Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.20.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
191 berichten.
Marjolijn Schalk heeft geschreven op 28 juni 2020:
Eindelijk konden we afgelopen woensdag alsnog het kinderfeestje van Anniek vieren. Twee groepjes van 5-6 kinderen (11-jarigen) gingen achtereenvolgens de Escaperoom in. Hiervoor hadden we onze kelder omgebouwd met spullen uit de themakist. De kinderen vonden het super spannend. In drie kwartier lukte het om alles op te lossen. Het was een groot succes!
Marlous heeft geschreven op 25 juni 2020:
Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Met 13 kinderen lasergamen . Het pakket werd op tijd geleverd waardoor we tijd genoeg hadden om het thuis uit te proberen. Het feestje was erg geslaagd. Onze andere zoon was ook jarig geweest en omdat we de box toch het hele weekend in huis hadden, hebben we een dag later ook de verjaardag van onze andere zoon gevierd. 2 vliegen in 1 klap. Ook dat feestje was geslaagd. Een absolute aanrader!!
Margitta heeft geschreven op 21 juni 2020:
Door corona moest het feestje eerst uitgesteld worden. Kinderfeestje-idee.nl kwam ons hierin tegemoet. Ook hielden ze ons goed op de hoogte, wanneer er weer feestjes gehouden konden worden. Ruim op tijd kregen we alles toegestuurd in een box. Wat hebben we met z'n allen een plezier gehad.
Ingrid heeft geschreven op 19 juni 2020:
We hebben een superleuk kinderfeesthe "wie is de mol" gehad. De materialen wsren ruim op tijd binnen. De kist was zeer compleet, aan alles is gedacht. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen die ik stelde via de app. Alle kinderen hebben genoten. Met joker, verdubbelaar, molgeld, vragen, rode en groene schermen was het allemaal erg echt. Tip: wij hebben zelf vragen toegevoegd die betrekking hadden op de mol in het spel.
Sietske heeft geschreven op 19 juni 2020:
Een leuk feestje gehad. De kinderen waren enthousiast. Wij hebben de lasergame kist gehuurd. Alles werkt prima en is goed geregeld.
Marlous heeft geschreven op 18 juni 2020:
we hadden met schoolkamp de Escape room. Opdrachten erg leuk. Kinderen waren enthousiast. Het opzetten was wel even een hele klus. Het materiaal was leuk maar op sommige onderdelen aan vervanging toe. De service was top
Yvonne Timmerman heeft geschreven op 17 juni 2020:
Thema box fortnite gehuurd, met mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes. Leuke attributen in de box zodat het spel echt nagespeeld kan worden. Alle kinderen waren erg enthousiast en fanatiek. De lasergun naar een ander team zetten lukte ons soms niet goed, na een belletje zijn we goed geholpen en konden ze verder spelen. Goede service!
Verlare heeft geschreven op 15 juni 2020:
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 10 mogen vieren afgelopen zaterdag. Gezellig een bonbondoosje knutselen, en heerlijk bonbons maken. Het was een geslaagd meidenfeestje.
Familie Patist heeft geschreven op 9 juni 2020:
Wie is de Mol?-feestje was zaterdag helemaal geslaagd! Gelukkig viel het weer mee, dus de meeste spellen buiten kunnen doen. Vergt wel een beetje voorbereiding, maar goede hulp ook via Whatsapp en alles lukte. De uitslag van de test zelfs op groot scherm kunnen laten zien, echt mooi al die koppies in spanning! Bedankt!
Maud heeft geschreven op 9 juni 2020:
Ik had een ‘wie is de mol feestje’ en ik vond het super leuk. Het lasergamen was het leukste mijn vriendjes vonden dat ook het leukst en mijn vriendinnen vonden het seinen en symbolen spel juist het allerleukste. Mama was zo trots op ons dat we zo goed samen konden werken!
steffie heeft geschreven op 9 juni 2020:
vorige week een geweldig spannend Wie is de Mol kinderfeestje gevierd! Fijn geholpen met het uitzoeken van de test op de computer, super service! Een feestje waar ze nog lang over praten, zo spannend was het!
