thema kinderfeestje voor thuis

Wat organiseer je? Een thema kinderfeestje gebruikt de ruime fantasie van kinderen en met een draaiboek is het niet moeilijk om kinderen tijdens een kinderfeestje te vermaken.

De kinderen zitten vaak vol verbeeldingskracht! Ze genieten er van om in een andere rol aan te nemen. Wij helpen je met de leukste en vernieuwende ideeën voor je themafeestje.

Een thema kinderfeestje is vaak zeer geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Mits je de juiste thema’s kiest is dit tot een maximale leeftijd van twaalf jaar erg leuk. Uiteraard moet je wel zorgvuldig het juiste thema kiezen. Let daarbij op leeftijd, interesse en belevingswereld van je zoon of dochter.

Het grootste aanbod: 100 verschillende  themakist ideeën voor thuis

Laat je zoon of dochter meekiezen! Je zult zien ze hebben daar al snel een idee bij!

Ideeën voor een thema kinderfeestje

Bekijk de leukste ideeën voor een THEMA kinderfeestje
PRINSESSEN EN PIRATEN THEMA

De leukste prinsessen en piraten themakisten

Wie wil er nu geen prinsesje zijn? Of een stoer piraat. Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Ariel themakist prinsessenfeestje:

Leuke themakist Ariel voor meiden in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.
Een leuk zeemeerminfeestje neemt de kinderen van 4 tot 8 jaar mee in de sfeer van de mooie Disneyfilm. Met uiteraard Ariel in de hoofdrol start het verhaal en begint het feestje, dit verhaal loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijke en mooie draaiboek kom je tijdens het kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes in het thema gaan doen.

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Disney prinsessenfeestje:

Ben jij een echte prinses? Dan is deze Disney Prinsessen themakist echt een feestje voor jou!
Ontdek de Disney Prinsessen wereld, verkleed je als echte prinses en speel verschillende spellen in het prinsessenthema. Kom erachter wie er het meest overeen komt met een echte prinses! Wie weet ga jij er vandoor met de prins.

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Prinses en piratenfeestje

Combineer een prinsessen met piratenfeestje. Zo hebben jongens en meiden erg veel plezier!

Weer zo’n leuke themakist van Kinderfeestje-Idee, een bijzonder combifeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar speciaal opgezet voor stoere- en lieve jongens en lieve- en stoere meisjes.

Wat mooie prinsessen roept de hulp van een aantal stoere piraten, die net gestrand zijn op een verlaten eiland, in. Samen lossen ze het geheim van de kikker op, help jij mee? Het verhaal start aan het begin van het prinsessen- en piratenfeest en loopt door het hele 2 à 3 uur durende programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Gezellig bij jou thuis!


Ridderfeestje

Huur de vele leuke spullen die je kunt vinden in deze stoere ridderkist:

De stoere ridder Joris gaat op zoek naar een echte draak. Hij is een echte ridder: niet bang en erg dapper! Ben jij dat ook? Dan is dit het perfecte thema voor jou en je vriendjes natuurlijk, maar ook vriendinnetjes kunnen gezellig meedoen. Zij krijgen een mooi rokje aan. Het verhaal start aan het begin van het ridderfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en –samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Piratenfeestje:

Word jij een stoere piraat? Ben je niet bang voor de piratenspellen?

Stoere piraten themakist voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Kapitein Roodbaard doet een beetje vreemd. Weet je waarom hij dat doet? Gaan ze nu de schat nog wel vinden? Ga jij op avontuur samen met je vrienden om daar achter te komen? Alleen als jij erg stoer bent en niet bang, dan is het piratenfeest het perfecte themafeestje voor jou! Het duidelijke en mooi vormgegeven draaiboek neemt de kinderen mee. Het verhaal start aan het begin van het feest en loopt door een 3 uur durend programma heen. Tijdens dit stoere kinderfeest kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, gaan knutselen ensamen veel spannende spelletjes gaan doen. Bouw je huis om tot een piratenschip!


