Activiteiten voor thuis met kinderen

 

Kinderen zitten door Corona de hele week thuis #stayathomechallenge.

Wat zijn leuke activiteiten met kinderen? 

 

Door de nieuwe verscherpte maatregelen Corona tot 6 april zitten kinderen thuis. Het is goed om verveling te voorkomen en ze creatief of actief te prikkelen. Welke activiteiten en ideeën zijn er om met je gezin of je kinderen te doen?

Vermijd te veel activiteiten buiten de deur.  Je komt dan immers al snel in aanraking met andere kinderen en volwassenen buiten de normale contactkring. We adviseren om dat niet of minimaal te doen.

We hebben alle mogelijkheden die je nu toch nog vanuit huis kunt doen op een rijtje gezet. We hebben zélfs een speciale online game ontwikkeld die je met je familie en vrienden (ieder vanuit zijn eigen huis) kunt spelen. Hilarisch (#stay at home challenge)

Leuke activiteiten voor thuis i.v.m. Corona

Wat zijn leuke activiteiten voor met je gezin, de kinderen of met een enkel vriendje? Doe de activiteit wellicht enigszins aangepast en gewoon thuis. Speel met je hele gezin (ouders, broertjes/zusjes) en wellicht met één of maximaal twee vrienden/vriendinnen.

Zie hieronder wat de mogelijkheden zijn:

Bekijk de leukste ideeën voor thuis (die nu nog wel kunnen!)
Spel activiteiten

 


Escape Room thuis:

Speel met je gezin (je ouders en broertjes/zusjes) en wellicht maximaal met één of twee van je vrienden of vriendinnen een Escape Room thuis. Dit spel is ideaal nu je toch allemaal binnen moet blijven!

Bouw één kamer in je eigen huis om tot Escape Room! Je ontvangt via Post.nl een grote themakist (20 kilo) met geheimzinnige attributen en cryptische puzzels. Weet jij te ontsnappen. Vind de 5 sleutels voor de bom ontploft. 

Escape Room ontsnapping thuis, bouw één kamer om tot escaperoom. Je hebt 1 uur om te ontsnappen. Alle attributen met cryptische aanwijzingen krijg je thuis! Je stuurt het terug via een Post.nl punt bij je in de buurt.

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 57,50

 

#stayathome challenge wasknijpers

Speciale ontwikkelde online game nu we thuis moeten blijven:

Daag je vrienden of familie uit!  
Speel online vanuit huis tegen andere spelers in andere huizen.

Je hoeft je niet te vervelen. Ook al ben je door Corona gekluisterd aan huis. Deze hilarische WhatsApp game speelt ieder vanuit zijn eigen huis tegen elkaar. Speel dus thuis bijvoorbeeld tegen je vrienden, opa en oma, je broers of zussen. Zo heb je leuk online contact met foto’s video en geluid.

Voor maar 12,50 euro (voor onbeperkt aantal spelers)

Nieuw

Actief kinderfeest

Stay at home-challenge

12,50 (incl.btw)

Levend Cluedo:

Dit spel kun je gewoon in huis spelen. Bijvoorbeeld met je ouders, broertjes en zusjes en wellicht één of twee vrienden/vriendinnen.

Je creëert in en om huis 6 ruimtes waarbij je het mysterie moet oplossen. Weet jij wie de moord heeft gepleegd? Spannend spel met themakist vol attributen.
We sturen de kist via Post.nl naar je toe en je stuurt het terug via een Post.nl punt bij je in de buurt.

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Voetbalfeestje PRO:

Heb je een grote tuin waar je met je broertjes of zusjes een balletje mag trappen, dan kan je toch nog sportief bezig zijn. Zorg bij elke oefening dat je voldoende afstand van elkaar houd.

Gericht op 8-14 jaar. Train je voetbalskills.. hoe hard kun jij de bal schieten? (snelheidsmeter), streetsoccer, trainingsladder, rennen met parachute, etc. Naast sportief voetballen met fun óók een voetbalquiz om na afloop te spelen. Welk team wint?

