Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.20.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
191 berichten.
Inge Bonnema heeft geschreven op 13 april 2021:
Wauw wat heeft Daan een te gek kinderfeestje gehad met Archery tag. De jongens vonden het vet cool en het was een succes. Mooie spullen, goede uitleg en top verzorging vwb pakket ontvangst en versturen. Alleen maar lof kinderfeestje-idee!
Marjolein heeft geschreven op 8 april 2021:
Voor het 2e jaar op rij was onze zoon jarig in een lockdown, dit keer gingen we niet uitstellen maar opzoek naar een alternatief en die vonden we hier! Super veel keuze maar uiteraard moest het de laserguns in fortnite stijl worden. Alle benodigdheden zaten in de krat mooi op tijd bezorgd zodat we als ouders ook even konden uitzoeken hoe het werkte, goede spel omschrijving. De extra's waren ook leuk o.a. de labels voor om de flesjes/pakjes drinken ze vonden het geweldig! We hadden 8 kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar, gekozen om een stuk in de bossen af te zetten met linten (wat ook tot veel bekijks zorgde van wandelaars en fietsers). De kinderen zijn bijna 4 uur non stop bezig geweest en wilde helemaal nog niet stoppen. Leuk om te zien dat de kinderen zelf ook met allerlei spel ideeën kwamen. De kinderen vonden het, het vetste feest ooit 😉 het was dus goed ontvangen! Onze zoon had het liefst de hele week de krat gehouden zeker voor herhaling vatbaar onze dochter heeft haar activiteiten voor in september ook al uitgezocht 😉
Paulien Keune heeft geschreven op 8 april 2021:
Ian wilde eigenlijk trampoline springen, maar met alles dicht duurde het zolang. Dus dan maar een thuis feestje. Op google zoekend kwam ik snel op jullie site. 7 jaar en moet wel stoer zijn. Lasergamen werd het. We kregen de bak met pistolen 2 dagen van te voren. Alles is goed uitgelegd. Ook de uitnodigingen en de oorkondes hebben we gebruikt. Makkelijk terug te sturen en de borg weer snel terug. Top en jongens hebben genoten
Jochem Velthorst heeft geschreven op 31 maart 2021:
Het was een zeer geslaagd feestje met de laserguns! De kids waren heel enthousiast en hebben tot 21 uur (avondklok) ermee gespeeld. Complimenten voor bezorging en contact en goede inhoud van geleverde box. Duidelijke omschrijvingen. We hebben ook nog reclame gemaakt, verschillende mensen vroegen waar we de guns vandaan hadden. Voor herhaling vatbaar en aan te raden aan iedereen!
Bink heeft geschreven op 12 maart 2021:
Onze zoon werd 12 jaar, reden voor een feestje! Maar in deze tijden met Corona niet heel makkelijk. Tot we op deze site kwamen en het Fortnite feestje zagen. Fantastisch, echt een aanrader. Een box met werkelijk alle benodigdheden voor een geslaagd partijtje en ruim op tijd geleverd.
Patricia heeft geschreven op 12 maart 2021:
Mijn dochter van 9 heeft afgelopen woensdag het wie is de mol feestje gegeven. Het was super geslaagd!! Bedankt
Clair heeft geschreven op 10 maart 2021:
Wij hadden voor onze zoon zijn 8e verjaardag de laserguns gehuurd. Deze werden ruim op tijd geleverd, zodat we voldoende tijd kregen om de handleiding door te nemen. We hadden een mooie plek in het bos uitgezocht met veel verstopplekken en hoogteniveaus, dat maakte het helemaal af. De jongens hebben de hele middag genoten én ze hebben lekker kunnen rennen in de buitenlucht. De camouflagestiften maakten het helemaal af. Het terugsturen ging ook heel gemakkelijk. Al met al een echte aanrader voor een kinderfeestje! Bedankt voor de goede service.
Liam gorissen heeft geschreven op 9 maart 2021:
We hadden de fortnite kist gehuurd voor het 6de verjaardagsfeestje van onze zoon. Helaas moesten we het 2x uitstellen, maar dat was totaal geen probleem!! We zijn naar het bos gegaan en hebben daar een supertof fortnite lasergame feestje gevierd!
