ga jij er vandoor met de prins.

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 55,00

Prinses en piratenfeestje

Combineer een prinsessen met piratenfeestje. Zo hebben jongens en meiden erg veel plezier!

Weer zo’n leuke themakist van Kinderfeestje-Idee, een bijzonder combifeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar speciaal opgezet voor stoere- en lieve jongens en lieve- en stoere meisjes.

Wat mooie prinsessen roept de hulp van een aantal stoere piraten, die net gestrand zijn op een verlaten eiland, in. Samen lossen ze het geheim van de kikker op, help jij mee? Het verhaal start aan het begin van het prinsessen- en piratenfeest en loopt door het hele 2 à 3 uur durende programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Gezellig bij jou thuis!


Ridderfeestje

Huur de vele leuke spullen die je kunt vinden in deze stoere ridderkist:

De stoere ridder Joris gaat op zoek naar een echte draak. Hij is een echte ridder: niet bang en erg dapper! Ben jij dat ook? Dan is dit het perfecte thema voor jou en je vriendjes natuurlijk, maar ook vriendinnetjes kunnen gezellig meedoen. Zij krijgen een mooi rokje aan. Het verhaal start aan het begin van het ridderfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en –samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 54,95

Piratenfeestje:

Word jij een stoere piraat? Ben je niet bang voor de piratenspellen?

Stoere piraten themakist voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Kapitein Roodbaard doet een beetje vreemd. Weet je waarom hij dat doet? Gaan ze nu de schat nog wel vinden? Ga jij op avontuur samen met je vrienden om daar achter te komen? Alleen als jij erg stoer bent en niet bang, dan is het piratenfeest het perfecte themafeestje voor jou! Het duidelijke en mooi vormgegeven draaiboek neemt de kinderen mee. Het verhaal start aan het begin van het feest en loopt door een 3 uur durend programma heen. Tijdens dit stoere kinderfeest kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, gaan knutselen ensamen veel spannende spelletjes gaan doen. Bouw je huis om tot een piratenschip!

Themafeestje jongens

Piratenfeestje

Vanaf 54,95

Prinsessenfeestje

Wauw, wat glittert daar en ai wat is er met de kikker aan de hand? Hij Kwaaakt zo raar. Heb jij zin in een mooi roze feestje samen met je vriendinnetjes? Verkleed je als een hele mooie prinses met boa en vier je prinsessenfeestje gezellig thuis. Het verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Help jij tussen roze en glitters het mysterie van de kikker mee op te lossen?

Themafeestje meisjes

Prinsessenfeestje themakist

Vanaf 54,95
 

 

FILM HELDEN & SPROOKJES (zoals Harry Potter, Heksen en Ninjago)

De leukste filmhelden en sprookjes themakisten

Wie wil er nu niet kunnen toveren? Ben je Harry Potter, een heks of een tovenaar. Of ben je held als Ninjago, Pipi Langkous of als elfje?Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Harry Potter

Ben jij ook zo’n fan van Harry Potter? Dan is dit feestje zeker wat voor jou!! Tijdens dit feestje worden jij en je vrienden/ vriendinnen echte tovenaarsleerlingen. Je wordt opgeleid tot tovenaarsleerling. De tovenaars-training bestaat uit diverse spelletjes. Daarmee worden de leerlingen opgeleid tot echte tovenaars op Zweinstein. Als bewijs dat jij de training goed volbracht hebt, krijg je een oorkonde mee naar huis.

Nieuw
Vanaf 62,50

Tovenaars

Vind je dat niet eng? Ga dan verkleed als tovenaar met een zwarte of rode cape. Maak allerlei mysterieuze drankjes en spreek ook een paar toverspreuken uit. Alleen als je niet bang bent is dit het perfecte thema voor jou.
Het verhaal in het draaiboek start aan het begin van het tovenaarsfeest en loopt door het 2 a 3 uur durend programma heen. Via het  draaiboek kom je tijdens dit leuke tovenaars kinderfeestje kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 54,95
 


Elfjes:

Het elfjesfeest neemt meisjes (en jongens) van 4 tot 8 jaar mee in een sfeer van de droomvlucht maar…….De trollen maken het de elfjes moeilijk.
Kun jij ze samen met je vriendinnen helpen? Lukt het jou om er voor te zorgen dat de grote bloem nog op tijd gaat bloeien? Het verhaal start aan het begin van het elfjesfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, samen gaat schminken, knutselen, gaat dansen en -leuke spelletjes gaat doen. Help jij de elfjes de trollen te ontwijken en vier jij je feestje gezellig thuis? Het huis lijkt een mooie bloemenzee….

