Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.92.164.9 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Karlijn heeft geschreven op 17 oktober 2020
2 weken geleden expeditie Robinson feestje gedaan met 16 kinderen ( 7,8,9 jarigen) echt super tof. Thuis zelf rode en blauwe bandana s klaargelegd en tussendoor eet proeven gedaan voor extra muntjes. Medailles gehaald voor iedereen. Kist kwam 2 dagen van te voren, maar we hadden alle spellen al uitgebreid kunnen bekijken. Echt alles zat in de kist. Zo fijn. Iedrreen was super enthousiast. Volgend jaar voor alledrie mijn kinderen zo'n leuke kist
Kim heeft geschreven op 15 oktober 2020
Zaterdag 10 oktober spel fortnite gespeeld in de bossen. De jongens van 8 jaar vonden het geweldig.
Janny Teensma heeft geschreven op 14 oktober 2020
Vorig jaar de Fortnite kist gehuurd en dit jaar Wie is de mol. Wij vinden het ideaal! Onze kinderen vonden beide feestjes fantastisch! Jullie service is ook een groot pluspunt. Ga zo door!
Katja heeft geschreven op 8 oktober 2020
Het kinderfeestje met de wie is de mol kist was een groot succes! Netjes op tijd gebracht, compleet en hele leuke en spannende spellen . Ga zo door!
Merel Wille heeft geschreven op 6 oktober 2020
Afgelopen zondag het kinderfeestje van mijn tienjarige zoon gevierd: Wie is de Mol. Een groot feest. De kist kwam keurig op tijd, de spullen waren compleet inclusief alle beschrijvingen en tips voor de mol. Toen een dag voor het feest de boel in het water dreigde te vallen door een mogelijke coronabesmetting, was er goed en snel overleg mogelijk. De regels over annulering duidelijk en over nagedacht, en ook nog schappelijk. Zeer professioneel! Groeten Merel
Carola van der Veeken heeft geschreven op 2 oktober 2020
Wij hadden laserguns besteld. Alles werd in een harde bak geleverd. Het zag er keurig verzorgd uit. De kinderen hebben er de hele middag plezier van gehad. Top geregeld. Dikke pluim. Dank jullie wel.
Mirjam heeft geschreven op 23 september 2020
Fantastisch!!!! Alles op tijd in huis duidelijk en goed verpakt. Het was een super geslaagd feest! Een aanrader en zeker voor nog eens!
Gemma heeft geschreven op 19 september 2020
Beste medewerkers van kinderfeestje idee, We hebben een fantastisch escaperoom feestje gehad! Helaas hield de kluis er mee op toen ze de code invoeren, wellicht lege batterijen, want tijdens de test deed hij het wel, dus ik was erg blij met de reservesleutel! Het mocht de pret niet drukken! De kids vonden het supergaaf. Bedankt. Hartelijke groet, Gemma
Birgit heeft geschreven op 16 september 2020
Het was een heerlijk feestje met de Fortnite-kist. De jongens (10 jaar) hebben zich in het bos goed vermaakt!
Wil heeft geschreven op 10 september 2020
Wij hebben afgelopen zaterdag een paintball-feestje voor onze zoon van 10 gegeven. De jongens vonden het geweldig!! Heel stoer met de camouflagepakken en de maskers. Alles was ruim op tijd binnen. Zelfs met 2 extra geweren(die we niet nodig gehad hebben). Top geregeld!
Femke heeft geschreven op 6 september 2020
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Nataschja heeft geschreven op 20 juli 2020
Donderdag 16 juli een zeer geslaagd Wie is de Mol feestje gehad met 9 fanatieke jongens. Superleuk en top geregeld!
Elinoor heeft geschreven op 13 juli 2020
Gisteren een geweldig "wie is de mol" feestje gevierd voor mijn dochter die 10 jaar werd. Met 7 meiden en 1 jongen hebben we heel veel plezier gehad. We hebben een week voor het feestje aan alle kinderen bekend gemaakt of ze de mol waren of niet. Vanaf dat moment begon het "gemol" al. Geweldig om die koppetjes te zien als ze ijverig in hun molboekje zaten te schrijven. Wij hebben de vragen en antwoorden van de test wat persoonlijker gemaakt en tijdens het feestje de antwoorden gauw nog aangepast (bijv. welke kleding droeg de mol vandaag?). De rode en groene schermen hebben wij tijdens de executie op groot scherm getoond. De spanning was te snijden! De mol is niet ontmaskerd en heeft na afloop volop verteld wat ze allemaal aan mol acties heeft gedaan. Grappig om te zien dat op deze leeftijd het spel "wie is de mol" precies hetzelfde werkt als bij volwassenen incl. blinde vlek, bondjes, ontbrekende etherdiscipline etc.