Tessa heeft geschreven op 10 februari 2021:
Afgelopen week heeft mijn dochter van 11 jaar de de escaperoom challenge gespeeld met 5 vriendinnen en wat was het een succes! Het spel is leuk in elkaar gezet met voldoende uitdaging voor de leeftijdsgroep. Ook qua tijd om te ontsnappen bleef het spannend of ze het binnen het uur zouden redden... De inhoud van de box was gevarieerd en van toegevoegde waarde. De box was ruim op tijd binnen, de communicatie verliep heel vlot, dus al met al een meer dan positieve ervaring. Bedankt!
Sanne heeft geschreven op 10 februari 2021:
Afgelopen vrijdag een Wie-is-de-mol feestje georganiseerd voor onze dochter van 10 jaar. Het was echt een heel groot succes. Houd rekening met enige voorbereiding, maar laten we eerlijk zijn, de voorpret is ook voor ouders erg leuk. Het script is duidelijk, de spellen erg leuk en gevarieerd en de combi met het computerprogramma met executie geniaal. De kist was ruim op tijd in huis. Echt een heel leuk concept. Als aankleding een grote mol op het raam getekend, het logo meermaals afgedrukt en op de ramen en deuren geplakt. Groene en zwarte ballonnen erbij en Jumbo gebakjes met het logo van Wie is de Mol. Voor de winnaar een geldzakje met een cadeautje en voor alle kinderen een uitdeelzakje met muntdropjes en een briefgeld sleutelhanger. Top feestje!
Angela heeft geschreven op 9 februari 2021:
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn lasergame feestje gehouden. Super leuk! Ze hebben er allemaal van genoten! Ruim op tijd in huis en zeer goede service! Bij vragen vrijwel direct antwoord! We komen zeker nog een keer terug
Houkelien heeft geschreven op 8 februari 2021:
We hebben een heel geslaagd ‘wie is de mol’ feestje gehad. 10 meiden (9-10 jaar) zaten er helemaal in. Alle aanwijzingen werden in het meegeleverde molboekje geschreven. De kist met materiaal en het computerprogramma werkte prima. Niet te moeilijk de spellen, maar wel genoeg uitdaging en makkelijk zelf wat aan te passen. Kortom een aanrader!
Sandy heeft geschreven op 2 februari 2021:
Onze jongens hebben een geweldig feestje gehad dankzij de lasergamebox van jullie! Zij hebben niets gemerkt van alle onmogelijkheden van deze tijd. Heel erg bedankt! Wij komen zeker terug.
Trevor heeft geschreven op 27 januari 2021:
Vorige week de 8e verjaardag van onze zoon gevierd, wat een succes! De kids gingen volledig op in hun Fortnite-lasergame in het park in Schiedam. Goeie plek met gras, bomen, bosjes, modder... alles op en aan! Om zich volledig Fortnite-skin te wanen compleet met guns, was een droom voor alle kids. Top geregeld, spullen op tijd binnen, prima compleet pakket.
Vanessa heeft geschreven op 20 januari 2021:
VR bril gehuurd, de jongens vonden het ontzettend leuk. Hebben zich de hele middag vermaakt met bijna alleen attack of the squirrels 🙂 Een hoop gelach en gegil. Het aansluiten van de bril was echter niet zo eenvoudig, de handleiding vond ik af en toe niet erg duidelijk, dit lag ook aan taalgebruik, en het lukte niet de bril te connecten met de app. Er werd iemand anders welkom geheten toen we de bril aan hadden gezet. Op de een of andere manier is het toch gelukt om het aan de praat te krijgen, maar dat kwam meer door zelf aanmodderen. Een duidelijkere handleiding zou fijn zijn!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Vanessa - super om te horen dat het Virtual Reality leuk is geweest. De VR bril is nog slechts enkele keren verhuurd. We dachten een duidelijke handleiding te hebben gemaakt. Op basis van je review hebben we de handleiding veel duidelijker gemaakt. Dank voor je feedback!