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Elfjes

Vanaf 54,95
 

Heksenfeest:

Iieek, eeheksenn levensechte rat en moet dat allemaal in de soep? Vind je dat niet eng?
Ga dan als een Heks of tovenaar gekleed in een zwarte jurk of cape, probeer echt te vliegen op je bezem, brouw allerlei mysterieuze drankjes en tover ook nog wat. Alleen als je niet bang bent is dit het perfecte thema voor jou. Het verhaal van het start aan het begin van het heksenfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke heksen kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. De spinnen vliegen je om je oren….

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 54,95

Sprookjesfeest

Een verkleed feestje is erg populair bij jonge meiden. Hou je van sprookjes? Het draaiboek neemt de kinderen mee in de belevingswereld van heel veel sprookjes. Het verkleed feestje sprookjes is geschikt voor leeftijd 4 tot 8 jaar
Lekker eten, verkleden en schminken in het sprookjes thema.
Natuurlijk bevat deze themakist ook leuke spelletjes behorend bij het thema!


Pippi Langkous:

Pippi Langkous is van meerdere generaties. Laat je kind Pippi Langkous leren kennen, zoals jij het vroeger hebt meegekregen! Het blijft leuk voor jong en oud! Ieder kind wil wel even Pippi spelen en de baas zijn over een mooi groot huis (Villa Kakelbont) samen met een aapje en een paard en lekker zijn/haar eigen tijd indelen. De fantasie wordt vanzelf aangewakkerd door alles wat die gekke Pippi doet, geweldig!

Themafeestje meisjes

Themakist Pippi Langkous

Vanaf 54,95
 


1001 Nacht: 

1001 nacht feestje

Het 1001 nacht kinderfeest is een feestje vol mooie oosterse versiering met heel veel goud, stofjes, slofjes en heerlijk zachte kussentjes. De slangenkorf staat klaar en de waarzeggers glazen bol hoort er bij. Je gaat heel veel sprookjesachtige momenten beleven. Via leuke persoonlijke vragen ga je de cadeautjes open maken.

 

Nieuw
Vanaf 54,95
 


Ninjago feestje: word jij een echte Ninja?

De Ninjago Masters krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben jullie hulp nodig. Help om deze gemeneriken te verslaan. Zouden jullie de Ninjago’s willen helpen? Dan leiden we jullie op tot een echte ninja’s! Natuurlijk ga je eerst je eigen (hout) zwaard knutselen. De ninja-training bestaat uit diverse spelletjes. Daarmee worden de leerlingen opgeleid tot echte stoere ninja’s. Als bewijs dat jij de training goed volbracht hebt, krijg je een ninja oorkonde mee naar huis.

Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 62,50

 

POPULAIRE & EDUCATIEF zoals disco, dino en reis om de wereld

Populaire en educatieve thema’s

Ga je voor griezelen op een griezelfeest? Test je je moves op een discofeest? Of leer je spelenderwijs leuke dingen bij Reis om de Wereld? Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Griezelfeestje

Hou je van lekker griezelen? Dan is dit feestje zeker wat voor jou!!
Ga een avond verkleed als een echte griezel of als spook? Kun jij het raadsel van de geluiden oplossen, zelf al komt er soms een spookje voorbij…? Alleen als jij niet bang en stoerbent, ga jij er samen met je vriendjes en vriendinnetjes achter komen wat er allemaal gebeurt in dat huis waar pa en ma even niet thuis zijn. Het griezelverhaal start aan het begin van het feest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit griezelige kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, vervolgens gaan knutselen en veel spannende griezelige spelletjes gaan doen. Je huis wordt omgetoverd tot een waar spookslot….

Themafeestje jongens

Griezel kinderfeestje

Vanaf 54,95

 


Disco feestje!kinder-disco-kinderfeestje

Dit discofeestje, maar wellicht is een verkleedfeestje, modefeestje en glitterfeestje een betere benaming. Het discofeestje is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Jezelf verkleden en opdoffen is het belangrijkste daarbij.

