Gastenboek Kinderfeestje Idee

Was je kinderfeestje een succes?

We horen het graag van je. Lees hier alle ervaringen.
Overigens staan bij elk koop- of huurpakket óók product reviews die je kunt bekijken!
jarig

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.168.110.128 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
227 berichten.
Vanessa heeft geschreven op 20 januari 2021
VR bril gehuurd, de jongens vonden het ontzettend leuk. Hebben zich de hele middag vermaakt met bijna alleen attack of the squirrels 🙂 Een hoop gelach en gegil. Het aansluiten van de bril was echter niet zo eenvoudig, de handleiding vond ik af en toe niet erg duidelijk, dit lag ook aan taalgebruik, en het lukte niet de bril te connecten met de app. Er werd iemand anders welkom geheten toen we de bril aan hadden gezet. Op de een of andere manier is het toch gelukt om het aan de praat te krijgen, maar dat kwam meer door zelf aanmodderen. Een duidelijkere handleiding zou fijn zijn!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Vanessa - super om te horen dat het Virtual Reality leuk is geweest. De VR bril is nog slechts enkele keren verhuurd. We dachten een duidelijke handleiding te hebben gemaakt. Op basis van je review hebben we de handleiding veel duidelijker gemaakt. Dank voor je feedback!
Esther heeft geschreven op 19 januari 2021
Wij hebben afgelopen zondag het kinderfeestje van onze 11 jarige zoon gevierd. We hebben de lasergames gehuurd en zijn hier naar het bos geweest. Was natuurlijk geweldig voor die jongens om in teams tegen elkaar te strijden. Dat maakt een feestje nu alles dicht is echt super leuk. Een aanrader
Miranda heeft geschreven op 12 januari 2021
9 januari Escape room party gehad met 9 jongens en meiden. Leeftijd 9 en 10 jaar. Super leuk wat er allemaal bij zit. Echt een aanrader! En ook heel fijn geregeld.
Jessica Lourenssen heeft geschreven op 8 januari 2021
Super leuk VR feestje gehad. Omdat de escape room tijdens mij boeking ook door iemand anders was geboekt, kregen we de optie om het VR feestje te testen. Dat was een groot succes met 6 meiden van 11 jaar. Zeer goede service, we gaan hier zeker nog meer feestjes boeken 🎉
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Hallo Jessica dank voor je complimenten. We hebben je aanbevelingen en tips ook (bijna) allemaal verwerkt, waardoor het VR feestje (nog) leuker is geworden! Dank voor je feedback!
Bouma heeft geschreven op 16 december 2020
Super leuk feestje gehad met behulp van de laser game box van kinderfeestje-idee. Zeer snelle levering, duidelijke handleiding en leuke downloads maakte het helemaal compleet. Nu al aan het kijken wat we volgend jaar gaan doen!
Caroline Kooijman heeft geschreven op 8 december 2020
Het Wie is de Mol feest was een groot succes! Geweldige games, goede spullen en instructies maken dat een fantastisch was. Mooi dat kinderen er vooraf al dagen naar toe konden leven en na het feestje er nog lang over door praten.
Diana heeft geschreven op 8 december 2020
Wat was t een gezellig feestje met de gehuurde lasergames. Top service leveren ze. Super goede uitleg van te voren en bij t leveren van de kisten. Denken ook echt mee met je. Echt n aanrader!!
Kim ter Bekke heeft geschreven op 4 december 2020
Wauw wat vonden de kinderen het fortnite feestje leuk, zou het zo weer doen!
Marjolein heeft geschreven op 26 november 2020
Een kinderfeestje gevierd met gehuurde laserguns. De meiden (allemaal 11-12 jaar) kregen er geen genoeg van. Echt superleuk en het werkte heel eenvoudig. De spullen kwamen op dinsdag (op zaterdag was het feest). Prima ervaring!
Dieuwke heeft geschreven op 23 november 2020
Het kinderfeestje met de laserguns was een groot succes! Wat hebben de jongens een lol gehad en gerend. Ideaal zo'n feestje in het bos. En de service van jullie was top! Bedankt.