Esther heeft geschreven op 19 januari 2021:
Wij hebben afgelopen zondag het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon gevierd. We hebben de lasergames gehuurd en zijn hier naar het bos geweest. Was natuurlijk geweldig voor die jongens om in teams tegen elkaar te strijden. Dat maakt een feestje nu alles dicht is echt super leuk. Een aanrader
Miranda heeft geschreven op 12 januari 2021:
9 januari Escape room party gehad met 9 jongens en meiden. Leeftijd 9 en 10 jaar. Super leuk wat er allemaal bij zit. Echt een aanrader! En ook heel fijn geregeld.
Jessica Lourenssen heeft geschreven op 8 januari 2021:
Super leuk VR feestje gehad. Omdat de escape room tijdens mij boeking ook door iemand anders was geboekt, kregen we de optie om het VR feestje te testen. Dat was een groot succes met 6 meiden van 11 jaar. Zeer goede service, we gaan hier zeker nog meer feestjes boeken 🎉
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Jessica dank voor je complimenten. We hebben je aanbevelingen en tips ook (bijna) allemaal verwerkt, waardoor het VR feestje (nog) leuker is geworden! Dank voor je feedback!
Bouma heeft geschreven op 16 december 2020:
Super leuk feestje gehad met behulp van de laser game box van kinderfeestje-idee. Zeer snelle levering, duidelijke handleiding en leuke downloads maakte het helemaal compleet. Nu al aan het kijken wat we volgend jaar gaan doen!
Caroline Kooijman heeft geschreven op 8 december 2020:
Het Wie is de Mol feest was een groot succes! Geweldige games, goede spullen en instructies maken dat een fantastisch was. Mooi dat kinderen er vooraf al dagen naar toe konden leven en na het feestje er nog lang over door praten.
Diana heeft geschreven op 8 december 2020:
Wat was t een gezellig feestje met de gehuurde lasergames. Top service leveren ze. Super goede uitleg van te voren en bij t leveren van de kisten. Denken ook echt mee met je. Echt n aanrader!!
Kim ter Bekke heeft geschreven op 4 december 2020:
Wauw wat vonden de kinderen het fortnite feestje leuk, zou het zo weer doen!
Marjolein heeft geschreven op 26 november 2020:
Een kinderfeestje gevierd met gehuurde laserguns. De meiden (allemaal 11-12 jaar) kregen er geen genoeg van. Echt superleuk en het werkte heel eenvoudig. De spullen kwamen op dinsdag (op zaterdag was het feest). Prima ervaring!
Dieuwke heeft geschreven op 23 november 2020:
Het kinderfeestje met de laserguns was een groot succes! Wat hebben de jongens een lol gehad en gerend. Ideaal zo'n feestje in het bos. En de service van jullie was top! Bedankt.
Jeroen de Hosson heeft geschreven op 16 november 2020:
Het Wie is de Mol feestje was groot succes! De kist was op tijd binnen en had heldere instructie. De software voor het groen/rode scherm werkte perfect en bracht leuke spanning. De kinderen hebben een top-feestje gehad! Dank!!
Loes heeft geschreven op 13 november 2020:
Wie is de mol feestje was een succes! De kist was dagen tevoren al in huis zodat we konden voorbereiden. Ookal liep de helft van de opdrachten niet volgens draaiboek (dat lag waarschijnlijk aan onszelf) de kinderen hadden niks door en hadden de grootste lol!
Claudia heeft geschreven op 10 november 2020:
Afgelopen zaterdag lasergame feestje gehad. Spullen woensdag al binnen gekregen. Goed geregeld allemaal en het feestje was super!!
Renate heeft geschreven op 4 november 2020:
Vandaag de Escape room gespeeld met een groepje meiden van 10/11 jaar en iedereen vond het geweldig! De spullen waren op tijd binnen, uitleg duidelijk, dus zeker een aanrader.
Tanja heeft geschreven op 4 november 2020:
De kids hebben een super lasergame feestje gehad. Ruim op tijd alles binnen, goed bereikbaar voor vragen! Dankjullie wel.