Leuke vrolijke kleuren glitteren door je kamer. Je kamer wordt een disco, wat ontzettend gaaf!  Wat ga jij aan doen? Je hebt erg veel keus… Dat wordt moeilijk kiezen wat je op deze feestdag aan zult doen. Ga je lekker verkleden tijdens dit hippe feestje gezellig verkleden en daarna lekker dansen en feesten. Voor een super gezellige middag of misschien avond. Dus veel plezier met zingen, dansen en lekker gek doen!

Themafeestje jongens

Disco feestje

Vanaf 54,95

Haaienfeestje á la Freek Vonk

Ga jij net als Freek Vonk de grote oceaan op? Je mag niet bang zijn. Zorg dat je niet gebeten wordt door een haai, krab of ander gevaarlijk zeedier. Hoe wil jij verkleed worden? Ga je als haai,  duiker of toch liever als inktvis of pinguïn. Meisjes kunnen ook als mooie zeemeermin mee doen. Beleef de leukste avonturen en speel veel leuke spelletjes in het thema; de spelletjes leren je de gevaren te herkennen. Even een filmpje van Freek Vonk kijken als rustmoment tussendoor…. dat zal wel ff nodig zijn. Ook kan er een leuke haai geknutseld worden om mee naar huis te nemen.

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Jungle feestje á la Freek Vonk

Welk wild dier wil jij zijn? Je wordt verkleed als een wild dier. Misschien word je een leeuw, tijger, olifant, haai, luipaard of aap? Dan ben je klaar voor je avontuur in de jungle net als Freek Vonk. Speel veel leuke spelletjes en aan het einde doe je mee aan een echte jungle-quiz.

Wat weet jij van krokodillen, haaien, piranha’s, slangen, tijgers en beren? Net zo veel als Freek Vonk? Wij zijn benieuwd! We belonen je graag met een Jungle-diploma. In de jungle moet je ook uitrusten; dit kan in het tentje op een juten matje. Maar pas op, er kan altijd gevaar zijn……

Themafeestje jongens

Jungle feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Reis om de Wereld

Ontdek spelenderwijs meer over de wereld!

Wil je meer te weten komen over verschillende landen? Dan hebben we nu deze leuke en leerzame kist voor jou! Kom mee op reis en speel de spellen die geïnspireerd zijn op de verschillende landen die je bezoekt. Je ontdekt leuke weetjes, leert de taal en tellen en speelt spellen die uit het land komen waar je op bezoek bent. Bij elke land hoort er een bijpassend spelletje. Ook leer je welke werelddelen er allemaal zijn!

Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 55,00

Dino feestje – beestachtig leuk!

Ben je helemaal weg van dino’s? Een dino-feestje in het thema is helemaal iets voor jou. We hebben leuke spellen in het dino thema: Schiet op de bordjes met de dino’s en wie weet verdien jij de meeste punten. Zorg dat je zoveel mogelijk fiches in de andere beker krijgt. Maar pas op dat je de grote dino niet wakker maakt! En kun jij het hele parcours afleggen zonder het ei te laten vallen?

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 55,00

Eenhoornfeestje (Unicorn)

Fan van Unicorn? Deze themakist met leuke unicorn spelletjes is iets voor jou!
Verkleed je met kleurrijke rokjes, vleugels en unicornbanden. Speel verschillende betoverende spellen en maak de ruimte magisch met de versieringen.

STOERE BEROEPEN & ROLLEN zoals brandweer, indiaan of boerderijfeestje

Brandweer

Welke jongen wil er nu géén brandweerman worden?
Een themakist brandweerfeestje is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 9 jaar.
Alles voor het leukste brandweerfeestje ooit: leuke brandweerspelletjes en mooie brandweerpakken
Spelletjes: Stoere mannen blussen het vuur uit! – vuur gooien en vuur springen – vuur blussen – spons gooien – ontwijk de enge vlammen, etc

Kinderfeestje 7-8 jaar

Brandweer-feestje

Vanaf 54,95

Indianenfeestje

Ga verkleed en geschminkt als een stoere Indiaantje. Dan ben je klaar om op jacht te gaan met je paard en je indianen-dolk. Beleef avonturen en maak met je andere indianenvriendjes samen muziek voor je indianentent.
“De indianen zijn dapper, maar die grote beer…” Het verhaal start aan het begin van het indianenfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere indianen kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en – samen veel spannende, leuke indianen spelletjes gaan doen. Je huis of tuin wordt omgetoverd tot een waar indianen-kamp!