Hanneke heeft geschreven op 5 juni 2020:
We hebben een geweldig lasergame feest gehad met jongens en meiden. Top service!
Annemarie heeft geschreven op 4 juni 2020:
Hoi! Wat gemakkelijk en een fantastische service! Het was super leuk om zelf de locatie te bepalen van het lasergamen, heerlijk ongedwongen. Echt een superoplossing in deze tijd! Dikke merci Annemarie
Jutha heeft geschreven op 3 juni 2020:
Voor mijn zoon die 9 werd een Fortnite feestje georganiseerd. Feestje was super leuk! De kist is compleet en leuke downloads zaten erbij! Kleine tip 😉...... zorg dat je van tevoren de laserpistolen gecontroleerd hebt en alle levens hebt aangevuld en al de juiste kleur in het juiste tasje hebt zitten!!! Dat scheelt wat stress als er heel veel jongens om je heen staan die héél snel willen beginnen met de game 🙈😂
Simone heeft geschreven op 17 mei 2020:
We hebben ook de stay @ home Challenge gedaan met de familie, omdat mijn moeder 69 werd. We hebben haar dit ''kinderfeest op afstand" cadeau gegeven. Erg veel gelachen! En heel creatief geweest.
Simone heeft geschreven op 14 mei 2020:
Met ons eigen gezin lasergame gespeeld in de tuin en om het huis. Superleuk alternatief voor de verjaardag van onze zoon, nu we de familie niet uit konden nodigen. Een echte aanrader!
Joan heeft geschreven op 23 maart 2020:
Vorige week een erg leuk fortnite feestje gehad. Kist is helemaal compleet. Ook de downloads zijn leuk.
Petra heeft geschreven op 19 maart 2020:
We hebben een geweldig lasergame feestje gehad met 12 kinderen. We zijn naar het bos gegaan. 's avonds om het huis in het donker gespeeld. Alles was supergoed geregeld door jullie. Bedankt daarvoor. Wij komen zeker terug.
Steven heeft geschreven op 19 maart 2020:
Leuk feestje gehad met de escaperoomkist. Wel goed om dat de avond ervoor goed zelf door te nemen, dus neem daar de tijd voor. De meiden (rond 11 jaar) hebben het leuk gevonden, dus bedankt voor een leuk feestje!
Ilona Burgers heeft geschreven op 17 maart 2020:
Onze zoon heeft echt een super kinderfeestje gehad. Echt geslaagd. De jongens vonden lasergame echt heel leuk. Jullie service en uitleg is top. In de toekomst gaan we zeker nog een keer boeken. Bedankt!
Nelleke Terluin-Visser heeft geschreven op 13 maart 2020:
We hebben een geslaagd feestje gehad. We hadden de box met laserguns met thema Fortinite gehuurd. Wat een succes! Het was prachtig weer, de jeugd heeft genoten. Goede uitleg erbij. Vlag was niet geleverd, maar na een mailtje is dit alsnog geregeld.
Jeannette heeft geschreven op 4 maart 2020:
Had de escaperoom gehuurd voor het feestje van mijn 12jarige dochter. Bij het doorlopen van het draaiboek en het voorbereiden van de escaperoom had ik een paar vragen die ik meteen vriendelijk beantwoord kreeg toen ik erover belde. Top! De escaperoom was écht een groot succes. Zat heel goed in elkaar. Echt een beetje aanrader!
J. Obdam heeft geschreven op 3 maart 2020:
We hebben een heel leuk partijtje gehad. We gingen met 8 jongens van rond de 7 jaar lasergamen bij ons in de schuur, parcours gemaakt met kuubskisten. Perfect. Spullen waren op tijd in huis waardoor ik zelf ook een eigen partijtje had de avond er voor, nog even met vriendinnen lasergamen in het donker 😉 ! Alles was goed voor elkaar, netjes afgeleverd allemaal. Zeker een aanrader!