Prinsessenfeestje

Wauw, wat glittert daar en ai wat is er met de kikker aan de hand? Hij Kwaaakt zo raar. Heb jij zin in een mooi roze feestje samen met je vriendinnetjes? Verkleed je als een hele mooie prinses met boa en vier je prinsessenfeestje gezellig thuis.
Het verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Help jij tussen roze en glitters het mysterie van de kikker mee op te lossen?

Themafeestje meisjes

Prinsessenfeestje themakist

Vanaf 59,95
Opties selecteren
 

 

FILM HELDEN & SPROOKJES THEMA

De leukste filmhelden en sprookjes themakisten

Wie wil er nu niet kunnen toveren? Ben je Harry Potter, een heks of een tovenaar. Of ben je held als Ninjago, Pipi Langkous of als elfje?Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Harry Potter

Ben jij ook zo’n fan van Harry Potter? Dan is dit feestje zeker wat voor jou!! Tijdens dit feestje worden jij en je vrienden/ vriendinnen echte tovenaarsleerlingen. Je wordt opgeleid tot tovenaarsleerling. De tovenaars-training bestaat uit diverse spelletjes. Daarmee worden de leerlingen opgeleid tot echte tovenaars op Zweinstein. Als bewijs dat jij de training goed volbracht hebt, krijg je een oorkonde mee naar huis.

Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren

Tovenaars

Vind je dat niet eng? Ga dan verkleed als tovenaar met een zwarte of rode cape. Maak allerlei mysterieuze drankjes en spreek ook een paar toverspreuken uit. Alleen als je niet bang bent is dit het perfecte thema voor jou.
Het verhaal in het draaiboek start aan het begin van het tovenaarsfeest en loopt door het 2 a 3 uur durend programma heen. Via het  draaiboek kom je tijdens dit leuke tovenaars kinderfeestje kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
 


Super Mario!

Super Mario Bros. is een computer spel, waarin de spelfiguur moet van links naar rechts tot het einde worden gemanoeuvreerd en daarbij veel hindernissen ontwijken. 

Tot de hindernissen behoren platformen, afgronden, blokken, pijpen en antagonisten. Het spelfiguur kan over de platformen heen springen, hoewel hij ook erop kan staan. s komen er groene pijpen naar boven die hoofdzakelijk als platform dienen. 

Deze themakist brengt Super Mario tot leven tijdens je kinderfeestje. Wie wil er niet Super Mario zijn of één van zijn vrienden. De loodgieter met zijn rode pet is misschien wel het bekendste gaming personage ooit. In dit nieuwe avontuur  moeten Mario en zijn vrienden Luigi, Princess Peach en Toad aan Bowsers razernij ontsnappen. Speel de leukste spellen!

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Elfjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren
 

 


Elfjes:

Het elfjesfeest neemt meisjes (en jongens) van 4 tot 8 jaar mee in een sfeer van de droomvlucht maar…….De trollen maken het de elfjes moeilijk.
Kun jij ze samen met je vriendinnen helpen? Lukt het jou om er voor te zorgen dat de grote bloem nog op tijd gaat bloeien? Het verhaal start aan het begin van het elfjesfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, samen gaat schminken, knutselen, gaat dansen en -leuke spelletjes gaat doen. Help jij de elfjes de trollen te ontwijken en vier jij je feestje gezellig thuis? Het huis lijkt een mooie bloemenzee….

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Elfjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren
 

Heksenfeest:

Iieek, een levensechte rat en moet dat allemaal in de soep? Vind je dat niet eng?
heksenGa dan als een Heks of tovenaar gekleed in een zwarte jurk of cape, probeer echt te vliegen op je bezem, brouw allerlei mysterieuze drankjes en tover ook nog wat. Alleen als je niet bang bent is dit het perfecte thema voor jou. Het verhaal van het start aan het begin van het heksenfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit leuke heksen kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. De spinnen vliegen je om je oren….

