Thuis lasergamen of paintballen trend in 2017

Thuis paintballen populair in 2017

Voor stoere kinderfeestjes zoals lasergamen of paintballen moest je voorheen in jouw regio op zoek naar een externe partij. De consument kiest echter vaker voor de nieuwe optie: thuis lasergamen of thuis paintballen. Het voordeel je speelt zo vaak je wilt en bent óók nog eens goedkoper uit!

Paintballen en lasergamen kan natuurlijk buitenshuis in een speciale hal of speelveld. Ouders constateren dat ze daar in een commercieel keurslijf worden gedrukt, waar ze niet altijd trek in hebben. Er worden korte spelronde’s gehanteerd en na een aantal minuten spelen is het afgelopen, tenzij je tegen forse bijbetaling spelronde’s erbij koopt. Buitenshuis heb je weinig grip  op de eigen planning van je kinderfeestje. Ook door de commerciële tarieven voor eten en drinken zoeken consumenten naar alternatieven.

Thuis lasergamen in je eigen tuin

thuis lasergamen in je eigen tuin

Dat thuis lasergamen ook kan, ontdekken steeds meer ouders. Al voor 50 euro huur je alle laserpistolen met benodigdheden. Je krijgt dan netjes al het materiaal opgestuurd met de uitleg hoe je het spel speelt.

Kinderen kunnen thuis zo vaak als je zelf wilt diverse spelrondes spelen.

Vaak wordt er als locatie gekozen voor het bos, een speelveldje in de buurt óf de eigen tuin. Kinderen vinden het vaak super om in de eigen vertrouwde omgeving bezig te zijn.

Bijkomend voordeel: ouders hoeven geen vervoer te regelen en bepalen zélf het verloop van het kinderfeestje, zonder de druk van de klok. Eten en drinken doe je op het tijdstip dat je zélf wil. En maak je zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf maar wil.

lasergamen thuis
Lasergamen thuis met 10 kinderen voor € 50,= Lees meer!
Nieuwste pistolen voor mooie effecten

De nieuwste lasergame pistolen hebben alles in huis voor een levensechte battle:   trillenlasergamen thuis populair, lichteffecten en geluid.  De oplichtende targets dienen als vlag voor elk team en lichten op bij een voltreffer in de eigen teamkleur.
Zeker in de schemering is lasergamen – zeker voor de iets oudere kinderen – een aanrader om te spelen.


Thuis paintballen zonder blauwe plekken en geknoei

Veel mensen fronzen nog hun wenkbrouwen als het gaat om paintballen thuis tijdens een kinderfeestje. Kan dat ook? En is dat wel verstandig? Ouders kennen vaak uit eigen ervaring de nadelen van Paintball. Nog dagen loop je met een blauwe plek op je arm van een net iets te dichtbij afgevuurde verfbal. Bij volwassenen wordt er bij Paintball namelijk geschoten met luchtdruk, waardoor de kracht enorm is.

Paintball pistolen op veerdruk speciaal voor kinderen

Ook Paintball kan gewoon met kinderen in de eigen tuin gespeeld worden. Kinderen krijgen een camouflage-pak aan en een masker. Er wordt niet met luchtdruk geschoten, maar met veerdruk. Hierdoor komen de verfballen veel minder hard aan (zelfs van dichtbij) en hierdoor is het spel ook voor kinderen vanaf 7 jaar erg geschikt.

Kinderpaintball-kinderfeestje-idee
Kinder paintball thuis is stoer en hip.

Er wordt ook gespeeld met andere verfballen, deze zijn sterker verdund met water. Er blijft geen viezigheid achter in je tuin; bovendien zijn deze ‘paintballs’ biologisch afbreekbaar. Ook Paintball bestel je eenvoudig thuis, maar is wel relatief wat duurder om te spelen dan een lasergame. Echter de prijs van Kinder Paintball thuis staat in geen verhouding tot wanneer je dit met kinderen buitenshuis zou gaan spelen.

 


Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 50,00