Een stoer of actief kinderfeestje thuis voor jongens én meiden.

Ben je sportief? Hou je van stoere spellen..en spannende games? Of vind je het leuker om cryptische puzzels op te lossen. Go to the MAX met alle ideeën voor een actief kinderfeestje.

Ga je in het bos Paintballen of verover je de vlag bij een Lasergame gevecht? Speel je een EscapeRoom of ontmasker je De Mol bij een Wie-is-de-Mol game? Kortom genoeg sportieve en actieve ideeën voor thuis.

de hit van dit moment: escape room gewoon thuis

Een Escape Room ontsnapping kan tegenwoordig ook gewoon thuis. Met een themakist vol met accessoires, cryptische puzzel en aankleding heb je een kamer in je eigen huis in een mum van tijd omgetoverd tot een kajuit in een piratenschip. In de themakist (van maar liefst 20 kilo) vind je o.a. schilderijen, een oude typemachine, een electronische kluis, een klok, boeken, piratenvlag, afgehakte hand, flessenpost, secret decoder, sleutelkluis met 69 sleutels, etc.
De themakist Escape Room wordt naar je verstuurd via Post.nl en via je postkantoor kun je deze weer gemakkelijk terugsturen.

Een actief lasergame kinderfeestje thuis! Gegarandeerd succes.

Onbeperkt lasergamen kan gewoon bij je thuis! Ga naar het bos, een veldje of in je tuin. Voor maar 50 euro huur je al 10 guns met targets en speel je zolang als je wil. En je zult zien ze willen niet meer stoppen… ze gaan maar dóórrrr….

actief kinderfeestje - lasergamen thuis

Je speelt met de nieuwste guns. Deze hebben geluidseffecten, trillen en geven lichtsignalen. Je kunt de guns instellen met jouw teamkleur. (Maximaal 4 teams).
De guns werken met infrarood en zijn dus ongevaarlijk. Op de guns zie je hoeveel levenskracht je hebt. In het donker is het bereik zelfs 40 meter, maar zeker ook bij daglicht een geweldige game. De targets dienen als vlag. Wanneer jouw team deze verschillende keren geraakt heeft gaat het target in jouw teamkleur knipperen. Je huurt de themakist met laserguns en targets en deze wordt minimaal één dag (maar meestal meer dagen) voor je feestje toegestuurd via Post.nl. Een dag na je feestje stuur je deze eenvoudig met het meegeleverde retour verzendetiket weer terug bij je dichtsbijzijnde Post.nl punt.

laserpistolen huren thuis voor actieve feestjes Nieuwste laserguns in een stoere themakist te huren met targets, handleiding. Via Post.nl verstuurt.

speurtocht whatsapp kinderfeestjeactief op pad: whats app speurtocht

 

whatsapp speurtocht vanaf 12 jaar

Whatsapp speurtocht compleet voor maar 7,50 euro

Wat vinden kinderen van 9 – 14 jaar nu leuker dan een speurtocht met de mobiel?
De Whatsapp speurtocht bevat hilarische opdrachten, competitie tussen twee teams. Foto-opdrachten, snelheidsopdrachten, film-opdrachten en puzzels wisselen elkaar in rap tempo af. Echt een aanrader én voor maar 7,50 euro direct te downloaden.

Voor een actief kinderfeestje thuis ga je naar Kinderfeestje-Idee

BUBBELVOETBAL ….HOTSEKNOTS VOETBALFEESTJE

Voetballen in een bubbelvoetbal is hilarisch. Je gaat over de kop, maar voelt er niets van. Oké toegegeven het is een duurder kinderfeestje voor thuis, maar het is wel erg leuk om te doen. Bekijk de mogelijkheden voor bubbelvoetbal

bubbel voetbal

qr speurtocht

QR speurtocht

Via de QR code die jij inscant krijg je de grappigste opdrachten te zien via je mobiel of tablet! Weet jij de vragen te beantwoorden? Weet jij wie deze rapper is? Een QR speurtocht is geschikt voor 7 tot 10 jaar en direct te downloaden voor maar 7,50.

wie heeft de moord gepleegd?
Levend cluedo leuk voor groepen!

Dit spel kun je met heel veel personen spelen. Op basis van de attributen en aanwijzingen ga je op zoek naar de dader. Want wie heeft de moord gepleegd.

Je speelt het spel in zes ruimtes en kunt afhankelijk van je wensen maximaal 6 ronde’s spelen van een half uur. (Meestal worden er 3 ronde’s gespeeld).

De themakist  Levend Cluedo huur je en krijg je toegezonden via Post.nl en verstuur je eenvoudig weer terug via het postkantoor.

LEER DE COOLSTE TRICKS BIJ INLINE SKATEN

Op een pleintje, skatebaantje of gymzaal bij jou in de buurt kun je met je vrienden en vriendinnen inline skaten. Onder professionele begeleiding leer je – precies op je niveau – inline skaten. Eerst de basistechnieken en zelfs daarna enkele stunts en tricks. Gewoon op je eigen lokatie!