Actief kinderfeest

Voetbalfeestje: fun, train je skills & quiz (8-14 jaar)

55,00 (incl.btw)

Silent disco:

Nu is het erg leuk om in huis te dansen. Blijf in beweging nu je thuis moet blijven. Leuk voor je ouders, broertjes of zusjes en wellicht een vriendje/vriendinnetje.

Draadloze koptelefoon op en luister naar één of meerdere DJ’s! Een bijzonder discofeestje. Herkent de jarige waar kinderen op meezingen en dansen? Een leuke bijzondere disco!

Actief kinderfeest

Silent disco feestje

Vanaf 60,00

Lasergame huren:

Heb je thuis een grote tuin of veldje? Speel met je ouders, broers en zusjes en wellicht één of twee vriendjes lasergame. Ga dus niet met al je vrienden/vriendinnen lasergamen. Bij lasergame houd je altijd al afstand je schiet immers van minimaal 5 meter afstand.

We sturen de lasergamekist via Post.nl naar je thuis. Je ontvangt een kist met minimaal 10 guns en 2 targets al voor 50 euro. Terugsturen doe je via een Post.nl punt bij je in de buurt.

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 50,00

 


 

Fortnite:

Heb je thuis een grote tuin of veldje? Speel met je broers en zusjes en wellicht één of twee vriendjes Fortnite lasergame. Ga dus niet met al je vrienden/vriendinnen lasergamen. Bij lasergame houd je altijd al afstand je schiet immers van minimaal 5 meter afstand.

Gericht op 8-12 jaar. De Fortnite game is ongekend populair op de spelcomputers. Maar hoe leuk is om dit in het écht na te spelen in het bos met laserguns en met héél veel elementen van Fortnite. Blijft jou duo het langst in leven? Verzamel steen, hout en metaal. Vind de de Medkit en de Fortnite Lama. Doe de Fortnite dansjes na en speel de Fortnite quiz

 • Fortnite themakist
  Fortnite themakist
  Ontvang de grote themakist vol met laserguns en fortnite attributen
 • Met stoere laserguns
  Met stoere laserguns
 • Ken jij de Fortnite dansjes?
  Ken jij de Fortnite dansjes?
 • Vind de lama's voor extra VBUCKS
  Vind de lama's voor extra VBUCKS
 • Voor elk kind een lasergun!
  Voor elk kind een lasergun!
 • Rugzakjes fortnite voor je materials en medkit
  Rugzakjes fortnite voor je materials en medkit
 • Vind de Medkit
  Vind de Medkit
 • Vind de
  Vind de "materials" hout, steen en ijzer
 • Je eigen slurp
  Je eigen slurp
 • Ken jij de Fortnite dansjes?
  Ken jij de Fortnite dansjes?
 • Red je team-mate
  Red je team-mate
 • Waar is de lama?
  Waar is de lama?
NIEUW

Actief kinderfeest

Fortnite kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

 

Creatieve activiteiten en Bak & Kook activiteiten

Memobord maken:

Ben creatief nu je thuis zit! Een memobord is supercool om te maken. Ga met je broertjes en/of zusjes aan de slag. Wellicht mag er ook een vriendje of vriendinnetje mee doen.

Zeven en acht jarige kunnen al gaan werken met 3D verf, voor een heel mooi effect. Heel compleet kooppakket.

Creatief kinderfeestje

Memobord maken kinderfeestje

Vanaf 51,00

Groene slijm maken:
Welke jongen of meisje wil er nu géén groene slijm maken? Lekker kliederen. Compleet pakket ook met potjes om je eigen gemaakte groene slijm mee naar huis te nemen.

Creatief kinderfeestje

Groene slime maken pakket

Vanaf 33,00

Mozaïeken: 
Maak je eigen mozaïek creatie. Jongens en meiden vinden het tof om met lijm en tegelstukjes aan de gang te gaan om een schitterende creatie te maken. Compleet kooppakket.

