Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.110.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Claudia heeft geschreven op 5 februari 2018
We hadden een kist met 14 lasergames gehuurd voor een feestje. De kist was keurig op tijd, de geweren goed ingepakt, reserve batterijen, instructie en extra tiewraps om de kist weer dicht te doen. De kinderen hebben zich de hele middag met de geweren vermaakt. Ik ben blij dat ik dit entertainment voor de kids had geregeld. Ze hebben zich heerlijk vermaakt en de hele middag buiten gerend. Top adres!!
Siska heeft geschreven op 1 februari 2018
Wij hebben voor het kinderfeestje van onze zoon (9) de lasergamekist gehuurd. Gymzaal gehuurd, parcourtje gemaakt en met 8 jongens gelasergamed. Ze vonden het geweldig. Alleen maar leuke reacties. Onze zoon heeft een topfeestje gehad, echt een aanrader!
Pauline heeft geschreven op 31 januari 2018
16 meisjes, groep 7 en 8, en 20 guns : alles was in orde. De meiden vonden het geweldig, de guns deden het boven verwachting goed, maar bovenal was alles ruim op tijd in huis en was het terugsturen nog makkelijker. Een absolute aanrader!!! Het feest was spectaculair, waarvoor veel dank.
esther heeft geschreven op 22 januari 2018
Mijn dochter vond de escaperoom geweldig. Het lukte ze om zelf te ontsnappen! Super leuke spullen. Daarna hebben ze slijm gemaakt, ook dit vonden ze erg leuk. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Groeten Esther
Marleen Degens heeft geschreven op 16 januari 2018
Beste mensen, Wat is een super gave kist met alles er op en eraan! De lasergame kist was echt gaaf! Rondom ons huis hebben de jongens zich prima vermaakt met de verschillende manieren van lasergame spelen! Met drie jongens en een meisje in huis kom ik zeker weer bij jullie terug. Alles netjes in een doos ( incl extra batterijen, handleiding met verschillende spelvormen enz) die je de volgende dag erg gemakkelijk weer op een post terug kan doen! Top geregeld!
Marielle de Bruin heeft geschreven op 29 december 2017
Met onze familie, 5 volwassenen en 6 tieners, hebben we op 1e Kerstdag als activiteit na al het lekkere eten van Kerst de "escaperoom" gespeeld! We hadden bij Ronald en Anja twee dezelfde themakisten gehuurd en speelden in twee kamers de jongens (5 personen) tegen de meisjes (6 personen inclusief oma). Wie als eerste uit de kamer kwamen hadden gewonnen. Wat een ontzettend leuk spel! De bijgevoegde instructiemap liet niets aan het toeval over, overal was over nagedacht en alles was heel duidelijk! Echt een aanrader!
eva heeft geschreven op 13 december 2017
Escape Room is echt een erg leuk pakket! Met veel "echte" Escape Room spullen. Twee teams van 10-jarigen hebben in ons tuinhuisje (waar de kapitein na zijn pensioen heeft gewoond ;-)) een erg leuk feestje gehad. Het was erg leuk! Ik had ons tuinhuisje helemaal omgebouwd en het was erg leuk dat er zoveel "echte" escaperoom spullen waren. De puzzel met het schip ging ook prima . Het leek wel moeilijker om de (toch niet zo heel ingewikkeld verstopte) puzzelstukken te vinden dan om het op te lossen haha. Viel mij mee hoe snel ze die link maakten. Leuk is dat de een hier goed in is en de ander weer ergens anders in en hoe de twee groepen verschillend dingen aanpakten. We speelde met 2 teams achter elkaar. In de tussentijd ging het ander team groene slime maken. Slime maken ging ook goed. Sommigen hadden klontjes en anderen weer te nat, maar we hadden tijd en spul genoeg om het nog een keer te doen, dus uiteindelijk allemaal een goede slime kunnen maken. Alle Escape Room spullen zijn super, maar de plastic sleutels doen een beetje af aan het echte escape room gevoel. Daarom kregen ze van mij als ze de 5 sleutels hadden een extra hint naar de echte sleutel van het tuinhuisje. Heel fijn ook dat Ronald goed bereikbaar is en behulpzaam bij vragen! Dank Ronald!