Helmen, kniebeschermers en inline skates je huurt deze er direct bij. En de kosten van het inline skate feestje met begeleiding bij je thuis vallen reuze mee!

Dus skaten maar…

wie is de mol themakist

Wie is de Mol game – themakist

Ontdek jij de Mol? Of ben je zelf de MOL? Met deze themakist speel je verschillende spelronde’s.

Lukt het jou om het MOL geld aan de overkant te brengen?  Let op er staan jagers met laserguns aan de kant en die kunnen je raken! Speel slim! Beleef deze geweldig Wie is de Mol kinderfeestje

NIEUW van KINDERFEESTJE-IDEE

Geïnspireerd op het populaire TV programma

meiden challenge

speciaal voor tiener meiden!

Combineer een chill feestje met een meiden challenge. Ga de battles aan met je vriendinnen. Durf jij deze challenge. Leuke, grappige opdrachten om lol te maken en om te gieren van het lachen. Erg leuk!
De Meiden Challenge is voor maar 7,50 euro direct te downloaden. Waar wacht je nog op?

een voetbalfeestje thuis

Ben jij een voetbalfanaat? En wil je allerlei leuke voetbalspelletjes gaan spelen? Dan is de de themakist voetbalfeestje iets voor jou.

Deze themakist is niet alleen leuk voor mensen die super goed zijn in voetbal. Want de spelletjes – hoewel in het thema voor de voetballiefhebber – zijn ook leuk om te spelen voor diegene die er minder van houden. Bekijk hier de themakist voetbalfeestje.

actief kinderfeestje met voetbal

gps speurtocht maken kinderfeestje

Actief kinderfeestje: GPS speurtocht

Huur GPS apparatuur en maak eenvoudig je eigen GPS speurtocht. Waar je maar wil!

Beoordelingen actief kinderfeestje

onze zoon werd 11 jaar, dus wat gaan we doen met zijn kinderfeesten. Gekozen voor lasergamen. Kwam ruim voor de datum van het kinderfeest binnen. Kort, de jongens vonden het vet.
Wij vinden het gemak, de service, de bezorging en het retourneren van de borg uitstekend.
Daarnaast vinden wij de kist met de “lasergame” kwalitatief erg goed en de beschrijving in spelvormen goed beschreven.Het was de eerste keer bij julllie, klasse we komen zeker bij jullie terug. Aanrader

Groet familie JM Latumalea / geverifieerde reactie

De escape room was echt een groot succes voor onze dochter (11) en haar vriendinnen. Met een blos op de wangen wisten ze binnen 48 de escaperoom te verlaten. Trots dat ze waren! De thema kist was volledig en goed voorbereid, dus was goed te doen om klaar te zetten. Het filmpje vonden sommige meiden wel spannend. Heen en terugsturen ging ook perfect, dus compleet geslaagd!

Judith / geverifieerde reactie

De meidenchallenge was ook bij mijn 13 jarige dochter en haar vriendinnen zeer geslaagd. Ze had zelf alle voorbereidingen getroffen en complimenten voor de gebruiksvriendelijke opzet. Ze hebben zich 3 uur(!) vermaakt met allerlei opdrachten onder begeleiding van veel hilariteit en gegiebel. Top puberfeestidee ?

Jacqueline / geverifieerde reactie

Nog meer ideeën? Kies je categorie

actief kinderfeestje – overzicht ideeën

Hieronder het totaaloverzicht van actieve ideeën voor een kinderfeestje thuis. Je ziet het óók thuis kun je gemakkelijk een spannend, sportief en avontuurlijk feestje organiseren. Succes en veel plezier!

NIEUW

Actief kinderfeest

Expeditie Robinson kinderfeestje thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00
7,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 55,00

Actief kinderfeest

Meiden challenge tienerfeestje

7,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Wie is de mol kinderfeestje thuis

49,00 (incl.btw)
Vanaf 54,95

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

7,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 50,00

Laatste nieuws en ideeën

Actief kinderfeest

Lasergame huren thuis – kinderfeestje

Vanaf 50,00

Actief kinderfeest

Kinder paintball huren voor thuis

Vanaf 115,00

Actief kinderfeest

WhatsApp speurtocht

7,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Meiden challenge tienerfeestje

7,50 (incl.btw)
7,50 (incl.btw)

Actief kinderfeest

GPS speurtocht maken

Vanaf 30,00

Actief kinderfeest

Wie is de mol kinderfeestje thuis

49,00 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Themakist levend cluedo

54,95 (incl.btw)

Actief kinderfeest

Escape room thuis themakist

Vanaf 55,00

Actieve kinderfeestjes voor thuis. Wat ga jij doen?

Bekijk welk actief feestje het beste bij jou past! Één ding is zeker je gaat je vermaken. Ben je fan van games en spellen, dan vind je altijd iets van je interesse. Bekijk actieve feestjes thuis