Marianne heeft geschreven op 6 juli 2020
Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader.
inge heeft geschreven op 5 juli 2020
Vorige week een wie is de mol kinderfeestje gehad. voor onze zoon die 11 werd. De spellen waren zeker geschikt en de kist op tijd thuis bezorgt. De lasergame pistool. hebben we batterijen gewisseld maar bleef tijdens het spel wel vaak uit gaan. dit maakte het lastig. De overige spellen waren uit de kunst. Vooral het stappen spel zorgde voor verwarring op zoek naar de mol. hoofdmodus een zeer geslaagd kinderfeest.
Wendy heeft geschreven op 2 juli 2020
afgelopen woensdagmiddag het kinderfeest van onze zoon gehad. We hadden de fortnitekist gehuurd en die was ruim op tijd binnen! De hele ochtend regende het al, maar dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er zin in! Thuis de quiz alvast gedaan en toen het droog was naar de bossen gefietst waar er 2 uur lang vol enthousiasme fortnite gespeeld! Erg leuke en uitgebreide kist en nadien heel makkelijk weer terug gestuurd! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Jo heeft geschreven op 2 juli 2020
Mijn dochter van 7 wilde een stoer feestje. Zelf op Google gezocht stoer feestje kwam bij jullie uit. Keurig geleverd prima kwaliteit.. Maar topper was 10 blije kids en trotse dochter want zij had toch wel een cool kinderfeestje.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
(Dank! Ter informatie: betrof lasergamefeestje)
karin reuzel heeft geschreven op 1 juli 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd (7 jaar). Lasergamen was DE oplossing om in deze tijd toch een feestje te kunnen vieren. Het was een grandioos succes! Met 14 kinderen het bos in. Wat een feest! Alles was perfect geregeld, de spullen waren er op tijd en terugsturen was heel gemakkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Marjolijn Schalk heeft geschreven op 28 juni 2020
Eindelijk konden we afgelopen woensdag alsnog het kinderfeestje van Anniek vieren. Twee groepjes van 5-6 kinderen (11-jarigen) gingen achtereenvolgens de Escaperoom in. Hiervoor hadden we onze kelder omgebouwd met spullen uit de themakist. De kinderen vonden het super spannend. In drie kwartier lukte het om alles op te lossen. Het was een groot succes!
Marlous heeft geschreven op 25 juni 2020
Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Met 13 kinderen lasergamen . Het pakket werd op tijd geleverd waardoor we tijd genoeg hadden om het thuis uit te proberen. Het feestje was erg geslaagd. Onze andere zoon was ook jarig geweest en omdat we de box toch het hele weekend in huis hadden, hebben we een dag later ook de verjaardag van onze andere zoon gevierd. 2 vliegen in 1 klap. Ook dat feestje was geslaagd. Een absolute aanrader!!
Margitta heeft geschreven op 21 juni 2020
Door corona moest het feestje eerst uitgesteld worden. Kinderfeestje-idee.nl kwam ons hierin tegemoet. Ook hielden ze ons goed op de hoogte, wanneer er weer feestjes gehouden konden worden. Ruim op tijd kregen we alles toegestuurd in een box. Wat hebben we met z'n allen een plezier gehad.
Ingrid heeft geschreven op 19 juni 2020
We hebben een superleuk kinderfeesthe "wie is de mol" gehad. De materialen wsren ruim op tijd binnen. De kist was zeer compleet, aan alles is gedacht. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen die ik stelde via de app. Alle kinderen hebben genoten. Met joker, verdubbelaar, molgeld, vragen, rode en groene schermen was het allemaal erg echt. Tip: wij hebben zelf vragen toegevoegd die betrekking hadden op de mol in het spel.
Sietske heeft geschreven op 19 juni 2020
Een leuk feestje gehad. De kinderen waren enthousiast. Wij hebben de lasergame kist gehuurd. Alles werkt prima en is goed geregeld.
Marlous heeft geschreven op 18 juni 2020
we hadden met schoolkamp de Escape room. Opdrachten erg leuk. Kinderen waren enthousiast. Het opzetten was wel even een hele klus. Het materiaal was leuk maar op sommige onderdelen aan vervanging toe. De service was top
Yvonne Timmerman heeft geschreven op 17 juni 2020
Thema box fortnite gehuurd, met mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes. Leuke attributen in de box zodat het spel echt nagespeeld kan worden. Alle kinderen waren erg enthousiast en fanatiek. De lasergun naar een ander team zetten lukte ons soms niet goed, na een belletje zijn we goed geholpen en konden ze verder spelen. Goede service!
Verlare heeft geschreven op 15 juni 2020
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 10 mogen vieren afgelopen zaterdag. Gezellig een bonbondoosje knutselen, en heerlijk bonbons maken. Het was een geslaagd meidenfeestje.
