Veel mensen zien op tegen een kinderfeestje thuis. Toch is dit niet nodig! Wat zijn de voordelen kinderfeestje thuis? Bekijk alle ideeën, die je eenvoudig direct kunt bestellen.

Voordelen kinderfeestje thuis:

  • Geen vervoer nodig
  • Flexibiliteit; je bepaalt bijvoorbeeld zelf wat én wanneer je eet en drinkt
  • Eenvoudig om méér kinderen uit te nodigen
  • Spelen in een vertrouwde omgeving
  • Meestal goedkoper
  • Net zo leuk óf leuker dan een feestje elders

Kinderfeestje idee heeft de beste ideeën voor thuis:

Als je je kinderfeestje thuis viert, zorg dan wel voor een leuk programma. Met een beetje hulp vier je een kinderfeestje thuis om nooit te vergeten! Wij helpen je graag.

Welk idee past bij jou ?

ideeën SPEURTOCHT spelletjes- leuke kinderfeestjes thuis
leuke speurtochten ook voor oudere kinderen
ideeën kinderfeestje spelletjes - leuke kinderfeestjes thuis
actieve en stoere kinderfeestjes
themakist verkleedkist voor je themafeestje
prinses of ridder: kies themakist of verkleedkist
knutsel ideeën creatief kinderfeestje thuis
leuke knutsel ideeën voor je kinderfeestje
make up feestjes leuke kinderfeestjes ideeën-
make up feestje, haargel maken of parfumfeestje
cupcakes maken kinderfeestje
originele cupcakes maken of high tea

 

 

 


Zijn er ook nadelen aan een kinderfeestje thuis?

Past het wel?

Ik heb maar een klein huis/tuin, past het wel? Zeker voor jonge kinderen heb je weinig ruimte nodig. Veel spelletjes en creatieve ideeën kunnen gewoon aan een grote tafel. Voor de wat oudere kinderen kun je altijd je kinderfeestje combineren met een bezoek aan de speeltuin, parkje, het bos of de kinderboerderij. Heb je een tuin dan is een (party) tent plaatsen ook een mogelijkheid.

Druk? kinderfeestje thuis is zeker zo relaxt

Zie je op tegen de drukte of de rotzooi? Door een paar zaken te structureren en voor te bereiden kun je rust creëren. Combineer bijvoorbeeld het uitpakken van de cadeautjes met een spelletje (lees ideeën uitpakken).  Het is ook goed om creatieve activiteiten af te wisselen met actieve spelletjes.  (Laat meiden bijvoorbeeld dansen op leuke muziek).  Mocht er één kind te luidruchtig of te aanwezig zijn, spreek het kind dan één-op-één aan en vertel wat je verwachtingen zijn en welke invloed zijn gedrag heeft op het kinderfeestje.

Inspiratie?

Mis je tijd, inspiratie of creativiteit om het te organiseren? Deze website bewijst dat er genoeg mogelijkheden zijn om zonder al te veel voorbereidingen een kinderfeestje thuis te vieren. Bekijk de mogelijkheden eens en het gemak waarmee je de juiste spullen in huis krijgt.

Zeker voor kinderen onder de 9 jaar hoef je helemaal niet van huis! Zij vinden het prettig om te spelen in een vertrouwde omgeving.

[huge_it_slider id=”7″]