Creatief kinderfeestje

Kooppakket Mozaïeken

Vanaf 69,95

Zeepketting maken:
Maak je eigen zeepjes; kies de kleuren laat ze smelten en in vormpjes gieten. Daarna maak je een geweldige zeepketting. Leuk om mee naar huis te nemen en om te gebruiken. Compleet pakket.

Creatief kinderfeestje

Pakket zeepketting maken

Vanaf 69,95

Zélf parfum maken: 
Erg populair pakket! Maak zelf de lekkerste geurtjes. Mooie parfumflesjes maken het geheel compleet en met etiketjes en receptenkaartjes.  

Beauty kinderfeestje

Zelf parfum maken voor meiden

Vanaf 49,50

Maak je eigen lipgloss: 
Compleet pakket om eigen lipgloss te maken. Ga verwarmen, gebruik de vijzel en maak je eigen lipgloss. Deze gaat natuurlijk mee naar huis… echt een leuk meidenfeestje.

 • Het complete pakket
  Het complete pakket
 • Porseleine stamper + houder
  Porseleine stamper + houder
 • Verwarmen
  Verwarmen
 • De lipgloss houders
  De lipgloss houders
 

Beauty kinderfeestje

Lipgloss maken kinderfeestje

Vanaf 47,50

Twee-kleuren badolie maken: 
Van dit pakket geniet je drie keer:  eerst om het te maken,  dan om het te showen in je badkamer en dan om het te gebruiken.    

 

Andere creatieve ideeën: boltaartjes maken, cupcakes maken, rugzakjes kleuren (voor jonge kinderen) 

Speurtocht thuis

 


Speciale ontwikkelde online game nu we thuis moeten blijven:

#stayathome challenge wasknijpers

Daag je vrienden of familie uit!  
Speel online vanuit huis tegen andere spelers in andere huizen.

Je hoeft je niet te vervelen. Ook al ben je door Corona gekluisterd aan huis. Deze hilarische WhatsApp game speelt ieder vanuit zijn eigen huis tegen elkaar. Speel dus thuis bijvoorbeeld tegen je vrienden, opa en oma, je broers of zussen. Zo heb je leuk online contact met foto’s video en geluid.

Voor maar 12,50 euro (voor onbeperkt aantal spelers)

Nieuw

Actief kinderfeest

Stay at home-challenge

12,50 (incl.btw)

WhatsApp speurtocht:

Je kunt deze speurtocht ook ombouwen tot een speurtocht die past binnen de huidige regelgeving rondom Corona. Dus laat simpelweg de opdrachten weg die je in contact brengt met andere mensen. Speel met kleine teams met je ouders, broers/zussen en/of een vriend/vriendin.

Een super leuke speurtocht  met de (eigen) mobiel. Hilarisch en specatulair! Topper.

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

8,50 (incl.btw)

GPS speurtocht:

Ga met een GPS-tracker op pad (al te huur voor 15 euro p/stuk) en volg het kompas. Waarheen gaat de route? En waar ligt de geheime schat verstopt? Huur een GPS pakket.

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00

QR speurtocht: 

Deze speurtocht kun je óók gewoon thuis spelen!
Leuke speurtocht! Onderweg scan je met je mobiel de QR code’s los jij de video’s, geluidsfragmenten, rebus en puzzels op? Ook te combineren met een GPS pakket. Een QR speurtocht is direct te downloaden voor maar 7,50 euro.  

8,50 (incl.btw)
Themakist huren

Enkele voorbeelden, we hebben meer dan 30 thema’s!

Griezelfeestje:
Ben je niet snel bang? Dan is dit feestje iets voor jou… een themakist die je huurt vol met enge attributen en leuke spellen. Durf jij?

Themafeestje jongens

Griezel kinderfeestje

Vanaf 54,95

Tovenaarsfeestje: 
It’s magic. Toveren wil toch iedereen! Tover je om tot een tovenaar met leuke spellen. Complete themakist met verkleedspullen, spellen en aankleding in het thema  

Themafeestje jongens

Tovenaars kinderfeestje

Vanaf 54,95

Harry Potter feestje
Wordt jij net als Harry Potter een tovenaar? Maak eerst je toverstaf en speel dan Zwerkbal, vind de verdwenen letters en test je bezemsteel. Geheel in Potter thema. Aanrader.