Familie Patist heeft geschreven op 9 juni 2020
Wie is de Mol?-feestje was zaterdag helemaal geslaagd! Gelukkig viel het weer mee, dus de meeste spellen buiten kunnen doen. Vergt wel een beetje voorbereiding, maar goede hulp ook via Whatsapp en alles lukte. De uitslag van de test zelfs op groot scherm kunnen laten zien, echt mooi al die koppies in spanning! Bedankt!
Maud heeft geschreven op 9 juni 2020
Ik had een ‘wie is de mol feestje’ en ik vond het super leuk. Het lasergamen was het leukste mijn vriendjes vonden dat ook het leukst en mijn vriendinnen vonden het seinen en symbolen spel juist het allerleukste. Mama was zo trots op ons dat we zo goed samen konden werken!
steffie heeft geschreven op 9 juni 2020
vorige week een geweldig spannend Wie is de Mol kinderfeestje gevierd! Fijn geholpen met het uitzoeken van de test op de computer, super service! Een feestje waar ze nog lang over praten, zo spannend was het!
Hanneke heeft geschreven op 5 juni 2020
We hebben een geweldig lasergame feest gehad met jongens en meiden. Top service!
Annemarie heeft geschreven op 4 juni 2020
Hoi! Wat gemakkelijk en een fantastische service! Het was super leuk om zelf de locatie te bepalen van het lasergamen, heerlijk ongedwongen. Echt een superoplossing in deze tijd! Dikke merci Annemarie
Jutha heeft geschreven op 3 juni 2020
Voor mijn zoon die 9 werd een Fortnite feestje georganiseerd. Feestje was super leuk! De kist is compleet en leuke downloads zaten erbij! Kleine tip 😉...... zorg dat je van tevoren de laserpistolen gecontroleerd hebt en alle levens hebt aangevuld en al de juiste kleur in het juiste tasje hebt zitten!!! Dat scheelt wat stress als er heel veel jongens om je heen staan die héél snel willen beginnen met de game 🙈😂
Simone heeft geschreven op 17 mei 2020
We hebben ook de stay @ home Challenge gedaan met de familie, omdat mijn moeder 69 werd. We hebben haar dit ''kinderfeest op afstand" cadeau gegeven. Erg veel gelachen! En heel creatief geweest.
Simone heeft geschreven op 14 mei 2020
Met ons eigen gezin lasergame gespeeld in de tuin en om het huis. Superleuk alternatief voor de verjaardag van onze zoon, nu we de familie niet uit konden nodigen. Een echte aanrader!
Joan heeft geschreven op 23 maart 2020
Vorige week een erg leuk fortnite feestje gehad. Kist is helemaal compleet. Ook de downloads zijn leuk.
Petra heeft geschreven op 19 maart 2020
We hebben een geweldig lasergame feestje gehad met 12 kinderen. We zijn naar het bos gegaan. 's avonds om het huis in het donker gespeeld. Alles was supergoed geregeld door jullie. Bedankt daarvoor. Wij komen zeker terug.
Steven heeft geschreven op 19 maart 2020
Leuk feestje gehad met de escaperoomkist. Wel goed om dat de avond ervoor goed zelf door te nemen, dus neem daar de tijd voor. De meiden (rond 11 jaar) hebben het leuk gevonden, dus bedankt voor een leuk feestje!
Ilona Burgers heeft geschreven op 17 maart 2020
Onze zoon heeft echt een super kinderfeestje gehad. Echt geslaagd. De jongens vonden lasergame echt heel leuk. Jullie service en uitleg is top. In de toekomst gaan we zeker nog een keer boeken. Bedankt!
Nelleke Terluin-Visser heeft geschreven op 13 maart 2020
We hebben een geslaagd feestje gehad. We hadden de box met laserguns met thema Fortinite gehuurd. Wat een succes! Het was prachtig weer, de jeugd heeft genoten. Goede uitleg erbij. Vlag was niet geleverd, maar na een mailtje is dit alsnog geregeld.
Jeannette heeft geschreven op 4 maart 2020
Had de escaperoom gehuurd voor het feestje van mijn 12jarige dochter. Bij het doorlopen van het draaiboek en het voorbereiden van de escaperoom had ik een paar vragen die ik meteen vriendelijk beantwoord kreeg toen ik erover belde. Top! De escaperoom was écht een groot succes. Zat heel goed in elkaar. Echt een beetje aanrader!
J. Obdam heeft geschreven op 3 maart 2020
We hebben een heel leuk partijtje gehad. We gingen met 8 jongens van rond de 7 jaar lasergamen bij ons in de schuur, parcours gemaakt met kuubskisten. Perfect. Spullen waren op tijd in huis waardoor ik zelf ook een eigen partijtje had de avond er voor, nog even met vriendinnen lasergamen in het donker 😉 ! Alles was goed voor elkaar, netjes afgeleverd allemaal. Zeker een aanrader!