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Sprookjesfeest

Een verkleed feestje is erg populair bij jonge meiden. Hou je van sprookjes? Het draaiboek neemt de kinderen mee in de belevingswereld van heel veel sprookjes. Het verkleed feestje sprookjes is geschikt voor leeftijd 4 tot 8 jaar
Lekker eten, verkleden en schminken in het sprookjes thema.
Natuurlijk bevat deze themakist ook leuke spelletjes behorend bij het thema!


Pippi Langkous:

Pippi Langkous is van meerdere generaties. Laat je kind Pippi Langkous leren kennen, zoals jij het vroeger hebt meegekregen! Het blijft leuk voor jong en oud! Ieder kind wil wel even Pippi spelen en de baas zijn over een mooi groot huis (Villa Kakelbont) samen met een aapje en een paard en lekker zijn/haar eigen tijd indelen. De fantasie wordt vanzelf aangewakkerd door alles wat die gekke Pippi doet, geweldig!

Themafeestje meisjes

Themakist Pippi Langkous

Vanaf 59,95
Opties selecteren
 


1001 Nacht: 

1001 nacht feestje

Het 1001 nacht kinderfeest is een feestje vol mooie oosterse versiering met heel veel goud, stofjes, slofjes en heerlijk zachte kussentjes. 
De slangenkorf staat klaar en de waarzeggers glazen bol hoort er bij. Je gaat heel veel sprookjesachtige momenten beleven. Via leuke persoonlijke vragen ga je de cadeautjes open maken.

Nieuw
Vanaf 59,95
Opties selecteren
 


Ninjago feestje: word jij een echte Ninja?

De Ninjago Masters krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben jullie hulp nodig. Help om deze gemeneriken te verslaan. Zouden jullie de Ninjago’s willen helpen? Dan leiden we jullie op tot een echte ninja’s! Natuurlijk ga je eerst je eigen (hout) zwaard knutselen. De ninja-training bestaat uit diverse spelletjes. Daarmee worden de leerlingen opgeleid tot echte stoere ninja’s. Als bewijs dat jij de training goed volbracht hebt, krijg je een ninja oorkonde mee naar huis.

Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 69,50
Opties selecteren

 

POPULAIRE & EDUCATIEVE THEMA'S

Populaire en educatieve thema’s

Ga je voor griezelen op een griezelfeest? Test je je moves op een discofeest? Of leer je spelenderwijs leuke dingen bij Reis om de Wereld? Onderstaande themakisten zijn allemaal compleet met spelletjes in het thema, tafelaankleding, natuurlijk mooie verkleedkleren en een draaiboek. Meestal ook uit te breiden met knutselspullen.

Griezelfeestje

Hou je van lekker griezelen? Dan is dit feestje zeker wat voor jou!!
Ga een avond verkleed als een echte griezel of als spook? Kun jij het raadsel van de geluiden oplossen, zelf al komt er soms een spookje voorbij…? Alleen als jij niet bang en stoerbent, ga jij er samen met je vriendjes en vriendinnetjes achter komen wat er allemaal gebeurt in dat huis waar pa en ma even niet thuis zijn. Het griezelverhaal start aan het begin van het feest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit griezelige kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, vervolgens gaan knutselen en veel spannende griezelige spelletjes gaan doen. Je huis wordt omgetoverd tot een waar spookslot….

 


Disco feestje!kinder-disco-kinderfeestje

Dit discofeestje, maar wellicht is een verkleedfeestje, modefeestje en glitterfeestje een betere benaming. Het discofeestje is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Jezelf verkleden en opdoffen is het belangrijkste daarbij.

Leuke vrolijke kleuren glitteren door je kamer. Je kamer wordt een disco, wat ontzettend gaaf!  Wat ga jij aan doen? Je hebt erg veel keus… Dat wordt moeilijk kiezen wat je op deze feestdag aan zult doen. Ga je lekker verkleden tijdens dit hippe feestje gezellig verkleden en daarna lekker dansen en feesten. Voor een super gezellige middag of misschien avond. Dus veel plezier met zingen, dansen en lekker gek doen!