Bianca heeft geschreven op 19 februari 2020:
Was een zeer super geslaagd feest! Escaperoom is netjes op tijd geleverd. Voor een groep meiden van 9 net 10 jaar, was het soms best wat lastig, maar met wat hulp ging het erg goed. De meiden waren helemaal blij dat ze het optijd gered hadden. Kleine kanttekening, enkele dingen waren gerepareerd en geplakt (Misscien aan vervanging toe) Gaan we zeker vaker doen!
maya dendauw heeft geschreven op 14 februari 2020:
Feestje 8/02 kisten meer dan op tijd aanwezig om als ouders grondig te bekijken en het feest te kunnen voorbereiden kist 1: voetbalfeestje het regende maar dat hielden de kids niet tegen , ze vonden het top , zeker de parachute en snelheidsmeter! kist 2: escape room dit hebben we als avondspel gedaan , wat waren de kids benieuwd en wij ook 😉 ook dit vonden ze helemaal geweldig! veel positieve reacties gekregen via ouders van de genodigden . Ook wij als ouders hebben ervan genoten . Dit is een echte aanrader voor ieder feest en hebben al veel positieve reclame doorgegeven à kennissen ! dank en doe zo verder ! tevreden klant ! Mvgr, Maya
Maril heeft geschreven op 11 februari 2020:
Lasergamefeestje voor mijn zoon van 9 in het bos. Was super tof en de boys vonden het geweldig. Box werd mooi op tijd geleverd met alles compleet. Super service. Alleen jammer dat 1 gun niet goed werkte en 4 guns snel leeg waren. Alle reserve batterijen moeten gebruiken voor 2 uur gamen.. verder top!!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Fijn dat het "super tof" was. We checken voor verzending alle guns (ook de batterijen). Om problemen te voorkomen sturen we altijd een reservegun mee. Er kan immers toch een gun gaan haperen. Meestal hoef je bij géén of maximaal 2 guns de batterijen te wisselen. Maar je kunt soms 'pech' hebben dat het meer guns zijn; de reservebatterijen zijn in basis altijd toereikend. Dank dat je de service top hebt ervaren.
Linda heeft geschreven op 4 februari 2020:
Het was een enorm leuk Fortnite feestje met onze zoon van 10 en zeven vriendjes. Box kwam ruim op tijd, de inhoud van de box goed verzorgd en bovenal was het een heel leuk spel om te spelen. De jongens hebben zich uren uitgeleefd in het bos en konden nog wel langer doorgaan. Een aanrader!
Barbara heeft geschreven op 28 januari 2020:
We hebben een super Wie is de Mol partijtje gehad met uiteindelijk 6 meiden (leeftijd 10-12). Leuk dat 2 spellen buiten gespeeld en 2 binnen gespeeld kunnen worden. De meisjes gingen er helemaal in op en hebben de Mol niet verdacht, ondanks dat het de jarige job was. We hadden dan ook gezegd dat het computerprogramma de Mol had bepaald. Tip: test de laserguns uit voor het spel, ik had alleen de aan/uit knoppen bekeken en of de kleur goed was, daarnaast is het logischer om de jagers niet door de spelers zelf te laten doen en ook bij het computerprogramma even checken hoeveel er geelimineerd moeten worden. Dat stond bij ons op 0, waardoor iedereen een groen scherm kreeg; hilariteit ten top. Wel heel echt met de rood/groene schermen. Uiteindelijk hebben we 2,5 uur gespeeld. Aanrader voor Wie is de Mol fans.
Frederic heeft geschreven op 20 januari 2020:
Een groep 6-jarige meisjes vonden het geweldig om T-shirts te mogen kleuren. Bedankt voor de goede service en snelle levering!
Bas heeft geschreven op 19 januari 2020:
Het escaperoomfeestje was heel goed geslaagd. De kinderen vonden het ontzettend spannend en iedereen deed zijn best de missie te laten slagen!
MW heeft geschreven op 7 januari 2020:
Wat een goed concept! De kist met WIDM-attributen werd op tijd geleverd voor het kinderfeestje. Er is aan alles gedacht: uitnodigingen, attributen voor de spellen, de mol boekjes, uitleg voor de spelleiders én het programma voor ‘de test’! Ook is er gedacht aan onbezorgde retour zending: aan het eind van het feest pak je de boel in en kan je de kist eenvoudig retourneren. Absoluut een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 29 november 2019:
Feestje gehad voor zoon van 13. Lasergames gehuurd en op een beetje onheilspellende plek in het donker gebruikt. Jongens, allemaal beginnende pubers, vonden het érg leuk en wilden niet stoppen. Kist is goed verzorgd, genoeg materiaal + reserve, verzenden gaat prima. Het leuke is dat je het kunt gebruiken waar je zelf wil, niet gebonden bent aan tijd en plaats.