Jeroen de Hosson heeft geschreven op 16 november 2020
Het Wie is de Mol feestje was groot succes! De kist was op tijd binnen en had heldere instructie. De software voor het groen/rode scherm werkte perfect en bracht leuke spanning. De kinderen hebben een top-feestje gehad! Dank!!
Loes heeft geschreven op 13 november 2020
Wie is de mol feestje was een succes! De kist was dagen tevoren al in huis zodat we konden voorbereiden. Ookal liep de helft van de opdrachten niet volgens draaiboek (dat lag waarschijnlijk aan onszelf) de kinderen hadden niks door en hadden de grootste lol!
Claudia heeft geschreven op 10 november 2020
Afgelopen zaterdag lasergame feestje gehad. Spullen woensdag al binnen gekregen. Goed geregeld allemaal en het feestje was super!!
Renate heeft geschreven op 4 november 2020
Vandaag de Escape room gespeeld met een groepje meiden van 10/11 jaar en iedereen vond het geweldig! De spullen waren op tijd binnen, uitleg duidelijk, dus zeker een aanrader.
Tanja heeft geschreven op 4 november 2020
De kids hebben een super lasergame feestje gehad. Ruim op tijd alles binnen, goed bereikbaar voor vragen! Dankjullie wel.
Noelle Verstijnen heeft geschreven op 21 oktober 2020
10 laserguns! Tienerfeestje 11-12 jarigen. Hartstikke leuk, als optie hadden we ook de VIP maskers en de camo-stiften. 5 spellen gespeeld in schemer/donker: geweldig. Iedereen was enthousiast! Goed geregeld ook, extra batterijen & gun. Gebruiksaanwijzing. En ruim op tijd geleverd dus ook de tijd gehad te ontdekken hoe het werkte. 1 tip, ik kwam via een zoekopdracht “huren laserguns” bij jullie terecht en zag pas later in de folder dat er veel meer opties waren... Bedankt!
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
Dank. We hebben meer dan 100 ideeën voor een kinderfeestje thuis op onze website staan. Het is helaas best lastig om ze allemaal goed voor het voetlicht te brengen. Fijn dat iedereen enthousiast was!
Janneke Bosveld heeft geschreven op 21 oktober 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het Wie is de Mol feestje gevierd. We moesten het van te voren wel goed doornemen want zó eenvoudig was het niet, maar ja, dat is de échte Wie is de Mol ook niet. De kinderen hebben echt heel erg genoten! Dochter (8) was de Mol en heeft iedereen voor de gek gehouden. Zelfs haar beste vriendin. De test en executie waren echt super goed in elkaar gezet. Vooral de spannende muziek maakte het helemaal af. Aanrader!! En hele goede service.
Joyce heeft geschreven op 20 oktober 2020
Fortnite lasergamen met 8 tieners!! Wat een prachtige herfstdag in het bos. En wat hebben ze genoten. Fijn als de kids zelf goed weten hoe het spel in elkaar steekt dus laat je het als ouder even niet weet, weten zij het wel. In de rugzakjes de blauwe drankjes gedaan voor de dorst en ook de quiz was leuk. Zo stil waren ze die middag nog niet geweest!! Kortom een geslaagd feest!
Karlijn heeft geschreven op 17 oktober 2020
2 weken geleden expeditie Robinson feestje gedaan met 16 kinderen ( 7,8,9 jarigen) echt super tof. Thuis zelf rode en blauwe bandana s klaargelegd en tussendoor eet proeven gedaan voor extra muntjes. Medailles gehaald voor iedereen. Kist kwam 2 dagen van te voren, maar we hadden alle spellen al uitgebreid kunnen bekijken. Echt alles zat in de kist. Zo fijn. Iedrreen was super enthousiast. Volgend jaar voor alledrie mijn kinderen zo'n leuke kist
Kim heeft geschreven op 15 oktober 2020
Zaterdag 10 oktober spel fortnite gespeeld in de bossen. De jongens van 8 jaar vonden het geweldig.