Haaienfeestje á la Freek Vonk

Ga jij net als Freek Vonk de grote oceaan op? Je mag niet bang zijn. Zorg dat je niet gebeten wordt door een haai, krab of ander gevaarlijk zeedier. Hoe wil jij verkleed worden? Ga je als haai,  duiker of toch liever als inktvis of pinguïn. Meisjes kunnen ook als mooie zeemeermin mee doen. Beleef de leukste avonturen en speel veel leuke spelletjes in het thema; de spelletjes leren je de gevaren te herkennen. Even een filmpje van Freek Vonk kijken als rustmoment tussendoor…. dat zal wel ff nodig zijn. Ook kan er een leuke haai geknutseld worden om mee naar huis te nemen.

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Jungle feestje á la Freek Vonk

Welk wild dier wil jij zijn? Je wordt verkleed als een wild dier. Misschien word je een leeuw, tijger, olifant, haai, luipaard of aap? Dan ben je klaar voor je avontuur in de jungle net als Freek Vonk. Speel veel leuke spelletjes en aan het einde doe je mee aan een echte jungle-quiz.

Wat weet jij van krokodillen, haaien, piranha’s, slangen, tijgers en beren? Net zo veel als Freek Vonk? Wij zijn benieuwd! We belonen je graag met een Jungle-diploma. In de jungle moet je ook uitrusten; dit kan in het tentje op een juten matje. Maar pas op, er kan altijd gevaar zijn……


Reis om de Wereld

Ontdek spelenderwijs meer over de wereld!

Wil je meer te weten komen over verschillende landen? Dan hebben we nu deze leuke en leerzame kist voor jou! Kom mee op reis en speel de spellen die geïnspireerd zijn op de verschillende landen die je bezoekt. Je ontdekt leuke weetjes, leert de taal en tellen en speelt spellen die uit het land komen waar je op bezoek bent. Bij elke land hoort er een bijpassend spelletje. Ook leer je welke werelddelen er allemaal zijn!

Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Dino feestje – beestachtig leuk!

Ben je helemaal weg van dino’s? Een dino-feestje in het thema is helemaal iets voor jou. We hebben leuke spellen in het dino thema: Schiet op de bordjes met de dino’s en wie weet verdien jij de meeste punten. Zorg dat je zoveel mogelijk fiches in de andere beker krijgt. Maar pas op dat je de grote dino niet wakker maakt! En kun jij het hele parcours afleggen zonder het ei te laten vallen?

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Eenhoornfeestje (Unicorn)

Fan van Unicorn? Deze themakist met leuke unicorn spelletjes is iets voor jou!
Verkleed je met kleurrijke rokjes, vleugels en unicornbanden. Speel verschillende betoverende spellen en maak de ruimte magisch met de versieringen.

 

STOERE BEROEPEN & ROLLEN

Brandweer

Welke jongen wil er nu géén brandweerman worden?
Een themakist brandweerfeestje is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 9 jaar.
Alles voor het leukste brandweerfeestje ooit: leuke brandweerspelletjes en mooie brandweerpakken. Spelletjes: Stoere mannen blussen het vuur uit! – vuur gooien en vuur springen – vuur blussen – spons gooien – ontwijk de enge vlammen, etc

Kinderfeestje 7-8 jaar

Brandweer-feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Indianenfeestje

Ga verkleed en geschminkt als een stoere Indiaantje. Dan ben je klaar om op jacht te gaan met je paard en je indianen-dolk. Beleef avonturen en maak met je andere indianenvriendjes samen muziek voor je indianentent.
“De indianen zijn dapper, maar die grote beer…” Het verhaal start aan het begin van het indianenfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere indianen kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en – samen veel spannende, leuke indianen spelletjes gaan doen. Je huis of tuin wordt omgetoverd tot een waar indianen-kamp!


