Levering,
betaling en service bij Kinderfeestje-Idee

Levering:

levering kinderfeestje idee
Wij vinden je moet op tijd je spullen hebben. Je hebt immers een feestje!

Alle kooppakketten worden binnen 2 werkdagen verstuurd.
Om nooit in de problemen te komen adviseren wij je wel om tijdig te bestellen op onze website. Wij vragen ook altijd naar de datum van je feestje… zo weten we zeker dat je alles op tijd hebt.

Voor huurproducten (zoals themakisten, lasergames en escape-room) en verbruiksproducten (zoals cupcakes) zullen wij rekening houden met de datum van je kinderfeestje. Je ontvangt het dan niet direct, maar minimaal één dag voor het kinderfeestje. Maar meestal enkele dagen eerder! Wij houden altijd een marge aan om er zeker van te zijn dat de bestelde themakist op tijd is!

Datum verzetten? Dat is altijd nog mogelijk bij de Themakisten*

*= Mits niet reeds verzonden en rekening houdend met de beschikbaarheidskalender.  Bij cupcakes of boltaartjes kunnen we op laatste moment i.v.m. de voorbereidingen niet meer verzetten

Verzending naar Nederland, België en Duitsland.

Wij verzenden ook naar Nederland, België en Duitsland. Andere Europese landen alleen in overleg en na contact met ons.

Altijd op tijd je themakist in huis!

Daarom vragen wij je ook om de datum van het geplande kinderfeestje in te vullen. Via track-en-trace volg je het pakket. Mochten wij om wat voor reden dan ook verwachten dat wij niet tijdig kunnen leveren, dan nemen we tijdig contact met je op. Desnoods maken we er een spoedzending van óf bezorgen we zélf!

Onze klanten weten onze service te waarderen
en zien we telkens terugkomen. Waarvoor dank!

Bij huurpakketten zorgen wij er ook voor dat je eenvoudig het pakket retour kunt sturen bij een Post.nl punt met het retouretiket. Er komen dus géén extra kosten meer bij voor de terugzending. De verzendkosten staan vermeld bij het product.  Bekijk kosten verzending

Service:

Elk product wat wij leveren bestaat naast handleiding, instructie of draaiboek over een service telefoonnummer. Kom je er niet uit of heb je een vraag dan bel je dat nummer. Ook als je een vraag hebt over Kinderfeestje-Idee of over een product op Kinderfeestje-Idee, dan kun je een mail sturen naar: info@kinderfeestje-idee.nl 

Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 12 uur. Ook in het weekend!

Stel je vraag:

 

Over welk product gaat je vraag?

 

Betaling:

Voor jouw gemak kun je bij Kinderfeestje Idee betalen middels:  IDEAL, Bancontact/Mr Cash en PayPal of het via uw bank overboeken van de betaling.


 ideal_logo-kinderfeestje-betalingiDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank. Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je ‘bij de kassa’ je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank of van de bankieren app van je bank als je iets koopt via je tablet of smartphone. Dit laatste is (nog) niet bij alle banken mogelijk. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog te bevestigen, het aankoopbedrag en het rekeningnummer zijn al ingevuld.


bancontact mr cashBancontact / Mister Cash is een vergelijkbare betaalmethode als iDEAL, waarbij je afrekent via je eigen bank. Alleen deze betaalmethode wordt met name in België veel gebruikt.


internetbetalingen_paypal-kinderfeestjePayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats.  PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

 


Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gewone overboeking te doen via de bank. Let wel op: de pakketten worden pas verstuurd als de betaling binnen is. Themakisten worden ook pas gereserveerd als de betaling binnen is; wacht dus niet te lang met overboeken.