Corona-proof lasergamen in ‘t Handelshuys Uden

Speel met je gezin in de mei vakantie lasergame in Uden

Je hoeft je niet te vervelen. Ook al ben je door de maatregelen gekluisterd aan huis. In ‘t Handelshuys hebben we een ‘Corona-proof’ lasergame battle ontwikkeld. 

Ondanks alle maatregelen kun je in de meivakantie toch actief lasergamen. Daag jij een ander gezin uit? Kom in de meivakantie naar het Handelshuys in Uden. Wij zorgen dat je veilig (corona-proof) kunt lasergamen. Zo kom je niet in contact met elkaar en blijft het veilig.

Je gezin vormt of je kinderen vormen een team van 3 tot maximaal 5 personen en je speelt met je team tegen een ander gezin. Je daagt dus een ander gezin uit voor een échte gezins-battle. Op een indoor speelveld in het bedrijfsverzamelgebouw ’t Handelshuys speel je een lasergame-spel in het Fortnite thema.

 

Veilig lasergamen

Er is – zeker in deze tijd – gezorgd voor een veilige manier van lasergamen. Het speelveld wordt in tweeën verdeeld. In het midden van het speelveld zal een lijn van 1,5 meter breed lopen die de teams niet mogen oversteken. Zo kunnen de teams niet bij elkaar komen, maar tóch tegen elkaar spelen. Uiteraard worden alle guns vooraf ontsmet en reserveer je om besmettingsgevaar te voorkomen vooraf een beschikbaar tijdvak naar keuze. Zo kom je niet in aanraking met andere bezoekers.

Een stoere activiteit voor je gezin in ‘t Handelshuys in Uden

Hoe werkt het?

  • Je vormt een team met je gezin of je kinderen (met bijv. een vriend of vriendin); een team van 3 tot maximaal 5 personen.

  • Je daagt een ander gezin uit – met ook 3 tot 5 personen – om tegen jouw team te spelen.

  • Elk team betaalt 37,50 euro voor 1,5 uur lasergamen (totaal 75 euro)

  • Wij zorgen voor alle benodigde attributen, laserguns en een aangeklede hal met schuilplekken

  • Lokatie:  ‘t Handelshuys aan de Udenseweg 2 in Uden

  • Wij zorgen voor koffie, thee en fris

Voor maar 75 euro kun je met 2 teams lasergamen. Dus per gezin (37,50 euro).

Na toevoegen tijdvak ontvang je een bevestigingsmail voor het lasergamen en  wordt je automatisch doorgeleid naar de betaling van het lasergamen in ‘t Handelshuys in Uden.

Reserveer tijdvak lasergamen

Na het kiezen en toevoegen van je tijdvak dien je het bedrag van 75 euro van de reservering te betalen. Pas na betaling is de reservering definitief.

 

Succes!

Reserveer tijdvak lasergamen
Reserveer tijdvak lasergamen