Boerderijfeestje

Wie wil er nu geen boer of boerin zijn? Kies voor een gezellig boerderijfeestje. De themakist boerderij is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Alle kinderen krijgen een mooie rode overall aan en kunnen na eventueel nog wat schmink op het gezicht te hebben gedaan, naar de beestjes. Leuk om dit te combineren met een bezoekje aan bijvoorbeeld dierenverzorgers, een (kinder) boerderij of kleine dierentuin.  Er is keuze uit 8 leuke spelletjes én een cadeauspel. 


Flamingo feestje

Tijdens dit feestje word je door middel van spelletjes en activiteiten die allemaal met flamingo’s te maken hebben, helemaal omgetoverd tot een Flamingo! Na iedere activiteit verdien je wat leuks; een vrolijk rokje/jurkje (om nog eens te wisselen tijdens het verkleedfeestje), een mooi armbandje met flamingo-hanger, een hawaï-ketting, roze vleugels en een roze haarbandje tot je echt op en top Flamingo bent.

Themafeestje meisjes

Flamingo kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Barbie feestje

Welke meisje wil nu niet even een mooie Barbie zijn? Een themakist Barbie kinderfeestje is geschikt voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Barbie gaat trouwen!

Is jouw dochter helemaal weg van Barbies? En houdt ze ervan van zichzelf mooi maken voor een feestje? Hier ben je op de goede plek! Alle kinderen krijgen allemaal een mooie witte jurk met diverse accessoires aan en gaan veel leuke spelletjes doen. Wat ga je deze middag doen? Centraal staat hartjes en trouwen. Alle activiteiten zijn er mee gelinkt.


Ridder

De stoere ridder Joris gaat op zoek naar een echte draak. Hij is een echte ridder: niet bang en erg dapper! Ben jij dat ook? Dan is dit het perfecte thema voor jou en je vriendjes natuurlijk, maar ook vriendinnetjes kunnen gezellig meedoen. Zij krijgen een mooi rokje aan. Het verhaal start aan het begin van het ridderfeest en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en fraai vormgegeven draaiboek kom je tijdens dit stoere kinderfeest bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen en –samen veel leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

DISNEY THEMA'S

Frozen

Het Frozenfeest neemt kinderen mee in de sfeer van de prachtige Disneyfilm. Ontdek een andere kant van Elsa & Anna tijdens dit leuke en populaire kinderfeestje. Het verrassende verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen.

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 59,95
Opties selecteren

NEMO

Is jouw zoon of dochter helemaal weg van water, vissen en zee? Dan is deze themakist de perfecte keuze voor een kinderfeestje heerlijk thuis. Je huurt het draaiboek met een compleet Nemo verhaal die je door de middag leidt samen met de kinderen met div. tips voor eten en drinken in de sfeer van het thema. De versiering is geweldig met héél veel vissen. Vele leuke visspelletjes horen er natuurlijk ook bij. En Nemo? ja die was ondeugend met alle gevolgen van dien. Zou Nemo zijn vader hem ooit nog terug vinden? Neem de kinderen mee in het spannende verhaal van deze populaire disney-film. Nemo 2 is in de maak, op deze manier ben je mooi voorbereid.

Themakisten

Themakist Nemo

Vanaf 54,95
Opties selecteren

Disney Prinsessenfeest

Ben jij een echte prinses? Dan is deze Disney Prinsessen themakist echt een feestje voor jou! Ontdek de Disney Prinsessen wereld, verkleed je als echte prinses en speel verschillende spellen in het prinsessenthema. Kom erachter wie er het meest overeen komt met een echte prinses! Wie weet ga jij er vandoor met de prins.

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Minions

Een leuk, leerzaam én gezellig feestje voor thuis.

minions feest

Een Minions feestje is zowel voor jongens als meisjes erg geschikt!