Jean Maurice heeft geschreven op 9 november 2017
Onze zoon werd 11 jaar. Wat gaan we doen...lasergamen. Hoe...online. De bezorging, gemak en service uitstekend ruim voor het kinderfeestje. Kwaliteit en spelvormen goed. Goede beschrijving en het zijn mooie “guns” Voelen niet “action” aan en zitten ruim in de mogelijkheden. Wat vonden de jongens ervan..gewoon vet. Klasse we komen zeker bij jullie terug. Groet, Fam JM Latumalea
Wendy heeft geschreven op 22 oktober 2017
Wij hebben de escape room uitgeprobeerd met het kinderfeestje van onze zoon. 4 jongens en 2 meiden van 10 jaar. Het was een groot succes. Het intro filmpje vonden wij als ouders wat simpel, maar we hebben de kinderen er niet over gehoord. Muziekje was wel spannend en het aftellen van de klok tijdens het feestje zorgde voor de nodige commotie. Kinderen hadden aan het begin wat sturing nodig, omdat ze als gekken gingen zoeken. Eenmaal op dreef kwamen ze er zelf uit. De laatste 10 seconden pas ontsnapt 😉 Al met al een super leuk geslaagd feestje. Voor ons de eerste keer dat we iets huurden, maar alle kinderen waren erg enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Kinderfeestje Idee : inmiddels is het filmpje aangepast en een stukje enger geworden!
John heeft geschreven op 9 oktober 2017
Wij hebben met de 6 kids 10 en 11 jaar voorafgaande aan het slaapfeestje de Escape Room gespeeld, zat goed in elkaar en de spanning was te voelen ( zeker wanneer er een papa staat die de tijd met iedere 5 minuten hard oproept 😉 ) Top spel spullen goed verzorgt, namens dochter dank jullie wel!
Brenda Kruithof heeft geschreven op 23 september 2017
Wat een super feest! We hebben een lasergame feest gehouden. De jongens van dit feestje waren 9/10/11 jaar. We hebben bij schemering en in het donker gelasergamed in het bos. Ik heb van diverse jongens gehoord dat ze dit het leukste feestje ever vonden. Dus echt een super aanrader!!! En ook super geregeld qua verzending, de box was er ruim op tijd. Dankjewel! Maandag gaat de box weer op de post.
Heleen heeft geschreven op 27 augustus 2017
Het partijtje van mijn dochter van 8 jaar was gisteren een groot succes mede dankzij de mooie memoborden die we gemaakt hebben. Het pakket was meer dan voldoende qua benodigdheden. duidelijke instructie ook! supermooie 3D verf erbij. zeker voor herhaling vatbaar. bedankt!
Luna heeft geschreven op 30 juni 2017
Thuis lasergamen met 8 meiden van 12, 13 jaar was een groot succes! Super gezellig en leuk. De meiden waren niet te houden. Ze bleven maar spelen. De service was top, niks aan toe te voegen
Jacqueline heeft geschreven op 14 juni 2017
De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?
Petra heeft geschreven op 10 juni 2017
De whatsapp-challenge met 8 meiden gedaan in de binnenstad van Delft. Heel veel uitdagingen die ze moesten doen met voorbijgangers gebruikt en zelf nog een paar bij verzonnen. Ze hebben vreselijk gelachen en wij ook, op een terrasje.
Marcel heeft geschreven op 2 juni 2017
Mensen van Kinderfeestje Idee bedankt voor de goede service! Super leuk paintball feest gehad in onze eigen tuin. Ook veel reclame voor jullie mensen waren heel ethausiast!!°°
Petra de Smit heeft geschreven op 2 juni 2017
Het was de eerste keer dat ik zelf iets ging organiseren, en ik was bang dat de pistolen het niet zouden doen want dan zou het partijtje helemaal verpest zijn, maar alles werkte perfect en de kinderen hebben zich prima vermaakt in het bos met de lasergames. Voor herhaling vatbaar maar dan in het donker is het nog spannender voor 11 en 12 jarige. Top dag was het geworden!
Ilse heeft geschreven op 10 mei 2017
29 april lasergamen thuis/op locatie gedaan. De jongens, 10 stuks, waren niet te stoppen. Op de kampeerboerderij van 20.30 tot 's avonds 22.45 uur lasergamen! Ze vonden het geweldig. Diverse teams gemaakt en gamen maar. Als ze waren uitgeschakeld naar de slaapplek toe weer random teams maken en gaan. Het zoeken en verdedigen van de targets vonden ze ook gaaf. Onze jongste zoon van 9 wil dit volgend jaar ook met zijn partijtje doen. Ik kan dit iedereen aan beleven. Je besteld de kist, betaald via ideal en dan wordt op de gewenste dag door de postbode geleverd. Na het feestje breng je de kist naar het postkantoor en wordt de borg teruggestort. Fantastisch!