Boerderijfeestje

Wie wil er nu geen boer of boerin zijn? Kies voor een gezellig boerderijfeestje
De themakist boerderij is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Alle kinderen krijgen een mooie rode overall aan en kunnen na eventueel nog wat schmink op het gezicht te hebben gedaan, naar de beestjes. Leuk om dit te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld dierenverzorgers, een (kinder) boerderij of kleine dierentuin.  Er is keuze uit 8 leuke spelletjes én een cadeauspel. 

Themafeestje jongens

Boerderijfeestje

Vanaf 54,95

Flamingo feestje

Tijdens dit feestje word je door middel van spelletjes en activiteiten die allemaal met flamingo’s te maken hebben, helemaal omgetoverd tot een Flamingo! Na iedere activiteit verdien je wat leuks; een vrolijk rokje/jurkje (om nog eens te wisselen tijdens het verkleedfeestje), een mooi armbandje met flamingo-hanger, een hawaï-ketting, roze vleugels en een roze haarbandje tot je echt op en top Flamingo bent.

Themafeestje meisjes

Flamingo kinderfeestje

Vanaf 54,95

Barbie feestje

Welke meisje wil nu niet even een mooie Barbie zijn? Een themakist Barbie kinderfeestje is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Barbie gaat trouwen!

Is jouw dochter helemaal weg van Barbies? En houdt ze ervan van zichzelf mooi maken voor een feestje? Hier ben je op de goede plek! Alle kinderen krijgen allemaal een mooie witte jurk met diverse accessoires aan en gaan veel leuke spelletjes doen. Wat ga je deze middag doen? Centraal staat hartjes en trouwen. Alle activiteiten zijn er mee gelinkt.

NIEUW

Themafeestje meisjes

Barbie kinderfeestje themakist

Vanaf 54,95

Ridder

De stoere ridder Joris gaat op zoek naar een echte draak. Hij is een echte ridder: niet bang en erg dapper! Ben jij dat ook? Dan is dit het perfecte thema voor jou en je vriendjes natuurlijk, maar ook vriendinnetjes kunnen gezellig meedoen. Zij krijgen een mooi rokje aan. Het verhaal start aan het begin van het ridderfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en –samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 54,95

DISNEY THEMA zoals Frozen, Ariel en Paw Patrol

Frozen

Het Frozenfeest neemt kinderen mee in de sfeer van de prachtige Disneyfilm. Ontdek een andere kant van Elsa & Anna tijdens dit leuke en populaire kinderfeestje. Het verrassende verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 54,95

NEMO

Is jouw zoon of dochter helemaal weg van water, vissen en zee? Dan is deze themakist de perfecte keuze voor een kinderfeestje heerlijk thuis. Je huurt het draaiboek met een compleet Nemo verhaal die je door de middag leidt samen met de kinderen met div. tips voor eten en drinken in de sfeer van het thema. De versiering is geweldig met héél veel vissen. Vele leuke visspelletjes horen er natuurlijk ook bij. En Nemo? ja die was ondeugend met alle gevolgen van dien. Zou Nemo zijn vader hem ooit nog terug vinden? Neem de kinderen mee in het spannende verhaal van deze populaire disney-film. Nemo 2 is in de maak, op deze manier ben je mooi voorbereid.

Themakisten

Themakist Nemo

Vanaf 54,95

Disney Prinsessenfeest

Ben jij een echte prinses? Dan is deze Disney Prinsessen themakist echt een feestje voor jou! Ontdek de Disney Prinsessen wereld, verkleed je als echte prinses en speel verschillende spellen in het prinsessenthema. Kom erachter wie er het meest overeen komt met een echte prinses! Wie weet ga jij er vandoor met de prins.

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 55,00

Minions

Een leuk, leerzaam én gezellig feestje voor thuis.

minions feest

Een Minions feestje is zowel voor jongens als meisjes erg geschikt!