Janny Teensma heeft geschreven op 14 oktober 2020
Vorig jaar de Fortnite kist gehuurd en dit jaar Wie is de mol. Wij vinden het ideaal! Onze kinderen vonden beide feestjes fantastisch! Jullie service is ook een groot pluspunt. Ga zo door!
Katja heeft geschreven op 8 oktober 2020
Het kinderfeestje met de wie is de mol kist was een groot succes! Netjes op tijd gebracht, compleet en hele leuke en spannende spellen . Ga zo door!
Merel Wille heeft geschreven op 6 oktober 2020
Afgelopen zondag het kinderfeestje van mijn tienjarige zoon gevierd: Wie is de Mol. Een groot feest. De kist kwam keurig op tijd, de spullen waren compleet inclusief alle beschrijvingen en tips voor de mol. Toen een dag voor het feest de boel in het water dreigde te vallen door een mogelijke coronabesmetting, was er goed en snel overleg mogelijk. De regels over annulering duidelijk en over nagedacht, en ook nog schappelijk. Zeer professioneel! Groeten Merel
Carola van der Veeken heeft geschreven op 2 oktober 2020
Wij hadden laserguns besteld. Alles werd in een harde bak geleverd. Het zag er keurig verzorgd uit. De kinderen hebben er de hele middag plezier van gehad. Top geregeld. Dikke pluim. Dank jullie wel.
Mirjam heeft geschreven op 23 september 2020
Fantastisch!!!! Alles op tijd in huis duidelijk en goed verpakt. Het was een super geslaagd feest! Een aanrader en zeker voor nog eens!
Gemma heeft geschreven op 19 september 2020
Beste medewerkers van kinderfeestje idee, We hebben een fantastisch escaperoom feestje gehad! Helaas hield de kluis er mee op toen ze de code invoeren, wellicht lege batterijen, want tijdens de test deed hij het wel, dus ik was erg blij met de reservesleutel! Het mocht de pret niet drukken! De kids vonden het supergaaf. Bedankt. Hartelijke groet, Gemma
Birgit heeft geschreven op 16 september 2020
Het was een heerlijk feestje met de Fortnite-kist. De jongens (10 jaar) hebben zich in het bos goed vermaakt!
Wil heeft geschreven op 10 september 2020
Wij hebben afgelopen zaterdag een paintball-feestje voor onze zoon van 10 gegeven. De jongens vonden het geweldig!! Heel stoer met de camouflagepakken en de maskers. Alles was ruim op tijd binnen. Zelfs met 2 extra geweren(die we niet nodig gehad hebben). Top geregeld!
Femke heeft geschreven op 6 september 2020
Onze zoon (10 jaar) heeft met 9 vrienden genoten van zijn Fortnite feest en wij met hem! Het was Superleuk! In bos speelveld afgebakend en alles uitgezet om spel te kunnen spelen. Echt goede laserguns. Dat maakt het spel top! Uitgebreide en duidelijke handleiding. Extra batterijen en schroevendraaier. De jongens vonden de rugzakjes helemaal tof. Wij hebben er blauwe sportdrankjes met de printable wikkels omgedaan; ‘ slurp juice’ en ‘chug jug’. Vinden ze helemaal geweldig! Ook de tip met bordjes met verschillende Fortnite gebieden gemaakt . Maakte het helemaal af! Echt een aanrader! Ook tof; de medkits en lama’s.
Nataschja heeft geschreven op 20 juli 2020
Donderdag 16 juli een zeer geslaagd Wie is de Mol feestje gehad met 9 fanatieke jongens. Superleuk en top geregeld!