Eeuwoud heeft geschreven op 22 april 2017
Gisterenavond met 9 meiden de whatsapp-challenge gedaan. Daverend succes! De meiden vertelden achteraf dat ze het echt een superleuk feestje vonden. Ik heb sommige uitdagingen iets aangepast en er een paar nieuwe bij verzonnen, zodat het helemaal paste binnen de mogelijkheden van onze woonwijk. Echt een aanrader, dit feest!
Gevaert Valerie heeft geschreven op 7 april 2017
Het levende cluedospel was top! De 12jarige jongens en meisjes vonden het super er was zelfs tijd te kort. Ook was de service dik in orde, alles mooi op tijd geleverd en verzorgd in de doos opgeborgen. Een adresje om te onthouden!!
Vera De Wagter heeft geschreven op 15 maart 2017
Gisteren de whats app challenge gedaan met 12 jarigen. Iedereen was super enthousiast. Snelheidsopdrachten maakt het af. Was een topper in combinatie met na de tocht een klein fuifje.
Marinda Velden heeft geschreven op 4 maart 2017
Vandaag hadden wij jullie whats app speurtocht/challenge uitgevoerd... en moet zeggen ... echt hilarisch ? Had voor af al plezier maar vanmiddag heb ik samen met andere moeder helemaal dubbel gelegen Moest wel tot een challenge voor 1 groepje aanpassen... omdat meerdere afmeldingen hadden.. Maar de spelers die er wel waren wilde het toch gaan doen... dat is ook een succes ... alleen je mist dan wel de competentiestrijd tegen een andere team ... dat maakt de uitdaging voor het uitvoeren van de opdrachten nog extra hilarisch verder echt geweldig erg leuk
Loes heeft geschreven op 22 februari 2017
Het was een ontzettend succes gisteren met het lasergamen en wat zag de kist er ver zorgde uit, complimenten! Het was een meisjesverjaardag maar dat maakte het niet minder fanatiek! Ik werk op een school en die locatie hebben we ervoor gebruikt, ze hebben bijna 4,5 uur non stop gelaserd. De rest van mn programma kon ik in de vuilnisbal gooien ?. Er was 1 pistool waar plotseling het geluid wegviel. Ook het wisselen van batterijen maakte het niet anders. Dit was juist bij het rustigste meisje dus Door wild gebruik kon het niet komen. Enig idee wat daar mee mis kan zijn? Ik heb zelf vandaag gereserveerd voor mn eigen "kinder"feestje, 1 april. 46 jaar moet je toch ook op deze manier vieren! Ook je site al doorgegeven aan anderen enthousiaste ouders. Wellicht zelf een idee voor het schoolamp. Kortom, we spreken elkaar vast nog. Maandag gaan ze op de bus. Heel hartelijk dank voor de service en ik hoor graag mbt het stille pistool.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Tijdens het lasergamen kan er altijd iets ontstaan. Zolang het niet expres gebeurd of er zaken ontbreken zijn we coulant. Komt goed!
Ester heeft geschreven op 23 januari 2017
Mijn zoon heeft zijn 9e verjaardag super leuk gevierd met al zijn vrienden bij ons in de tuin met lasergamen! Echt een aanrader, vooral ook in het donker. Alles netjes in orde, verzending prima en snel en vriendelijk contact met Ronald. Top idee voor ieder feest (ook volwassenen denk ik!)
Debbie heeft geschreven op 22 januari 2017
Het whatsapp feest van onze dochter van 13 was een groot succes! Helemaal van deze tijd. Aanrader!
Eric heeft geschreven op 18 januari 2017
Wij hebben in januari een lasergameset gehuurd. Erg tevreden over complete set met duidelijke uitleg. Kinderen vonden het geweldig! Heb met een paar vragen geschakeld via de mail met de mensen van Kinderfeestje-Idee. Snelle reactie en denken echt mee. Super!
Tanja v.d. Beek heeft geschreven op 27 februari 2016
Het lasergamen in onze tuin was een groot succes. Misschien wel een tip voor andere, zorg dat je elementen in de tuin zet waar de kinderen zich achter kunnen verschuilen. Vooral tegen de schemer is het lasergamen erg leuk. Kijken terug op een geslaagd feestje