Wie kent ze niet die grappige Minions.  Wat is er nou leuker, dan die typische Minions-sfeer thuis neer te zetten met vele leuke spullen en spelletjes. Uiteraard alles in geel én blauw. Leuke spelletjes, zoals toveren met letters. Complete aankleding, inclusief friet- en ijsbakjes.

Themafeestje jongens

Minions feestje

Vanaf 54,95

Frozen

Het Frozenfeest neemt kinderen mee in de sfeer van de prachtige Disneyfilm. Ontdek een andere kant van Elsa & Anna tijdens dit leuke en populaire kinderfeestje.
Het verrassende verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Met z’n allen een mooie Frozenjurk aan, het huis in blauw-wit omgetoverd, het feest kan beginnen! Iedereen kan thuis gemakkelijk dit droomfeestje geven met deze themakist Frozen.

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 54,95

Paw Patrol

Ben jij fan van Paw Patrol? Dan hebben wij nu een leuke themakist voor jou!

Paw patrol bestaat uit 7 heldachtige puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Everest en Skye. als de 10 jarige Rayder de puppy’s roept, komen ze meteen in actie. Ga je mee op avontuur? Wat een team!

De bedoeling van onze speurtocht, is dat de kinderen door de pijlen opzoek gaan naar alle Paw Partol spelers.

Nieuw

LOL feestje

Ben je ook helemaal weg van LOL? Wij hebben een feestje die jou helemaal in de LOL wereld brengt!
Speel de leukste LOL spelletjes, maak je op met de LoL Make-up en knutsel je eigen fotolijst! Leuk meidenfeestje voor leeftijd va 4-7 jaar.

Nieuw

Themafeestje meisjes

LOL surprise feestje

Vanaf 55,00

Ariel

Een leuk zeemeerminfeestje neemt de kinderen van 4 tot 8 jaar mee in de sfeer van de mooie Disneyfilm.
Met uiteraard Ariel in de hoofdrol start het verhaal en begint het feestje, dit verhaal loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijke en mooie draaiboek kom je tijdens het kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes in het thema gaan doen. Voor kinderen die houden van Disney-films is dit een onwijs leuk feestje.

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 54,95

1001 Nacht: 

1001 nacht feestje

Het 1001 nacht kinderfeest is een feestje vol mooie oosterse versiering met heel veel goud, stofjes, slofjes en heerlijk zachte kussentjes. De slangenkorf staat klaar en de waarzeggers glazen bol hoort er bij. Je gaat heel veel sprookjesachtige momenten beleven. Via leuke persoonlijke vragen ga je de cadeautjes open maken.

 

Nieuw
Vanaf 54,95
 


 

ACTIEF THEMA zoals Lasergame, Wie is de Mol, Voetbal, Among Us

Laserfeestje

Lasergamen is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar tot 16 jaar (en ouder!). Je ontvangt 8 guns in een themakist waarmee je onbeperkt kunt lasergamen. Méér guns ook mogelijk tegen kleine meerprijs. Thuisbezorging en eenvoudig terugsturen via Post.nl punt.

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
 


 

 

 

Bekijk de leukste actieve kinderfeestjes op leeftijd
Actieve kinderfeestjes vanaf 6 jaar

Voetbalfeestje

Voetballen is zowel bij jongens als meiden ongekend populair! Een voetbal feestje waar gezellig, leuk en actief voetballen de basis is. Verbeter je skills en heb veel lol!

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

55,00 (incl.btw)
 

Mogelijkheid combineren themakist met spelactiviteiten

Bij de volgende themakisten gaat het meer om het thema en is de activiteit wat minder. Wel zijn er bij elke themakist bepaalde activiteiten.

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 55,00

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 55,00
Nieuw
Vanaf 62,50
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 62,50
Nieuw
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 55,00

Themafeestje jongens

Disco feestje

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Boerderijfeestje

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Griezel kinderfeestje

Vanaf 54,95

Themakisten

Circusfeestje: geef je eigen voorstelling

Vanaf 54,95

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Jungle feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Minions feestje

Vanaf 54,95

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Themakisten

Themakist Nemo

Vanaf 54,95
NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Actieve kinderfeestjes vanaf 7 jaar

Lasergame huren:
Speel onbeperkt lasergame thuis:  in je tuin, op een veldje in de buurt of in het bos. Een lasergamefeestje bij je thuis al vanaf 50 euro (10 guns + targets) Stel teams samen en speel één of meer spelvarianten zoals beschreven staat in de instructie. Als extra heb je nu ook VIP maskers of camouflage stiften.