Wie kent ze niet die grappige Minions.  Wat is er nou leuker, dan die typische Minions-sfeer thuis neer te zetten met vele leuke spullen en spelletjes. Uiteraard alles in geel én blauw. Leuke spelletjes, zoals toveren met letters. Complete aankleding, inclusief friet- en ijsbakjes.

Themakisten

Minions feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Frozen

Het Frozenfeest neemt kinderen mee in de sfeer van de prachtige Disneyfilm. Ontdek een andere kant van Elsa & Anna tijdens dit leuke en populaire kinderfeestje.
Het verrassende verhaal start aan het begin van het feestje en loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijk en mooi vormgegeven draaiboek kom je bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes gaan doen. Met z’n allen een mooie Frozenjurk aan, het huis in blauw-wit omgetoverd, het feest kan beginnen! Iedereen kan thuis gemakkelijk dit droomfeestje geven met deze themakist Frozen.

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Paw Patrol

Ben jij fan van Paw Patrol? Dan hebben wij nu een leuke themakist voor jou!

Paw patrol bestaat uit 7 heldachtige puppy’s: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Everest en Skye. als de 10 jarige Rayder de puppy’s roept, komen ze meteen in actie. Ga je mee op avontuur? Wat een team!

De bedoeling van onze speurtocht, is dat de kinderen door de pijlen opzoek gaan naar alle Paw Partol spelers.

Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren

LOL feestje

Ben je ook helemaal weg van LOL? Wij hebben een feestje die jou helemaal in de LOL wereld brengt!
Speel de leukste LOL spelletjes, maak je op met de LoL Make-up en knutsel je eigen fotolijst! Leuk meidenfeestje voor leeftijd va 4-7 jaar.

Nieuw

Themafeestje meisjes

LOL surprise feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Ariel

Een leuk zeemeerminfeestje neemt de kinderen van 4 tot 8 jaar mee in de sfeer van de mooie Disneyfilm.
Met uiteraard Ariel in de hoofdrol start het verhaal en begint het feestje, dit verhaal loopt door het 3 uur durend programma heen. Via het duidelijke en mooie draaiboek kom je tijdens het kinderfeestje bij een moment dat de kinderen samen gaan verkleden, -samen gaan schminken, -samen gaan knutselen, -samen gaan dansen en -samen leuke spelletjes in het thema gaan doen. Voor kinderen die houden van Disney-films is dit een onwijs leuk feestje.

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 59,95
Opties selecteren

1001 Nacht: 

1001 nacht feestje

Het 1001 nacht kinderfeest is een feestje vol mooie oosterse versiering met heel veel goud, stofjes, slofjes en heerlijk zachte kussentjes. 
De slangenkorf staat klaar en de waarzeggers glazen bol hoort er bij. Je gaat heel veel sprookjesachtige momenten beleven. Via leuke persoonlijke vragen ga je de cadeautjes open maken.

 

Nieuw
Vanaf 59,95
Opties selecteren
 


 

ACTIEVE THEMA KINDERFEESTJES

Over 2 feestjes vertellen we je iets meer:

Fortnite:
Het Fortnite kinderfeestje is geïnspireerd op de populaire game Fortnite. Je huurt een themakist met voor iedereen laserguns en alle spelelementen van Fortnite. Herkenbare elementen uit het populaire spel. Vind jij de bekende Fortnite lama of de Medi-Kit? Wint jouw team de meeste V-Bucks?

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren

De mol game:

Deze De Mol Game combineert spanning, snelheid en actie. Ontrafel wie de Mol is en verdien geld voor de pot! Vanaf nu kun je even niemand meer vertrouwen. Gaat het gewoon mis of is de mol bezig?

Actief kinderfeest

De Mol game – kinderfeestje thuis

57,50 (incl.btw)
Opties selecteren

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

8,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

De Mol game – kinderfeestje thuis

57,50 (incl.btw)
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Meiden challenge tienerfeestje

8,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Speurtochten

QR speurtocht jongens en/of meiden

8,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen
Aanbieding!