Jolanda heeft geschreven op 20 november 2019:
Voor onze jongste van 7 jaar een lasergame feestje georganiseerd met jullie kist. Een groot succes! Jongens (12) hebben 2 uur lang door het bos gerend. Top!
Hilgard van Alphen heeft geschreven op 13 november 2019:
Wie is de Mol Game. Het is even voorbereiden, maar dat is het meer dan waard. Top-feestje gehad met enthousiaste 'kandidaten' en tot het eind toe wat het spannend! Goede service, duidelijke uitleg en goed verzorgd!
Maaike heeft geschreven op 13 november 2019:
Het lasergamefeestje was een groot succes! Ik had niet erg ver van te voren besteld, maar de kist was ruim op tijd. Echt super!
Christel heeft geschreven op 2 november 2019:
We hebben vorige week met 12 kinderen van gemiddeld 10 jaar een wie is de mol kinderfeestje gedaan! Het was ontzettend leuk en spannend. Ook de kinderen waar we het minder van verwachten waren super fanatiek en zaten op hun nagels te bijten bij de test en uitslag! Super geslaagd!
Karolien heeft geschreven op 1 november 2019:
We hebben een heel geslaagd kinderfeestje gehad met 12 achtjarigen. Het lasergamen was echt een succes!
Janine van der Kroon heeft geschreven op 18 oktober 2019:
We hebben een geweldig leuk lasergame feestje voor onze zoon van 11 gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld om qua levering, retour en attributen in de kist. Onze complimenten!
Henriette heeft geschreven op 16 oktober 2019:
Wat een cool feestje Expeditie Robinson. Met een groep kinderen van 7, 8 en 9 jarigen hebben we alle spellen gespeeld en als extra een eetproef toegevoegd. Via internet (dode) sprinkhanen en wormen besteld, hilarisch. Geëindigd met het vuurmaken, waarna er uiteraard marshmallows geroosterd moesten worden. De uitleg van alle spellen was duidelijk, de kist is ideaal als basis. Makkelijke retour procedure. Ik ga zeker een volgend feestje weer aan jullie denken en beveel het ook iedereen aan.
Suzan heeft geschreven op 10 oktober 2019:
Hoi! Mijn dochter is dol op expeditie Robinson, dus wilde ze dit doen op haar partijtje. De kist bevat alles wat je nodig hebt een uitleg is heel duidelijk. Wij hebben onze eigen creativiteit gebruikt en het spel uitgebreid met wat extra opdrachten en een eetproef. Alle meiden van 10 jaar vonden het een geweldig partijtje! Hoogtepunt was natuurlijk het vuur maken. Bedankt!!
De haze heeft geschreven op 5 oktober 2019:
Wat hebben wij vandaag genoten van het kinderfeestje van onze zoon... Zelf een speurtocht uitgezet naar en in de bossen, met wat ouderwetse spelletjes, daarna als laatste post lasergame er waren jongens en meiden en die hebben ervan genoten en wij ook zelf natuurlijk mee gedaan en verschillende spellen gespeeld. Top service we komen zeker nog eens terug voor wat voor feestje dan ook
Fam. Hartgers heeft geschreven op 10 september 2019:
Een TOP feestje gehad!!! Mijn zoontje (8 jaar) had met zijn kinderfeestje lasergamen gedaan! Met een groep van 14 kids! Ze vonden het allemaal geweldig...echt een aanrader...vooral als je naast je huis het bos hebt. Wij hadden het kinderfeestje woensdag 04-09-19 en wij kregen de box al zaterdag 31-08-19! Alles was netjes verzorgd ! Echt een aanrader!