Elinoor heeft geschreven op 13 juli 2020
Gisteren een geweldig "wie is de mol" feestje gevierd voor mijn dochter die 10 jaar werd. Met 7 meiden en 1 jongen hebben we heel veel plezier gehad. We hebben een week voor het feestje aan alle kinderen bekend gemaakt of ze de mol waren of niet. Vanaf dat moment begon het "gemol" al. Geweldig om die koppetjes te zien als ze ijverig in hun molboekje zaten te schrijven. Wij hebben de vragen en antwoorden van de test wat persoonlijker gemaakt en tijdens het feestje de antwoorden gauw nog aangepast (bijv. welke kleding droeg de mol vandaag?). De rode en groene schermen hebben wij tijdens de executie op groot scherm getoond. De spanning was te snijden! De mol is niet ontmaskerd en heeft na afloop volop verteld wat ze allemaal aan mol acties heeft gedaan. Grappig om te zien dat op deze leeftijd het spel "wie is de mol" precies hetzelfde werkt als bij volwassenen incl. blinde vlek, bondjes, ontbrekende etherdiscipline etc.
Marianne heeft geschreven op 6 juli 2020
Met 8 meiden van 12 jaar een superleuk parfumfeestje gehouden. De meiden waren enthousiast, ze gingen creatief aan de slag met ruiken en mengen. Het pakket is mooi verzorgd met duidelijke instructies, echt een aanrader.
inge heeft geschreven op 5 juli 2020
Vorige week een wie is de mol kinderfeestje gehad. voor onze zoon die 11 werd. De spellen waren zeker geschikt en de kist op tijd thuis bezorgt. De lasergame pistool. hebben we batterijen gewisseld maar bleef tijdens het spel wel vaak uit gaan. dit maakte het lastig. De overige spellen waren uit de kunst. Vooral het stappen spel zorgde voor verwarring op zoek naar de mol. hoofdmodus een zeer geslaagd kinderfeest.
Wendy heeft geschreven op 2 juli 2020
afgelopen woensdagmiddag het kinderfeest van onze zoon gehad. We hadden de fortnitekist gehuurd en die was ruim op tijd binnen! De hele ochtend regende het al, maar dat mocht de pret niet drukken, ze hadden er zin in! Thuis de quiz alvast gedaan en toen het droog was naar de bossen gefietst waar er 2 uur lang vol enthousiasme fortnite gespeeld! Erg leuke en uitgebreide kist en nadien heel makkelijk weer terug gestuurd! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Jo heeft geschreven op 2 juli 2020
Mijn dochter van 7 wilde een stoer feestje. Zelf op Google gezocht stoer feestje kwam bij jullie uit. Keurig geleverd prima kwaliteit.. Maar topper was 10 blije kids en trotse dochter want zij had toch wel een cool kinderfeestje.
Beheerdersantwoord van: Ronald Broekman
(Dank! Ter informatie: betrof lasergamefeestje)
karin reuzel heeft geschreven op 1 juli 2020
Afgelopen zaterdag hebben we het kinderfeestje van mijn zoon gevierd (7 jaar). Lasergamen was DE oplossing om in deze tijd toch een feestje te kunnen vieren. Het was een grandioos succes! Met 14 kinderen het bos in. Wat een feest! Alles was perfect geregeld, de spullen waren er op tijd en terugsturen was heel gemakkelijk. Voor herhaling vatbaar.
Marjolijn Schalk heeft geschreven op 28 juni 2020
Eindelijk konden we afgelopen woensdag alsnog het kinderfeestje van Anniek vieren. Twee groepjes van 5-6 kinderen (11-jarigen) gingen achtereenvolgens de Escaperoom in. Hiervoor hadden we onze kelder omgebouwd met spullen uit de themakist. De kinderen vonden het super spannend. In drie kwartier lukte het om alles op te lossen. Het was een groot succes!
Marlous heeft geschreven op 25 juni 2020
Afgelopen weekend het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Met 13 kinderen lasergamen . Het pakket werd op tijd geleverd waardoor we tijd genoeg hadden om het thuis uit te proberen. Het feestje was erg geslaagd. Onze andere zoon was ook jarig geweest en omdat we de box toch het hele weekend in huis hadden, hebben we een dag later ook de verjaardag van onze andere zoon gevierd. 2 vliegen in 1 klap. Ook dat feestje was geslaagd. Een absolute aanrader!!