Noelle Verstijnen heeft geschreven op 21 oktober 2020:
10 laserguns! Tienerfeestje 11-12 jarigen. Hartstikke leuk, als optie hadden we ook de VIP maskers en de camo-stiften. 5 spellen gespeeld in schemer/donker: geweldig. Iedereen was enthousiast! Goed geregeld ook, extra batterijen & gun. Gebruiksaanwijzing. En ruim op tijd geleverd dus ook de tijd gehad te ontdekken hoe het werkte. 1 tip, ik kwam via een zoekopdracht “huren laserguns” bij jullie terecht en zag pas later in de folder dat er veel meer opties waren... Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank. We hebben meer dan 100 ideeën voor een kinderfeestje thuis op onze website staan. Het is helaas best lastig om ze allemaal goed voor het voetlicht te brengen. Fijn dat iedereen enthousiast was!
Janneke Bosveld heeft geschreven op 21 oktober 2020:
Afgelopen zaterdag hebben we het Wie is de Mol feestje gevierd. We moesten het van te voren wel goed doornemen want zó eenvoudig was het niet, maar ja, dat is de échte Wie is de Mol ook niet. De kinderen hebben echt heel erg genoten! Dochter (8) was de Mol en heeft iedereen voor de gek gehouden. Zelfs haar beste vriendin. De test en executie waren echt super goed in elkaar gezet. Vooral de spannende muziek maakte het helemaal af. Aanrader!! En hele goede service.
Joyce heeft geschreven op 20 oktober 2020:
Fortnite lasergamen met 8 tieners!! Wat een prachtige herfstdag in het bos. En wat hebben ze genoten. Fijn als de kids zelf goed weten hoe het spel in elkaar steekt dus laat je het als ouder even niet weet, weten zij het wel. In de rugzakjes de blauwe drankjes gedaan voor de dorst en ook de quiz was leuk. Zo stil waren ze die middag nog niet geweest!! Kortom een geslaagd feest!
Karlijn heeft geschreven op 17 oktober 2020:
2 weken geleden expeditie Robinson feestje gedaan met 16 kinderen ( 7,8,9 jarigen) echt super tof. Thuis zelf rode en blauwe bandana s klaargelegd en tussendoor eet proeven gedaan voor extra muntjes. Medailles gehaald voor iedereen. Kist kwam 2 dagen van te voren, maar we hadden alle spellen al uitgebreid kunnen bekijken. Echt alles zat in de kist. Zo fijn. Iedrreen was super enthousiast. Volgend jaar voor alledrie mijn kinderen zo'n leuke kist
Kim heeft geschreven op 15 oktober 2020:
Zaterdag 10 oktober spel fortnite gespeeld in de bossen. De jongens van 8 jaar vonden het geweldig.
Janny Teensma heeft geschreven op 14 oktober 2020:
Vorig jaar de Fortnite kist gehuurd en dit jaar Wie is de mol. Wij vinden het ideaal! Onze kinderen vonden beide feestjes fantastisch! Jullie service is ook een groot pluspunt. Ga zo door!
Katja heeft geschreven op 8 oktober 2020:
Het kinderfeestje met de wie is de mol kist was een groot succes! Netjes op tijd gebracht, compleet en hele leuke en spannende spellen . Ga zo door!
Merel Wille heeft geschreven op 6 oktober 2020:
Afgelopen zondag het kinderfeestje van mijn tienjarige zoon gevierd: Wie is de Mol. Een groot feest. De kist kwam keurig op tijd, de spullen waren compleet inclusief alle beschrijvingen en tips voor de mol. Toen een dag voor het feest de boel in het water dreigde te vallen door een mogelijke coronabesmetting, was er goed en snel overleg mogelijk. De regels over annulering duidelijk en over nagedacht, en ook nog schappelijk. Zeer professioneel! Groeten Merel
Carola van der Veeken heeft geschreven op 2 oktober 2020:
Wij hadden laserguns besteld. Alles werd in een harde bak geleverd. Het zag er keurig verzorgd uit. De kinderen hebben er de hele middag plezier van gehad. Top geregeld. Dikke pluim. Dank jullie wel.
Mirjam heeft geschreven op 23 september 2020:
Fantastisch!!!! Alles op tijd in huis duidelijk en goed verpakt. Het was een super geslaagd feest! Een aanrader en zeker voor nog eens!