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
 Among Us in real life:

Among Us is een superpopulaire game bij jongeren. Maar wat is nu leuker dan Among Us in real life spelen? Download deze game en speel Among Us met je vrienden of vriendinnen in huis, gebouwencomplex of op school!

Nieuw
19,95 (incl.btw)
8,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Stay at home-challenge

12,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00
 

 

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00

Mogelijkheid combineren themakist met spelactiviteiten

Bij de volgende themakisten gaat het meer om het thema en is de activiteit wat minder. Wel zijn er bij elke themakist bepaalde activiteiten.

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 55,00

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 55,00
Nieuw
Vanaf 62,50
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 62,50
Nieuw
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 55,00

Themafeestje jongens

Disco feestje

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Boerderijfeestje

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Griezel kinderfeestje

Vanaf 54,95

Themakisten

Circusfeestje: geef je eigen voorstelling

Vanaf 54,95

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Jungle feestje à la Freek Vonk

Vanaf 54,95

Themafeestje jongens

Minions feestje

Vanaf 54,95

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Themakisten

Themakist Nemo

Vanaf 54,95
NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Actieve kinderfeestjes vanaf 8 jaar

Expeditie Robinson:

Overleef jij de beproevingen? De proeven zijn een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen! Ontvang een themakist vol met uitdagende spellen. Speel water en vuur, Pendel-spel, Robinson parcours en verover de vlag. Ook geschikt voor grote groepen.

NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
 De Mol game:

Deze De Mol Game combineert spanning, snelheid en actie. Ontrafel wie de Mol is en verdien geld voor de pot! Vanaf nu kun je even niemand meer vertrouwen. Gaat het gewoon mis of is de mol bezig?

Speurtochten

De Mol game – kinderfeestje thuis

55,00 (incl.btw)
 Fortnite:

Het Fortnite kinderfeestje is geïnspireerd op de populaire game Fortnite. Je huurt een themakist met voor iedereen laserguns en alle spelelementen van Fortnite. Herkenbare elementen uit het populaire spel. Vind jij de bekende Fortnite lama of de Medi-Kit? Wint jouw team de meeste V-Bucks?

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
 

Nieuw
Vanaf 60,00
Actieve kinderfeestjes vanaf 9 jaar

Escape room: De grote hit van dit moment. Met de themakist van Kinderfeestje-idee maak je zélf thuis je eigen escaperoom. De kist zit vol met attributen met verborgen aanwijzingen (waar we niks over mogen zeggen), puzzels, etc. Adviesleeftijd 9-13 jaar.

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50
 Levend cluedo:

Wie heeft de moord gepleegd? Ben jij een slimme detective en los jij de moord op? Leuke game voor iets oudere kinderen. Huur dit spannende themaspel en maak er een kinderfeest van om nooit te vergeten.

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)
Actieve kinderfeestjes vanaf 10 jaar

WhatsApp speurtocht:

Deze Whatsapp speurtocht combineert spanning, snelheid en actie met het gebruik van de mobiel. De Whatsapp speurtocht bevat hilarische leuke opdrachten en je zult zien de jongens en meiden hebben hiermee veel lol!

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

8,50 (incl.btw)
 

Actieve kinderfeestjes vanaf 11 jaar

vanalles

 

Locatie:

 • Het programma en het aantal kinderen is bepalend voor de keuze van de locatie.
 • Vier je het feestje buiten? Kijk dan of je een geschikte locatie kan vinden die bijpassend is voor het spel. Speel het in het park, de bossen of een speeltuin. Bekijk wat mogelijk is om het spel zo echt mogelijk te maken. 
 • Vier je het feestje binnen? Zorg dan dat je een geschikte ruimte hebt om het spel te spelen. Houd er rekening mee dat de kinderen veel bewegen tijdens een actief spel, zorg er dus voor dat er genoeg ruimte beschikbaar is waar er niks kapot kan gaan.
 • Met een grote tuin kun je een buitenactiviteiten thuis organiseren, of je wijkt uit naar een park.