Nieuw
Vanaf 62,50
 


Ninjago feestje
Word jij een Ninja? Gooi je werpster en maak je eigen (foam) zwaard. Waan je een echt Ninja met leuke spellen

Nieuw

Themafeestje jongens

Ninjago

Vanaf 62,50

Heksenfeestje: 
Iieeee een spin….. en wat wordt er gekookt in de heksenpot. Deze themakist betovert jullie allemaal in heksen.  Complete themakist met verkleedspullen, spellen en aankleding in het thema  

Themafeestje meisjes

Themakist heksen kinderfeestje

Vanaf 54,95

Bekijk ook onze prinsessenfeestje, flamingo feestje, feestjes Freek Vonk, piratenfeestje, indianenfeestje, ariel, frozen, nemo, brandweer, etc.

 

Speciaal ontwikkeld spel voor thuisblijvers! #stayathome challenge

Speel vanuit huis tegen familie en vrienden

 

#stayathome challenge wasknijpersoude babafoto#stayathome challenge wasknijpersgroepsfoto stayathomechallenge

Daag jij je familie of vrienden uit? Speciale Whats app online game. Ieder speelt vanuit zijn eigen huis. Speciaal Whatsapp game ontwikkeld om toch in leuk contact te zijn met je opa en oma of andere familie en vrienden.

#stayathome challenge oma doet gek

Je hebt één spelleider die vanuit zijn laptop alle huizen (elke groep) van opdrachten voorziet. Elk huis heeft een eigen Whatsapp groep (met eigen spelers) en je speelt tegen andere huizen; er is één gezamenlijk groep. De stay-at-home challenge bevat hilarische leuke opdrachten voor de leeftijd van 7 tot 99 jaar. Je zult zien je familie en vrienden hebben hiermee de grootste lol! Een leuke manier om op een ongedwongen manier leuk online contact te hebben met je familie en vrienden.

Géén te moeilijke vragen of ongeschikte opdrachten. Maar leuke opdrachten met een knipoog!

Je kunt spelen met twee tot meerdere huizen en onbeperkt aantal spelers. En dat in totaal voor maar 12,50 euro!

De familiedag en verjaardag kon niet doorgaan.
Via de #stayathome challenge toch een onvergetelijke middag gehad!

Meer informatie over #stay at home  Challenge

Voor maar 12,50 euro (voor onbeperkt aantal spelers)

Nieuw

Actief kinderfeest

Stay at home-challenge

12,50 (incl.btw)

Hygiëne tips voor 

Kinderfeestje ideeën

activiteiten thuis

Het is altijd raadzaam om ook op het feestje toch te letten op de hygiëne-regels zoals: niezen en hoesten in de elleboog, goed de handen wassen en waar mogelijk afstand te bewaren. Vermijd andere contacten en hou uiteraard altijd de hygiëne regels in acht. Zo heb je dus tóch een leuke activiteit thuis voor je zoon of dochter.

 

Je ontvangt de spullen thuis via Post.nl en kunt ze weer eenvoudig terugsturen via een Post.nl punt bij je in de buurt.

 

Activiteiten voor thuis

Thuis activiteiten zijn veel veiliger.  Als de kinderen weer naar school mogen is ook klasgenootjes uitnodigen redelijk veilig. Immers kinderen komen dan dus niet in aanraking met kinderen uit een andere omgeving.

 

Daag je familie en vrienden uit!

Een leuke whats app game vanuit huis. 
Meer informatie

 

Parfum maken

Leuk om te doen, zowel jongens als meiden luchtjes maken. Leuk met je gezin!

QR speurtocht 7 jaar 10 jaar
ESCAPE ROOM thuis kinderfeestje

 

Escape room thuis

Bouw één kamer in je huis om tot escape room. Ontvang een kist met alle spullen, attributen en puzzels. Erg leuk voor het hele gezin.

memobord maken kinderfeestje