Gemma heeft geschreven op 19 september 2020:
Beste medewerkers van kinderfeestje idee, We hebben een fantastisch escaperoom feestje gehad! Helaas hield de kluis er mee op toen ze de code invoeren, wellicht lege batterijen, want tijdens de test deed hij het wel, dus ik was erg blij met de reservesleutel! Het mocht de pret niet drukken! De kids vonden het supergaaf. Bedankt. Hartelijke groet, Gemma
Birgit heeft geschreven op 16 september 2020:
Het was een heerlijk feestje met de Fortnite-kist. De jongens (10 jaar) hebben zich in het bos goed vermaakt!
Wil heeft geschreven op 10 september 2020:
Wij hebben afgelopen zaterdag een paintball-feestje voor onze zoon van 10 gegeven. De jongens vonden het geweldig!! Heel stoer met de camouflagepakken en de maskers. Alles was ruim op tijd binnen. Zelfs met 2 extra geweren(die we niet nodig gehad hebben). Top geregeld!
Femke heeft geschreven op 6 september 2020:
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Nataschja heeft geschreven op 20 juli 2020:
Donderdag 16 juli een zeer geslaagd Wie is de Mol feestje gehad met 9 fanatieke jongens. Superleuk en top geregeld!
Elinoor heeft geschreven op 13 juli 2020:
Gisteren een geweldig "wie is de mol" feestje gevierd voor mijn dochter die 10 jaar werd. Met 7 meiden en 1 jongen hebben we heel veel plezier gehad. We hebben een week voor het feestje aan alle kinderen bekend gemaakt of ze de mol waren of niet. Vanaf dat moment begon het "gemol" al. Geweldig om die koppetjes te zien als ze ijverig in hun molboekje zaten te schrijven. Wij hebben de vragen en antwoorden van de test wat persoonlijker gemaakt en tijdens het feestje de antwoorden gauw nog aangepast (bijv. welke kleding droeg de mol vandaag?). De rode en groene schermen hebben wij tijdens de executie op groot scherm getoond. De spanning was te snijden! De mol is niet ontmaskerd en heeft na afloop volop verteld wat ze allemaal aan mol acties heeft gedaan. Grappig om te zien dat op deze leeftijd het spel "wie is de mol" precies hetzelfde werkt als bij volwassenen incl. blinde vlek, bondjes, ontbrekende etherdiscipline etc.
Marianne heeft geschreven op 6 juli 2020:
Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader.
inge heeft geschreven op 5 juli 2020:
Vorige week een wie is de mol kinderfeestje gehad. voor onze zoon die 11 werd. De spellen waren zeker geschikt en de kist op tijd thuis bezorgt. De lasergame pistool. hebben we batterijen gewisseld maar bleef tijdens het spel wel vaak uit gaan. dit maakte het lastig. De overige spellen waren uit de kunst. Vooral het stappen spel zorgde voor verwarring op zoek naar de mol. hoofdmodus een zeer geslaagd kinderfeest.
Wendy heeft geschreven op 2 juli 2020:
afgelopen woensdagmiddag het kinderfeest van onze zoon gehad. We hadden de fortnitekist gehuurd en die was ruim op tijd binnen! De hele ochtend regende het al, maar dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er zin in! Thuis de quiz alvast gedaan en toen het droog was naar de bossen gefietst waar er 2 uur lang vol enthousiasme fortnite gespeeld! Erg leuke en uitgebreide kist en nadien heel makkelijk weer terug gestuurd! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Jo heeft geschreven op 2 juli 2020:
Mijn dochter van 7 wilde een stoer feestje. Zelf op Google gezocht stoer feestje kwam bij jullie uit. Keurig geleverd prima kwaliteit.. Maar topper was 10 blije kids en trotse dochter want zij had toch wel een cool kinderfeestje.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
(Dank! Ter informatie: betrof lasergamefeestje)
karin reuzel heeft geschreven op 1 juli 2020:
Afgelopen zaterdag hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd (7 jaar). Lasergamen was DE oplossing om in deze tijd toch een feestje te kunnen vieren. Het was een grandioos succes! Met 14 kinderen het bos in. Wat een feest! Alles was perfect geregeld, de spullen waren er op tijd en terugsturen was heel gemakkelijk. Voor herhaling vatbaar.