Cupcakes bakken of taartjes maken

Cupcakes bakken? Een high tea? Of leuke kook- en bak spelletjes spelen? Kies maar uit!

Lekker bakken en koken op je kinderfeestjes. Bijvoorbeeld cupcakes bakken kinderfeestje. En daarna smullen van je zelfgemaakte creaties. Wij helpen je op weg met een kook- en bakfeestje en hebben vele originele ideeën om cupcakes te bakken.

Voor meer info:  klik op foto

Of ga je liever voor een andere categorie kinderfeestje?


Cupcakes bakken en high tea erg populair

Cupcakes bakken kinderfeestje kook en bak feestjeLekker kliederen met deeg of versieringen maken voor je eigen bakcreaties. Kinderen vinden het leuk om te ontdekken en samen in de keuken dingen te maken. En wat is er nu fijner, dat je als je uiteindelijk het eindresultaat ziet, dat je hier dan zelf van mag smullen.

Til je kook- en bakfeestje naar een nog hoger niveau door het een beetje aan te kleden. Een kokmuts, tafelkleed en extra versieringen maken het kinderfeestje helemaal af. Afhankelijk van de leeftijd is het leuk en nodig om de kinderen mee te helpen! Smakelijk eten!

Kinderfeestje Idee helpt je om eenvoudig alle spullen bij elkaar te krijgen om de kinderen culinair aan de gang te zetten. We horen graag of je kinderfeestje een succes is geworden!
Cupcakes bakken kinderfeestje

Heb je een bedrijf? Sluit je aan bij het platform Kinderfeestje-Idee. Lees meer.

 

Top