Tijdstip:

 • Wat komt jou het beste uit? Meteen na school, van 3 tot 7? Of liever in het weekend en dan met  avondeten erbij?
 • Ziet je kind op tegen het feestje? Is hij/zij erg gespannen? Of juist heel erg opgewonden voor het kinderfeestje? Plan het feestje dan vroeg in de middag, zodat je dochter of zoon niet lang hoeft te wachten.
 • Hier zijn ideeën hoe je de meegebrachte cadeautjes op een leuke manier kunt laten uitpakken.

Kinderfeestjes 7 jaar 8 jaar jongens en meiden:
waar ga je voor?

Nog meer ideeën? Kies je categorie

Themakisten jongens, themakisten meisjes én gecombineerd uiteraard.

Sommige themakisten passen net iets meer bij jongens, andere net iets meer bij meisjes. Meestal is het zo dat als er dan toevallig tóch een jongen of meisje mee gaat doen we hiervoor ook aangepaste verkleedkleding hebben. Kortom genoeg keuze voor een leuk themafeestje voor je zoon of dochter! Veel plezier.

 

Kinderfeestjes 7 jaar meiden

Tips:

 • Zorg altijd voor een paar spelletjes die je achter de hand houdt, bekijk hulp bij je kinderfeestje, of laat de kinderen een leuk spel meeverzinnen. Er zijn leuke speurtochten die je direct kunt gebruiken, zoals een: QR speurtocht voor jongens
 • Heb je een thema, beperk het programma dan niet alleen tot fysieke spelletjes, maar zorg dat ook de minder sportieve kinderen een kans hebben om te winnen.
 • Heb je weinig ruimte thuis, doe dan  spelletjes die rond de tafel kunnen worden gespeeld. (stoelendans, memory, geheugen spel, snoephappen, etc)
 • Kleinere groepen kun je creatief vermaken met een knutselwerk zoals memo bord maken, parfum makenT-shirt kleuren of mozaïeken. Alle kinderen zitten rond de tafel met verf, lijm en decoraties. Zorg voor (plastic) schortjes, want het is zonde als de feestkleren vies worden.

Eten en drinken:

 • Bij een feestje meteen na school geef je de kinderen bij binnenkomst eerst iets te eten en te drinken, want ze hebben trek gekregen na school. Na wat drinken (ranja bijvoorbeeld) en cake of taart begin je aan de spelletjes.
 • Het uitpakken van de cadeautjes kun je ook op een originele manier doen. Dit maakt het des te leuker.
 • Het eten kun je goed laten aansluiten bij het thema, dat maak het extra gezellig. (Bekijk hier een overzicht van themafeestjes). Je kunt de kinderen ook cupcakes laten maken in het thema.
 • Een ander leuk idee is om in het park, in een bos of een parkje in de buurt te gaan picknicken; zorg voor broodjes, fruit, chips en een stukje cake.
 • Sluit je feestje af met een lekker gerechtje wat de meeste kinderen lusten. Broodjes knakworst of hamburger? Wil je kind liever patat met frikandellen? Geen Punt!
 •  

Populaire kinderfeestjes 7  en 8 jaar

Stoere actieve feestjes:

Lasergamen speel in je tuin, op een veldje of bos in de buurt (huur een lasergamekist met 10 guns of meer en targets)

QR speurtocht  een speurtocht die je binnen- of buiten kunt gebruiken (met gebruik je mobiel)

Levend Cluedo wie heeft de moord gepleegd? Leuk voor groepen en spannend..

Paintball thuis  Paintballen zonder blauwe plekken..dit kan ook gewoon tuis  in park, bos of veldje in de buurt!

Escape Room ontsnapping thuis, bouw één kamer om tot escaperoom. Je hebt 1 uur om te ontsnappen. Alle attributen met cryptische aanwijzingen krijg je thuis!


Creatieve feestjes:

Zelf parfum maken creëer de lekkerste luchtjes; complete set met mooie parfumflesjes

Groene slime maken je eigen potje groene slime maken (eductatief en creatief)

 • Je ontvangt een compleet pakket met werkbeschrijving
 • Met de maatbeker vul je de potjes met de juiste hoeveelheid water
 • Nauwkeurig afmeten
 • Even druppelen....
 • groen!!
 • Druppels Borax toevoegen met de pippet
 • Glibberen!!!
 • Het eindresultaat....duim omhoog!