Bianca heeft geschreven op 19 februari 2020
Was een zeer super geslaagd feest! Escaperoom is netjes op tijd geleverd. Voor een groep meiden van 9 net 10 jaar, was het soms best wat lastig, maar met wat hulp ging het erg goed. De meiden waren helemaal blij dat ze het optijd gered hadden. Kleine kanttekening, enkele dingen waren gerepareerd en geplakt (Misscien aan vervanging toe) Gaan we zeker vaker doen!
maya dendauw heeft geschreven op 14 februari 2020
Feestje 8/02 kisten meer dan op tijd aanwezig om als ouders grondig te bekijken en het feest te kunnen voorbereiden kist 1: voetbalfeestje het regende maar dat hielden de kids niet tegen , ze vonden het top , zeker de parachute en snelheidsmeter! kist 2: escape room dit hebben we als avondspel gedaan , wat waren de kids benieuwd en wij ook 😉 ook dit vonden ze helemaal geweldig! veel positieve reacties gekregen via ouders van de genodigden . Ook wij als ouders hebben ervan genoten . Dit is een echte aanrader voor ieder feest en hebben al veel positieve reclame doorgegeven à kennissen ! dank en doe zo verder ! tevreden klant ! Mvgr, Maya
Maril heeft geschreven op 11 februari 2020
Lasergamefeestje voor mijn zoon van 9 in het bos. Was super tof en de boys vonden het geweldig. Box werd mooi op tijd geleverd met alles compleet. Super service. Alleen jammer dat 1 gun niet goed werkte en 4 guns snel leeg waren. Alle reserve batterijen moeten gebruiken voor 2 uur gamen.. verder top!!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Fijn dat het "super tof" was. We checken voor verzending alle guns (ook de batterijen). Om problemen te voorkomen sturen we altijd een reservegun mee. Er kan immers toch een gun gaan haperen. Meestal hoef je bij géén of maximaal 2 guns de batterijen te wisselen. Maar je kunt soms 'pech' hebben dat het meer guns zijn; de reservebatterijen zijn in basis altijd toereikend. Dank dat je de service top hebt ervaren.
Linda heeft geschreven op 4 februari 2020
Het was een enorm leuk Fortnite feestje met onze zoon van 10 en zeven vriendjes. Box kwam ruim op tijd, de inhoud van de box goed verzorgd en bovenal was het een heel leuk spel om te spelen. De jongens hebben zich uren uitgeleefd in het bos en konden nog wel langer doorgaan. Een aanrader!
Barbara heeft geschreven op 28 januari 2020
We hebben een super Wie is de Mol partijtje gehad met uiteindelijk 6 meiden (leeftijd 10-12). Leuk dat 2 spellen buiten gespeeld en 2 binnen gespeeld kunnen worden. De meisjes gingen er helemaal in op en hebben de Mol niet verdacht, ondanks dat het de jarige job was. We hadden dan ook gezegd dat het computerprogramma de Mol had bepaald. Tip: test de laserguns uit voor het spel, ik had alleen de aan/uit knoppen bekeken en of de kleur goed was, daarnaast is het logischer om de jagers niet door de spelers zelf te laten doen en ook bij het computerprogramma even checken hoeveel er geelimineerd moeten worden. Dat stond bij ons op 0, waardoor iedereen een groen scherm kreeg; hilariteit ten top. Wel heel echt met de rood/groene schermen. Uiteindelijk hebben we 2,5 uur gespeeld. Aanrader voor Wie is de Mol fans.
Frederic heeft geschreven op 20 januari 2020
Een groep 6-jarige meisjes vonden het geweldig om T-shirts te mogen kleuren. Bedankt voor de goede service en snelle levering!
Bas heeft geschreven op 19 januari 2020
Het escaperoomfeestje was heel goed geslaagd. De kinderen vonden het ontzettend spannend en iedereen deed zijn best de missie te laten slagen!
MW heeft geschreven op 7 januari 2020
Wat een goed concept! De kist met WIDM-attributen werd op tijd geleverd voor het kinderfeestje. Er is aan alles gedacht: uitnodigingen, attributen voor de spellen, de mol boekjes, uitleg voor de spelleiders én het programma voor ‘de test’! Ook is er gedacht aan onbezorgde retour zending: aan het eind van het feest pak je de boel in en kan je de kist eenvoudig retourneren. Absoluut een aanrader!
Marjolein heeft geschreven op 29 november 2019
Feestje gehad voor zoon van 13. Lasergames gehuurd en op een beetje onheilspellende plek in het donker gebruikt. Jongens, allemaal beginnende pubers, vonden het érg leuk en wilden niet stoppen. Kist is goed verzorgd, genoeg materiaal + reserve, verzenden gaat prima. Het leuke is dat je het kunt gebruiken waar je zelf wil, niet gebonden bent aan tijd en plaats.