Themakist huren

Eenvoudig een themakist huren. Draaiboek met verkleedkleren, spelletjes en versieringen! Verzending in Nederland en België. Wie wil jij zijn?

Voor meer info:  klik op foto

Of ga je liever voor een andere categorie kinderfeestje?


Themakist huren altijd een succes!

Kinderen vinden het geweldig om te fantaseren en zich te verplaatsen in een ‘wanna-be’ figuur.

Themakist huren meisjesthemakist-huren-meisjes

themakist huren meisjes 6 jaar voor thuis

Een leuk elfjesfeest

Meisjes vinden het geweldig om een prinses of elfje te zijn. Ook disney thema’s zijn populair, zoals: Ariel, Nemo of Frozen. Met behulp van de juiste accessoires zie je dat dit sprookjesbeeld steeds realistischer wordt. Een thema kinderfeestje is mateloos populair zeker bij de iets jongere kinderen.

 

 


 

Themakist huren jongensthemakist-huren-jongens

Welke jongen wil er nu geen brandweerman zijn? Ook een stoere ridder of piraat brengt ze helemaal in de rol. Een griezelfeest, voetbalfeest is ook een echt jongensding. Een leuke overall aan en naar de dieren toe. Dit thema is mooi te combineren met een bezoek aan de (kinder)boerderij.  Ook een themafeestje voor jongens is dus heel erg leuk.

 

 

Complete themakisten en verkleedkisten 

Op deze pagina tref je diverse verkleedkisten aan in vele thema’s. Voor het thema kinderfeestje bieden wij complete themakisten aan.  Dus verkleedkleren, spelletjes én versiering! Door het aanbieden van draaiboeken worden de kinderen meegenomen van verkleden, naar eten, naar knutselen en het spelen van spelletjes. Alles in één keer in huis. Dus niet alleen het aanbieden van verkleedkleren in het thema, maar ook de juiste knutselspullen, accessoires, uitdeelzakjes én spelletjes. Kortom lekker gemakkelijk en erg leuk.

themakist huren jongens en meisjes 7 jaar

indianenfeest voor jongens en meiden!

Wij vragen vaak een borg voor deze themakisten of themadozen als alles netjes en compleet is teruggestuurd wordt je borgbedrag automatisch teruggestort op je rekening. Alle spullen worden netjes bij je thuis geleverd en het terugzenden is supereenvoudig met de meegestuurde retourverzendetiket. De retourverzending hoef je dus zelf achteraf niet te betalen!

Welk meisje wil er nu niet een dagje een prinses zijn?

themakist huren thuis alle ideeën op een rij voor themafeestjes

Themakist huren voor je kinderfeestje ; deze kinderfeestjes zijn altijd een succes.

Voor bedrijven: meedoen met Kinderfeestje-Idee?

 

Top