Lipgloss maken  leuk voor een beauty feestje

 • Het complete pakket
  Het complete pakket
 • Porseleine stamper + houder
  Porseleine stamper + houder
 • Verwarmen
  Verwarmen
 • De lipgloss houders
  De lipgloss houders

2 kleuren badolie makenjongens en meiden) leuk om te maken, leuk om naar te kijken én leuk om te gebruiken


Knutselen

Zelf haargel maken Wil je een stoere look? Leuk feestje voor stoere jongens.

Memobord maken  Maak je eigen memobord met foam klei of voor de oudere kinderen met 3D verf! Topper

 • Maak je eigen memobord!
  Maak je eigen memobord!
 • Complete-set
  Complete-set
  Al het materiaal in huis
 • Met Memobord klemmen
 • Voldoende schoolbordverf
 • Optie A: Foam klei 10 stuks
 • Optie B: 12 stuks 3D verf (> 9 kinderen 24 stuks)
 • Optie B: 3 D verf
 • optie b
  optie b
  Voorbeeld 3d verf
 • Optie B
  Optie B
  Voorbeelden om te maken
 • Optie B
  Optie B
  Voorbeelden om te maken
 • Optie B
  Optie B
  (overtrekken met carbon papier)
 • optie-a
  optie-a
  voorbeeld foam klei
 • optie-a
  optie-a
  voorbeeld foam klei
 • optie-a
  optie-a
  voorbeeld foam klei

Mozaïeken Maak de mooiste creaties op een dienblad of hart

Zeepketting maken mooi compleet pakket om een zeepketting te maken

 


Thema feestjes

Ridderfeestje, wil jij een stoere ridder worden? met leuke ridderspelletjes!

Indianenfeestje, een indianenfeestje is leuk voor jongens én meiden

Pippi Langkous feestje; ben jij net zo creatief, vindingrijk en enthousiast als Pippi?

circus feestje

 

Bekijk alle themafeestjes.


Kook- en bakfeestjes met vriendinnen

boltaartjes maken  Maak de mooiste boltaartjes... waar ga je voor?

cupcakes maken Gezellig cupcakes maken en versieren.

 

Afscheidcadeautjes

 • Stem de cadeautjes af op het thema want de kinderen zijn nu zo groot dat ze dat waarderen
  circusfeestje thema kinderfeestje circus
  Circusfeestje erg leuk!
 • Voor een indianen thema kun je denken aan het meegeven van mini-cactussen of laat ze zelf een indianentooi maken die ze mee naar huis kunnen nemen (zie knutselpakket in het thema).
 • Plastic zwaarden zijn niet duur en perfect om mee te geven als je een kinderfeestje geeft in het thema:  ridders. De meiden maak je blij met  plastic ringen of beauty accessoires zoals een  handspiegeltjes, nagelstickertjes of make-up.
 • Bij een feestje in het thema circus passen vrolijke gummetjes en pennen in circus kleuren of grapjes uit de feestwinkel, zoals een bloem die water spuit, scheetkussens, rolfluitjes of andere gimmicks vallen bij deze leeftijdsgroep altijd in de smaak. Jongens zijn dol stuiterballen en nep-rubberen insecten om de ouders voor de gek te houden.

 

Tip:  kinderen in deze leeftijd kunnen al meer dan je denkt. Begeleid de kinderen van een afstandje en zie hoe ze elkaar vanzelf bijsturen.

 

REACTIES UIT GASTENBOEK, NOG TUSSEN DE ANDERE TEKST PLAATSEN.

Dieuwke heeft geschreven op 23 november 2020:
Het kinderfeestje met de laserguns was een groot succes! Wat hebben de jongens een lol gehad en gerend. Ideaal zo'n feestje in het bos. En de service van jullie was top! Bedankt.
 
Femke heeft geschreven op 6 september 2020:
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Christel heeft geschreven op 2 november 2019:
We hebben vorige week met 12 kinderen van gemiddeld 10 jaar een wie is de mol kinderfeestje gedaan! Het was ontzettend leuk en spannend. Ook de kinderen waar we het minder van verwachten waren super fanatiek en zaten op hun nagels te bijten bij de test en uitslag! Super geslaagd!

 

 

Laatste nieuws en ideeën

 

 

 

 


 kinderfeestjes 7 jaar en 8 jaar - de leukste kinderfeestjes kinderfeestje-idee