Familie Soetens heeft geschreven op 3 september 2019:
Voor een verjaardagsfeestje van onze 11-jarige dochter hebben wij vorige week de ESCAPE ROOM box gehuurd. Het was een topper van formaat. Een echte aanrader! Voor een groep van ongeveer 6 a 7 kinderen is dit een zeer spannende uurtje vertier. De voorbereidingen zijn dan weer leuk voor mama en papa.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank voor je gastenboekbericht. Leuk om te horen dat het een 'topper' was!
Fam vermeire heeft geschreven op 16 augustus 2019:
Vorige week hadden we een feestje voor onze 11-jarige zoon. We kozen voor 'wie is de mol', een welkome afwisseling voor de cinema en binnenspeeltuinen. Alles werd ruimschoots op tijd geleverd met duidelijke instructies. Enkel het lasershooten leek niet te lopen zoals het moet. De andere spelletjes waren supertof en de mol werd niet geraden! Een aanrader!
Thera heeft geschreven op 22 juli 2019:
Vorige week een Wie is de Mol feestje gehouden met 10 meiden van een jaar of 12. Het was een topfeest! De spanning begon al bij het inleveren van de vragen, toen kijken of je de Mol was. En tijdens het feestje deed iedereen fanatiek mee met de spellen en werd elke keer na een spel serieus het Mol boekje ingevuld. Er werden zelfs echte bondjes gevormd. Ook de test en executie waren levensecht. Aanrader!!
Judith heeft geschreven op 17 juli 2019:
Op 10 juli een Wie is de mol kinderfeestje gehouden met 3 jongens en 5 meiden in de leeftijd van 8 en 9 jaar. Er zaten kinderen bij die het programma en het spel niet kenden maar ook zij vonden het hartstikke leuk! Echt een aanrader! We hadden de kinderen één voor één bij ons geroepen en lieten ze zien of ze de mol waren voordat het spel begon. Tevens op dat moment wat tips gegeven. De spanning op de gezichten waren goud waard! Vanaf het moment dat het begon zat iedereen in zijn of haar rol en vertrouwde niemand elkaar meer. Echt een fantastische middag gehad! Wil ook de complimenten geven aan de snelle en nette reacties van jullie wanneer ik vragen via de mail stuurde. Erg fijn! Ga zo door en we komen volgend jaar zeker bij jullie terug!
Hoogland heeft geschreven op 17 juli 2019:
Wij hebben met 8 kinderen, jongens en meisjes, de escape room gedaan. Het was een groot succes, de kinderen vonden het geweldig. Wel viel ons, ouders, op dat enkele spullen oud waren. Ook het 'slot' met 'bom' vonden we wat provisorisch. Leuker als het er wat echter en degelijker uit ziet. Goed geregeld, hele duidelijke instructies en goed op tijd geleverd.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Gedurende de zomerperiode zullen we de escaperoom kisten weer onder de loep nemen. En zullen we waar nodig spullen vervangen, waaronder in ieder geval 'de bom'.
Gerdy heeft geschreven op 3 juli 2019:
Wat hebben wij een gave wie-is-de-mol-middag gehad. Alle meiden waren super enthousiast. Leuke spellen, mooie complete kist en goede speluitleg. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige service toen PostNL het pakket niet op tijd kwam brengen. Dankzij jullie super service hebben de meiden toch hun super feest kunnen vieren. Als ik 1 tip mag geven; Probeer een ander (eenvoudiger) test- en executieprogramma te krijgen. Vond dit erg omslachtig redelijk onduidelijk in gebruik. We moesten er echt goed voor gaan zitten om alles goed te krijgen.
Fam Vleugels heeft geschreven op 25 juni 2019:
we hebben voor het feestje van onze 11 jarige tweeling een lasergun pakket besteld en zijn in het bos gaan lasergamen. Het is een absolute aanrader! Tip: de guns werken beter als het iets donkerder is . Verder was het prima geregeld. Het pakket was compleet en ruim op tijd geregeld en ook de tips voor verschillende spellen zijn prima!
Irene heeft geschreven op 12 juni 2019:
Een super leuk lasergame feestje kunnen geven voor mijn zoon van 10 jaar en zijn vriendjes en vriendinnetjes. De box met spullen werd ruim op tijd geleverd en alles was netjes in orde. Zeker een aanrader! Bedankt!