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren
Nieuw
19,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

59,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00
Opties selecteren
Nieuw

Speurtochten

True Detective speurtocht feestje

19,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

57,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen
Nieuw
Vanaf 55,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
12,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen
Nieuw

Actief kinderfeest

Archery Tag – boogschieten game

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Actief kinderfeest

VR kinderfeestje thuis (virtual reality)

69,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Mol game feestje
k3 feestje huren
K3 feestje
thema kinderfeestje - themakist
Ninjago feestje
kinderfeestje ariel zeemeermin
Ariel feestje
brandweer kinderfeestje spel
Brandweer feestje
ridderfeest
Ridder feestje
griezel kinderfeestje
Griezel feestje
pippi langkous kinderfeestje
Pippi langkous feestje
fortnite kinderfeestje
Fortnite feestje
Piraten feestje
frozen themakist
Frozen feestje
paw patrol
Paw patrol feestje
sprookjesfeest kinderfeest themakist
Sprookjes feestje

 

 

Thema kinderfeestjes op leeftijd
Thema kinderfeestje 5 jaar-6 jaar

vooral gehuurd voor jongens en meiden:

Nieuw
Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Tiktok feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themakisten

Minions feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Opties selecteren

Themakisten

Circusfeestje: geef je eigen voorstelling

Vanaf 59,95
Opties selecteren

vooral gehuurd voor meiden:

Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Tiktok feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje meisjes

LOL surprise feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Flamingo kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

K3 feestje meiden

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Elfjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist Pippi Langkous

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Prinsessenfeestje themakist

Vanaf 59,95
Opties selecteren

voor gehuurd voor jongens:

Themafeestje jongens

Piraten feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

57,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Kinderfeestje 7-8 jaar

Brandweer-feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Thema kinderfeestje 7 jaar- 8 jaar

Bekijk hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

vooral gehuurd voor jongens en meiden:

Nieuw
Nieuw
Vanaf 55,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Tiktok feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Speurtochten

True Detective speurtocht feestje

19,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren
Aanbieding!

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themakisten

Minions feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Opties selecteren

Themakisten

Circusfeestje: geef je eigen voorstelling

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
Opties selecteren

vooral gehuurd voor meiden:

Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Tiktok feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Disney prinsessenfeestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje meisjes

LOL surprise feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Creatief kinderfeestje

Sieraden maken kinderfeestje

Vanaf 49,95
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Ariel

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Kinderfeestje Elfjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist Pippi Langkous

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 51,00
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Themakist frozen

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje meisjes

Prinsessenfeestje themakist

Vanaf 59,95
Opties selecteren

vooral gehuurd voor jongens:

Themafeestje jongens

Piraten feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Pokémon party

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Paw patrol speurtocht en themakist

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw
Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 69,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (6-14 jaar)

57,50 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Themafeestje jongens

Haaien feestje à la Freek Vonk

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Themafeestje jongens

Ridderfeest: verkleden en spelletjes

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Kinderfeestje 7-8 jaar

Brandweer-feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 45,00
Opties selecteren

Thema kinderfeestje 9 jaar- 10 jaar

Bekijk hier een overzicht van alle leuke ideeën voor je kinderfeestje:

vooral gehuurd voor jonges én meiden:

Nieuw
Nieuw
Vanaf 55,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Tiktok feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Super Mario feestje

Vanaf 69,50
Opties selecteren
Nieuw

Speurtochten

True Detective speurtocht feestje

19,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen

Themakisten

Dino feestje

Vanaf 59,95
Opties selecteren
Nieuw

Themakisten

Reis om de wereld

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren
Aanbieding!

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 59,50
Opties selecteren

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 54,50
Opties selecteren

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

59,95 (incl.btw)
Toevoegen aan winkelwagen