Margitta heeft geschreven op 21 juni 2020
Door corona moest het feestje eerst uitgesteld worden. Kinderfeestje-idee.nl kwam ons hierin tegemoet. Ook hielden ze ons goed op de hoogte, wanneer er weer feestjes gehouden konden worden. Ruim op tijd kregen we alles toegestuurd in een box. Wat hebben we met z'n allen een plezier gehad.
Ingrid heeft geschreven op 19 juni 2020
We hebben een superleuk kinderfeesthe "wie is de mol" gehad. De materialen wsren ruim op tijd binnen. De kist was zeer compleet, aan alles is gedacht. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen die ik stelde via de app. Alle kinderen hebben genoten. Met joker, verdubbelaar, molgeld, vragen, rode en groene schermen was het allemaal erg echt. Tip: wij hebben zelf vragen toegevoegd die betrekking hadden op de mol in het spel.
Sietske heeft geschreven op 19 juni 2020
Een leuk feestje gehad. De kinderen waren enthousiast. Wij hebben de lasergame kist gehuurd. Alles werkt prima en is goed geregeld.
Marlous heeft geschreven op 18 juni 2020
we hadden met schoolkamp de Escape room. Opdrachten erg leuk. Kinderen waren enthousiast. Het opzetten was wel even een hele klus. Het materiaal was leuk maar op sommige onderdelen aan vervanging toe. De service was top
Yvonne Timmerman heeft geschreven op 17 juni 2020
Thema box fortnite gehuurd, met mijn zoontje van 8 en zijn vriendjes. Leuke attributen in de box zodat het spel echt nagespeeld kan worden. Alle kinderen waren erg enthousiast en fanatiek. De lasergun naar een ander team zetten lukte ons soms niet goed, na een belletje zijn we goed geholpen en konden ze verder spelen. Goede service!
Verlare heeft geschreven op 15 juni 2020
Wat een leuk feestje heeft onze dochter van 10 mogen vieren afgelopen zaterdag. Gezellig een bonbondoosje knutselen, en heerlijk bonbons maken. Het was een geslaagd meidenfeestje.
Familie Patist heeft geschreven op 9 juni 2020
Wie is de Mol?-feestje was zaterdag helemaal geslaagd! Gelukkig viel het weer mee, dus de meeste spellen buiten kunnen doen. Vergt wel een beetje voorbereiding, maar goede hulp ook via Whatsapp en alles lukte. De uitslag van de test zelfs op groot scherm kunnen laten zien, echt mooi al die koppies in spanning! Bedankt!
Maud heeft geschreven op 9 juni 2020
Ik had een ‘wie is de mol feestje’ en ik vond het super leuk. Het lasergamen was het leukste mijn vriendjes vonden dat ook het leukst en mijn vriendinnen vonden het seinen en symbolen spel juist het allerleukste. Mama was zo trots op ons dat we zo goed samen konden werken!
steffie heeft geschreven op 9 juni 2020
vorige week een geweldig spannend Wie is de Mol kinderfeestje gevierd! Fijn geholpen met het uitzoeken van de test op de computer, super service! Een feestje waar ze nog lang over praten, zo spannend was het!
Hanneke heeft geschreven op 5 juni 2020
We hebben een geweldig lasergame feest gehad met jongens en meiden. Top service!
Annemarie heeft geschreven op 4 juni 2020
Hoi! Wat gemakkelijk en een fantastische service! Het was super leuk om zelf de locatie te bepalen van het lasergamen, heerlijk ongedwongen. Echt een superoplossing in deze tijd! Dikke merci Annemarie
Jutha heeft geschreven op 3 juni 2020
Voor mijn zoon die 9 werd een Fortnite feestje georganiseerd. Feestje was super leuk! De kist is compleet en leuke downloads zaten erbij! Kleine tip 😉...... zorg dat je van tevoren de laserpistolen gecontroleerd hebt en alle levens hebt aangevuld en al de juiste kleur in het juiste tasje hebt zitten!!! Dat scheelt wat stress als er heel veel jongens om je heen staan die héél snel willen beginnen met de game 🙈😂